PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik cezası itiraz

PiscocuK
08-05-2014, 20:50
Selamlar

Geçen gün şirkete 2 adet trafik cezası göndermişler
biri kartal sahil yolunda 84 kmh ile 376 TL
diğer araç pendik güney 91 kmh 176 TL

cezaları kesen kişilerin isimleri var
cezalarda mobese kameralarından tespit edilmiştir vs vs gibi bişey yazıyor

benim sorum şu..bu cezaların itirazlarını yada kamera görüntülerini nereden isteyebiliriz..birden fazla şöför kullanıyor bu araçları kim hangi cezayı yemiş bilmem gerekiyor.176 TL ceza yiyen aracı bende kullanıyorum.
bu konuda fikri yada yardımcı olabilecek kim var

Teşekkürler

yusuf yılmaz
09-05-2014, 09:09
Selamlar

benim sorum şu..bu cezaların itirazlarını yada kamera görüntülerini nereden isteyebiliriz..birden fazla şöför kullanıyor bu araçları kim hangi cezayı yemiş bilmem gerekiyor.176 TL ceza yiyen aracı bende kullanıyorum.

Teşekkürler
temiz kağıdını aldığım muayenesini yaptırıp hemen sattığım aracımın 3 yıl sonra 2 adet trafik cezası hemde 2 yıllık faiziyle beraber-geldiğinde küçük bir araştırma bende yapmıştım trafik polisi bir arkadaşa danışarak hemde bu gibi itirazları mahkeme yoluyla Ümraniye nakil vasıtalarından talep edebiliyorsun uzun ve meşakkatli bir süreç kamera sadece plakayı çekiyor ve genelde arkadan şöför gözükmüyor
ben uğraşmak istemedim lanet ettim ödedim
size kolay gelsin

yusuf yılmaz
09-05-2014, 09:11
ha bu arada dün bir arkadaşım 59 km ile radara yakalanmış 176 tl ceza ödedi
sanırım yakında tekeriniz dönmesin ceza keseriz filan diyecekler bizde fred çakmaktaş gibi tekersiz gideceğiz:)

ENG
09-05-2014, 09:14
59 la nerede gitmememiz gerekiyor?

yusuf yılmaz
09-05-2014, 09:15
59 la nerede gitmememiz gerekiyor?

Çanakkale şehir merkezinde yenmiş şehir içi

Emre Akçay
09-05-2014, 09:26
Çanakkale de EDS mevcut sahil yolunda vs. Herkes yavaş gidiyor zaten oradan anlamak lazım bu işi. İtiraz konusunu ise cezanın verildiği yer olan Sulh Ceza Mahkemesi'ne yapacaksınız. Mahkemeden mobesse kayıtlarını delil olarak isteyebilirsiniz.

Mpower
09-05-2014, 09:38
Aynı yerde çekilmiş iki kez fotoğraf geldi kırmızı ışıkta geçilmiş yazıyor ama fotoğrafta lambaları çekmemişler ben en kötü ihtimalle sarı ışıkta geçmiş olduğumu düşünüyorum ki çektikleri fotoğrafta trafik ışıkları gözükmüyor. kota falan mı dolduruyolar anlayamadım

PiscocuK
09-05-2014, 15:51
kitlediler yapacak birşey yokmu diyorsunuz..ben resim isteyecektim..millete gelen resimlere bakıyorum burun kılı bile belli adamın :)

Merthan
09-05-2014, 15:54
Emre abi yanlış anlama ama hiç uğraşma öde abi. Yani 300 tl ödememek için ordan oraya burdan buraya göndericekler zaten yarısını yakıt olarak yakıcaksın,yine sonuca varamıcaksın.
Yaşadığın streste cabası olucak :) sölemesi kolay ama maalesef ödemen lazım en yakın kurtuluş bu :)

PiscocuK
09-05-2014, 18:05
Emre abi yanlış anlama ama hiç uğraşma öde abi. Yani 300 tl ödememek için ordan oraya burdan buraya göndericekler zaten yarısını yakıt olarak yakıcaksın,yine sonuca varamıcaksın.
Yaşadığın streste cabası olucak :) sölemesi kolay ama maalesef ödemen lazım en yakın kurtuluş bu :)

cezaları zaten ödedim kardeşim..ama ben dahil kimden kesilecek..şirket politikası gereki cezayı kim yerse onun MM kesiliyor :)

DOHC
10-05-2014, 08:13
Selamlar

Teşekkürler

Kamerada şöför falan görünmüyor zaten. En fazla kamera kaydının tarih-saatine göre sürücü tespitine çalışabiirsiniz gibime geliyor. Bu bilgi cezada yazıyor olması lazım.

PiscocuK
10-05-2014, 08:31
Kamerada şöför falan görünmüyor zaten. En fazla kamera kaydının tarih-saatine göre sürücü tespitine çalışabiirsiniz gibime geliyor. Bu bilgi cezada yazıyor olması lazım.

kamera açısına göre değişiyor.ben bir kere kameradan ceza yedim resim geldi çok net belli oluyordum.

cubra10
10-05-2014, 10:07
Mobese Ve EDS ceza görüntülerini Ancak Savcılığa başvurmanız dahilinde alabilrsiniz Yoksa abi ben kırmızı ışıkta geçtim acaba benmiyim değilmiyim bi bakabilirmiyim diyerekten vermezler bunlara normal polislerin bile bakmaya yetkisi yok sadece Mobese birimi bakıyor :)
Bana EDS cezası Geldi 14 Yıllık ehliyet sahibiyim 1 kez bile kırmızı ışık ihlali yapmamışımdır kesilen cezanın yanında gönerilen fotoğrafta ışık sarı yanıyor.
İdari para cezaları kabahatlar kanununa göre değerlendirilir Cezanın kesildiği bölgenin sulh ceza mahkemesine başvurmanız gerekiyor ve itiraz süreniz 7 gün eğer geçtiyse yapacak bişey kalmamış demektir..! Geçmiş Olsun...