Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan 2-3 saatlik mesadefe tatil yeri
burakgunay
11-05-2014, 21:46
Merhabalar,
Ankara'dan max 4-5 saat uzaklıkta (arabayla) gidilip hafta sonu kafa dinlenecek, sıkıntı giderecek, huzur verecek yer tavsiyelerine ihtiyacım var. Göl kıyısı ya da ormanlık alan gibi yerler olabilir. Tarihi yer gezmelerinden sıkıldım, Bolu abant güzeldi, son tatilde oraya gitmiştik. Yine o tarz bir yer arıyorum. Amasra gibi yerler de planlarım arasında. Tavsiyelerinizi bekliyorum, benim aklıma gelmeyen biçok şey olabilir. Kalacak yer, şehir güvenliği vs de önemli tabi. Mesela Ankara'da bi yer vardı isim vermeyim, çalışanları falan rezaletmiş, bu tarz mekanlar olmazsa sevinirim, sıkıntı yaşamayalım.
Teşekkürler.
M_PROJECT
11-05-2014, 21:47
sapanca , kapadokya ilk aklima gelenler ama sapanca uygun olur sanki .
Düzce Akçakoca da güzel deniz kenarı ormanlık alanıda var
bora1311
11-05-2014, 21:51
duzce akçakoca olabilir...
Bolu yedi göller avant hoşunuza gittiyse ordan devam edin ;)
Akçakoca iyidir
Bende Amasraya gittim geçen sene Ankaradan kaçıp huzuru bulmak için.
Gezilicek pek bir yeri yok ama sessiz sakin denizin hışırtısı yeterince huzur veriyor :)
Yaklaşık 3 saat sürdü.
Otobandan sonra radar çok dikkat edin.
ONURRBAKI
11-05-2014, 22:03
Bu sene bende cakraz yada inkumu yapmayi dusunuyorum
5 saat gittikten sonra 1 saat daha devam edip antalya' ya gelin :) uzak olur derseniz afyon' da kaplıcalar var..
fastchild
11-05-2014, 22:11
Akçakoca iyidir zaten yazın Akçakoca = Ankara 81'den çok 06 plaka oluyor
burakgunay
11-05-2014, 22:31
sapanca , kapadokya ilk aklima gelenler ama sapanca uygun olur sanki .
Abi arkadasim kapadokyali zaten, sapanca iyi midir neler yapilir?
Düzce Akçakoca da güzel deniz kenarı ormanlık alanıda var
Tesekkurler, biraz arastirdim guzel bir yere benziyor. Listeye yazdim. Burda tavsiye edebileceginiz etkinlikler nelerdir? Pansiyonlari otelleri vs nasildir? Bisiklet ya da atv kiralanabilir mi vs vs
duzce akçakoca olabilir...
Bolu yedi göller avant hoşunuza gittiyse ordan devam edin ;)
Akçakoca iyidir
Boluyu gezdik gorduk abi farkli yer olsun dedik bu sefer de, akcakocayi degerlendiricem tesekkurler
Amasra-İnkum
Bunlari da yazdim, tesekkur ederim
Bende Amasraya gittim geçen sene Ankaradan kaçıp huzuru bulmak için.
Gezilicek pek bir yeri yok ama sessiz sakin denizin hışırtısı yeterince huzur veriyor :)
Yaklaşık 3 saat sürdü.
Otobandan sonra radar çok dikkat edin.
Amasra iklimden dolayi zor ihtimal gibi, hep yagmurluydu 4 sene once hazirands
Ama yine de aklimda tesekkurler :)
Bu sene bende cakraz yada inkumu yapmayi dusunuyorum
Arastiricam ikisini de tesekkur ederim. Neler yapilabilir bu iki yerde, nedir imkanlari?
5 saat gittikten sonra 1 saat daha devam edip antalya' ya gelin :) uzak olur derseniz afyon' da kaplıcalar var..
