Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıcı YUSUF BEKTAŞ
Arkadaslar cok derin yazmicam kisaca ozetlicem
Bundan 2 ay once bu sahisla @rd@ ve josefsalvatini nickli yusuf bektas ile techturkeyde tanistim o aralar ibiza cupra aracim vardi bilgi alisverisi yaptik. Bi hafta sonu kankam oran guneyin yanjna gittim atasehire arabalari yikattik o da geldi yanimiza fabia rs arabasi ile ne is yaptigini bilmiyorum orhan guneyin calistigi servise bakima gelip gidiyomus
Dw arastirmasi yaparken urunu uygun fiyata bulabilecegini soyledi 720 tl gibi bir rakkama tamam dedim ve hesabina 720 tl aktardim
1 hafta sonra tekrar cumartesi egzozcuda oldugunu telefonu cuZdani herseyi evde kaldigini ve numarama tech ten ulastigini soyledi
Acil 450 tl gonderebilirmisin araba icin isleme basladi cikamiyorumda aksam veririm dedi ok dedim dukkanimi yarim saat evvel kapattim onun icin gittim garanti bankasi nakit avans cektim cumartesi gunu oldugu icin aksamina vericem dedi sana parayi bu arada cepbank gonderimi iki sefwrde para 470 tl oldu
Yani dw icin 720 egzoz icin 470 tl gonderdim
Bu nasi olur insan tanimadigi bir insana bukadar para verirmi demeyin oluyo iste bazen insanin gozune perde inebiliyo
Cumartesi aksami oldu atasehirde oturup muhabbet ederken saat 12 olmustu watsapptan suzuki marka bir otomobilin kazali resmini gonderdi haniminin kaza yaptigini soyledi gelemeyecegini soyledi
Bende zaten parayi sormadim bile
Gel zaman git zaman 2 hafta gecti bi arayip. Sorayim dedim
Kendisini. İrakta santiyeye basladigini su an odeme yapamayacagini soyledi ok tamam dddim basladim beklemeye aradan yine 2-3 hafta gecti
İslerinin uzadigini gec gelecegini soyledi ok tamam dedim
İstanbula geldiginde ben parcayi gectim gonderdigim 470 tl nin nakit avans yolu ile cektigimi faiz her gun faiz odddigimi soyledim
Ama arada hep gonderecegini soyluyodu
Neyse gunlerden birgun yine aradim abi parayi niye gondermiyosun diye sordum kalp krizi gecirdigini hastanede oldugunu soyledi sonra gelismeler hep devam etti
Esinden ayrilmisti aile problemlerim var dedi artik canima tak etti
Cok yogun bir sekilde sikistirmaya basladim egzoz icin gonderdigim 470 tl yi 550 tl olarak geri aldim nakit avans nekadar isliyo bilmiyorum 1-5 ay icinde
Neyse parayi gondermisti
Dumpwalve icin gonderdigim 720 tl yi alma derdindeydim bi gun aradim kayinpederini kaybettigini soyledi yine 1 hafta kayip
Neyse bu arada 2 defa telefonu degisti baya bir ulasamadim
Son 3 gundur telefonda bana devamli bugun gonderecegim yarin gonderecegin diyip diyip oyaliyodu
En son bu telefonuda kapandi
İnsani cocuk yerine koyup beni 2 ay boyunca oyaladi kac kere konu acacagimi soyledim kendisine ama cok rahat bir tavri ile beni iyice kizdirdi
Devamli beni oyaladi hastalandi esinden ayrildi ortagiyla ayrildi kalp krizi gecirdi kayinpederini kaybetti tamam olur insanlik halidir dedik ama bugun yarin bugun yarin sonu yok bu isin
Kimsin kardesim sen necisin ne is yaparsin
Bu kadar kotu olay bi anda nasıl bu kadar denk gelmiş dedim okurken
kickbuttowski
11-05-2014, 19:34
Kimsin kardesim sen necisin ne is yaparsin
Yanlış anlama abi ama.. kimdir nedir bilmediğin adama bırak çıkarıp 500 lira vermek alışveriş yapmak bile mantıklı değil. .
Bile bile gol olmuş. .
Bu tip durumlarda genelde cenaze olur hasta olur.nornal yani bu tur seyler klasik uckagitci yalani.mesajlari falan gorusmeleri silmeyin ilerde lazim olur.gecmis olsun pesini birakmayin paranin , boylelerinin girtlagina basacaksin asil krizi o zaman gecirecek
Bulut Y.
11-05-2014, 19:37
Gidicen yakasına yapısacan dayı
Onur Fatih
11-05-2014, 19:37
Yanlış anlama abi ama.. kimdir nedir bilmediğin adama bırak çıkarıp 500 lira vermek alışveriş yapmak bile mantıklı değil. .
Bile bile gol olmuş. .
Arkadasa katiliyorum gecmis olsun
Bi anlik boslukmu artik neyse herkesin basina gelebiliyo cok kiziyorum kendime ama neyapayim :(
Banka dekontu var watsapp konusmalari var benim istedigim duzgun yollarla geri vermesi parami
Bulut Y.
11-05-2014, 19:40
Adam düzgün mu ki düzgün yolla versin paranı ?
Adam düzgün mu ki düzgün yolla versin paranı ?
Dogru diyosun ama bu vatandasin kim oldugunu herkesin gormesi lazim ki baska kisilerde magdur olmasin ben o parayi zaten alicam bi sekilde
teskocuu
11-05-2014, 19:43
abi banada bi 500 tl gönderesene :))
abi banada bi 500 tl gönderesene :))
Sen once gecmis borcunu ode :)
Saka bitarafa yokmusur bu vatandasi taniyan eden bilen duyan
_muhaRRem
11-05-2014, 19:49
sülalede adam kalmadı beaahhhh
Sanırım paşaoğlu tayfası illa ki tanıyordur, josef nickli kişinin eski aracı da ordan yazılımlıydı ve orda yazılım vb yapılmış araçları paylaşıp duruyordu bir ara.
Geçmiş olsun abi. İyi niyetinin kurbanı olmuşsun..
Ben yusuf beyi görmüştüm yüzyüze, efendi birine benziyordu ama şaşırdım doğrusu, şu an 720 tl si mi kaldı?
Ben yusuf beyi görmüştüm yüzyüze, efendi birine benziyordu ama şaşırdım doğrusu, şu an 720 tl si mi kaldı?
720 tl si var evet vermicem demiyo hergun bi aonraki gin diyip oyaliyo benide kizdiran o isi biliyo kalifiye isinde uzman
BlackGetz
11-05-2014, 20:27
Paşa bir aileyi katlettin yaaa :D
SekoLive
11-05-2014, 20:47
Bu sene uc ay icinde bu arkadasdan daha beterleri geldi basima olmaz vs diye bakmayin allah dert vermesin hepsi ust uste gelebilir
Insallah sende tez zamanda parani alir magduriyetini giderirsin
Bu bahaneler gercek degilse de hayatta en korktugum insan tipidir insan ailesini katip yalani dallandriyorsa.
17 martta ginderdim parayi 2 ay olmasina 6 gun var
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/Mobile%20Uploads/9A33B647-4286-4C42-97D9-809DC.png (http://s1269.photobucket.com/user/nisantaslim/media/Mobile%20Uploads/9A33B647-4286-4C42-97D9-A51E522809DC.png.html)
orhan_guney
11-05-2014, 21:47
Tuncay bana yazacak bir şey bırakmamış her şeyi doğru ve net bir şekilde anlatmış.
Borcun varsa demek hemen ödicen, alacaklılar nasıl efsunluysa adamların başına gelmeyen kalmıyor :)
Low-Rider
11-05-2014, 21:59
Geçmiş olsun, şaşırdım valla okuyunca
fastchild
11-05-2014, 22:07
Cee'd forumunda baya etkili bi isimdi josef yusuf bey ulaşmaya çalışayım bende yarın bi cee'd sahibi arkadaşımı arayayım ulaşmaya çalışayım
Gecmis olsun abi, ins. En kisa surede kurtarirsin parani.
Gecmis olsun abi, ins. En kisa surede kurtarirsin parani.
