Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamindir.com Drag Race Tosfed Drag Kupası / Tamindir.com Mahalli / 24-25 May AKHİSAR
63owen63
25-05-2014, 15:09
Pistte çok 'D'alyanak'(serbest çağrışım) var
Nazar değdirdiniz 200sx'e :(
h.guroglu
25-05-2014, 15:09
s13 e nazar değdirdik galiba yaw :(
sx e nazar değdi... zımba gibi gitti vallahi :)
ondertopcu
25-05-2014, 15:10
nazar değdi adama :D
MGövercin
25-05-2014, 15:10
s13 e nazar değdik galiba
halilcakir
25-05-2014, 15:11
Yarışmacılardan kimsede pbox dbox falan yokmu?
Süreler bellide trap speedler ne acaba?
Trap speedler ile dünyayla kıyaslayanabilir arabalar ne alemde.
Süre olarak yoksa hala bolt on veya standart gtr durumundayız maalesef tutunma problemlerinden dolayı ama trap speed den anlaşılır gerçek durum
Cihaz bağlayıp koşusunu kaydeden varsa grafiklerini çıkarmakda yardımcı olabilirim beyler
Tamam lan kabul değdirdik amk :D:D:D
Tamam lan kabul değdirdik amk :D:D:D
doktor sen söyleye ne kadar araç zımbaydı :D :D
ondertopcu
25-05-2014, 15:14
ay ayağınıza ya ayıptır
Masallah dedıgım 3 gun yasıyo :D:D:D
zuhahaha:D:D:D
h.guroglu
25-05-2014, 15:20
supra fazla tutunmanın kurbanı oldu galiba
vht bugün daha iyi sanırım :)
cenk abi lastikleri çok ısıttı, fazlaca tutundu kalkışta sanki biraz da devir altta yakalandı sanırım :)
supra bu sefer alıcak sorun çıkmazsa
fodeparlar havada uçuşuyor :D
Supra - sti cok heyecanlı
gerilim filmlerinde bu kadar gerilmedim :)
Sanırsam yağmurun geldiğinden hepimizin haberi oldu. :D
Sanırsam yağmurun geldiğinden hepimizin haberi oldu. :D
valla oldu :)
orkuteren
25-05-2014, 15:27
trakyadan geçti yarım saat önce yağmur egeye doğru gidiyor :)
supra güzel kalktı bu sefer.
supra güzel kalktı bu sefer.
Cidden çok iyiydi... Makine fodepar veriym mi, vermiym mi diye arada kaldı resmen... :)
edemirbas
25-05-2014, 15:33
200 sx'e ne oldu kaçırdım orayı
200 sx'e ne oldu kaçırdım orayı
Şanzıman arızası verdi
::ZaFeR::
25-05-2014, 15:34
Şanzumanın da bir sorun çıktığı söylendi.
halilcakir
25-05-2014, 15:36
Şu ana kadar izlemesi en keyifli araç supra oldu benim için
Günün yıldınızını seçelim beyler :)
sınıf 6 da evo yu bekliyorum ben adem abinin :)
en keyifli o kalkıyordu dün Halil :)
dünyanın bütün meşhurları tamindir.com'u kullanıyormuş :D
ondertopcu
25-05-2014, 15:40
subaru çok iyi kalktı
Impreza'ya tekme atılmış gibi kalkıyor.. Supra'nın ses de fena.. :)
Bende sarı evoyu bekliyorum merakla.. Çok güzeldi :)
ondertopcu
25-05-2014, 15:43
supra bırakmıyor helal
Low-Rider
25-05-2014, 15:43
supra fena kalktı bu seferde
Günün en hızlı süresi de geldi Supra'dan..
İşte bu be! İşte bu yüzden seviyoruz yaa!
Cenk abi diktiği gibi "alır!" diye bağırdım PC başında.
Low-Rider
25-05-2014, 15:44
İşte bu be! İşte bu yüzden seviyoruz yaa!
Cenk abi diktiği gibi "alır!" diye bağırdım PC başında.
sakin ol şampuan :D
halilcakir
25-05-2014, 15:44
Ben evoyu izlemedim dün
Ama supra arkadan iter ya ve seside tipide daha güzel birde güzel gidince izlemesi zevkli oluyor
Trap speed ne acaba gerçekten merak ettim
supra kupasız dönmez diye umuyorum.
güneş gidince görüntü daha da iyileşti gibi :D
supraya nazar degdı ıns cıddı bıse yoktur
burkaykalyon
25-05-2014, 15:48
Ulan kime çok iyi dediysek arabaya bişi oluyor. Yorum yapmayın :D
h.guroglu
suprayada nazar değdi iyimi :(
edemirbas
küçük ekrandan izliyodum duman bagajdanmı geldi benmi yanlış gördüm
halilcakir
Nos hortumu tüpten attı galiba
Araba içine nos bastı
Şoföre gelmedi sanırım o zaman sorun yok
Araba içi serinlemiştir işte:)
:hihih::hihih:
Low-Rider
25-05-2014, 15:49
neyse birşey yokmuş korktum valla allah göstermesin
valla olm :D ne çok şom varmış aramızda :D
nos tupu kacirdida o kadar dumani gorunce araba yaniyo zannettik cumleten burda :)
Cenabetlik sırf bende degılmıiş ıyı barı :D
h.guroglu
25-05-2014, 15:50
iyi allahtan daha büyük bir sıkıntı yok
cgnozdmr
25-05-2014, 15:50
aynen fena duman geldi bende cıddı sandım bısey yok Allahtan :)
züürt tesellisi diyoz ona biz abi :D
sakin ol şampuan :D
Seviyorum bu hayatı, biliyorsun abi...
Supra benim de aklıma ilk nosu getirdi. Hortum falan attı galiba, anahtar falan da istendiğine göre.
La Özgün görüntü mozaik kalıtesınde bıle olsa bellı oluosun ortada:D
Low-Rider
25-05-2014, 15:52
La Özgün görüntü mozaik kalıtesınde bıle olsa bellı oluosun ortada:D
1000pixel özgün :D
bu sefer bende patladı :D
MGövercin
25-05-2014, 15:54
supra benim gönlümün şampiyonu oldu valla
özgün abi ile pist amcamı ( buğra abiyi ) direk seçebildim :D
burkaykalyon
25-05-2014, 15:55
Hem 200sx'e hem de Supra'ya maşallah diyenleri tespit ediyorum şimdi. Cenabet ihtimallerini yarı yarıya düşürecek aradan seçim yapacaz :D
speedy 10a yakın gelcek inanıyorum :D
Sağ tarafın tutuşu bariz daha iyi.
şarışın evo candır. :love:
yellow mamba vs black mamba 4 ever evo ! :D :D
şöyle şenlendirek.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152043727642301
Sağ tarafın tutuşu bariz daha iyi.
Sorucaktım, tartışmalara mahal vermek istemedim.
Araçlar sol tarafta kalktığında daha zor tutunuyor gibi sezdim.
sarı evo çok iyi kalktı 10.294
Black Mamba kötü gitti.. :(
sarı evo ışınlandı yahu :) 10 un altına düşebilir inş.
burkaykalyon
25-05-2014, 16:01
Bilmediğimden soruyorum. Bu kategoride yani 6.kategoride best time nedir? Yani tüm Drag tarihi boyunca?
GEçmiş sayfalarda Doğukan Mançoyu gördüğünü söylemişti birisi, şimdi gelen ses onun sesi, ordaymış doğru görmüş..
