Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikdüzü Hırsızlık Vakası
Arkadaşlar bilgilendirmek istediğim için konu açıyorum .. Beylikdüzü beykent ve perlavista civarlarında bu sıra özellikle volkswagen ve opel grubuna dadanmış durumdalar , içerde nevar neyok alıyorlar . Dün güpe gündüz saat 4.30 ' da perlavista avm 'nin önünde scirocco ve corsa araçlarımıza girip nevar neyok herseyi aldılar .. Özellikle o bölgelere dikkat etmenizi isterim .. Şerefsizler için saatin hiç bir önemi kalmamış
Cok gecmis olsun gercekten uzuldum boylelerini Allah havale ediceksin gündüz vakti bu olaya taniklik edipte öküzün trene baktigi gibi bakanlara ne demeli ? Cok yazik cidden.
_driver_
12-05-2014, 23:33
geçmiş olsun
Cok gecmis olsun gercekten uzuldum boylelerini Allah havale ediceksin gündüz vakti bu olaya taniklik edipte öküzün trene baktigi gibi bakanlara ne demeli ? Cok yazik cidden.
kanka onlara laf yok zaten , nediyim ki artık ..
geçmiş olsun
saolun teşekürler
bahçeşehiride ekle buna gelen olurda göletteki otoparka parkeden eden olursa diye ;
aman diyim sakın aracın icinde laptop canta vs koymayın gorunen yerde gozluk ıvır zıvır kıymetli esya olmasn.önceden bagaja atın yada yanınıza alın.
kacıncı arac oldu(en aşagı 8-9) okadar yogunluga insana görevliye ona buna ragman patlatıp patlatıp duruyolar camlarını. lüks araç vs ayırt etmiyolar içinde bişey görmesinler + valeyede kesinlikle vermeyin tam katiller.
Geçmiş olsun.İti kopuğu arttı bu bölgenin.Uyum marketin karşısında oturuyorum ve yarım saatliğine bile kapıya bırakmıyorum arabamı.Üşenmeden kapalı otoparka giriyorum.
Beylikdüzü sıkıntılı sanırım bu hırsızlık olaylarında. geçen sene arkadaşımın cruze unu patlatmışlardı innovia 2 nin kapalı otoparkında
aracın içinde görünürde bişey bırakmamak lazım bende ihlas 1.kısımdayım sitede sıkıntı olmazda beylıkduzu bahcesehır cıvarlarında araç içinde değerli hiçbirşey bırakmayın 3.caddede bile bi yakınımın başına geldi bu tarz hırsızlık olayları,geçmiş olsun...
jandarma bölgesiyken ne rahattık...Polise devredildikten sonra tinerciside çoğaldı hırsızıda çoğaldı beylikdüzünün.
ErkanCanS
13-05-2014, 02:14
Büyükçekmece,Mimaroba,Sinanobayıda katabilirsiniz bu semtlerin içine. Kapalı ve güvenlikli otoparkta bile hırsızlık yapabiliyorlar artık.
mert geçmiş olsun kardeşim aynı şey geçen büyükçekmeçe sahilde bizim başımıza geldi bir abimle yemeğe çıktık akşam saat 11 civarı Büyükçekmece de gölün kenarında restaurantta oturuyoruz araba arkamızda bir baktık 4 lüler yanıyor şerefsizler arka kapı camını patlatmış hatta içerden koltuğu indirip bagaja bile bakmışlar saniye de işi bitiriyorlar...
ersin_srndg
13-05-2014, 08:28
geçmiş olsun.
jandarma bölgesiyken ne rahattık...Polise devredildikten sonra tinerciside çoğaldı hırsızıda çoğaldı beylikdüzünün.
100% katılıyorum , jandarma bölgesiyken çok sıkı yönetim vardı o zaman ehliyetim yoktu ehliyetsizim diye paket ettiler ,şimdi ehliyetsiz bebeler emniyet önünde patinaj çekiyor kimse bişey demiyor :icon13:
ErkanCanS
13-05-2014, 08:49
Polis olsam ilk işim o dersanelerin oraya pusmak olur çok ekmek çıkar ordan :)
GokhanK.
