PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada meguiars ürünleriyle detailing yapan yer hakkında bilgi

Risendark
12-05-2014, 21:23
Herkese iyi akşamlar. Yeni Nissan x Trail aldım detaylı temizlik yaptıracaktım ben konya ya geçince is babama kaldı o da Şaşmaz da bi yer bulmuş meguiars ürünleri kullanıyormuş adamların yeride reno bayisi varmış sanırım onun içinde miymis yakınında bi yerdemiymiş tam anlayamadım dükkanın isminide hatırlamıyor peder zaten o çevrede çok yer yoktur bilen çıkar diye düşünüyorum(biraz dandik bi tarif oldu kusura bakmayın:) ) şimdi benim sorum şu bilen varsa nasıl bi yerdir işini iyi yapar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim araca yarın baslayacaklar

EmreS13
12-05-2014, 21:26
dediğiniz yeri bilmiyorum ama bu iki yer İşlerinin en'leridir. Yaptırmadan öcne bi görüşmenizi tavsiye ederim..

Detailing Garage / Mert : 0537 623 54 52
DBY Detailing / Koray : 0506 684 97 54

benim bildiğim, ve tanıdığım bu ikisi var :)

Risendark
12-05-2014, 21:33
Biliyorum detailing garaj çok iyi ve yaptığı arabayida gördüm işinin ehli ama pedere söyledim Şaşmaz da işi varmış hemde araştırıp burayı bulmuş arabayida bırakmış artık yapacak bişey yok ama çok merak ettim nasıl işçilikleri var :)

burakgunay
12-05-2014, 21:43
Kardeşim ben de Berkay abiyle bi kere görüştüm, yaptığı işleri forumdan takibediyorum. DBY Detailing Berkay abi gerçekten işinin piri ;) İmkanım olsa ben de teslim edicem arabamı.

Risendark
12-05-2014, 21:48
Kardeşim ben de Berkay abiyle bi kere görüştüm, yaptığı işleri forumdan takibediyorum. DBY Detailing Berkay abi gerçekten işinin piri ;) İmkanım olsa ben de teslim edicem arabamı.

Ben mert abinin yaptigi isi gordum ciddi manada güzeldi jipi Şaşmazdaki adamlar yapacak artık kaçış yok :) kendi vtec sportumu götürcem mert abiye yaptırcam bende sana mert abiyi tavsiye edeyim bari :)

burakgunay
12-05-2014, 21:56
Doğrudur denk gelmedim icraatine hiç, o da iyidir tabi ki

Ranthor
12-05-2014, 22:03
Konuyu tasiyalim yeri sohbet degil

ghibli06
12-05-2014, 22:10
Şaşmaz'da benim bildiğim 2 tane yer var Meg kullanan...

Risendark
12-05-2014, 22:33
Konuyu tasiyalim yeri sohbet degil

Özür dilerim abicim.Tesekkurler

Risendark
12-05-2014, 22:40
Şaşmaz'da benim bildiğim 2 tane yer var Meg kullanan...

Nereler abi bu honda bara yakın bi yerdeymis bizim goturdugumuz

ghibli06
13-05-2014, 06:54
birisi postaneye yakın diğeri ise jandarmanın arkası, eğer bunlr değilse bilemiyorum.... her ikisi de iyidir bu arada...

MeRtCaN
13-05-2014, 07:56
Herkese iyi akşamlar. Yeni Nissan x Trail aldım detaylı temizlik yaptıracaktım ben konya ya geçince is babama kaldı o da Şaşmaz da bi yer bulmuş meguiars ürünleri kullanıyormuş adamların yeride reno bayisi varmış sanırım onun içinde miymis yakınında bi yerdemiymiş tam anlayamadım dükkanın isminide hatırlamıyor peder zaten o çevrede çok yer yoktur bilen çıkar diye düşünüyorum(biraz dandik bi tarif oldu kusura bakmayın:) ) şimdi benim sorum şu bilen varsa nasıl bi yerdir işini iyi yapar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim araca yarın baslayacaklar

Detailing garage mert

harıcınde bence kımseye elletme arabanı :icon_tup:

Ahmet Saraçoğlu
13-05-2014, 07:59
eskiden fiat bayii de yapıyordu bıraktı mı acaba?

CasabLanca
13-05-2014, 08:40
Mert kardeşim burnundan ağır bir ameliyat geçirdi, şimdi evde dinleniyor, bu aralar gidecek olanlar ile dükkanda Emre kankam ilgileniyor, gitmeyi düşünen arkadaşların bilgisi olsun

Risendark
13-05-2014, 09:50
Mert kardeşim burnundan ağır bir ameliyat geçirdi, şimdi evde dinleniyor, bu aralar gidecek olanlar ile dükkanda Emre kankam ilgileniyor, gitmeyi düşünen arkadaşların bilgisi olsun

Geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah. Artık Nissanı yapacaklar Şaşmazda ben Hondayı mert abiye götürcem ankaraya gelince

mad_max1978
13-05-2014, 15:56
aynen bence hiç macera arama detailing mert kardeşimi bekle derim.benim ağzım yandı zamanında başka yerde

Risendark
14-05-2014, 19:25
Evet aracımız bugün çıktı içini becerememisler babam beğenmedim diyince sadece dış için 150 tl almışlar babamda okeylemis almış aracı foto gönderdi dışı ayna misali olmuş ben beğendim :) o kırmızı şeyler ilk aldığımızda vardı folyo gibi bişey yapmışlar sanırım sokmeye elimiz deymedi en kisa zamanda sokulecek çok itici duruyor :)
http://i.hizliresim.com/DXyNqZ.jpg (http://hizliresim.com/DXyNqZ)