Saolasin engin
İnsan telefonunu satar kredi ceker yinede ismini ifsa etmez nasi bir vatandas anlamiyorum
erhanarici18
11-05-2014, 22:32
....... hastalandi esinden ayrildi ortagiyla ayrildi kalp krizi gecirdi kayinpederini kaybetti
http://inciswf.com/yokebesininami.swf
Öncelikle çok geçmiş olsun abi . olanla ölene çare yok ama bu kaçıncı vaka para mevzusunda bu forumda ya . daha önce hiç konu okumadın mı yani ne bilim abi tanımadığın birine bu kadar para gömmek bana çok garip geliyor . inşallah en yakın zamanda mağduriyetin giderilir. :)
nicki görünce ayıktım
Kia Ceed / Pro Ceed / Ceed SW / Forum Sitesi (http://www.ceedclubtr.com) de admin/mod olarak gözüme carpmıstı nicki konu acanlar kısmında
ama uzun zamandır yazmamıs 16.12.2013 den beri ama burayada
Profil bilgileri: josefsalvatini - Kia Ceed / Pro Ceed / Ceed SW / Forum Sitesi (http://www.ceedclubtr.com/forum/uyeler/814-josefsalvatini.html)
arsenikli
11-05-2014, 22:51
kimseden borç almam almayıda sevmem ilk defa abim dediğim bi adamdan borç aldım çok değil 150 tl bu arada esnafım,
bu ay işler çok kötü gitti harbi kötü ama kiramı daha ödiyemedim
bankaya 550 tl kredi bocum var duruyo biri gecikmede
bu ay nişanım var allahın izniyle( konu açıp sizleri çağıracıktım ) nişan masrafını bilenler bilir, yani öyle böyle değil çıkmazdayım uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum,arabayı satım dedim oda olmadı deliricem yemin ederim
burakgunay
11-05-2014, 22:56
kimseden borç almam almayıda sevmem ilk defa abim dediğim bi adamdan borç aldım çok değil 150 tl bu arada esnafım,
bu ay işler çok kötü gitti harbi kötü ama kiramı daha ödiyemedim
bankaya 550 tl kredi bocum var duruyo biri gecikmede
bu ay nişanım var allahın izniyle( konu açıp sizleri çağıracıktım ) nişan masrafını bilenler bilir, yani öyle böyle değil çıkmazdayım uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum,arabayı satım dedim oda olmadı deliricem yemin ederim
Allah ev kurana yardim eder abi, hayirlisiyla kur aileni hayirli ugurlu olsun. Borc aldigin kisi hakkaten yakininsa abi diyecek kadar, 150 tl problem yapmaz hem de nisan oncesi. Satma bence arabani da, cikar abi bi yol.
geçmiş olsun.
bu arada dekont fotosunu editlemenizi öneririm ne olur ne olmaz, her bilgi alenen ortada..
[QUOTE=Tuncay;7463280]17 martta ginderdim parayi 2 ay olmasina 6 gun var
[QUOTE=Tuncay;7463280]17 martta ginderdim parayi 2 ay olmasina 6 gun var
tuncay aslan senın best kankanda 1,5 sene once benden dıstbırıtor kapagıyla bobın aldı sıfır mazemeye 50 tl verdı 100 tl hala alamadık öluyu dırıyıı si... de gözu bızemı dıktı ? ben hellal etmem sende etme cıkar bı tarafından bg den ersoy mılletı dolandırdı 30 bın tll carptı 6 ay sonra tek odeme alan ben oldum ...
Öncelikle çok geçmiş olsun inş çözülür kısa zamanda ben forum üzerinden 7/8 ticarette bulundum hiç kimse beni kırmadı bende kimseyi en ufak bir şekilde kırmadım hiç tanımadığım kişilerdi ama sanki kırk yıllık arkadaş gibi muhabbetler oldu hep Allah herkeZi iyilerle karşılaştırsın ..
arsenikli
12-05-2014, 00:32
Allah ev kurana yardim eder abi, hayirlisiyla kur aileni hayirli ugurlu olsun. Borc aldigin kisi hakkaten yakininsa abi diyecek kadar, 150 tl problem yapmaz hem de nisan oncesi. Satma bence arabani da, cikar abi bi yol.
işte mevzu sıkıntılar içinde borç ödemeye çalışmak
sky clio
12-05-2014, 00:39
Geçmiş olsun inşallah paranızı alırsınız.
Bazen insanın cidden basireti bağlanıyor veriyor.
http://inciswf.com/yokebesininami.swf
Yalan da olabilir ama gercekte olabilir dostum.bazen o kadar yuzeysel bakıyorsunuz ki.sadece yazmak icin yazıyorsunuz. Bi insanin basina birak 1 haftayi 1 gunde aklina gelmeyecek kadar sorunlar gelebilir.o yuzden karsi tarafi da dinlemeden yorum yapmayin.Tuncay abiye geçmiş olsun tanimam etmem diger tarafi da ama eger yalan varsa Allah yanina bırakmaz.
Onur Fatih
12-05-2014, 01:01
Bende yarin net uzerinden jant alicam adam muglada havale sonrasi janti gonderecek cozum onerisi olan var mi kimlik ve ehliyet fotokopisini yollarim diyor
ınsanların mıdesı bulanıyor bu tuur ıslerden tuncay sen nasıl guvendınde ıs yaptın yapmaya calıstın hala anlamadım sen boyle tongaya dusmezdın
aybarsdnr
12-05-2014, 01:10
Bende yarin net uzerinden jant alicam adam muglada havale sonrasi janti gonderecek cozum onerisi olan var mi kimlik ve ehliyet fotokopisini yollarim diyor
biraz daha fazla verip get ile almanı öneririm.
Onur Fatih
12-05-2014, 01:24
biraz daha fazla verip get ile almanı öneririm.
Yarin bi sorayim get acabilecek mi
Burak K.
12-05-2014, 01:37
Yarin bi sorayim get acabilecek mi
Ya da adamla anlaşın. Önce yarısını yollarım ya da bu bi miktar belirleyin o kadar yollarım,jantlar elime ulaşınca kalanını da yollarım de.
Onur Fatih
12-05-2014, 02:24
Ya da adamla anlaşın. Önce yarısını yollarım ya da bu bi miktar belirleyin o kadar yollarım,jantlar elime ulaşınca kalanını da yollarım de.
Benimde fikrim bu yonde yarin bi konusayim bakalim.
Ortalik cakal kayniyor su memlekette yazik ya gercekten bi insan herseyden once ADAM olmali gerisi fasa fiso
Risendark
12-05-2014, 02:25
geçmiş olsun inşallah kısa sürede hallolur problem
turbo&quattro
12-05-2014, 03:48
Bu forum cocuguna yapilan buyuk bir yardimin karsiligi olan 50-100tl icin surekli ayni bahanelerle oyalayan kisileri gordu 700+ tl icin neler yapilmaz. Allah kahretsin su para nasil birseymiski insanlardan bu kadar nefret ettiriyor.
Bu forum cocuguna yapilan buyuk bir yardimin karsiligi olan 50-100tl icin surekli ayni bahanelerle oyalayan kisileri gordu 700+ tl icin neler yapilmaz. Allah kahretsin su para nasil birseymiski insanlardan bu kadar nefret ettiriyor.
aldınmı parayı peki?
turbo&quattro
12-05-2014, 05:39
aldınmı parayı peki?
Akli sira susturmak icin 100tl mi ne fazla gondermisti almamiz gerekeni alip fazlasini geri iade etmistik.
Bulut Y.
12-05-2014, 07:16
Görsen adam sanırsın g.tundeki kıllar ağarmış dolandırıcılık yapıyorsun puh rezil
Soldaki fabia rs onun arabasi
34hd0999
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/Mobile%20Uploads/AECC15CE-4710-4685-A2A9-AFA5813E268A.png (http://s1269.photobucket.com/user/nisantaslim/media/Mobile%20Uploads/AECC15CE-4710-4685-A2A9-AFA5813E268A.png.html)
Forumda 15 dakikadan sonra edit yok ona göre yazın cumlelerinizi arkadaslar.
Bu adamın başka yerlere de borcu oldugunu ogrendim bu arada
Bu adamın son durumunu ne iş yaptığını bilen yokmudur devamlı paşaoğlunda takılıyomuş bi aralar
Elbet çözeceğim ve ifşa edeceğim bu vatandaşı milleti dolandırmak ne demekmiş bayaa iyi anlayacak
Yarında suriyetini yayınlayacağım sıffatını yanı
Görsen adam sanırsın g.tundeki kıllar ağarmış dolandırıcılık yapıyorsun puh rezil
hahahahah adamın götü nerde gördünüz laa:)))
Forumda 15 dakikadan sonra edit yok ona göre yazın cumlelerinizi arkadaslar.