13-05-2014, 08:58
2 sene kadar beylikdüzünde kaldım. kız arkadaşımla beraber. o zamanlar birşey yoktu oralarda taaa ki bu seneye kadar. suruyeli mi ararsın mafya mı ararsın, arabada oturuyoruz muhabbet ediyoruz adam önümüzde ot satıyor. evlerde partiler filan. daha neler neler. kimse yok kimse yok dediler ucuz dediler insanları topladılar hep oralara. şimdi elini sallasan pisliğe çarpıyor!
edit: çok geçmiş olsun ayrıca.sabır diliyorum.
22 yıldır beylikdüzü'nde ikamet ediyorum,şehri resmen üzerime kurdular :) kozmopolit bir yer oldu her kesimden her dilden ve dinden her görüşe ve her türlü davranış biçimine göre insan yaşıyor.esenyurt,kıraç bölgesinden kaynaklı münferit olaylar vardı ama 2009dan bu yana coştu iyice.
bahçeşehiride ekle buna gelen olurda göletteki otoparka parkeden eden olursa diye ;
aman diyim sakın aracın icinde laptop canta vs koymayın gorunen yerde gozluk ıvır zıvır kıymetli esya olmasn.önceden bagaja atın yada yanınıza alın.
kacıncı arac oldu(en aşagı 8-9) okadar yogunluga insana görevliye ona buna ragman patlatıp patlatıp duruyolar camlarını. lüks araç vs ayırt etmiyolar içinde bişey görmesinler + valeyede kesinlikle vermeyin tam katiller.
Dedikleriniz cok doğru fakat fotoğraf makınemı ve roccodakı arkadaşımda laptop 'nu bagaja koymamıza ragmen namussuzlar iki aracında camlarını patlatıp direk bagaja yönelmişler , bizim aklımıza şöyle bişey geldi takip edilmii olabilirmiyiz diye çünkü fotoğraf cekimi yapmıştık arabaların ve perlavistada yemek yedikden sonrada bi cafeye gecip fotoğraflarla uğraşacaktık .. Ben kendi jvs doublm'n kafasını sökmeme ragmen hiç acımamış girmiş direk bagaja yönelmişler..
Geçmiş olsun.İti kopuğu arttı bu bölgenin.Uyum marketin karşısında oturuyorum ve yarım saatliğine bile kapıya bırakmıyorum arabamı.Üşenmeden kapalı otoparka giriyorum.
En doğrusunu yapıyorsunuz , teşekür ederim
Beylikdüzü sıkıntılı sanırım bu hırsızlık olaylarında. geçen sene arkadaşımın cruze unu patlatmışlardı innovia 2 nin kapalı otoparkında
Valla ben artık o bölgeden iyiden iyiye soğudum yani güpe gündüz bu iş oluyorsa hakkaten bişeyler var demektir.
Emre Ekrem
13-05-2014, 09:51
Ne hale gelmiş artık hiçbir şeyi önemsemeden gece gündüz fark etmiyor, pişkin olmuşlar.
aracın içinde görünürde bişey bırakmamak lazım bende ihlas 1.kısımdayım sitede sıkıntı olmazda beylıkduzu bahcesehır cıvarlarında araç içinde değerli hiçbirşey bırakmayın 3.caddede bile bi yakınımın başına geldi bu tarz hırsızlık olayları,geçmiş olsun...
Kardeşim valla şöyle söyliyim direk polisle sohbet ederken duyduğumu aktarıyorum sana , polis bana bugun bir iki tanede ihlasda oldu dedi belirttim hani 1. Kısımmı 2. Kısımmı diye 1 dedi inan bence çok şaşırdım orda olmasına ama adamlar için artık yer saat farketmiyor
Kesinlikle katılıyorum
mert geçmiş olsun kardeşim aynı şey geçen büyükçekmeçe sahilde bizim başımıza geldi bir abimle yemeğe çıktık akşam saat 11 civarı Büyükçekmece de gölün kenarında restaurantta oturuyoruz araba arkamızda bir baktık 4 lüler yanıyor şerefsizler arka kapı camını patlatmış hatta içerden koltuğu indirip bagaja bile bakmışlar saniye de işi bitiriyorlar...
