PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana'dan kimler var ?

BaybuRtlu69
07-05-2014, 22:18
Arkadaşlar Cuma günü Adana'da olucam..

Adana'dan kimler var forumda ? bi araç alıcam, o gün müsait olan yardımcı olacak ve oturup bi çay içebilceğimiz kimler var..

TigeR
07-05-2014, 22:32
okul nedeniyle maraştayım Adana'da olsam tanışmak ve yardımcı olmak isterdim hayırlı olsun şimdiden

doush
07-05-2014, 22:56
gündüz etütte çalışıyorum, akşam da okuldayım ama yine de yardımcı olmaya çalışırım.. araç ne alacağınız?

YAVUZ
07-05-2014, 23:10
Ozelden msj atarsan musait olursam gelirim

BosphorusBoys
08-05-2014, 09:15
öm ile irtibata geç krdesim elimden geldiğince yardımcı olurum.
misafirliğimizi göstermeye çalışırız.

Makinist
08-05-2014, 09:41
Eğer işin erken biterse ve gelmişken biraz gezim dersen ben Tarsus ta yaşıyorum. Barajımız, şelalemiz bide tantunimiz var :) Saat 3 e kadar müsaitim :)

BaybuRtlu69
08-05-2014, 14:55
okul nedeniyle maraştayım Adana'da olsam tanışmak ve yardımcı olmak isterdim hayırlı olsun şimdiden

Canin sagolsun kardesim, tesekkur ederim.

gündüz etütte çalışıyorum, akşam da okuldayım ama yine de yardımcı olmaya çalışırım.. araç ne alacağınız?
206 buldum bitane baskan, onu alicam insllh. Telefonumu ozel msj olarak atiyorum haberleselim yarin yine gun icinde.

Ozelden msj atarsan musait olursam gelirim
hemen geliyor mesaj :) tesekkurler

öm ile irtibata geç krdesim elimden geldiğince yardımcı olurum.
misafirliğimizi göstermeye çalışırız.
eyvallah müdür gonderiyorum hemen. Adana kebap yemeden gitmeyelim :)

Eğer işin erken biterse ve gelmişken biraz gezim dersen ben Tarsus ta yaşıyorum. Barajımız, şelalemiz bide tantunimiz var :) Saat 3 e kadar müsaitim :)

Davetin icin tesekkurler müdür. Yarin ki durumuma göre hberdar ederim, normalde tarsustan gecmiyorum ama dedigin gibi vaktim olur ayarlarsam mtlaka ziyarete gelirim.

MDeniz
08-05-2014, 16:22
boya cihazı lazım olursa yardımcı olurum iyi kötü fikir oluşturabilecek idare eder bir cihazım var adananın göbeğinde petrol muhasebecisiyim dışarı çıkamam ama servisten önce bakmak isterseniz kaportaya yanıma gelin