Tebrikler herkese, speedy gonzales fena gidiyo :)
ondertopcu
25-05-2014, 16:06
güzel yarış oldu tebrikler
MGövercin
sarı evodan sonra site mavi ekran verdi :D
h.guroglu
yayını kapattılarmı banamı öyle geliyor
yayını kestiler
edit : şimdi siyah beyaz olarak geldi.
biri kabloya ayak attı galba :D napıcaz o ayakları yaa
emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir hafta sonunu evde keyifle geçirdik...
ben bıktım ayak lafından yarış boyu adamlar yüssüz arsız ak
h.guroglu
25-05-2014, 16:08
ah o ayakları alıp bitaraflarına tıkmak lazım bütün gün ayak kavgası verdi ordakiler
caprio55
25-05-2014, 16:10
Emeği geçenlerin ellerine sağlık.. Sunan arkadaşta iyi sabır var.. 4 saat boyunca ayaklarınızı çekin demek büyük sabır.
Ayrıca teknoloji nerelere geldi kardeşim.. Canlı izledik ya
yayının yedeği var mı dünde bugünde kaçırdım malesef :(
emeği geçen herkese teşekkürler, iyi bir iş çıkardılar. canlı yayın olması müthiş bir olay.
Emegi gecenlere tesekkurler canli yayin superdi :)
typerali
25-05-2014, 16:33
Akhİsar ekİbİnİ ve yariŞmacilari tebrİk edİyorum baŞarilarinin devamini dİler tech tÜrkey aİlesİnİn mÜbarek kandİllerİnİ kutlar hayirlara vesİle olmasi temennİsİyle baŞarilar.
Alİ kolay
kdsk klp bŞk.
Erdem Ünal
25-05-2014, 16:44
Sonuclar belli mi?
Bulut Y.
25-05-2014, 17:04
Boylesine mukemmel bir organizasyon Rpm ekibinden beklenirdi tabikide hepsinin eline emegine saglik Antalyanin araclari her zamanki gibi yarisa damgasini vurdu
GTR R32 Turan
25-05-2014, 17:12
Yariiş sonuclarına nerden ulasabiliriz .
çok iyi organize olmuş bir ekip,öncelikle RPM ekipini canı gönülden tebrik ederim,Antalyadan katılan tüm yarışan arkadaşlarında başarılarının devamını diliyorum,bu yarışa gelemedim,bir öncekı yarışta Konyadaydım,ordada kontrolsüz seyırcı var Akhisarda var,bence önemli olan ıyı organize olabilmekte,en güzelide yarışı canlı ızleyebildık evimizden,TEKRAR TESEKURLER RPM (nacizhane tavsiyem eger mevzuatta bir sorun yoksa Konyadakı otodrag yarışını siz organize edin yada en azından fikir alışverişi yapın bilgilendirin)
Güzel yarış oldu.emeği geçenlere teşekkürler.evde sanki ordaymış gibi izledik.emeğinize sağlık.
h.guroglu
25-05-2014, 17:54
merak edenler yarış sonuçlarına burdan bakabilir
Drag Race Mahalli Yarış Sonuçları (http://www.bmsport.org/sonuclar/sonuc_mahalli_yaris.php)
Ekibe diyecek tek kelime yok
Ama ne kadar sigir bi milletiz yahu adam bi tarafini yirtti seyirciye
Sağ ve sol kisma tel orgu şart
Birde kamera surenin olduğu platformda olsa nasil olur bu acidan sadece kalkis görünüyor yada mevcut yerinde daha yuksek bir noktada olsa
Tum RPM ekibine TOSFED yetkililerine emeklerinden oturu tesekkur ederim. Aracimin yetismemesi e ragmen musterimin aracini odunc alarak Hayatimda ilk kez drag yaptim. Tosfed kupasi sinif 1 1.lik RPM Race Events mahalli sinif 3 3. Luk kupasiyla evime donucem insallah. Rabbim tum yarismacilarin ustalarinin teknik ekibinin yuzunu kara cikarmasin. Tum arkadaslarimiz kardeslerimiz abilerimizle mukemmel 2 gun gecirdim. Allah ayirmasin. Hepimizin mirac kandili mubarek olsun arkadaslar.
AHMET
Rpm ekibine tebrikler guzel keyifli bi organizasyondu, bence supra,mavi sti,kirmizi vti,sari evo yarislari cok cekismeliydi, k24 un sesi cok iyidi ,, katinlan tum araclara masallah
masallah cidden güzle bigün siz bu işi biliyosunuz vip olayı süper cidden daha büytülük daha güzle hale gelmesini isterim kalite her zmn..
Mutlu Değerli
25-05-2014, 19:17
Güzel organizasyondu, araçlar bombaydıı. Supra çok çok iyidi
Antalyalı 131 yürek yemiş gibiydii, maşaallahhh
emegi gecen herkesin eline yuregine saglik cok guzel bir yaristi...
evo lar , subaru lar ve supra ozellikle harikaydi.. nirde legancy yi izleyebilsek tam olacakti..
bu arada 13-14 kategorisinin 1. si kirmizi vti in en iyi derecesinin 14.1XX olmasida bu sporda sansinda ne kadar onemli oldugunun gostergesi oldu :)
Kirmizi vtida ne motoru vardu cok,iyi gidiyodu
Bulut Y.
25-05-2014, 20:11
Kendi motoru var b16a2
hiç b16 gibi değildi valla, strokermı arac
bu kırmızı vti daha önce pınarbaşınada gelmemiş miydi ordada deli gidiyodu ? YANLIS HATIRLAMIYORSAM stroker olabilir
gökh@n_gr
25-05-2014, 20:33
Biz b20 diye duyduk birinden
Araç b16a2 paşaoğlu savaş ustanın eseridir :D
Kendi motoru var b16a2
Nasıl vip iyimiydi ?? siz zenginler :D :D
Organizasyonda çalışan, yarışan tüm arkadaşlara teşekkürler, emeğinize sağlık :)
Emeği geçenlere ve tün Rpm ekibine teşekkürler. Çok güzel bi gün daha geçirdik. Tüm yarışmacıları tebrik ederim. Vip olayıda çok iyiydi oturduğumuz yerden gölgede yarışı izledik. Konya gibi bir tribüne kavuşursa Akhisar pistide çok güzel olur.
yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşşekkür ederiz keyifli bir gün geçirdik kazasız belasız bitti katılan kupa alan herkesi tebrik ederim
Fotoğrafları düzenledikçe açtığım sayfama ekliyorum arkadaşlar.
https://www.facebook.com/1427820420811574
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t31.0-8/1492383_1430396673887282_3481122541591563060_o.jpg
Bonus :)
http://i.hizliresim.com/JLW5qJ.jpg
Keyifle canlı yayından izledik emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ederim , yarış sonu ahmetin arabayı istemesi güzeldi anahtarım nerde lan arabayı getirin hiişşş aloo arabayı getirin bi :)
Eray Yümsel
25-05-2014, 21:19
Akhisarda org insanlar herşey eyv mükemmel ama biri şu 50 metreye allah rızası için asfalt döktürsün bu nedir ya 1 2 kesici gitmekten bıktım
Bulut Y.
