Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karbonhidrat - Kilo Aldırıcı Tavsiye

s.alican
09-05-2014, 00:59
Arkadaşlar bir kaç markada takıldım pek fazla bu konularda bilgim yok aramızda salon ile uğraşan vardır.karbonhidrat alacağım.kilo kaybı yaşadım bir süre.besin değerleri bakımından ve süratli bir şekilde bana faydası olacak marka varmı tavsiye edeceğiniz? bazılarına boşa para verirsin diyorlar sadece isime felan sizce hangisi ?
Boy:178 Kilo:61
Düşündüklerim;
-Xproo Max
-Hardline
-Optimum Nut.Serious Mass

ProdriveSTI
09-05-2014, 01:11
Ben hardline pro gainer kullandım.3 kg'lık çilekli almıştım.Günde 4 öğün yemeklerden hemen sonra 200 ml süt ile karıştırıp içiyordum milkshake gibi oluyordu. :) 1 haftada 2,5 kg aldırdı bana.3 kg'lık 10 gün gidiyor zaten.Hardline'ı öneririm ben.

s.alican
09-05-2014, 01:18
Ben hardline pro gainer kullandım.3 kg'lık çilekli almıştım.Günde 4 öğün yemeklerden hemen sonra 200 ml süt ile karıştırıp içiyordum milkshake gibi oluyordu. :) 1 haftada 2,5 kg aldırdı bana.3 kg'lık 10 gün gidiyor zaten.Hardline'ı öneririm ben.

3 kilo 1 haftamı :D o nasıl tüketmektir usta naptın :D salona felan gittinizmi?

ProdriveSTI
09-05-2014, 01:22
3 kilo 1 haftamı :D o nasıl tüketmektir usta naptın :D salona felan gittinizmi?

Hayır gitmedim.İlk olarak gerçekten işe yarayacak mı diye kullandım.

Kullanmaya başlamadan önce çıplak ve aç karnına tartıldım 54 kg geldim.O gün kullanmaya başladım ve 1 hafta sonra yine aynı şekilde tartıldım.Bu seferde 56,5 kg geldim.

Düzenli bir şekilde sporla birlikte 20 kg alan arkadaşlarım mevcut.Boş zamanım olmadığı için spora gidemiyorum ne yazık ki... :D

s.alican
09-05-2014, 01:25
Hayır gitmedim.İlk olarak gerçekten işe yarayacak mı diye kullandım.

Kullanmaya başlamadan önce çıplak ve aç karnına tartıldım 54 kg geldim.O gün kullanmaya başladım ve 1 hafta sonra yine aynı şekilde tartıldım.Bu seferde 56,5 kg geldim.

Düzenli bir şekilde sporla birlikte 20 kg alan arkadaşlarım mevcut.Boş zamanım olmadığı için spora gidemiyorum ne yazık ki... :D

spora başlayalı 1 hafta oldu mecbur gerekiyor destek yoksa alamayacağım.eyvallah saol :)

ProdriveSTI
09-05-2014, 01:26
spora başlayalı 1 hafta oldu mecbur gerekiyor destek yoksa alamayacağım.eyvallah saol :)

Kaç kilosun şuan sen ?

s.alican
09-05-2014, 01:28
Kaç kilosun şuan sen ?

şu anda 61 kiloyum.hedef 68-70 :) derdim kas felan değil sadece biraz zayıflıktan kurtulmak

ProdriveSTI
09-05-2014, 01:30
şu anda 61 kiloyum.hedef 68-70 :) derdim kas felan değil sadece biraz zayıflıktan kurtulmak

Sen yine iyisin ben 54 kiloyum yine.60'ı göremedim bir türlü. :D hedef 75 kilo olmak ama ne zaman olurum meçhul. :D

s.alican
09-05-2014, 01:32
Sen yine iyisin ben 54 kiloyum yine.60'ı göremedim bir türlü. :D hedef 75 kilo olmak ama ne zaman olurum meçhul. :D

düzenli spor
sana 15 kilo karbonhidrat :D
bida silahı ateşlememek lazım :D :D

ProdriveSTI
09-05-2014, 01:33
düzenli spor
sana 15 kilo karbonhidrat :D
bida silahı ateşlememek lazım :D :D

:hahaha: Her ateşlemede çok kalori kaybediyoruz doğru diyosun :p

Neyse iyi geceler. :)

s.alican
09-05-2014, 01:35
:hahaha: Her ateşlemede çok kalori kaybediyoruz doğru diyosun :p

Neyse iyi geceler. :)
hayırlı geceler :)

Mrt88
09-05-2014, 01:48
Bence evlen 2 senede 20 kilo alirsin kardesim. Etrafimda evlenen tum arkadaslari obez oldu. Bende 60 kg yum bir türlü alamıyorum

Matchless
09-05-2014, 02:01
Yeni başladıysan protein kullanmalısın hem enerji hemde kütle yapar yemek programını düzenli tutmalısın. Uyku ve yemek bu sporların can damarıdır kesinlikle aksatmamalısın bide kilo boy yazsaydın belki daha tecrübeli olanlar sabah daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirler..

