Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpek sahiplendirme ( rottweiler)
ufuksaracci
11-05-2014, 19:34
3 yasında erkek rottweilerimizi sahiplendirmek istiyoruz. Aşıları tam karnesi var. Köpek izmir- cesme'de . Fotografları yükleyeceğim. Kız arkadaşımın annesinin köpeği artık ilgilenemedigi icin vermek istiyor. Iyi bakabilecek birisine herhangi bir ücret alınmadan verilecek.
arsenikli
11-05-2014, 19:44
merhaba sadece izmir çevresinde biyeremi vermek istiyosunuz
vermeden önce sözleşme yapın benden tavsiye + vereceğiniz kişinin evini barkını ailesini maddi durumunu vs gözedin.
bakamıyo diye aman sakın hani kurtulduk mantığıyla(yapmassınız inşallah temennim) yapmayın sonra telef oluyo hayvan.
ufuksaracci
11-05-2014, 20:01
Gelip alabilecek herkese verilecek. Sözleşme yapılacak kesinlikle. Bakama durumu etrafta cok fazla cocuk olması ve köpeğin de biraz huysuz olması. Sahiplenmeyi düşünen bunu goz önünde bulundurmalı.
Köpekle bir süre geçirmek şartı (en azından bir kaç saat)ile benim dişi rottweillerımın yanına alabilirim.
ufuksaracci
11-05-2014, 21:23
Kimseyi isirmisligi yok ama dediğim gibi biraz huysuz. Can Çeşme - Dalyan'da köpek uygun bir zamanda istersen bulusup gidebiliriz .
Bursada olsa almistim cunku 1yasinda olan ayni cins kopegim calindi
Benim bakacağım şey daha cok egitilebilir olup olmadığı açıkçası. Insanlardan negatif birsey gördüyse zor oluyor. Sosyallestirmem gerekir baktigim yerde. Kendi köpeğim oldukça sosyal. Bu sebepten bakamayacak olursam almanın manasi olmaz Telefonumu ve mailimi atıyorum görüşelim.
arsenikli
11-05-2014, 22:16
babam ve benim 3 köpeğimiz var kopay ve ingiliz seterleri bunlar babama ait tabiki ama mamaları gezdirilmeleri bana ait , yavru bi rot'um vardı ama çalındı yerine bişey koymak istiyorum gerçi eşiminde fikri lazım ama rot ile dogo arasında kaldık. Şimdi ben bunu izmirden alamam sanırım
alsam ne güzel olurdu
Yiğit G.
12-05-2014, 21:27
fotoğraflarını koyarmısın ? Bodrumdaki bahçemiz için arıyoruz bizde.