Bu adamın başka yerlere de borcu oldugunu ogrendim bu arada
bir numaralı yalaka arkadaştır kendisi :) bir şekilde sıyrılır
adamın paranın bir kısmını geri vermesi bana enterasan geldi...dolandırıyosan niye geri veriyosun arkadas :)
Allah yardımcın olsun tuncay
Allah yardımcın olsun tuncay
Saolasın meli teşekkür ettim
720 lira az para degil. insanlar 1 ay calisiyor bunu kazanmak icin. benzer bi olay benim basima gelmisti. bi ev kiraladim 3000 lira verdim 2 kira depozito 1 kira pesin. o ara sakatlandim 1 gun sonra aradim kadini abla dedim boyle boyle memlekete donuyorum elim kesildi 2 3 ay orda kalicam bizim parayi geri verebilirmisin. kadin harcadim ben onumuzdeki ay ara verim dedi.. aradim telefon kapali vs. ulasamadim para heder oldu.. ben artik Allaha havale ediyorum. ha bana parayi vermek icin arayip ulasamadiysa helali hos olsun ama ustune yattim dusuncesindeyse ki bence oyle.. obur dunyada gorusuruz sikinti degil.. Insallah alirsin abi paranida maduriyetin giderilir..
720 lira az para degil. insanlar 1 ay calisiyor bunu kazanmak icin. benzer bi olay benim basima gelmisti. bi ev kiraladim 3000 lira verdim 2 kira depozito 1 kira pesin. o ara sakatlandim 1 gun sonra aradim kadini abla dedim boyle boyle memlekete donuyorum elim kesildi 2 3 ay orda kalicam bizim parayi geri verebilirmisin. kadin harcadim ben onumuzdeki ay ara verim dedi.. aradim telefon kapali vs. ulasamadim para heder oldu.. ben artik Allaha havale ediyorum. ha bana parayi vermek icin arayip ulasamadiysa helali hos olsun ama ustune yattim dusuncesindeyse ki bence oyle.. obur dunyada gorusuruz sikinti degil.. Insallah alirsin abi paranida maduriyetin giderilir..
Saolasın teşekkür ederim ama ben peşini bırakmicam istanbul kazan ben kepçe bulucam onu helal etmiyorum demekle yetinmicam inşallah alabilirim
bulgardan ersoy macdurları kaç kişi ?
adamın paranın bir kısmını geri vermesi bana enterasan geldi...dolandırıyosan niye geri veriyosun arkadas :)
bunu diyince aklıma geldi.
yıllar evvel, clio aracım varken camlar simsiyah, kuzu çevirmede almışlardı beni de, neyse o zamanlar işte çorba parası vs adı altında cuzdanda ne varsa almışlardı. baktılar yanımda hatun var, 10-20 lira geri vermişti adam. teşekkür etmiştim ben de:)
gülüyorum aklıma geldikçe:)
Gelişme varmı Tuncay abi _?
Gelişme varmı Tuncay abi _?
Gelişme haftasonuna bıraktım elimde bikaç adres var bakalım çalıcam kapıyı
muratburunce
12-05-2014, 11:38
inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır durum anlattıklarınıza bakılırsa adam arsız olmuş her aramanızda birini hasta etmiş birini öldürmüş kendi ölümden dönmüş yazık 3 kuruş için kendi şerefini haysiyetini ayaklar altına alan insanlara doldu ortalık dikkat etmek lazım...
darkmoon
12-05-2014, 11:53
bendede bir kiracı var evlerden ırak Allah kimsenin başına böyle pişkin bir adam vermesin..
4 aydır kirayı vermiyor her hafta yok falanım öldü yok kaza yaptım yok bilmemne oldu adamın başına gelmeyen kalmadı 4 ayda.. yakında zombieler saldırdı falan diyicek makul yalanı kalmadı.. gerçi artık fark etmez verdim mahkemeye mahkemeliğiz..
adam 100 tlye ruhunuu satmıs
evrendogu
12-05-2014, 12:13
bendede bir kiracı var evlerden ırak Allah kimsenin başına böyle pişkin bir adam vermesin..
4 aydır kirayı vermiyor her hafta yok falanım öldü yok kaza yaptım yok bilmemne oldu adamın başına gelmeyen kalmadı 4 ayda.. yakında zombieler saldırdı falan diyicek makul yalanı kalmadı.. gerçi artık fark etmez verdim mahkemeye mahkemeliğiz..
en kötüsü sizinki. bizde iki tane bu şekilde kiracı vardı, ikisi de vermedi. Rezillik çıkartmadık, mahkemeye verdik. en 1 sene sürüyor bu süreç. Bir tanıdığımız 2 sene uğraşmıştı. Kanun anlamsız şekilde kiracıdan yana.
Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun, tanımadığın insanlara güvenmemek lazım bu devirde.
Bu forumda ortaokul arkadaşımın 500 liralık adam olduğunu da gördüm ben o yüzden sizin durumu hiç yadırgamıyorum. Dış kapının dış mandalı ile yaşamışsın bu sorunu. Ben Kasım ayından beri bu kadar eski bir arkadaşımdan alacağım 500 lirayı alamadım :)
Girip konuyu okurda utanır diye yazdım. Yoksa adını verip konu açmıycam kendisine merak etmesin :)
darkmoon
12-05-2014, 12:18
en kötüsü sizinki. bizde iki tane bu şekilde kiracı vardı, ikisi de vermedi. Rezillik çıkartmadık, mahkemeye verdik. en 1 sene sürüyor bu süreç. Bir tanıdığımız 2 sene uğraşmıştı. Kanun anlamsız şekilde kiracıdan yana.
ben tahliye davası açmadım yalnız önden icra yollattım bu tipler icra memurunu karşısında görürlerse zaten apar topar kaçıp giderler..
muratburunce
12-05-2014, 12:20
Bu forumda ortaokul arkadaşımın 500 liralık adam olduğunu da gördüm ben o yüzden sizin durumu hiç yadırgamıyorum. Dış kapının dış mandalı ile yaşamışsın bu sorunu. Ben Kasım ayından beri bu kadar eski bir arkadaşımdan alacağım 500 lirayı alamadım :)
Girip konuyu okurda utanır diye yazdım. Yoksa adını verip konu açmıycam kendisine merak etmesin :)
utanacak olsa başta utanır verirdi emin olun direk ismini yazıp deşifre etmedikçe vermeye tenezüül etmez şimdiye kadar o tarz bi yaklaşım sergilemediyse...
Bu adam konuyu kimbilir kaç kere okudu
Başka nick i bile vardır Tam piyasa kaşarı
tuncay sıkıyım ıstersen ...
muratburunce
12-05-2014, 12:30
okuyup okuyup yeni bahane üretiyor olabilir :) bakalım kime ne olacak bu sefer son durak filmi gibi :D
okuyup okuyup yeni bahane üretiyor olabilir :) bakalım kime ne olacak bu sefer son durak filmi gibi :D
3. telefonuda kapandı şu an ulaşamıyorumki daha bahane uydurmaz direk izini kaybettirme telaşesine girecek
tuncay bı laf vardır borcunu bılmıyen namusunuda bılmezmıs bılırmısın
adam ruhunu satmıs işte bu kadar basıt sonrada guvende mazeme al pıyasadan ınsan kıme guvenıcenı sasırdı
muratburunce
12-05-2014, 12:39
3. telefonuda kapandı şu an ulaşamıyorumki daha bahane uydurmaz direk izini kaybettirme telaşesine girecek
bu sefer kesin 3. telefona bişey olacak öyle tahmin ediyorum telefon denize düşmüş fln olabilir... izini kaybetirse nereye gidecek mutalaka bi yerde çıkacak karşınıza o zmn napacak hangi yüzle bakacak çok garip insanlar 3kuruş para için yaptıklara bak... belki istese zor durumdayım fln dese yardım istese ondan daha fazla çıkarıp verecek insanlar var bu formda...
bızım foruma uyeyse nicki nedir?
öldurelimm tuncay
Ya olum bokunu çıkarma ciddi bir mesele
Ya olum bokunu çıkarma ciddi bir mesele
ıcraat yapmazsan eger paranı nah alırsın
arda josephsalvatini mi ne oylebiseydi..
gecmis olsun.
