Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat ibiza 2014 Model için zenec navi
gsi_club
08-05-2014, 20:54
Seat ibiza için birebir uyumlu olan bu modeli buldum;
Zenec - Touch another World : ZENEC Türkiye (http://www.zenec.com.tr/urun_Z-E5514m.php)
aranizda kullanan varmi?zenec marka ile hiç bir bilgim yok.önceden kullananlarin yorumlarini merak ediyorum?kullanislimidir yoksa baska tavsiye edebilceginiz bir marka veya model varmidir?
Bence gayet mantikli bir urun oem goruntusu güzel. Fiyati biraz pahali gibi navi olmayan modeli olup fiyati makul tutulsa kupon bir ürün olurdu bence. Ibizalar icin android ekranlar var diye duymuştum onlardada oem kaliteli duran bi kasayla alinabilir bence
gsi_club
14-05-2014, 01:13
bazi markalarinda var ama orjin gibi durmuyor.bu model sadece Ibizalar için yapildigi için gözüme hos geldi.ben sadece önceden zenec ile ilgili hiç bir bilgim olmadigi için ve illaki önceden kullananlar olmustur diye buraya konuyu açmak istedim.zenec Türkiye ye mail atmistim bana geri döndüler fakat pek net bir bilgi alamadim.sadece bana fiyat hakkinda bilgi verdiler ve yukaridaki esp,airbag ve 4 lüleri asagiya almami bununda kolay olabilecegini anlatti ama ürün ile bir bilgi bulamadim.
bu arada ben yurt disinda yasadigim için navigasyon her zaman lazim bize.birde oem görüntüsünden dolayi pozitif yöndeyim.
individual
14-05-2014, 15:18
Ürünün montaj videosu
LFIWR7JXEsY
Zenec Z-E5514M - Montage / Installation - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LFIWR7JXEsY)
zenec dokunmatiği ve ses kalitesi çok güzel korkmadan alabilirsiniz bizde vw caddy ve polo arabamızda kullanıyoruz görüntüsüde güzel ha bir rns kadar şık durmaz ama zenec tartışılmaz kalitededir diye düşünüyorum gözünüz arkada kalmasın
gsi_club
31-05-2014, 23:46
ürünü aracimiza 2 gün önce taktirdik gayet memnunum.bir alt modül yanlis geldigi için onu tekrardan siparis geçtiler.navi si gayet kullanisli.ben çerçeveyi de mat siyah istedim gayet orjin gibi durdu ve digital klimadaki gibi kirmizi renkler uyum içinde duruyor gayet hos.sadece üründe hos olmayan yönü ses açma kapatma dügmesi gereksiz büyük duruyor.
Ürünün montaj videosu
ben bu videoyuyu ilk izledikten sonra almaya karar verdim.zenec hakkinda bir bilgim olmadigi için tech e konu açmak istedim.
zenec dokunmatiği ve ses kalitesi çok güzel korkmadan alabilirsiniz bizde vw caddy ve polo arabamızda kullanıyoruz görüntüsüde güzel ha bir rns kadar şık durmaz ama zenec tartışılmaz kalitededir diye düşünüyorum gözünüz arkada kalmasın
yaptiginiz yorum için tesekkür ederim.evet dediginiz gibi ses kalite olarak ta orjin teybinden gayet çok daha net sesi çikiyor.