25-05-2014, 21:23
Nasıl vip iyimiydi ?? siz zenginler :D :D
Yakıt eşliğinde guzel oldu kanka :D
https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-0/10154182_729568510426721_8730626229481607508_n.jpg
Instagram #techturkey etiketi ile 3-4 video koydum oradan izleyebilirsiniz
Emeği geçen herkese teşekkür ederim çok keyifli bir gündü seyircilerden bir kisminin yürümeye yarayan organlarını içeriye her defasında seslenerek soktursakta :)
Kirmizi vtida ne motoru vardu cok,iyi gidiyodu valla dereceleri bana orta sekerli dolulukta bi vti gibi geldi ama sesi guzeldi gercekten..
Öncelikle sponsorlarımıza bizi yanlız
bırakmayan,yarışçılara,seyircilere,destekleyen,des teklemeyen bütün arkadaşlarımıza teşekkürler..
Hep beraber neşeli eğlenceli 2 gün geçirdik.
Pistin biraz olsun eksiklikleri var ama bizim doğrultumuzda yapılan,istenilen deil..motodrag pisti oldugundan onların istegi doğrultusunda yapılmış,yenilenmiş bir pist keşke bizede danışsalardı yenilenirken. Malesef pist için isteklerimizin çok çok azı yapıldı.
Pist ve elimizden gelen bu şimdilik maddi imkanımız olsa vht yi 4 varil deilde 10 varil dökebilsek..
Yinede iyi dereceler gördük hepberaber..
K24 gelince :) şimdilik sakat olduğumdan kullanamadım.bilal de emaneti biraz endişeli olduğu için üzmedi nekadar da ısrarlarımıza karşı..
Ama gerçek 402m.de
Sabah antremanda 12.617sn. geldi araç vht den ciktigi anda betona geldiginde araç lastiklerden oturu çok cekme yapması Bilal in Direksiyon ile savaşması :)
Betonun bitip asfaltın başladığı yerde gaz kesmesi ile 12.617sn.lik Güzel bir süre yapsada hedefimiz 12 sn. Altı olduğu için çok sevinmedik:) yinede kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir dahaki yarışa ufak eksiklerimizi tamamlayarak istediğimiz süreleri yakalanacağımıza inanıyorum.
gökh@n_gr
25-05-2014, 22:12
https://www.youtube.com/channel/UCq4Sz8PPM6EiUyYxzqXWxAg
HEmAijVzUFA
https://www.youtube.com/watch?v=HEmAijVzUFA
Oncelıkle sponsorlarımıza,yarısta emegı gecen arkadaslarıma,gelen bızlerle olan tum dostlara sonsuz tesekkurler :) Kazasız belasız bır yarısı daha gerıde bıraktık.Guzel,moral veren yorumlarınız ıcın sagolun,ıstemedende olsa uzdugumuz arkadaslarımız var ıse kusurumuza bakmasınlar...
Hepmız olumlu olumsuz her yorumu okuyoruz,sorunları elden geldıgınce gıdermek ıcın ugrasıp her yarısta farklı bıseyler yapmaya calısıyoruz.Hatalarımız,pıst olarak eksıklerımız var bu dogrudur yalnız umursamaz degılız kesınlıkle.
Ornegın vht uygulaması;her sene kullandıgımız vht nın 2 belkı 3 katını kullandık antremanlarda tutus gayet ıyıydı hatta cogu arac en ıyı surelerını antremanlarda yaptı seedınglerde bıraz sıkıntı oldu ama yarıs anı seedınglere gore daha ıyı bır tutus vardı kı konustugumuz bırkac yarıscı arkadas bunu farketmıs.
Sımdı gelelım o meshur 50 mt nın olayına :)
akhısar motodrag pıstı olarak gecıyor ve pıste yapılan her yenılıkte malesef fıkrımız alınmıyor,ısler yapılıyor bıtımınde goruyoruz :) zamanında o beton yerıne asfalt dokulseydı emınımkı cok cok daha ıyı bır tutus elde edecektık.
Konu ıle alakalı bızler ıcın en onmlı bolumu ıse ;
Hersey acık ve net.Bız bu yarısları kendı ıcımızdekı arkadaslarımızın sponsorluklarıyla yapıyoruz,ucuk rakamlı sponsorluklarımız yok malesef kı arkadas su betonu asfalt yapalım dıyebılelım...Startı ılerı kaydıralım dedık bu sefer fınısh ten sonra kalan fren mesafesı karsımıza cıkıyor ıkı ucu degnek yanı anlayacagınız :) Su an ıcın eldekı tum ımkanlar bundan ıbare,bızde ımkanlar dahılınde ılerlıyoruz.
Vıp bolumu yapıldı mesela,tesısın ıcı fln mukemmel,hızmet gayet ıyı.Balkondan gorus gayet ıyı.Isın kotu yanı bu bolume az sayıda kısı alabıldık mesela...yarıs sonrası mekanın yetkılısıne yan tarafıda buraya dahıl etmesını,boyle bır yerın degıl 50 belkı 200 kısıyı bıle mısafır edebılecegını soyledık,sagolsun dınledı bızı patronu ıle konusacagını onerımızı dıle getırecegını soyledı.
Bunları yazdım gercı cogunuz bılıyorsunuz,ıstedımkı neden bırseyler yapılmıyor dıyen,yenı okuyan konulara dahıl olan arkadaslarımızda gorsun sunu samımıyetımle soyluyorum; en az sızler kadar bızde pıstın daha guvenlı ( tel orgu vs ) daha ıslevsel ( wc sı,tesısılerı vs ) daha ıyı tutan bır asfaltı olsun ıstıyoruz.su an ıcın eldekı durum bu arkadaslar,sızlerden beklentımız katılımnızla olsun,fıkır ve goruslerınızle olsun verecegınız destektır.
Tekrardan olumlu olumsuz yorumlarınız,verdıgınız destek ve fıkırler ıcın tesekkur ederız.Bızlerı anlayacagınızı umuyor,agustosun ılk haftası ( bayram sonrası ılk hafta sonuna denk gelıyor ) sızlerı akhısara beklıyoruz :)
Mırac kandılınız kutluyoruz,hayırlı kandıller arkadaslar :icon_tup:
Öncelikle sponsorlarımıza bizi yanlız
bırakmayan,yarışçılara,seyircilere,destekleyen,des teklemeyen bütün arkadaşlarımıza teşekkürler..
Hep beraber neşeli eğlenceli 2 gün geçirdik.
Pistin biraz olsun eksiklikleri var ama bizim doğrultumuzda yapılan,istenilen deil..motodrag pisti oldugundan onların istegi doğrultusunda yapılmış,yenilenmiş bir pist keşke bizede danışsalardı yenilenirken. Malesef pist için isteklerimizin çok çok azı yapıldı.
Pist ve elimizden gelen bu şimdilik maddi imkanımız olsa vht yi 4 varil deilde 10 varil dökebilsek..
Yinede iyi dereceler gördük hepberaber..
pişti olmusuz,ne ara yazdın arkadas :D
hunter6725
25-05-2014, 22:34
Emeği geçen herkeze teşekkür ederim çok iyi bir yarış oldu...
Akhisar ekibine, yarışanlara kocaman maşallah. Mübarek Miraç Kandilinde kazasız belasız bir gün olmuş, maşallah.
Ayağım kırık olduğu için katılamadım. Betonların arkasında izleyiciler olduğu takdirde bundan sonraki yarışlara katılmam.
Arabalarımız standart değil. Her an arıza yaşayıp betona vurabiliriz. Takla atma ihtimali var. Kol çıkartıp yağ akıtıp betonlara dalma riski var....
Kaza bu, ne zaman olacağı belli olmaz.