Saolasın teşekkür ederim ama ben peşini bırakmicam istanbul kazan ben kepçe bulucam onu helal etmiyorum demekle yetinmicam inşallah alabilirim
Tuncay abi kesin adres istiyosan, senin delsolu verdgn arkds biliyosun polis..
Ondan rica et plakadan adresini hemen cikartsin sana.
Tuncay abi kesin adres istiyosan, senin delsolu verdgn arkds biliyosun polis..
Ondan rica et plakadan adresini hemen cikartsin sana.
O adresi var ama su an ordan taşınmış Başka bi adrese ama yine o taraflarda bulucam enginim saolasın
Karakterini satan namusunu çoktan satmiş demektir
M U R A T
12-05-2014, 13:02
para tatlı kimse borcunu ödemek istemiyor
arda josephsalvatini mi ne oylebiseydi..
gecmis olsun.
saolasın onur
bu Arda
http://www.techturkey.com/forum/members/18637-josefsalvatini.html
10 yıl valelik yaptım bu Yusuf Bektaş kadar manevracı adam görmedim hııamınaaa :D
Ersoy madurlarini merak ettim bende :-) adam iyi birine benziodu demek millete çakmis çakiştirmis
10 yıl valelik yaptım bu Yusuf Bektaş kadar manevracı adam görmedim hııamınaaa :D
ben ısım yazmıyorum o kendını ıyı bılıyo
Ersoy madurlarini merak ettim bende :-) adam iyi birine benziodu demek millete çakmis çakiştirmis
ersoy 30 bın tl taktı mıllete kayboldu 6 ay sonra tek odemeyı gerı alan ben oldum
bu Arda
http://www.techturkey.com/forum/members/18637-josefsalvatini.html
Yusuf ile Arda farklı kişiler mi aynı kişiler mi orayı tam anlamadım ben?
aynı kişiler merthan , nick @rda sadece :)
Adamin iki nick i var
1. @rd@
2. Josefsalvatini
Gercek ismide : YUSUF BEKTAŞ
Ben Tsi konusunda @rd@ ile biraz kapışmıştım demekki o josepsalvatini miş valla şuan şok oldum.
Kendisi seat forumlarında da baya yazar çizer bilginiz olsun.
Geçmiş olsun Tuncay abicim:(
benım adım da Arda, Berkan bana yazdığı için karışıklık olmasın
Adamin iki nick i var
1. @rd@ = arda diyolar
2. Josefsalvatini = josef diyolar
Gercek ismide : YUSUF BEKTAŞ
olay bu şekilde aslında göründüğüm gerçekte olan misali :)
Iki kullanıcı mi kullaniyor? Kia forumlarina giriyor mu hala?
Oncelikle gecmis olsun Tuncay.
Forumda arada bahsi gecen sitenin sahibiyim. Bizim siteye ilk uyelerindendi ve Berkan'in soyledigi gibi de bayagi aktif bi abimizdi.
Aracini sattiktan sonra zaten siteyide birakti 1 senedir gormuyorum. Okuyunca gercekten sok oldum.Hic boyle bisey yapacagi aklima gelmezdi ama sanirim ilk cani yananda sen degilsin.
Sıkıntısız bir sekilde insallah parani alirsin.
Zannedersem öyle oldu ama zaten adamında diğer kullanıcı ismi Ardaymış.
aynen karışıklık olmasın benim bahsettiğim Arda Yogi olan :D
Iki kullanıcı mi kullaniyor? Kia forumlarina giriyor mu hala?
26 aralık 2013 den beri yok ses kia forumunda yani enazından ceedclubtr.com da
@Tuncay
istersen orayada konu acıyım konusan falan vardır belki hala yada kaydolup ac yada k.adımı verebilirm istersen:)
edit: 96.posttada yazmıslar zaten gerekeni
Oncelikle gecmis olsun Tuncay.
Forumda arada bahsi gecen sitenin sahibiyim. Bizim siteye ilk uyelerindendi ve Berkan'in soyledigi gibi de bayagi aktif bi abimizdi.
Aracini sattiktan sonra zaten siteyide birakti 1 senedir gormuyorum. Okuyunca gercekten sok oldum.Hic boyle bisey yapacagi aklima gelmezdi ama sanirim ilk cani yananda sen degilsin.
teşekkür ederim
Sıkıntısız bir sekilde insallah parani alirsin.
aynen karışıklık olmasın benim bahsettiğim Arda Yogi olan :D
26 aralık 2013 den beri yok ses kia forumunda yani enazından ceedclubtr.com da
@Tuncay
istersen orayada konu acıyım konusan falan vardır belki hala yada kaydolup ac yada k.adımı verebilirm istersen:)
edit: 96.posttada yazmıslar zaten gerekeni
Teşekkür ederim zaten konuyu biliyodur kesin okumuştur kaç kere
Geçmiş olsun tunca abi
Bu arkadaş bizim orhan güneyle olan deneme konusuna dahil olan 106 kg lik arkadaştı galiba
BerkayKamaci
12-05-2014, 15:06
Tuncay abi biz senden dumpvalve alicakken mal geciktigi icin konu actik o ara bu arkadas bana pm atti 720 tlye dumpvalve var bende pazartesi istanbulda olucam diye..
Geçmiş olsun tunca abi
Bu arkadaş bizim orhan güneyle olan deneme konusuna dahil olan 106 kg lik arkadaştı galiba
Aynen ta kendisi
Tuncay abi biz senden dumpvalve alicakken mal geciktigi icin konu actik o ara bu arkadas bana pm atti 720 tlye dumpvalve var bende pazartesi istanbulda olucam diye..
Oynadigi oyunlari asla cozemedim
BerkayKamaci
12-05-2014, 15:12
Aha buldum.
http://i.imgur.com/4oMZrY3l.jpg
Aha buldum.
http://i.imgur.com/4oMZrY3l.jpg
Urunu saticagimi bilmesine ragmen sana pazarlamaya calismis
geçmiş olsun umarım paranızı alabilirsiniz malesef bu tür insanlar arsız oluyor ne sylesen yüzü kızarmaz allah bylelerine çattırmasın...
Cebime 20 lira koyda senin için adam pıçakliyime dönmüş ama artık forum alıştı kimse önce parayı çarpıp ortalıktan kaybolan arkadaşı bekleyelim birde onu bekleyelim demiyor :)
Satış yasaklı üyelik filan vardı noldu?
Maalesef bu ilk icraatı değil... Benim de kendisi ile ufak bir alacak davam oldu, ben şanslıydım, bir ay gibi bir sürede aldım alacağımı ama çok sancılı oldu.. Kendisinin 2 yılda borcunu ödediği de olmuştur. Ayrıca hala çevrem de o kişi tarafından parasını alamayan 3 kişi var. Ve toplam meblağ sizin meblağdan çok çok daha fazla.. Kendisi ile ailece görüşürdüm, bu para mevzuu yüzünden tüm ilişkimiz bitti, kısacası yazık etti her şeye.. ayrıca en kötüsü de bütün itibarı gitti... O itibar ve o güven bir daha geri kazanılmıyor maalesef....
Bahsi geçen Kia forumunda süper moderatörlük yapıyorum, ayrıca seat forumunun da aktif üyesiyim. Her iki forumu da girmiyor. Kia aracını sattıktan sonra Kia forumunu bıraktı, bu olaylar çıkmaya başlayınca da Seat forumunu bıraktı.. Bazen de Skoda forumunda yazıyordu. Ancak uzun süredir oraya da yazmıyor..
Umarım paranızı alırsınız ancak ben alacağınızı hiç sanmıyorum... Bunu yazmak hiç istemezdim ama ben etrafa olan borçları biliyorum, ya da bildiğimi sanıyordum.. Sanırım bizim bilmediğimiz daha çok kişi var etrafta...
Maalesef bu ilk icraatı değil... Benim de kendisi ile ufak bir alacak davam oldu, ben şanslıydım, bir ay gibi bir sürede aldım alacağımı ama çok sancılı oldu.. Kendisinin 2 yılda borcunu ödediği de olmuştur. Ayrıca hala çevrem de o kişi tarafından parasını alamayan 3 kişi var. Ve toplam meblağ sizin meblağdan çok çok daha fazla.. Kendisi ile ailece görüşürdüm, bu para mevzuu yüzünden tüm ilişkimiz bitti, kısacası yazık etti her şeye.. ayrıca en kötüsü de bütün itibarı gitti... O itibar ve o güven bir daha geri kazanılmıyor maalesef....