Antalya uzak kalir sanki abi :) ama aklimda. Arastirayim deniz harici neler var bakayim
Akçakoca iyidir zaten yazın Akçakoca = Ankara 81'den çok 06 plaka oluyor
snan1910
11-05-2014, 23:26
Ankaradan gidilebilecek akla ilk gelen yakın yerler, abant, akçakoca, amasra çakraz, kapadokya, beypazarı var.
birde istanbul otobanında cankurtaranda bir dinlenme tesisi var, otel ve gölü var, günübirlik ve kafa dinlemelik yürüyüşlük yeşillik ve farklı bir yer isterseniz gidilebilir. Ortalama 90km felan ankaraya
abdullahduymaz
12-05-2014, 00:29
akçakoca olabilir,akçakocanın dışında bartın kıyılarından amasra-inkumu-çakraz gibi yerleri dusunebilirsin
Amasrada motelimiz var. konaklama islerinde yardimci olurum :) cakraz daha sakindir
Mutlaka amasra ! Ama yol balim calismalari var cakraz tarafina dogru haberiniz olsun. Amasra zevklidir pansiyon bulabilirsiniz.su sira deniz soguk o yuzden denize girme olayini söylemiyorum..cakraz tarafina geçebilirsiniz sahilde oturmak guzeldir..ozellikle gunes batarken.
CasabLanca
12-05-2014, 01:09
çamlıderede günlük dağ evi kiralanıp güzel bir haftasonu geçirilebilir
Risendark
12-05-2014, 01:13
Casablanca abi bu dağ evlerinin ortalama günlük kirası ne kadar bilgin var mı ?
CasabLanca
12-05-2014, 01:19
bilgim yok malesef, o çevrede otel pansiyon vs. konaklama yeri yok, evini kiraya verende 10 taneyi geçmez. internet üstünden araştırılabilir.
sapancaya gelmek isterseniz yardımcı olabilirim...
By CrAzY
12-05-2014, 06:41
Gecelik 100 ile 150 arasında değişiyor.
burakgunay
12-05-2014, 06:56
Ankaradan gidilebilecek akla ilk gelen yakın yerler, abant, akçakoca, amasra çakraz, kapadokya, beypazarı var.
birde istanbul otobanında cankurtaranda bir dinlenme tesisi var, otel ve gölü var, günübirlik ve kafa dinlemelik yürüyüşlük yeşillik ve farklı bir yer isterseniz gidilebilir. Ortalama 90km felan ankaraya
Aklımda olsun güzel seçenekmiş teşekkür ederim :)
akçakoca olabilir,akçakocanın dışında bartın kıyılarından amasra-inkumu-çakraz gibi yerleri dusunebilirsin
Akçakoca aklıma yattı hakkaten baya kişi önerdi sağolsunlar, güzel gibi duruyor. Amasra inkumu yolunda galiba yol çalışması var demişler, araba basık, sıkıntı olabilir :)
Amasrada motelimiz var. konaklama islerinde yardimci olurum :) cakraz daha sakindir
Tamamdır kardeşim, gideceğimiz zaman Amasraya karar verirsek haberleşiriz seninle bizim için de iyi olur, size de iyi olur tabi :)
Bencede amasra.
Aklımda
Mutlaka amasra ! Ama yol balim calismalari var cakraz tarafina dogru haberiniz olsun. Amasra zevklidir pansiyon bulabilirsiniz.su sira deniz soguk o yuzden denize girme olayini söylemiyorum..cakraz tarafina geçebilirsiniz sahilde oturmak guzeldir..ozellikle gunes batarken.
Teşekkür ederim bilgiler için, yol çalışması varsa benim için sıkıntı yaratır arabayı oraya sokmak istemem. Akçakoca en kuvvetli ihtimal gibi duruyor şu an.
Akçakoca Ankara yolunda sıkıntı var mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Araçta 5lik yay var, sıkıntı olmasın istiyorum yol.
O da güzel fikir abi aklımda olsun, ihtimalleri not alıp değerlendiriyorum teşekkür ederim.
sapancaya gelmek isterseniz yardımcı olabilirim...