Yol kenarındaki izleyicileri emniyetli bir yere almak için maddi ve manevi desteğe hazırım.
hsyn_çvk
25-05-2014, 22:46
Gelen herkesin ayagina saglik,sahsim adima yarisi sunan yada sunmaya calisan spiker olarak olarak kusurum olduysa,birilerini kirdiysam affola
Not: ya her aracin fotosu var benim fotomu ceken varsa bana atabilirse sevinirim,hatira olarak sakliyalim bari
Akhisarda tribün yapılabilecek alan kısıtlı, konya gibi ayakta kalanlar gene bariyerlere yanaşmak zorunda kalacaktır. Bariyerlerin üstünde izleyen birisi olarak o bariyerin sınıf 5 ve üstü belki sını 5 altlarını bile tutamayacak durumda olduğunun bilincindeydim ama elden gelir bişey yok. 600-700km yol geliyoruz , kalkış izlemeye alan yok, vip de saçma geldi öğleden sonra vip de güneş aldı vs... Kesinlikle bahcenin güzelliği, ortamın güzelliği, arabanın yanında cadırda uyuyup mangal yapabilme zevki için , organizasyonun hızı ( supra ve subinin kalkışını gereğinden fazla uzatan ve tarafımdan ilk yuhalanma anını hüseyin ceviğe karşı başlatılmasına neden olan gereksiz konuşma bölümünü çıkarırsak :) ) , ekibin güzelliği vs.. gene başarılı bir organizasyonla sonlandı. RPM Ekibinden ricam monitörleri (hoparlör) biraz daha geniş alana yaysınlar. Adamlara japon balığı diyorsun ,en son ben duyuyorum yanımdaki ne dedi diyor, pistin sonunda ikarusun kılıcı oluyor o kelime, yola çıkanlar böbürleniyordu, "bana ikarusun kılıcı dedi" diyerek.
Yakıt eşliğinde guzel oldu kanka :D
https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-0/10154182_729568510426721_8730626229481607508_n.jpg
Ohhhh :D :D
Canlı yayın imkanı yaratarak evde bizlere izlettiginiz için rpm ekibine çok teşekkürler :)
Birdahaki sefere gece yarışı düşünülebilinir mi? Cumartesi gecesi olsa yarış, sabah seedingi yapsın pilotlar , sıcağı yesinler falan, bütün işin pisliğini çeksinler, biz izleyicilerde aksam serinliğinde kurulalım yerlerimize yarışları izleyelim püfür püfür. Yarış sonrasıda bir after party düzenlenir, mangallar falan ooh, keyfe bak . . .:)
Gelen herkesin ayagina saglik,sahsim adima yarisi sunan yada sunmaya calisan spiker ���� olarak olarak kusurum olduysa,birilerini kirdiysam affola
Not: ya her aracin fotosu var benim fotomu ceken varsa bana atabilirse sevinirim,hatira olarak sakliyalim bari ��
Ne sabırlıymışsın be hüseyin abi :D
dragon07
25-05-2014, 23:09
yarıs her zaman ki gibi süperdi ilk kez evden izledim akhisarı
kupa alan antalyalıları kutluyorum girmeyen hazırlanamayan çok araç vardı diğer yarıs daha zevkli olucaktır eminimki
bnm izledigim kadarıyla 131 ömer çamur şeklini yaptı helal olsun :D
birde bursalı sti tabanca gibiydi iyi sürdü iyi yürüttü onuda ayrıca tebrik ederim
Birdahaki sefere gece yarışı düşünülebilinir mi? Cumartesi gecesi olsa yarış, sabah seedingi yapsın pilotlar , sıcağı yesinler falan, bütün işin pisliğini çeksinler, biz izleyicilerde aksam serinliğinde kurulalım yerlerimize yarışları izleyelim püfür püfür. Yarış sonrasıda bir after party düzenlenir, mangallar falan ooh, keyfe bak . . .:)
cok ıstedıgımız bır yarıs aslında ama pıstın yakınında hastane olusu ve pıstın guvenlıgının gece yarısına pek uygun olmadıgını bıldıgımız ıcın cok sıcak bakmıyoruz acıkcası ama tam olarak dusundugumuzu yazmıssınız :) nasıp,o gunlerde gelır ıns
bır yarısın ardından bu kadar guzel yorumları okumak cok guzel
emegınıze saglık rpm turk ekıbı :)
FatihYalcinkaya
25-05-2014, 23:39
Yarışta emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Ayrıca canlı yayın konusunda emeği geçenleri de kutlarım. Biz de Rallivideo olarak nacizane, kendi kanalımızı ve sitemizi bu canlı yayına açarak çorbaya ufak bi katkımız olsun istedik... Canlı yayının kaydı Dailymotion kanalımızda yer alıyor. Aşağıdaki linkten tekrar izleyebilirsiniz... Ayrıca kısa bir yarış özetini de en kısa sürede yayınlayacağız...
2014 TOSFED Drag Kupası - 1 - Canlı yayın kaydı - Eine Video PlayList auf Dailymotion (http://www.dailymotion.com/playlist/x37k1s_rallivideo_2014-tosfed-drag-kupasi-1-canli-yayin-kaydi/1#video=x1wo59i)
Bence pistde ilk yapılacak şey tel örgü,Cafe ile pit arası tribün,
ciddi şekilde vht, pist içi ufak tefek onarımlar ve lastik ısıtma alanı
Bunlar içinde ama belediyeden yardım alarak ama güzel sponsor bularak yada imece usulü ile :)
güzel yarıştı aksilikler oldu her yarışta olur tebrikler herkeseteşekkürler hpinize beyler :)
emegi geçen tüm ekibe tüm yaışan arkadaşları tebrik ederim böle temiz organizasyonları görmek biz araba sevdalılarını çok mutlu ettigine eminim nice güzel organizasyonlar dilegiyle
oncelikle her ne olursa olsun o gunesin altinda deli gibi calisip, tabiri caizse pancar gibi yanarak, organizasyonu gerceklestiren ekibe cok tesekkur ederiz.
pistte ki uygulamalarin tamamen sizin arzu ve istekleriniz disinda yapildigini bildigim icin pistle ilgili elestri yapmaya gerek yok.
bizim acimizdan oldukca problemli bir yaristi, bir suru mekanik sikinti ile ugrastik, istedigimiz surelere hicbir aracimizda inemedik, legacy zaten bu sefer problemliydi, konya ve akhisar icin farkli suspansiyon kullanmamiz gerektigini gorduk insallah bir daha ki yarista cok farkli sureler cikaricaz legacy ile.
yarisan, destekleyen, organizasyonu yapan herkeze sahsim adina tebriklerimi sunuyorum, hicbir is disardan goruldugu gibi kolay degil yapan bilir.
rpm ekibiyle olan tartismamizda tatliya baglandi, yuzyuze neye kizdigimi, uzuldugumu anlatinca arkadaslarda zaten ilimli insanlar mevzu kapandi.
Gelen herkesin ayagina saglik,sahsim adima yarisi sunan yada sunmaya calisan spiker ���� olarak olarak kusurum olduysa,birilerini kirdiysam affola
Not: ya her aracin fotosu var benim fotomu ceken varsa bana atabilirse sevinirim,hatira olarak sakliyalim bari �� bende var :) ulastiririm bi sekilde bilgisayara atayim fotograflari
Tüm Rpmtürk ekibine ve tüm katılan yarışmacılara teşekkür ederim bize çok keyifli 2 gün yaşattınız emeğinize sağlık.
ademsezer
26-05-2014, 07:16
Rpm ekibine teşekkürler guzel bi gundu
Cm motors olarak guzel bi gun gecirdik, emegi gecen herkese tskkrler
Batw0han
26-05-2014, 07:35
Keyifli bir gündü, emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Cm Motors olarak 3 araç ile yarışıp 3 arabanında derece yapması bizim açımızdan gerçekten çok güzel,
İnşallah 1 ay sonra yapılacak arabaya bir aksilik olmazsa 5 araba gelip dahada keyifli bir gün geçiririz.