Bahsi geçen Kia forumunda süper moderatörlük yapıyorum, ayrıca seat forumunun da aktif üyesiyim. Her iki forumu da girmiyor. Kia aracını sattıktan sonra Kia forumunu bıraktı, bu olaylar çıkmaya başlayınca da Seat forumunu bıraktı.. Bazen de Skoda forumunda yazıyordu. Ancak uzun süredir oraya da yazmıyor..
Umarım paranızı alırsınız ancak ben alacağınızı hiç sanmıyorum... Bunu yazmak hiç istemezdim ama ben etrafa olan borçları biliyorum, ya da bildiğimi sanıyordum.. Sanırım bizim bilmediğimiz daha çok kişi var etrafta...
Peki madem ailecek görüşüyordunuz ne iş yapar peki bu adam mesleği nedir
Peki madem ailecek görüşüyordunuz ne iş yapar peki bu adam mesleği nedir
Benim bildiğim inşaat işi ile uğraşıyordu.... Ama tam olarak bilmiyorum.... Zaten 5 aydır kendisi ile görüşmüyorum....
Ikinci yusuf vakasi oldu sanirim:(
Ikinci yusuf vakasi oldu sanirim:(
Çözücez hayırlısıyla bulucam ben onu Adı belli sanı belli
İstanbulu terketmesi lazım uğraşmamam için
Kolay yedirmem arabası belli plakası belli
Ben de sordum cevreme, arabasi baskasinin ustune diyen oldu..
Istanbul da diyen oldu, elbet karsilqsir forumdan biri..
Sanayide arabasina milyarlar harcayan, cok parasi oldugunu sandigim bazi adamlarin, esasinda her yere borc takip ona ragmen utanmadan oralarda gezen, kendi ekonomik gucu olmayan ( babasi mi ki se artik zengin artik kimse bir sekilde zengin gorunen) insanlar olduklarini gordugumde sok olmustum..
Kia yusuf hikayesi de boyle oldu...
Risendark
12-05-2014, 18:06
40 yaşına gelmiş ama adam olamamış şu yazılanlara bakılırsa... Yazık bu insanlara..
yusuf yılmaz
12-05-2014, 18:09
Yusuf konuyu okuyorsan lütfen beni ara...
Kendini bitirdin yusuf yusuf :)
İsmin 5 para etmezmis demekki bukadar rahatsin
fatih_86
12-05-2014, 18:50
Ulan 700 tl için şerefini satar olmuş insanlar allah islah etsin. Geçmiş olsun kardeşim bu arada inşallah kurtarrsın paranı.
Vallahi çok şaşırdım, ondan böyle birşey hayatta beklemezdim.
Kia forumlarında tanıştım, defalarca da görüştüm istanbulparka da sık gelirdi.
Hatta gecen yaz babama kia ceed alırken de bayiden güzel indirim almıştı bana.
Durumu iyi, karakteri düzgün biri olarak tanıdım ben de ama Can da olumsuz şeyler yazınca şaşkınlığım iyice arttı.
Umarım hallolur bir şekilde daha da tatsız bir hal almadan...
Bende hep iyi biri olarak tanırdım işinde gücünde efendi biri diye bilirdim,paşaoğluna gelirdi bi ara sürekli ceed sahibiyken.bu kadar yazılanları okuyunca şaşırdım baya.hiç bunları yapıcak birinede benzemiyodu.bildiğim kadarıyla erenköy yada acıbadem tarafında biyerde oturuyodu tam emin değilim söylemişti ama epey oldu.böyle biriyse bence biraz zor alırsınız o parayı ama peşini bırakmayın bencede
Bulut Y.
12-05-2014, 21:59
Ersoy vakası dediğiniz Bulgar japoncusu olan ersoymu
YUSUF BEKTAS İ goren duyan 7-24 bana ulasabilir. Gece yataktan kalkip yine gelirim
05326875866
Yarin fotosunu yukleyecegim
Fotograf filan yuklemeyin bunun yasal sonuclari olabilir, hakliyken kanun onunde haksiz duruma dusmeyin. Nefret ve tehdit agir suclar tck da..
Normalde onemli degil bu para ama onur meselesi oldu benim icin ok foto yuklemem
bunu diyince aklıma geldi.
yıllar evvel, clio aracım varken camlar simsiyah, kuzu çevirmede almışlardı beni de, neyse o zamanlar işte çorba parası vs adı altında cuzdanda ne varsa almışlardı. baktılar yanımda hatun var, 10-20 lira geri vermişti adam. teşekkür etmiştim ben de:)
gülüyorum aklıma geldikçe:)
teminden beri gülüyorum :D:D:D öyle böyle değil :hahaha:
konu sahibi arkadaş kusura bakmasın, inaşallah tez zamanda alırsın paranı kimseye güven kalmadı artık
teminden beri gülüyorum :D:D:D öyle böyle değil :hahaha:
konu sahibi arkadaş kusura bakmasın, inaşallah tez zamanda alırsın paranı kimseye güven kalmadı artık
Bende cok guldum buna :) onemli degil :)
ErenDurmus
12-05-2014, 22:49
Ceed forumundan tanıyordum kendisini , hatta 1-2 kere Ankara buluşmasında görüşmüştüm . Kelli felli olgun bi insan gibi duruyodu demekki neler duyucaz daha . Tuncay abi sanada pm atmıştım ulaştımı ?
başkan geçmiş olsun ,insanoglu neyi ne zaman hiç belli olmuyo iştee :(
Ersoy vakası dediğiniz Bulgar japoncusu olan ersoymu
aynen :)
Gunaydin arkadaslar :)
Dun umraniye tarafinda gorulmus bu vatandasin arabasi seyir halinde
orhan_guney
13-05-2014, 08:21
ne çekdin be kanka :)
Gunaydin arkadaslar :)
Dun umraniye tarafinda gorulmus bu vatandasin arabasi seyir halinde
ne çekdin be kanka :)
Ben ne cekicem kanka ustune su icer devam ederim en kotu itibar haysiyey ve seref kayboldu yusuf bey de :)
orhan_guney
13-05-2014, 08:39
Misafirler hiç eksik olmuyor Maşallah :)
dğier forumdaki arkadaşlarda takipteler ondandır misafierler
Josefsalvatini, Yusuf Bektaş hakkında. (http://www.ceedclubtr.com/forum/genel-sohbet-12/josefsalvatini-yusuf-bektas-hakkinda-3264.html)
lan orhan borcunu ode 1.5 sene oldu
orhan_guney
13-05-2014, 09:29
biraz şerefin namusun varsa burdan oğlan gibi yazacagına gel paranı verelim.bılıyorsun nerde durduğumuzu.adamın konusunu piç etme.
lan orhan borcunu ode 1.5 sene oldu
ooo yusuf beeey h.geldiniz :)
http://i58.tinypic.com/313nhw9.png
orhan_guney
13-05-2014, 09:37
Yusuf bey gerekli acıklamayı yapacakdır umarım :)
ooo yusuf beeey h.geldiniz :)
biraz şerefin namusun varsa burdan oğlan gibi yazacagına gel paranı verelim.bılıyorsun nerde durduğumuzu.adamın konusunu piç etme.
ben serefli insanim aslanim kimseyi bekletmem 1.5 sene ben sen bi ayik kafayla gelde insanlari karistirma nasil bi kafa yasiyorsan artik
ben serefli insanim aslanim kimseyi bekletmem 1.5 sene ben sen bi ayik kafayla gelde insanlari karistirma nasil bi kafa yasiyorsan artik
Bu cumartesi ikinizi biraraya getiricem :)
Meli abi bunu burda tartısmanıza gerek yok. bu yusuf kımse onu arastırında Tuncay abının ısı gorulsun.
Bu cumartesi ikinizi biraraya getiricem :)
tuncay su beni istemiyen adamlarida topla oyle birsey yoksa suratina tukurucem bunun
tuncay su beni istemiyen adamlarida topla oyle birsey yoksa suratina tukurucem bunun
Çocuk gibisiniz :D:D
Çocuk gibisiniz :D:D
olmamis seyleri olmus gibi anlatana biz sizofren diyoruz yada beyin depar atarak terk etmis diyoruz
olmamis seyleri olmus gibi anlatana biz sizofren diyoruz yada beyin depar atarak terk etmis diyoruz
ok bu hafta halledelim sizin olayıda bağlayalım :icon_tup:
adam okudu gitti.. ben bu yusuf kadar dümenci adam görmedim.
