Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir/bornova yardım :)

korkmazz
09-05-2014, 02:30
Abilerim kardeşlerim vatani görevimi yapmak üzere yarın izmire gidiyorum havalimanından bornovaya nasıl gidebilirim?
10. Jandarma eğitim alay komutalığı yazıyor sülüsümde daha önce burda askerlik yapmış olanların öneri ve tavsiyelerini bekliyorum :)

levent
09-05-2014, 02:35
forumdan emre şener de orada şimdi, teslim oldu askerlik için.

aynı yerdesiniz, yoldaş olursunuz en azından :) tanış mutlaka..

cabrioleter
09-05-2014, 02:38
hava alanından hemen izbana binip halkapınar aktarma merkezinde iniyorsun oradan metroya aktarma yapıp evka-3 istikametinde metroya binip bornova durağında iniyorsun.

TonyMontana
09-05-2014, 02:47
Bornovada metrodan indikten sonra 317 yada 117 numaralı eshot otobuslerine yada kemalpasa dolmuslarına binersen birliğe ulaşabilirsin, hiçbiri olmazsa atla taksiye 5dk da ordasın

junicb
09-05-2014, 10:46
Evime 10dk mesafeye geliyosun dostum. Yardımcı olabileceğim birşey olursa pm atabilirsin. Hayırlı teskereler.

dark
09-05-2014, 12:06
Emresener kacinci bolukte bilgisi olan varmi ?

aknard
09-05-2014, 12:07
otogar ın önünden direk dolmuş var. eski sanayii geçince inicen ;)

korkmazz
09-05-2014, 12:37
forumdan emre şener de orada şimdi, teslim oldu askerlik için.

aynı yerdesiniz, yoldaş olursunuz en azından :) tanış mutlaka..

aynen abicim bölüğünü felan öğrensem tanışırız orda:)

hava alanından hemen izbana binip halkapınar aktarma merkezinde iniyorsun oradan metroya aktarma yapıp evka-3 istikametinde metroya binip bornova durağında iniyorsun.

teşekkür ederim kardeşim sora sora bulucağız artık:D

Bornovada metrodan indikten sonra 317 yada 117 numaralı eshot otobuslerine yada kemalpasa dolmuslarına binersen birliğe ulaşabilirsin, hiçbiri olmazsa atla taksiye 5dk da ordasın

teşekkür ederim abicim teslim olmadan önce gezilcek felan yerler varmıdır? :)

Evime 10dk mesafeye geliyosun dostum. Yardımcı olabileceğim birşey olursa pm atabilirsin. Hayırlı teskereler.

çok teşekkür ederim.acaba oraya telefon getirsem bırakabileceğim bir yer felan varmıdır?

Emresener kacinci bolukte bilgisi olan varmi ?

onu öğrenirsek süper olur arkadaşla tanışırız orda yabancılık cekmeyiz destek oluruz birbirimize

otogar ın önünden direk dolmuş var. eski sanayii geçince inicen ;)

teşekkür ederim :)

junicb
09-05-2014, 15:13
Gezilcek yer olarak küçükpark var bornovada. Araba bulabilirsen homeros vadisine de çıkabilirsin. Telefon bırakabileceğin yeri bilmiyorum malesef.

Vlkn-fb
09-05-2014, 15:23
kamyoncuların vazgeçilmez mekanı:D tepecıkten beter:D:D hayırlı teskereler kardesım

Onur Fatih
09-05-2014, 15:27
Guzel yerdir babam gorev yapti 3 yil orada. Carsi izinlerinde sikilmazsin gezilecek yeri cok. :)
Alayin kapisindan ileriye dum duz bi yol var kaymak gibi. Hep hayalimdi ordan sikmak :D gorunce hak vereceksin.
Hayirli tezkereler

korkmazz
09-05-2014, 17:15
Gezilcek yer olarak küçükpark var bornovada. Araba bulabilirsen homeros vadisine de çıkabilirsin. Telefon bırakabileceğin yeri bilmiyorum malesef.

cok teşekkür ederimm:)

kamyoncuların vazgeçilmez mekanı:D tepecıkten beter:D:D hayırlı teskereler kardesım

cok teşekkür ederim abicim :)

Guzel yerdir babam gorev yapti 3 yil orada. Carsi izinlerinde sikilmazsin gezilecek yeri cok. :)
Alayin kapisindan ileriye dum duz bi yol var kaymak gibi. Hep hayalimdi ordan sikmak :D gorunce hak vereceksin.
Hayirli tezkereler

cok teşekkür ederim kardeşim. bakalım inşallah bana nasip olur ordan sıkmak :)

ErkanCanS
09-05-2014, 18:09
eskiden 6.bölük sosyete 9.bölük sürüngendi arkadaşlarımdan biliyorum :) Şimdi nedir durum bir fikrim yok hayırlı tezkereler

Işık
09-05-2014, 19:19
10. Jandarma Alayında acemilik yaptığımda Diyarbakır Silvan'daydı, şansa bak :)

levent
09-05-2014, 19:34
emre'nin bölüğü bilmiyorum da 10. jan. eğ. alay kom. da kesin olarak