Tamamdır abi, iletişime geçerim uğrarsak. Tanışmış oluruz iyi olur :)
Gecelik 100 ile 150 arasında değişiyor.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Üşenmeyip yorum yazan fikir veren herkese teşekkür ederim, sağol Teçtörki :)
Takata54
12-05-2014, 13:23
Bende göl veya nehir kıyısında (balık sevdalısıyım) 4-5 gün veya 1 hafta kalabileceğim bol yeşillikli bir yer arıyorum. Bunglow ev tarzı yerler olabilir aklıma en güzel ve en yakın ağva geliyor, başka yerde bilmiyorum var mı bilen gören gezen ?
evolution_9
12-05-2014, 13:27
konya üzerinden antalyaya gidin gazipaşa diye bir yer var anamuryoluna doğru 10 numara kafa dinlenecek yer 5 saatte ordasn bol yeşillik istiyosanda su gözü yaylası var dağa doğru çıkıyosun çam ağaçlarının arasından ırmak kenarı yol üzerinde alabalık satıcıları var istiyosan rakıda içersin
gölbaşında çok güzel günlük evler var. göl manzarasında güzel vakitler geçebilir. bahçeli mangal vs. yakılablir. çok uzaklara gitmeye gerek yok :)
Merhabalar,
Ankara'dan max 4-5 saat uzaklıkta (arabayla) gidilip hafta sonu kafa dinlenecek, sıkıntı giderecek, huzur verecek yer tavsiyelerine ihtiyacım var. Göl kıyısı ya da ormanlık alan gibi yerler olabilir. Tarihi yer gezmelerinden sıkıldım, Bolu abant güzeldi, son tatilde oraya gitmiştik. Yine o tarz bir yer arıyorum. Amasra gibi yerler de planlarım arasında. Tavsiyelerinizi bekliyorum, benim aklıma gelmeyen biçok şey olabilir. Kalacak yer, şehir güvenliği vs de önemli tabi. Mesela Ankara'da bi yer vardı isim vermeyim, çalışanları falan rezaletmiş, bu tarz mekanlar olmazsa sevinirim, sıkıntı yaşamayalım.
Teşekkürler.
Bolu Değirmenyeri Dağ Evleri (http://degirmenyeri.com.tr/) bağlantısından bir göz atın, Abant'a 40 km uzaklıkta çok güzel ve huzurlu bir tatil yeri. Ahşap evlerden oluşuyor ve bir karı koca tarafından işletiliyor, çok bakımlı ve sakin bir yer kesinlikle tavsiye ederim.
Akçakoca yolunda herhangi bi sıkıntı yok hatta yolu çok güzeldir..amasra konusunda bence yol bozukta olsa gidin derim,zaten hepi topu 5 km kadarlık bi alan sanırım suan bozuk
abdullahduymaz
12-05-2014, 20:00
amasra yolunda bir tek yol çalışması varsa mengen taraflarında vardır o da oyle ahım şahım değildi en son geçtiğimde,amasra-bartın arasında ise yeni yol denilen yolda yol çalışması var ama yola etkiyen kısımı 200-300 metre falandır geri kalanı duzgun ama eski yol dediğimiz yoldan gitmeni tavsiye ederim bartın-amasra arasında..
Amasra da kafa dinlemek isterseniz kesinlikle hafta içi gelmelisiniz.Haftasonu aşırı kalabalık olur
Emre Ekrem
12-05-2014, 20:09
Akçakoca, çınar otel'i tavsiye ederim.
burakgunay
12-05-2014, 20:53
konya üzerinden antalyaya gidin gazipaşa diye bir yer var anamuryoluna doğru 10 numara kafa dinlenecek yer 5 saatte ordasn bol yeşillik istiyosanda su gözü yaylası var dağa doğru çıkıyosun çam ağaçlarının arasından ırmak kenarı yol üzerinde alabalık satıcıları var istiyosan rakıda içersin
Kullanmıyorum abi, ama sağolasın :) Antalya ihtimal dışı şu an
gölbaşında çok güzel günlük evler var. göl manzarasında güzel vakitler geçebilir. bahçeli mangal vs. yakılablir. çok uzaklara gitmeye gerek yok :)
Mesela? İnternet sitesi vs var mı?
Bolu Değirmenyeri Dağ Evleri (http://degirmenyeri.com.tr/) bağlantısından bir göz atın, Abant'a 40 km uzaklıkta çok güzel ve huzurlu bir tatil yeri. Ahşap evlerden oluşuyor ve bir karı koca tarafından işletiliyor, çok bakımlı ve sakin bir yer kesinlikle tavsiye ederim.
Baktım abi siteye baya hoş duruyor, Abantı yakın tarihte gezdiğimiz için daha ileriki planlar arasına aldım çok sağolun.
