Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi a3 1.8T Nasıl bilirsiniz
Yakın bir arkadaşımda var kullandım hoşumada gitti genel olarak araştırdım eksileri ve artılarıyla kulananların agzından bilgilendirilmek istiyorum 2001 model 130 binde .
Edit Almayı düşündügüm için soruyorum .
alperkirman
06-05-2014, 19:14
aguysa kaçırma :)
Bikac saat sonra yaninda olucam ilk isim bunu sormak olucak . Agu degilse performans farki oldugunu biliyorum ama ne kadar ?
250hp-300hp den fazla proje düşünmüyorsan agu magu hiç bir önemi yok, sar gitsin.
performans olarak fark yok, hatta bam ise daha performanslı bile olabilir ama agunun önü açık ve daha dayanıklı diye söylüyor alper arkadaşımız
üst kapakları ve emme manifoldları daha iyi, kollarıda nitekim öyle. fakat dediğim rakkamlardan önce hiç bir önemi yok. bu arada a3 üzerinde BAM olmaz.
Bilginize..
Icime kurt dustu simdi .d agu degilse alinmazmi ogrencilikten yeni kurtuldum ileride proje fikirlerimde var ama a3 degildi yorum bekliyorum butun soru isaretlerini sondursun ileride pisman olmuyum
üst kapakları ve emme manifoldları daha iyi, kollarıda nitekim öyle. fakat dediğim rakkamlardan önce hiç bir önemi yok. bu arada a3 üzerinde BAM olmaz.
Bilginize..
karıştırdım :) k03s çıkan 180lik modeli vardı, aum muydu neydi onu demek istedim
içine niye kurt düşsün ya fiyat uygunsa araç temizse her motoru keyiflidir 1.8t nin :)
Neyin yorumunu bekliyorsun ? Söyledik işte aradaki farkı.. elektronik olarak da farkları var, elektronik gaz kelebeği, vvt,evap vs. vs.. extra bazı kontroller filanda var 2001 me7x ecu ise eğer.
Zaten ufak tefek işler ile 200hp binebilirsin.. ha alıpta ilerde proje yapıcam dersen eğer me7 li bir araçsa, üst kapak, emme, ıvır zıvır sensor iptalleri vs onlarla uğraşıyor olacaksın okadar..
http://myweb.whitman.syr.edu/srotblat/swap/images/AWPvsAEB.jpg
farkta bu şekilde, merak ediyorsan..
Neyin yorumunu bekliyorsun ? Söyledik işte aradaki farkı.. elektronik olarak da farkları var, elektronik gaz kelebeği, vvt,evap vs. vs.. extra bazı kontroller filanda var 2001 me7x ecu ise eğer.
Zaten ufak tefek işler ile 200hp binebilirsin.. ha alıpta ilerde proje yapıcam dersen eğer me7 li bir araçsa, üst kapak, emme, ıvır zıvır sensor iptalleri vs onlarla uğraşıyor olacaksın okadar..
Degerli yorumlariniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum motor icine giremem bi kac sene 200 hp yeterli koşturmucam arabayi saten tatmin oluyum yeterli 25 bin dedi laf arasinda 23 e kopartirim heralde gelismeleri yazicam .
alperkirman
06-05-2014, 20:09
büyük turbo işine girmem diyosan agu olmasada olur bana kalırsa
ama agunun avantajlar var dezavantajı yok ;) ne övdüm be :D