Yalan götüne karargah kurmuş Yusuf Efendiii..
Risendark
13-05-2014, 09:57
Birisi daha 800 lira kaptırmış ceed formunda oda alamamış hala parasını yazık olmuş :(
uahaua bence diger nicki kimse bilmiyo diyerekten giris yapti,ilk postu okudu ve logout oldu :D
uahaua bence diger nicki kimse bilmiyo diyerekten giris yapti,ilk postu okudu ve logout oldu :D
pugagag aynen faka bastı :D
muratburunce
13-05-2014, 10:00
adam okudu gitti.. ben bu yusuf kadar dümenci adam görmedim.
Yalan götüne karargah kurmuş Yusuf Efendiii..
konuyu okudu gerekli analizleri yaptı ve gitti :D şimdi analizleri göz önüne alıp gerekli elemeleri yapıp bi bahane bulup (kesin birini öldürür yada hasta eder) geri gelcektir :)
KA®ANLIK
13-05-2014, 10:05
an itibari ile DonanımHaber de aktif...
edit...
değilmiş,
dükkan kısmında öyle gözüküyor.
dolaşıp piyasaya bakıyor kunek kim var kim yok hesabı..
Benim anlamadığım tek şey 800 lira için; annene-karına-çoluk çocuğuna sövdürmeye değer miydi? Değiyorsa, bence bırakın ödemesin zaten. İnsanın şerefi, namusu bu kadar ucuza gitmemeli.
individual
13-05-2014, 10:08
Benim anlamadığım neden ayrı 2 nick'i var ?
kaç yasında adams abimdende büyük hatta
bir insan bukadarmı haysiyet şeref gurur onur yoksunu olup kendi kulaklarını cınlattırmaya sövdürmeye meraklı olurki.
Allah korusun babasından dolayı varsa eşinden/colugundan cocugundan cıkarsa bunlar üzülmicekde galiba
milletin adını lekeliyor bide heryerde paşaoğlu logosu ıvırı zıvırı var yazık
KA®ANLIK
13-05-2014, 10:10
Şöyle bir telefonu var ama;
sizdeki numarası mıdır?
5071507478
Benim anlamadığım neden ayrı 2 nick'i var ?
Çünkü adam full Yolunda A.Ş
her türlü halı kilim travel koşturuyor..
senin benim gibi normal bir insan olsa bu kadar lafı sineyede çekemez hatta baştan böyle bir işe girmezdi.
Kul hakkı yiyenin götü dikiş tutmaz, 40 yaşına gelmiş daha bunu çözememiş kunek..
Genel Bilgiler
Son Aktivite Bugün 09:51
Üyelik tarihi 07.10.2012
ceedclubtr ye de girmis sabah.
Şöyle bir telefonu var ama;
sizdeki numarası mıdır?
5071507478
Bu numara kapandı ustune 1 tane daha kapandı
Bulalim da su herifi de cokelim bogazina benide gerdi
tuncay adam bakip gitti yalan oldu senin is
@rd@ banada mesaj atmıstı 2.0 tfsi konusunda parca ararken forge dv var istersen demişti 720 tl bana cok dedim 2. el sonucta dedim temiz şu bu dediydi boşver demiştim tekrar mesaj atmıştı 450 ye birakacam diye ben coktan almıstım dv yi oysa :)
tuncay adam bakip gitti yalan oldu senin is
sıkıntı yok kanka giden 700 olur hiçdeğilse başkalarınında canı yanmasın tanımış olsun herkes
Emre Ekrem
13-05-2014, 11:15
Çok yazık, madem çevresi bu kadar geniş, çevresinden birileri mutlaka okuyup iletiyordur kendisine, zaten kumaşı ne belli, benim merak ettiğim ise çevresinde bu konulara şahit olanlar hala nasıl görüşüyor.
Çok geçmiş olsun, insanın bir an basireti bağlanıyor ve iyi niyetle yardımcı oluyor, iyi niyetin bedeli bu olmamalı.
Konuyu basından beri takip eden biri olarak bende YUSUF BEKTAS madurlarından biriyim. Kendisini bu site üzerinden tanıdım, daha sonrasında yüzyüze pek çok kez görüştük. Yazılanlara bakınca mağdurlarının hepsine aynı sekilde yaklasıp (Önce güvenini kazanıyor) daha sonra oldu bittiye getirerek zor durumda bırakıyor.
En cok üzüldüğüm nokta insanların iyi niyetini bile bile suiistimal etmesi, Beni bile o kadar mağdur ve ödeme yapacağım kişiye mahcup ettiki tarif etmem imkansız.
İnanın burda mağduriyetini söyleyen kişiler sadece buzdağının görünen yüzü, kimi efendiliğinden kimide iyi niyetinden halen onu deşifre etmiyor. Benim bildiğim sadece 2 kişiye olan borcu onbinlerce liranın üstünde. Ben mağruriyetimi çok geçte olsa giderdim. Bana olan borcunu ödedi.(Nasıl ve neşekilde olduğunu ayrıntıya girmek istemediğimden yazmıyorum) İsterdimki bu diyaloglar hiç yaşanmasın böyle konular açılmasın.
Son olarak İnsan zor durumda olabilir, sıkıntılar yaşayabilir ancak ve katii süretle bu durum karşısındaki insanıda mağdur etmek olmamalıdır. Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Selametle...
Konuyu okuyup tek kelime yazmadan çıkması; bir sürü kişinin şikayetçi / alacaklı olması, aylarca ödenmeyen borçlar...
İnsan ölüm döşeğinde olsa 2 kelam eder, ne omurgasız biriymiş bu be...
Arabasinin resmi var mi ? Gorursek ihbar edelim :)
Soldaki fabia rs onun arabasi
34hd0999
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/Mobile%20Uploads/AECC15CE-4710-4685-A2A9-AFA5813E268A.png (http://s1269.photobucket.com/user/nisantaslim/media/Mobile%20Uploads/AECC15CE-4710-4685-A2A9-AFA5813E268A.png.html)
Arabası bu fabia rs
Konuyu basından beri takip eden biri olarak bende YUSUF BEKTAS madurlarından biriyim. Kendisini bu site üzerinden tanıdım, daha sonrasında yüzyüze pek çok kez görüştük. Yazılanlara bakınca mağdurlarının hepsine aynı sekilde yaklasıp (Önce güvenini kazanıyor) daha sonra oldu bittiye getirerek zor durumda bırakıyor.
En cok üzüldüğüm nokta insanların iyi niyetini bile bile suiistimal etmesi, Beni bile o kadar mağdur ve ödeme yapacağım kişiye mahcup ettiki tarif etmem imkansız.
İnanın burda mağduriyetini söyleyen kişiler sadece buzdağının görünen yüzü, kimi efendiliğinden kimide iyi niyetinden halen onu deşifre etmiyor. Benim bildiğim sadece 2 kişiye olan borcu onbinlerce liranın üstünde. Ben mağruriyetimi çok geçte olsa giderdim. Bana olan borcunu ödedi.(Nasıl ve neşekilde olduğunu ayrıntıya girmek istemediğimden yazmıyorum) İsterdimki bu diyaloglar hiç yaşanmasın böyle konular açılmasın.
Son olarak İnsan zor durumda olabilir, sıkıntılar yaşayabilir ancak ve katii süretle bu durum karşısındaki insanıda mağdur etmek olmamalıdır. Kimsenin ahı kimsede kalmaz
Selametle...
içim çok rahat bu insanı deşifre ettiğim için bence alacağı olan herkes yazsın
yazin nan alicaklilarinizi kimin kime be kadar takmis bilelim ona gore kimden alis veris yapicamizi bilelim
Yalnız bu kadar kişiye özelden aynı malzemeyi satmaya çalışması ve bazılarının paralarını alması nitelikli dolandırıcılığa girer.
Nitelikli dolandırıcılık
(1) Dolandırıcılık suçunun;
a) Dinî inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle,
b) Kişinin içinde bulunduğu tehlikeli durum veya zor şartlardan yararlanmak suretiyle,
c) Kişinin algılama yeteneğinin zayıflığından yararlanmak suretiyle,
d) Kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu meslek kuruluşlarının, siyasi parti, vakıf veya dernek tüzel kişiliklerinin araç olarak kullanılması suretiyle,
e) Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına olarak,
f) Bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle,
g) Basın ve yayın araçlarının sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle,
h) Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında; kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında,
i) Serbest meslek sahibi kişiler tarafından, mesleklerinden dolayı kendilerine duyulan güvenin kötüye kullanılması suretiyle,
j) Banka veya diğer kredi kurumlarınca tahsis edilmemesi gereken bir kredinin açılmasını sağlamak maksadıyla,
k) Sigorta bedelini almak maksadıyla,
İşlenmesi halinde, iki yıldan yedi yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur. (Ek cümle: 29/6/2005 – 5377/19 md.) Ancak, (e), (f) ve (j) bentlerinde sayılan hâllerde hapis cezasının alt sınırı üç yıldan, adlî para cezasının miktarı suçtan elde edilen menfaatin iki katından az olamaz.