Organizasyonu yapan herkese çok teşekkürler.
EmrahERKAN
26-05-2014, 08:04
Gerçekten çok keyif aldığımız bir gün oldu. İbizamızla istediğimiz derecelerin çok daha altını elde ettik. Biz inşallah olursa 13lerin başı olur die düşünürken. Arabamız bizi yanılttı ve son yarışta Ömer abimizle yarışırken artık viteslerim geçmez oldu baskı ayırmadı kaçırmaya başladı.
O halde artık En iyi derecemizi yaptık. 12.715 olarak. 2. Lik kupasını kaldırdık. Şimdi eksiklerimizi gördük. İnşallah bir sonraki yarışa EcuTech Remapping ekibi olarak çok daha iyi hazırlanacağız ve 12 li saniyelerin başlarını görmek istiyoruz.
RPM Ekibine Çok teşekkür ederiz. Gerçekten harika bir organizasyon oldu.
Not: ya her aracin fotosu var benim fotomu ceken varsa bana atabilirse sevinirim,hatira olarak sakliyalim bari ��http://i.hizliresim.com/LPR2gb.jpg (http://hizliresim.com/LPR2gb)
http://i.hizliresim.com/A2XE6r.jpg (http://hizliresim.com/A2XE6r)
http://i.hizliresim.com/NV23rY.jpg (http://hizliresim.com/NV23rY)
ghibli06
26-05-2014, 08:12
benim de canlı yayında takip edebildiğim kadarıyla çok güzel bir organizasyon oldu... emeği geçen herkesi tebrik ederim, yarışan arkadaşların da emeklerine sağlık, onlar olmasa katılmasa zaten ne yarış olur ne şampiyona...
Organizasyon için tüm RPMTÜRK ekibine ve oraya vardığımızda gece saat 2.30 olmasına rağmen tüten mangalları, kurulmuş çadırları, kahkahalı muhabbetleriyle kafamızdaki Akhisar drag muhabbeti ambiansını yine bulabilmemizi sağlayan katılımcı/izleyici kitlesine teşekkürler.
Kış sezonu arasında bir tek biz değilmişiz Akhisar ortamını özleyen onu anladık.
Gece ortam sanki bir şenlik/festival alanı gibiydi :)
Bursa'nın evo'ları ve subaru'su mest etti, elinize kolunuza sağlık. Maaşallah.
Bulut Y.
26-05-2014, 08:21
O ek sti nedir ya 2 litreymis bide masallah cm motors
güzel organizasyondu elinize saglık rpm ekibi
güzel bır cumartesı gecesı ve pazar günü yaşadık, her sene olduğu gıbı bu senede rpm ekibi cok güzel bır organızasyona imza attı, türkiyede bır yarış düzenlenecekse organızasyon işi rpm ekibinin spikerlik işi hüseyinin olmalı :D, bravo arkadaşlar
bahadı-R
26-05-2014, 08:48
Bir dahaki Akhisar yarışı ne zaman ?
Yarışta emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Ayrıca canlı yayın konusunda emeği geçenleri de kutlarım. Biz de Rallivideo olarak nacizane, kendi kanalımızı ve sitemizi bu canlı yayına açarak çorbaya ufak bi katkımız olsun istedik... Canlı yayının kaydı Dailymotion kanalımızda yer alıyor. Aşağıdaki linkten tekrar izleyebilirsiniz... Ayrıca kısa bir yarış özetini de en kısa sürede yayınlayacağız...
2014 TOSFED Drag Kupası - 1 - Canlı yayın kaydı - Eine Video PlayList auf Dailymotion (http://www.dailymotion.com/playlist/x37k1s_rallivideo_2014-tosfed-drag-kupasi-1-canli-yayin-kaydi/1#video=x1wo59i)
katkı ve destekleriniz için teşekkür ederiz :)
Bir dahaki Akhisar yarışı ne zaman ?
02-03 ağustos (bayramdan sonraki ilk hafta sonu ) drag 3 olarak geçiyor takvimde
http://www.tosfed.org.tr/images/dokumanlar/TOSFED_Kupalar__Takvimi_29.04.2014.pdf
Colin McRae
26-05-2014, 08:55
Yarışan emek döken herkese tebrikler.Rpm ekibine çok teşekkürler,çok güzel organizasyon oldu.
CM Motorsport u ve yarışan araçlarını tebrik ediyoruz,böyle güzel bir güne deyim yerindeyse DAMGA vurdular.:Bravoo::Bravoo::Bravoo:
Oben AKMAZ
26-05-2014, 09:30
Sponsorları ve RPM Ekibini başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Gayet başarılı ve işleyiş açısından sorunsuz tamamlandı yarış.
Çok güzel araçları izleme imkanımız oldu, ustaları ve şöförlere de teşekkürler..
Adem abi, 10 sn. altını bekliyoruz Speddy'den :icon_tup: :heyoo: :cool:
dragon07
26-05-2014, 09:43
Akhisar=ermeydanı=realkingler=rüyadan uyandırma merkezi.
organizasyon sahibi rpmtürk ekibine hem güzel organizasyon hem de canlı yayın için çok teşekkür ederim kendi adıma. gidemeyip canlı canlı drag izlemek gerçekten çok keyifli.
ama asıl ayrı olarak özel tebriği Hüseyin Çevik hak ediyor bence. Araç konusunda bilgi sahibi olması ve her aracın üzerindeki sponsor isimlerini okuması gerçekten çok çok güzel bir davranıştı. Emek eden egzozcudan garaja kaportacıya kadar herkesin isimleri tek tek duyuldu nerdeyse. Ayrıca bir tebrikte sabırlı ve ılımlı yaklaşımları için. Laftan anlamayan seyirciye sabırla bütün gün lafını dinletmeye çalıştı helal olsun.
canlı olarak izledik çok çekişmeli güzel bi yarış oldu herzamankı gibi biraz yandık sıcaktan ama deydi emegi geçen yarışan herkezin emegine sağlık.
geçtigimiz senelerde Bi atmo King vardı gözlerimiz onu Cok aradı :D
skyserhat
26-05-2014, 10:14
Gerçekten çok keyif aldığımız bir gün oldu. İbizamızla istediğimiz derecelerin çok daha altını elde ettik. Biz inşallah olursa 13lerin başı olur die düşünürken. Arabamız bizi yanılttı ve son yarışta Ömer abimizle yarışırken artık viteslerim geçmez oldu baskı ayırmadı kaçırmaya başladı.
O halde artık En iyi derecemizi yaptık. 12.715 olarak. 2. Lik kupasını kaldırdık. Şimdi eksiklerimizi gördük. İnşallah bir sonraki yarışa EcuTech Remapping ekibi olarak çok daha iyi hazırlanacağız ve 12 li saniyelerin başlarını görmek istiyoruz.