Onur Fatih
09-05-2014, 02:07
Nasil kilo alamiyosunuz :) geceleri cikolata kola cerez goturun. Ama her gece aksatmadan. Bol bol aci yiyin yemegin yagina ekmek banin. :D 2 ay sonra net 5 kg garanti. Ben ne zaman bu sekilde beslensem 3-4 kilo alirim. Vermektede zorluk cekmiyorum cok sukur. Biraktigim zaman ekmegi ve abur cuburu aldigim gibi veriyorum. Is beslenmede bitiyor. Afiyet olsun :)

s.alican
09-05-2014, 02:08
Bence evlen 2 senede 20 kilo alirsin kardesim. Etrafimda evlenen tum arkadaslari obez oldu. Bende 60 kg yum bir türlü alamıyorum
kesinlikle katılıyorum benim çevremde aynı :D

Yeni başladıysan protein kullanmalısın hem enerji hemde kütle yapar yemek programını düzenli tutmalısın. Uyku ve yemek bu sporların can damarıdır kesinlikle aksatmamalısın bide kilo boy yazsaydın belki daha tecrübeli olanlar sabah daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirler..

işte uykuyu sokabilsek düzene

onn_dear
09-05-2014, 06:55
Bol bol makarna ve pilav ye ayni sey ama ogun atlama surekli biseyler ye. Gunde en sz 5 ogune cik aksam yatmadanda yemek ye sinra uyu

berk34
09-05-2014, 07:33
45 gunde 56 kilodan 63 kiloya ciktim . Duzenli spor , uyku ve beslenme hepsine uydum . Alkolu biraktim ve sigara kullanmiyordum . Ilk 15 gunden sonra , hardline gainer aldim cilekli 3 kg. gunde 3 olcek falan ictim , normalde kendi beslenme programima gore 25 gunde bitirmem lazimdi ama yaklasik 2 ay oldu hala bitiremedim. Sonuc olarak sadece gainerla yag alirsiniz , gobek yaparsiniz. Benim tavsiyem duzenli 4 ana ogun ve ara ogun seklinde beslenmeniz. Bu is gece cips , kola , cikolatayla olmuyormus malesef :) ben eskiden sabah kahvaltisinda baklava falan yiyordum ama bir ise yaramiyordu :)

Hardline gainerin cileklisinin tadini seviyorum ben , suyla iciyorum . Ama okudugum yorumlara gore seker oraninin yuksek oldugu soyleniyor. Bu kutu bittikten sonra ben muscletech in gainerini almayi dusunuyorum.

yakuza
09-05-2014, 11:46
günde 1.5 porsiyon bol soslu tereyağlı iskender sıkıntını çözer bide gidip mama tarzı şeylere para verme ve yatmadan önce yemek ye :D

Bülent76
09-05-2014, 13:25
Kilo almakla kum torbasına dönmek arasında farklar vardır, yatmadan önce yemek yemekle gün içinde dengeli beslenmek arasında farklar olduğu gibi. İnsanın başına ne geliyorsa eş, dost, tanıdık tavsiyelerinden geliyor...

Bulut Y.
09-05-2014, 13:28
Ekmek arası makarna ve pilav ye 10 numara

eanday
09-05-2014, 13:35
Çok yiyerek kilo alınabilir ama kilonun sadece bir bölgede değil vücuda yayılarak alınmasını istiyorsanız ne olursa olsun şekerden ve katı yağdan mümkün oldugunca uzak durarak beslenmelisiniz. Ayrıca abur cubur yiyerek gece yatmadan yemek yiyerek kilo almak saglıklı bir yöntem değildir. Karbonhidrat kazanımı için bol bol "az yağlı" makarna pilav bakliyat yiyebilirsiniz.

4 senede 20 kilo almış biri olarak gainerlar içinde tavsiye edebileceğim 2 ürün var

1- "musclemeds carnivor mass" İçinde şeker ve yağ bulundurmaz tadı önemli değil derseniz kesinlikle öneririm.

2- "muscletech mass gainer" bununda şeker oranı düşüktür

::ZaFeR::
09-05-2014, 13:47
Ben de eskiden biraz kilolu olsam diye dert ediyordum kendime . Şimdi 76 kiloyum.Boy 1.78 cm. Aslında kilom boyuma göre ideal ama göbek bölgesi vucudumla ideal durmuyor :D Bir de buralara atandıktan sonra paso her ögünümüz etsiz geçmeyince birazcık o etkiledi.Şekil A1 :D

http://durumcubedirusta.net/sites/default/files/ciger_sis_porsiyon.jpg
Tabi bunlarda lavaş ekmeğiyle de gidince.Göbek aldı başını gitti.

Ogedov
09-05-2014, 14:08
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/168209-vucut-gelistirme-fitness-saglikli-yasam-kilo-verme-kilo-alma.html

Burdan devam edelim beyler...