(2) Kamu görevlileriyle ilişkisinin olduğundan, onlar nezdinde hatırı sayıldığından bahisle ve belli bir işin gördürüleceği vaadiyle aldatarak, başkasından menfaat temin eden kişi, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
Buluşup savcılığa gitseniz çok başı ağrır..
illa denk gelir bu arabayla da denk geldikten sonrası?
illa denk gelir bu arabayla da denk geldikten sonrası?
Evet güzel soru denk mi geldı suratıma ne diyecek ne açıklama yapabilecek o halini merak ediyorum ve o anki ruh halim ne olur bilemem herşey serbest
bana da serbestmi obey :)
Şimdi boyle olayları burda yazmayalım öncesi sonrası
ilk düşünce başka insanların da mağdur olmaması
kel sen isini bilirsin top sende :D
SEÇKİN172
13-05-2014, 13:45
tuncay abi coraliye plakayı ver o biyerde yakalar zaten onu bişekilde fazlasını alır :) sen malı almadan parayı verecek biri degilsin ama nasıl düştün abi onuda anlamadım ama illa bigün biyerde denk gelirsin onla
tuncay abi coraliye plakayı ver o biyerde yakalar zaten onu bişekilde fazlasını alır :) sen malı almadan parayı verecek biri degilsin ama nasıl düştün abi onuda anlamadım ama illa bigün biyerde denk gelirsin onla
Seçkinim valla bazen oluyor :)
Çoraliyi salicam üstüne son çare :)
kel sen isini bilirsin top sende :D
yollarını zikem onun ben :D adam full yolunda ameke :nokta:
@rd@ nick i ile yine girip çıktı YUSUF BEKTAŞ
Yüzsüzlüğün Böylesi
yollarını zikem onun ben :D adam full yolunda ameke :nokta:
benzin dok yak :D
_cAgdAsH_
13-05-2014, 15:18
konuyu okuyo adam suan @rd@
Yusuf yazsana bişey hadi.. yokmu yeni macera?
Yusuf yazsana bişey hadi.. yokmu yeni macera?
bu adami yaniniza kim getirdi ??
http://www.vekarikatur.com/karikatur/ailenizde-diyabet-yada-romatizma-hastasi-varmi.jpg
bu adami yaniniza kim getirdi ??
Orman Kuzeri getirdi ama onunda suçu yok..
omerfaruk_ua
13-05-2014, 15:48
Benim anlamadığım tek şey 800 lira için; annene-karına-çoluk çocuğuna sövdürmeye değer miydi? Değiyorsa, bence bırakın ödemesin zaten. İnsanın şerefi, namusu bu kadar ucuza gitmemeli.
Şerefini, namusunu, annesini, bacısını satmış demekki artık onlarda para etmiyorki insanları dolandırmaya başlamış. Cidden zor durumda olan adam cep telefonunu, arabasını satar yine borcunu öder veya adam gibi oturur karşısındaki insanla bir çıkar yol bulur. :icon13:
http://www.vekarikatur.com/karikatur/ailenizde-diyabet-yada-romatizma-hastasi-varmi.jpg
ehahhahahahha :D
Orman Kuzeri getirdi ama onunda suçu yok..
*** boku kenefte bulurmus
Şerefini, namusunu, annesini, bacısını satmış demekki artık onlarda para etmiyorki insanları dolandırmaya başlamış. Cidden zor durumda olan adam cep telefonunu, arabasını satar yine borcunu öder veya adam gibi oturur karşısındaki insanla bir çıkar yol bulur. :icon13:
Küfür etsen daha iyiydi...
Kufurun en babasini hakediyor aslinda ama konumuz kapanmasin boyle iyi
@rd@ nickli şahıs gerçekten konunun açılmasına sebep olan şahıs ise; ne kadar küfredilse az...
Kufurun en babasini hakediyor aslinda ama konumuz kapanmasin boyle iyi
Yani ben de o yüzden dedim. Yoksa konu .iç olacak..
@rd@. :)
Tipindede meymenet yok
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/Mobile%20Uploads/E751DF74-9D38-485C-A5E5-36CB26097638.jpg (http://s1269.photobucket.com/user/nisantaslim/media/Mobile%20Uploads/E751DF74-9D38-485C-A5E5-36CB26097638.jpg.html)
Sinan'S2k
13-05-2014, 16:06
En nefret ettiğim şey anneli bacılı küfür eden insan tipidir. Lütfen kimse için ne olursa olsun o tarz küfürler etmeyin. Adamın kendisine şerefsiz dersiniz ancak ana bacı yakışmaz onların ne suçu var?
Sizin yazınızı alarak bunu yazıyorum ancak aslında bu tarz küfür eden herkes için geçerlidir.
Geçmiş olsun bu arada umarım arkadaşı bulursunuz...
omerfaruk_ua
13-05-2014, 16:07
Yani bu kadar insanın hakkını yiyebilen adam bunlarıda yapmıştır bence.
Küfür etmedim forum kuralları gereğince işte elimden geldiğince arkadaşların duygularına tercüman olmak istedim.:)
omerfaruk_ua
13-05-2014, 16:08
En nefret ettiğim şeydir anneli bacılı küfür eden insan tipidir. Lütfen kimse için ne olursa olsun o tarz küfürler etmeyin. Adamın kendisine şerefsiz dersiniz ancak ana bacı yakışmaz onların ne suçu var?
Sizin yazınızı alarak bunu yazıyorum ancak aslında bu tarz küfür eden herkes için geçerlidir.
Yok annesine bişey demedim benim bahsettiğim adamın genişliği. Yanlış ablamayınca eleman annesine, bacısına küfür edileceğini bile bile bu kadar insanı dolandırıyorsa az önce yazdıklarımıda yapar eline fırsat geçtiğinde.
Sinan'S2k
13-05-2014, 16:12
Yok annesine bişey demedim benim bahsettiğim adamın genişliği. Yanlış ablamayınca eleman annesine, bacısına küfür edileceğini bile bile bu kadar insanı dolandırıyorsa az önce yazdıklarımıda yapar eline fırsat geçtiğinde.
Bu kadar lafa söze zaten ses çıkarmaması ne tip bir insan olduğunu gösteriyor o konuda hemfikiriz. Ben genel olarak söyledim. Anne için edilen küfür anneler bu kadar kutsalken yakışmıyor.
omerfaruk_ua
13-05-2014, 16:15
Bu kadar lafa söze zaten ses çıkarmaması ne tip bir insan olduğunu gösteriyor o konuda hemfikiriz. Ben genel olarak söyledim. Anne için edilen küfür anneler bu kadar kutsalken yakışmıyor.
Haklısınız. Aslında en doğrusu tüm mağdurların toplanıp mahkemeye başvurması. Birden fazla mağdur olunca konu öyle kolay kapanmaz.
darkmoon
13-05-2014, 16:16
bazen gerçekten yazı yazarken olayın haddi aşılıyor. konuyu açan arkadaşada yazmışdım ranhtorda yazmış bir arkadaş daha yazmışdı..
Fotograf filan yuklemeyin bunun yasal sonuclari olabilir, hakliyken kanun onunde haksiz duruma dusmeyin. Nefret ve tehdit agir suclar tck da..
yasal olarak konu açan arkadaşın ve diğer arkadaşların mağduriyeti ve haklılığı varken birleşip dava açsanız çok şeyler yapabilicekken
şu anda yazılan ve yapılan paylaşımlardan ötürü suçlu konumuna düşüyorsunuz..
kimsenin ailesini anne bacısını işin içine katmayın yakışmaz ayıptır.. adamın yaptıkları adamı bağlar..
Bi anlık yükleyim kaldırım dedim ama editleyemiyorum
Sinan'S2k
13-05-2014, 16:18
Haklısınız. Aslında en doğrusu tüm mağdurların toplanıp mahkemeye başvurması. Birden fazla mağdur olunca konu öyle kolay kapanmaz.