RPM Ekibine Çok teşekkür ederiz. Gerçekten harika bir organizasyon oldu.
bizde seni tebrik ediyoruz maşallah. gelemedik ama emeği geçen herkese tşkler
gokcell13
26-05-2014, 10:15
Emegi gecen yarisi sunan ve katilim gosteren herkese tesekurler.Antalya dan okadar yol gittim yine de giderim.
by_hayali
26-05-2014, 10:29
Tüm RPM ekibine teşekkürler ama Hüseyin Çevik ayrı bir tebriği hak ediyo valla helal olsun hacım ağzına sağlık :)
güzel yarış oldu emeği geçen herkese teşekkürler :)
bLackModeL
26-05-2014, 10:47
Aksaraydan geldik ilgi alaka mutisti ozellikle erol abim sakat olmasina ragmen butun misafirperverligini gosterdi bi an once iyilesirsin abi insallah
waterboy07
26-05-2014, 10:50
Çok güzel organizasyon oldu yarışmada emeği geçen herkese tek tek sonsuz teşekkür ediyorum :icon_tup: yarışmacı arkadaşlar türkiyenin çeşitli yerlerinden gelip rakip yarışmacı demeden birbirlerine yardımcı olmaları beni ayrıca çok duygulandırdı. bana yarışma esnasında koşuşturup yardımcı olan herkese ayrıca teşekkürler. Allah Herşeyi gönlünüze göre versin.
Çok güzel organizasyon oldu yarışmada emeği geçen herkese tek tek sonsuz teşekkür ediyorum :icon_tup: yarışmacı arkadaşlar türkiyenin çeşitli yerlerinden gelip rakip yarışmacı demeden birbirlerine yardımcı olmaları beni ayrıca çok duygulandırdı. bana yarışma esnasında koşuşturup yardımcı olan herkese ayrıca teşekkürler. Allah Herşeyi gönlünüze göre versin.
Abi senin eline ayağına yüreğine sağlık. Maaşalla o nasıl vti kaldırmaktır, vites çekmektir. Ben kendi adıma mest oldum.
Kafadaki rafting kaskı da dikkatimizden kaçmadı :)
Seni yine izleme şansı yakalarız inşallah.
Bulut Y.
26-05-2014, 11:10
Hastasi olduk AZ VTEC :)
B.Aktepe
26-05-2014, 11:28
Her zaman ki gibi çok güzel bir organizasyondu, Tüm RPMTURK ekibine teşekkürler.
onursoytam
26-05-2014, 11:31
Canlı yayın harika idü.
Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiriz.
İzlemeye gelemesek bile sanki ordaymışız gibi.. Beach ten heyecanlı izledik :)
İnşallah bidaha yarışa herkez eksiklerini sıkıntısız halleder canlı canlı izleme fırsatımız olur.
not: Az vtec b20 değil.. B16 nın güncel sağlıklı hali :)
FatihYalcinkaya
26-05-2014, 11:57
Merhaba arkadaşlar...
Ulusalın özet görüntüleri hazırlandı.
Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Normalde Rallivideo olarak sadece ulusal yarışların çekim ve yayınını yapıyoruz ama bu yarış mahallilere de yer vereceğiz. Şu anda görüntüler hazırlanmaya devam ediyor. Akşama doğru mahalliyi de yayınlayacağız.
Önümüzdeki TOSFED Kupası yarışlarında da birlikte olabilmek dileğiyle...
2014 TOSFED Drag Kupası / 1. Ayak / Özet Görüntüler | RalliVideo.com (http://www.rallivideo.com/2014-tosfed-drag-kupasi-1-ayak-ozet-goruntuler/)
http://www.rallivideo.com/wp-content/uploads/2014/05/FKUVN.jpg (http://www.rallivideo.com/2014-tosfed-drag-kupasi-1-ayak-ozet-goruntuler/)
Kadett_gsi
26-05-2014, 12:00
yarışan arkadaşların ve RPM ekibine teşekkürler bize güzel bir haftasonu yaşattılar , seyirci olmak rahatmış :icon_tup:
Merhaba arkadaşlar...
Ulusalın özet görüntüleri hazırlandı.
Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Normalde Rallivideo olarak sadece ulusal yarışların çekim ve yayınını yapıyoruz ama bu yarış mahallilere de yer vereceğiz. Şu anda görüntüler hazırlanmaya devam ediyor. Akşama doğru mahalliyi de yayınlayacağız.
Önümüzdeki TOSFED Kupası yarışlarında da birlikte olabilmek dileğiyle...
2014 TOSFED Drag Kupası / 1. Ayak / Özet Görüntüler | RalliVideo.com (http://www.rallivideo.com/2014-tosfed-drag-kupasi-1-ayak-ozet-goruntuler/)
http://www.rallivideo.com/wp-content/uploads/2014/05/FKUVN.jpg (http://www.rallivideo.com/2014-tosfed-drag-kupasi-1-ayak-ozet-goruntuler/)
Fatih elinize emeğinize sağlık kardeşim harika olmuş.. :icon_tup:
Herkese selam arkadaşlar. Organizasyon gerçekten iyiydi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Yarışa Katılan tüm arkadaşları'da tebrik ederim. Yarıştan büyük keyif aldık, Araçlarımızda sorunlar çıktı SUPRANIN Nos tüpü sıcakta fazla kadı ve emniyet ventili açtı 200SX de şanzuman sıkıntısı yaşadık ve yarıştan çekilmek zorunda kaldık motor sporlarında olağan şeyler bunlar. Ulusalda sınıf 4 de yarışan iki aracında MERAY SERVIS den olması ve mahalli yarıştada rakiplerin kardeş garajımız olan TORK GARAJ dan çıkması biraz kardeşi kardeşe kırdırmak oldu ama yapacak birşey yok. Herşeye rağmen keyifli güzel bir yarışma oldu. İnşallah bundan sonraki yarışlarda daha iyi süreler çıkartmaya çalışacağız. Bizden ilgisini ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler.
NOT: S2'K nicli arkadaş :)
MERAY SERVICE Ahmet
organizasyon için rpm ekibine teşekkür ederim.Başını ağrıttığım için denize ayrı bir teşekkür.
pistteki sorunları ekipte biliyor zaten elden birşey gelmiyor asfaltta çok daha iyi süre çıkartabiliyorken pistteki dalgalanma arabayı bozuyor.Araba sağa sola yalpalıyor .İlk gün eyvah dedim bu şekilde olacaksa, arabayı kontrol edemedim 1 barda bile ertesi gün lastik havaları ile oynayıp birazdaha gaza oturabildim en azından 3ncü viteste tutundum yere son kalkışta sıcaktan kullanmadığımız için nos tüpünün güvenlik tapası açtı şükür kazasız atlattık biraz konsantrasyonum bozuldu en son denemede ileriki yarışlara bakacağız artık katılabilirsek
Eyup Duygun
26-05-2014, 13:08
Pıstdekı mevzular zaten cok kez konusuldu cızıldı yazıldı.Bu zorunlu bı organızasyon degıl gelip gelmemek ben geldım keyıf aldım ılkkez katıldım.Eksıklerımızı gorduk bı suru ınsanla tanıstık.Hepsi sagolsunlar 2 gun arıza ıle ugrastık.Tork garajdan takım destegı İzmirde bau wrx sahibi Batu dukkanından hortum verdi vs..benımle gelen 2 gun telef olan arkadaslarım hepsıne ayrı ayrı rpm ekıbınede ayrı tesekkur ederım..
Best time 13.2 yaptım 1,65 boost 50shot cıvarı nos ıle hic fibersiz.Nosla ılgılı cok problem yasadık duzgun calıssaydı sıstemımız 12.6-12.5 cok rahat gorurdum dıye dusunuyorum..
Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz.
Yarışın sportif kısmının üst düzeyde olması için çok uğraştık. Ekibimizle yeni tanışan yarışmacılar da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı gördüler. Sizlerin önerileri bizler için çok önemli ve her geçen gün daha iyiye gitme sebebimiz de bu önerilere ciddi yaklaşmamız.
Daha nice organizasyonlarda beraber olabilmek dileğiyle.
Deniz GÜMÜŞ
Herkese selam arkadaşlar. Organizasyon gerçekten iyiydi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Yarışa Katılan tüm arkadaşları'da tebrik ederim. Yarıştan büyük keyif aldık, Araçlarımızda sorunlar çıktı SUPRANIN Nos tüpü sıcakta fazla kadı ve emniyet ventili açtı 200SX de şanzuman sıkıntısı yaşadık ve yarıştan çekilmek zorunda kaldık motor sporlarında olağan şeyler bunlar. Ulusalda sınıf 4 de yarışan iki aracında MERAY SERVIS den olması ve mahalli yarıştada rakiplerin kardeş garajımız olan TORK GARAJ dan çıkması biraz kardeşi kardeşe kırdırmak oldu ama yapacak birşey yok. Herşeye rağmen keyifli güzel bir yarışma oldu. İnşallah bundan sonraki yarışlarda daha iyi süreler çıkartmaya çalışacağız. Bizden ilgisini ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler.
MERAY SERVICE Ahmet
Emeğinize sağlık. Bizlere çok güzel kalkışlar seyrettirdiniz.
Forumca 4çeker araçlara nasıl kafa tuttunuz merak ettik :D
organizasyon için rpm ekibine teşekkür ederim.Başını ağrıttığım için denize ayrı bir teşekkür.
pistteki sorunları ekipte biliyor zaten elden birşey gelmiyor asfaltta çok daha iyi süre çıkartabiliyorken pistteki dalgalanma arabayı bozuyor.Araba sağa sola yalpalıyor .İlk gün eyvah dedim bu şekilde olacaksa, arabayı kontrol edemedim 1 barda bile ertesi gün lastik havaları ile oynayıp birazdaha gaza oturabildim en azından 3ncü viteste tutundum yere son kalkışta sıcaktan kullanmadığımız için nos tüpünün güvenlik tapası açtı şükür kazasız atlattık biraz konsantrasyonum bozuldu en son denemede ileriki yarışlara bakacağız artık katılabilirsek
Ben teşekkür ederim. Baş ağrıtmak ne kelime, öneriler ve görüşler paylaşılmadıktan sonra bir kıymeti yok. Umarım keyif almışsınızdır ekip olarak.
dragon07
26-05-2014, 13:27
Cok guzel lastik vardi s13te mukemmel kalkti oda meray servisede tebrikler
Ben teşekkür ederim. Baş ağrıtmak ne kelime, öneriler ve görüşler paylaşılmadıktan sonra bir kıymeti yok. Umarım keyif almışsınızdır ekip olarak.
gitmeyipte özlediğim insanlardan birisin kolay gelsin bro
gitmeyipte özlediğim insanlardan birisin kolay gelsin bro
:) gözlerimiz sizleri aradı.
Canlı yayın olayı mütişti bu sefer cidden kusursuz yapmışsınız. Elinize sağlık, pistin vht, beton kısmı ve tribün yapıldıgında eline su dökülmez bu pistin. Elinize sağlık. Güneş yanıkları geçmez şimdi 2 3 hafta :D
MERAY SERVICE Ahmet
Not bana mı anlamadım :D:D:D
Başta RPM ekibi olarak , emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Torj Garaj - Meray Service - Çamur - Duman Oto ' nun bütün araçları da sağ olsunlar bizlere güzel bir gövde gösterisi sergilediler.
CM Motors ' u (Cem ÜNAL) ayrıca tebrik etmenin hak olduğunu düşünüyorum , Bursa ' dan katılan 1 Subaru ve 2 Evo muhteşem bir şölen yaşattı , herkesin el emeğine sağlık , Bursa bir kere daha şahlandı.
Pıstdekı mevzular zaten cok kez konusuldu cızıldı yazıldı.Bu zorunlu bı organızasyon degıl gelip gelmemek ben geldım keyıf aldım ılkkez katıldım.Eksıklerımızı gorduk bı suru ınsanla tanıstık.Hepsi sagolsunlar 2 gun arıza ıle ugrastık.Tork garajdan takım destegı İzmirde bau wrx sahibi Batu dukkanından hortum verdi vs..benımle gelen 2 gun telef olan arkadaslarım hepsıne ayrı ayrı rpm ekıbınede ayrı tesekkur ederım..
Best time 13.2 yaptım 1,65 boost 50shot cıvarı nos ıle hic fibersiz.Nosla ılgılı cok problem yasadık duzgun calıssaydı sıstemımız 12.6-12.5 cok rahat gorurdum dıye dusunuyorum..
Güzel organizasyondu emeklerinize sağlık keyif aldık, pazar günü pistte vht kalmamış gibi birşeydi :) RBZ adam akıllı nos basabilseydi güzel şeyler yapıcaktı ama kısmet, eksiklerimizi görmüş olduk yardımcı olan herkeze teşekkürler..
RPM ekibinin emegine saglik cok ilgilendiler sagolsunlar
Tosfed ekibide cok sicak kanliydi ilk yaris cok zorlamadilar herkes hatasini gordu eksigini gordu dogrulari ogrendi bir dahaki yarisa affetmeyebilirler :)
Bizim aracimiz yetismedigi icin ulusalda puan almak adina musterinin B18C li vteci ile katildik arac surucu dahil 1050 kg 2000cc ve 220 hp dir
Cok zorlamamak adina slick dahi kullanmadik
Cumartesi Seedinglerde 13.607 yaptik pist guzel tutunuyordu fakat pazar yaris gunu hem vht biraz ozelligini yitirdiginden hemde ahmetin ilk yaris deneyimi olmasindan kaynakli 14.2 altina inemedik
insallah bir dahaki yarisa gerek yuruyen gerek lastik jant gerekse kaporta olarak hazirladigimiz kendi aracimiz ile katilmayi dusunuyoruz
katilan herkesi tebrik ederim
Hilmi
Not bana mı anlamadım :D:D:D
şanzumanın masrafları sana ait haberin olsun:)
Hahahahahahahaaaaa som agizli doktor
sweet_vtec
26-05-2014, 17:54
tüm rpm ekibini canı gönülden tekrar kutlamak istiyorum .
gerçekten yine on numara bir org. imza attılar.
herşey yine harikaydı, yarışan tüm arkadaşlarıda tebrik ediyorum ,
bizde yine klasik rutin tutunma sorunu yaşadık , ama bu son yarışımdı.
bir dahaki yarışa slick lastiklerle katılacağım. bu konula ilgilide yardımlarınızı bekliyorum çünkü pek fazla bilgim yok iyi birşey almayı düşünüyorum.
http://www.techturkey.com/forum/arananlar/184564-slick-lastik-araniyor.html
burdan yardımcı olursanız sevinirim konuyu kirletmeyelim .
bir dahaki rpm in güzel org. inşallah manisadanda 5 araç ile katılmayı düşünüyoruz.
tekrardan tebrikler RPM ekibi.