Akçakoca yolunda herhangi bi sıkıntı yok hatta yolu çok güzeldir..amasra konusunda bence yol bozukta olsa gidin derim,zaten hepi topu 5 km kadarlık bi alan sanırım suan bozuk
İşte beni sevindiren haber :) Akçakoca olacak gibi duruyor
amasra yolunda bir tek yol çalışması varsa mengen taraflarında vardır o da oyle ahım şahım değildi en son geçtiğimde,amasra-bartın arasında ise yeni yol denilen yolda yol çalışması var ama yola etkiyen kısımı 200-300 metre falandır geri kalanı duzgun ama eski yol dediğimiz yoldan gitmeni tavsiye ederim bartın-amasra arasında..
Abi tatil hafta sonu olacağı için, çok kalabalık olur demişler. Hem de Amasra nedense şu an sebepsiz olarak kafama yatmadı saçma bi biçimde :D İlerde inşallah.
Amasra, cennet :)
Amasra da kafa dinlemek isterseniz kesinlikle hafta içi gelmelisiniz.Haftasonu aşırı kalabalık olur
Teşekkür ederim uyarınız için, zaten bu tatil tahminimce Akçakocada olacak.
Akçakoca, çınar otel'i tavsiye ederim.
Abi ben de araştırınca yorumları okumuştum dün akşam, baya övmüşler. Sen de referans olunca içim rahatladı. Otoparkı var mıdır ki? :D :soru:
ankara da denız kenarı balık tutmak ıcın fln guzel pıknık alanı var mı?
burakgunay
12-05-2014, 21:18
Editle abi millet Ankara'da deniz mi var diye kafa yapmasın :D
erhanaytac
12-05-2014, 21:18
Merhabalar,
Teşekkürler.
Hem kafa dinlemen için hem sağlık bulman için sana Aytaç Termal oteli Öneriyorum Balıkesir/Ilıca'da.
Fiyatta da yardımcı olurum :)
Yeni konu açtım bi incele istersen :)
burakgunay
12-05-2014, 21:19
Mogan gayet hoş bi yer piknik için, Göksu falan da güzel aslında ama pek sakin olmuyor.
Emre Ekrem
12-05-2014, 21:25
Otopark var, gayet memnun kalmıştık, denize sıfır çok güzel bir otel Burak.
Editle abi millet Ankara'da deniz mi var diye kafa yapmasın :D
göl diyecektim hacı:) balıkmıyız bız denıze ıhtıyacımız olsun:heyoo:
burakgunay
12-05-2014, 21:39
Hem kafa dinlemen için hem sağlık bulman için sana Aytaç Termal oteli Öneriyorum Balıkesir/Ilıca'da.
Fiyatta da yardımcı olurum :)
Yeni konu açtım bi incele istersen :)
Valla şimdilik Akçakoca olacak gibi duruyor, ama aklımda olsun ilerde uğrarız inşallah neden olmasın. Hayırlı olsun Allah hayırlı bol kazanç versin.
Otopark var, gayet memnun kalmıştık, denize sıfır çok güzel bir otel Burak.
Bu çok iyi oldu abi, yüzde 90 bura olacak gibi şu an.
göl diyecektim hacı:) balıkmıyız bız denıze ıhtıyacımız olsun:heyoo:
Milletle uğraşma diye dedim abi :D Dediğim gibi Mogan gayet güzel sakin ortam, Seğmenleri de araştırabilirsin.
Milletle uğraşma diye dedim abi :D Dediğim gibi Mogan gayet güzel sakin ortam, Seğmenleri de araştırabilirsin.[/QUOTE]
mogan guzl dıysnz demek haftasonu gıdıyım park mangal sıkntısı yok demı balık tutmaya da musaıt sanrm
burakgunay
12-05-2014, 21:58
Milletle uğraşma diye dedim abi :D Dediğim gibi Mogan gayet güzel sakin ortam, Seğmenleri de araştırabilirsin.
mogan guzl dıysnz demek haftasonu gıdıyım park mangal sıkntısı yok demı balık tutmaya da musaıt sanrm[/QUOTE]
Abi Mogan gayet güzeldir, otomobil girişi 5 tl. Park sıkıntınız ERKEN GİDERSENİZ olmaz. Yoksa çok sıkıntı olur haftasonu. Balık olayını bilmiyorum, göl var ama bilemem ilgili olduğum bi konu değil. Mangal falan dediğim gibi erken giderseniz gayet güzel takılırsınız. Hoş mekandır.