Dediğinizde haklısınız. Dava açılabilir. Nitelikli dolandırıcılık ne de olsa
tuncay abi özelden bi telini mesaj atsana
edit ulaştım birazdan bulucam
@rd@. :)
Tipindede meymenet yok
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/Mobile%20Uploads/E751DF74-9D38-485C-A5E5-36CB26097638.jpg (http://s1269.photobucket.com/user/nisantaslim/media/Mobile%20Uploads/E751DF74-9D38-485C-A5E5-36CB26097638.jpg.html)
bu seni dudukler :D
Olum alıntı yapmasaydın :) midem bulanıyo gördükçe kusasım geliyo
kunegin resimleini ekliyimmi :D
arkadaşlar anne boyacı kelimelerini neden kullanıyorsunuz.artık düzenleme seçeneği yok yazdıklarınızdan kanunen sorummlusunuz uyarıyorum
omerfaruk_ua
13-05-2014, 17:14
arkadaşlar anne boyacı kelimelerini neden kullanıyorsunuz.artık düzenleme seçeneği yok yazdıklarınızdan kanunen sorummlusunuz uyarıyorum
O seçenek garip olmuş sanki biraz.:)
Giriş var ama çıkış yok gibi.
Üç Kağıtçı Yusuf , zerre haysiyet onur şeref varsa iki kelime bir şey yaz!!
DallaraF395
13-05-2014, 17:18
Kimse burda yazdiklarindan dolayi yargilanmaz biraz rahat olun. Sulh cezaya gidilmesi gerekli dilekce verilecek o dilekce bilisim suclarina gitmesi lazim o gun o saat ip adresiniz tespit edilmesi icin TTnet superonline vs herkimden aliyorsaniz hizmeti yazi gitmesi lazim geri donus vs vs cok uzun isin. 720 tl dolandiran adam tutupta 10.000 tl avukata verip bununla ugrasmaz korkmayin.
720 tl sadece ben 10.000 lerin ustunde dolandirdigi vatandaslar var
Nitelikli dolandiricilik. Obur arkadaslarla iletisim kurup resmi olarak hak arayacagiz ilerki donemlerde
Baska magdurlar varsa cekinmeden yazsinlar :)
720 tl sadece ben 10.000 lerin ustunde dolandirdigi vatandaslar var
Nitelikli dolandiricilik. Obur arkadaslarla iletisim kurup resmi olarak hak arayacagiz ilerki donemlerde
Baska magdurlar varsa cekinmeden yazsinlar :)
tuncay abi FunClup kurun en güzeli :D
Ya o değilde Ataşehir'de falan muhabbet ederken gayet düzgün duran bi insanın,soru sorduğun zaman ciddi anlamda yardımlarını esirgemeyen bi insanın bu şekilde bi duruma düşmesi gerçekten beni şok etti.
Ondan ziyade,hiç tanımıyomuş seni gibi gidipte @rd@ nickiyle forumda tartışmaya girmesine hiç mi hiç anlam veremiyorum. @rd@ diye tartıştığım kişi meğersem josefsalvatini'miş,vallahi enteresan ya :)
Az kaldi yusuf bektas ensendeyim
tuncay son durum nedir ? en son ayari kacmisti ayar yapicaklardir :D
Mutlu Değerli
13-05-2014, 18:07
O_s7xLnUejc
by mardinli Serseri - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=O_s7xLnUejc)
tuncay panpan geldii alttan okuyir :D
tuncay panpan geldii alttan okuyir :D
La olum kaciricaniz adami birak rahat okusun :)
Ben yapmadım kuzenim yapmış der sıyrılır :D:D
turbo&quattro
13-05-2014, 18:13
Yusuf bektas @rd@ miymis anlayamadim :D
Yusuf bektas @rd@ miymis anlayamadim :D
kuzeniymiş kuzeni :D
Istanbul anadolu yakasindan baglaniyor ve servis sağlayıcısı superonline..
seni tnistiran kankasiyla mangala gitmisler :D
Rahat degil su anda dikiz aynandayim YUSUF BEKTAS :)
wanted :D tuncay abi bulana ödül verelim :D
Ulan hic 700 tl ye bukadar eylenmemistim:D:D
Puhahhaha
Ulan hic 700 tl ye bukadar eylenmemistim:D:D
Puhahhaha
ben alicagim icin yapmicagim sey yoktur :D
It urur yusuf yurur :)
Nasi oldumu kanka yusufun kisiligini satin aldim :)
Forumu bir süredir takip ediyorum.O kadar proje konuları okudum her konuyu detaylı okudum.Bu konu kadar eğlendiğim konu olduğunu hatırlamıyorum :D
Kusura bakmayın beni yanlışta anlamayın dolandırıcılıkta dolandırılmak da kötü bir şey keşke yaşanmasaydı ama konu geneli itibari ile beni güldürdü.
It urur yusuf yurur :)
Nasi oldumu kanka yusufun kisiligini satin aldim :)
tuncay slm soyledı sana :D
bende yrv varken onda da kırmızı vardı . bır 2 bulusmamız olmustu daıhatsucularla. sonraları tel de ya da dısarda pek gorusemedık. hatırladıgım kadarıyla oturması kalkması mızacı hıc bu sekılde bır halt yıyecek adama benzemıyordu. yazık. su akodgmun parasının ınsanların gozunu dondurmesını hıc anlamıyorum...
Forumu bir süredir takip ediyorum.O kadar proje konuları okudum her konuyu detaylı okudum.Bu konu kadar eğlendiğim konu olduğunu hatırlamıyorum :D
Kusura bakmayın beni yanlışta anlamayın dolandırıcılıkta dolandırılmak da kötü bir şey keşke yaşanmasaydı ama konu geneli itibari ile beni güldürdü.
Bi yusuf bekas kolay yetismiyor degerini bilmek lazim :)
Elma dersem cik armut dersem cikma de abi :D oyun istiyor belki. Hic yusuf bey tarafindan bakmiyorsunuz konuya.
valla okudum şok oldum bir insan nasıl böyle şeyler yapabilir...
berkay_aydin
13-05-2014, 21:58
sırada opelciler var heralde ? :D
Bi yusuf bekas kolay yetismiyor degerini bilmek lazim :)
kunek ıcınde oyle dıyordun :D
Elma dersem cik armut dersem cikma de abi :D oyun istiyor belki. Hic yusuf bey tarafindan bakmiyorsunuz konuya.
şimdi çocuk okuldan geldı :D
bu işi çosse çosse ercument çözer :D
sırada opelciler var heralde ? :D
reyiz napıyon ben kemal :)) FD0732 :))
Kelford ta geldi okuyor alttan konunun muptezarlarindan oda :)
Yusuf Yusuf..
Kuru kuru spec yapıcan aslında buna duvardan duvara hesabı :D
Adamı madam yaparlar yusff efendi ;)
berkay_aydin
13-05-2014, 22:16
reyiz napıyon ben kemal :)) FD0732 :))
Tuncay abinin parasıyla eğleniyoruz Allah razı olsun :)
Kelford ta geldi okuyor alttan konunun muptezarlarindan oda :)
kele dokunma :D
Melii bey meraba :D
meraba canım :D
Yusuf Yusuf..
Kuru kuru spec yapıcan aslında buna duvardan duvara hesabı :D
Adamı madam yaparlar yusff efendi ;)
kel su şişeli resmi eklesene adam başına geleceklerıı bılsın :D
valla Tuncay kardeş sağolsun gülüp eğleniyoruz biraz :) kusura bakmaz umarım bu yorumumdan ötürü.... Yusufun hallerine gülüyorum
Paramla degil satin aldigim kisilikle pardon kisiliksizle egleniyoruz :)
Parasini verdik aldik:D
Isim hakki bendedir :)
Parasini verdik aldik:D
Isim hakki bendedir :)
o zaman benımde eglenme hakkım var :D
Selametle...
Sen de mi be abi :eek:
Vallahi inanamıyorum hala :(
Low-Rider
13-05-2014, 22:38
Sen de mi be abi :eek:
Vallahi inanamıyorum hala :(
Samimi olduğu herkese bir şekilde borç takmış anlaşılan, iyi yırtmışsın sende :)
Almanci Tane-R
13-05-2014, 22:39
Umarım ilgili arkadas borcu varsa öder buraya reklam olmak hiç hoş bir durum degil