Hepinizin elinize emeğinize sağlık gerçekten güzel bir organizasyon oldu. Olursa güzel olacak bir kaç fikir var kafamda hepsini zaten yüzyüze konuşuruz.
harika bir pazar gunu gecirdik, emeği gecen arkadaşlara, yarışan arkadaşlara, hepinize teşekkür ederim.
FatihYalcinkaya
27-05-2014, 08:30
Mahalli özetleri de eklendi...
2014 TOSFED Drag Kupası / 1. Ayak / Mahalli Özet Görüntüler | RalliVideo.com (http://www.rallivideo.com/2014-tosfed-drag-kupasi-1-ayak-mahalli-ozet-goruntuler/)
http://www.rallivideo.com/wp-content/uploads/2014/05/FLjrf.jpg (http://www.rallivideo.com/2014-tosfed-drag-kupasi-1-ayak-mahalli-ozet-goruntuler/)[/QUOTE]
elinize sağlık çekimler çok iyi.
merakım ortadaki cihaz, iki yandan karton benzeri bir şeyle neden kapatılıyor ve sonra açılıyor ?
bLackModeL
27-05-2014, 09:31
start ıcın ısıkların yanmasını saglıyor
start ıcın ısıkların yanmasını saglıyor
eyvallah. çok basit yöntemmiş, kumanda kontrollü sanıyordum :D
Bende süreler neden çok kötü diyordum.
Yeni videoları izleyince çok net anlaşılıyor resmen araçlar buzda kalkmış.
Katılan ve emeğei geçen tüm arkadaşlara tebrikler.
Mahalli özetleri de eklendi...
2014 TOSFED Drag Kupası / 1. Ayak / Mahalli Özet Görüntüler | RalliVideo.com (http://www.rallivideo.com/2014-tosfed-drag-kupasi-1-ayak-mahalli-ozet-goruntuler/)
http://www.rallivideo.com/wp-content/uploads/2014/05/FLjrf.jpg (http://www.rallivideo.com/2014-tosfed-drag-kupasi-1-ayak-mahalli-ozet-goruntuler/)
Elinize saglık çekimler harika...
K24 her seferinde 2. Vitesde lakda kalmış gibi :) patırdadıgı çok belli olmuş..
Pistin tutunmama sebebide hem beton hem imkanlar dogrultusundaki az vht hemde kimi araçlardaki lastiksizlik ama büyük etken beton ve vht
Bu betonun her yerine vht yi basmak lazım ama Buda bizim klüp için imkansız.
Bu konu hakkında o kadar çok yazmak istediğim şey varki aslında..
Beton zeminin yakından çekilmiş fotografı varmı kimsede?
Elinize saglık çekimler harika...
K24 her seferinde 2. Vitesde lakda kalmış gibi :) patırdadıgı çok belli olmuş..
Pistin tutunmama sebebide hem beton hem imkanlar dogrultusundaki az vht hemde kimi araçlardaki lastiksizlik ama büyük etken beton ve vht
Bu betonun her yerine vht yi basmak lazım ama Buda bizim klüp için imkansız.
Bu konu hakkında o kadar çok yazmak istediğim şey varki aslında..
Erol abi inş bir dahaki yarışta istediğin süreleri görür araba ben kendi adıma çok merak ettim kaç sn yapcağını k24 maşallahı var abi çok güzel gidiyor
RPM ekibini, Tosfed ekibini ve emegi gercek herkesi tebrik etmek lazim. Bazi eksiklikleri de olsa en azindan cekismeli bir yaris ortami saglanmis.
VHT'nin kullanilma miktari, tekrar tekrar VHT yenilenmemesi, beton kaplama ve sonrasinda asfalt kaplamaya gecis ozellikle guclu arkadan itis arabalarda buz pateni etkisi yaratmis. Hic VHT olmasaydi ve pistin tumu asfalt olsaydi daha iyi kalkislar olurdu. Duzgun VHT'li bir pist islakmis gibi gozukur. Hatta o sesi bile duyarsiniz uzerinden lastik gecerken.
Slick slick deniyor da her slick ayni degil. Hoosier'in mesela Autocross, Roadracing ve Dragracing icin 3 ayri modeli var. Hepsinin ozelligi farkli. Biraz millet slick olsun da ne olursa olsun diye takmis goruntusu gordum.
Tabi bir de su var. Saglam bir asfalt pistte, ya da iyi VHT'li bir pistte lastikler tutunursa bu sefer diferansiyel ve aks (nam-i diger akis) kirma durumlari baslar. Bence bu yuzden cogunluk seeding turlarinda daha iyi zamanlar cikartti ve hatta bazilari diferansiyel kirdi.
Bir dahaki sefere pist durumu ve ozellikle guvenlik sorunu daha iyilesir umarim.
Gerek mevcut sponsorlarınıza gerekse sponsor arayışınıza yardımcı olucak yarış ile ilgili görsel sunabiliceğiniz linkler..
Akhisar Drag Yarışı (http://www.otoaktuel.net/spor/akhisar-drag-yarisi-h4552.html)
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu - Fotoğraf Galerisi (http://tosfed.org.tr/galeri_detay.asp?galeri_id=3143)
https://www.facebook.com/tosfedofficial/photos/a.306083692890824.1073741896.200517940114067/306083762890817/?type=1&relevant_count=1
https://www.facebook.com/tosfedofficial/photos/a.306083692890824.1073741896.200517940114067/306083722890821/?type=1&relevant_count=1
dragon07
27-05-2014, 13:06
5 yıllık slickleri takan slick taktım diyor :) zemin süper degil ama hiç tutmuyorda degil
200sx in tutunması bana hiçte zayıf gelmedi.bence bu işte lastik büyük etken...
arasserdaroglu
27-05-2014, 21:03
bro s13 efsane tutuyordu hakikaten.İnanamadık piste oturuşuna...İyi ve doğru slick artı iyi pilot'a bağlı herşey...
200 sx gecen sene degil önceki sene Konya'ya katılıp 12.6 falan yaptıgı zaman sok olmuştum ben. Müthiş bir tutunma var o araçta.
matkappower
28-05-2014, 00:35
Supra ya biseyler oldu bi ara neoldu bilen varmi
yazmıştı bikaç sayfa geride cenk abi.
Bulut Y.
28-05-2014, 02:06
Nosun emniyet kilidi kendini saldi
halilakgunn
30-05-2014, 08:29
güzel yarıştı emeği geçen herkesin eline sağlık
5 yıl olsa iyi.
bi abimiz de slicklerim 1 senelik dedi, M/T, abi nerden aldın dedim, techden ismi bilinen tanınan bir kardeşimizden almış. dedim gene de bi bakalım tutunmuyor lastik çünkü.
Mickey Thompson'ın sitesinden alıntı :
DETERMINING THE AGE OF A TIRE
The manufacturing date of a tire is incorporated into an 11 digit code, called a TIN (Tire Identification Number) located down by the bead of the tire. The only exception would be most Pro Drag Radials, which do not incorporate traditional TIN's. On street legal tires, the TIN is preceded by the letters "DOT".
The last four numbers of the TIN represent the week and year of manufacture. In the Example below, this tire was produced the 35th week of 2008.
EXAMPLE: CY1JM5FJ3508 (3508 = date code)
bi baktım onunki de 10. hafta 2008'den kalma.
e haliyle tutunması gerektigi gibi tutunmayabilir..
5 yıllık slickleri takan slick taktım diyor :) zemin süper degil ama hiç tutmuyorda degil
eğer kasten satıldı ise bu tarz lastik satıcı ismi bence söylenmeli, böyle ticaret olmaz.