Abi cok sağol , abi zaten benımde direk bagaja yönelmişler ıkı anfi , bass fotoüraf makınesi herseyı almışlar şerefizler . Olayın garip yanı orda mıllet goruyor fakat hıcbısey yapmıyorlar . Sizede ayrıyetten gecmış olsun abı bu serefsızler malesef heryerde
ahmetbaha-drs
13-05-2014, 09:58
PerlaVista'nın açık otoparkı ve çevresinde yıllardır var bu durum zaten, geçmiş olsun.
mert kamera felan yok mu avm nin güvenliğinden sorulsa.gerçi olsa ne olucak o da meçhul ama...
BurakOzdemir
13-05-2014, 10:27
allahından bulsunlar geçen ay bahçeşehir happy marketin orda kızları takip ediyolar markete girdiklerinde camı patlatıp alıyolar çantaları topuk. kızlar çok kötü olmuştu ben durmasaydım kimsede sallamazdı insanlık bitmiş AK
geçmiş olsun kardeşim zaiyat büyükmü, arabamı otoparka bırakmadığımda aklım hep orda, bu bölge jandarmadan ayrıldığından beri sıkıntılı ve günlük kiralık dairelerin fazla olması bu bölgenin buna müsait olması da bozuyor
geçmiş olsun kardeşim zaiyat büyükmü, arabamı otoparka bırakmadığımda aklım hep orda, bu bölge jandarmadan ayrıldığından beri sıkıntılı ve günlük kiralık dairelerin fazla olması bu bölgenin buna müsait olması da bozuyor
Abi zarar ciddi anlamda var nerden baksan en kötü 5 bin yani .. Nediyim ki abi Allahından bulsunlar yani
mert kamera felan yok mu avm nin güvenliğinden sorulsa.gerçi olsa ne olucak o da meçhul ama...
Abi kamera varda biz arabaları yan yana cektikden sonra yanımıza kapalı kasa kamyonet park etmiş oyuzden hiç bişey görünmüyor , sanki bilerek cekilmiş gibi
PerlaVista'nın açık otoparkı ve çevresinde yıllardır var bu durum zaten, geçmiş olsun.
Malesef bizede ders oldu artık...
allahından bulsunlar geçen ay bahçeşehir happy marketin orda kızları takip ediyolar markete girdiklerinde camı patlatıp alıyolar çantaları topuk. kızlar çok kötü olmuştu ben durmasaydım kimsede sallamazdı insanlık bitmiş AK
Bahçeşehirdede oluyormuş bu tür olaylar ama işte güpe gündüz olunca bide hırsızların hiç ceza almadan direk salınmalarını bilmek insanın sinirini daha cok bozuyor.
Ne hale gelmiş artık hiçbir şeyi önemsemeden gece gündüz fark etmiyor, pişkin olmuşlar.
Malesef dediğiniz gibi..
beykentte genelde her sitenin otoparkı var. güvenlikli güvenliksiz hiç üşenmeyin otoparka bırakın arabayı. bulvar üstünü tehlikeli buluyorum gece 4de çok şüpheli tip görüyorum ben.
Beylikdüzünün o bölgesi asayiş bakımından iyidir aslında,geçmiş olsun.
beykentte genelde her sitenin otoparkı var. güvenlikli güvenliksiz hiç üşenmeyin otoparka bırakın arabayı. bulvar üstünü tehlikeli buluyorum gece 4de çok şüpheli tip görüyorum ben.
Dedikleriniz çok doğru ..
Beylikdüzünün o bölgesi asayiş bakımından iyidir aslında,geçmiş olsun.
Aslında o bölge pekde iyi değilmiş asayiş bakımından çünkü orda yanı perlavista cevresinde yapılan hırsızlıkdan sonra çalan kişiler esenyurta gectiği an beylıkduzu ve beykenttekı polisler otomatık olarak o hırsızları takıp edemıyorlarmış . Polisin bize dediği bu
AlwaysFast
13-05-2014, 22:27
Mert biliyorsun bende ihlas 1 de oturuyorum.Site icinde guvenlik ve polis karakolu olmasina ragmen burdada hirsizlik olaylari oluyor ama beylikduzunun ici kadar degil yada cok gecmeden site icinde ki kameralardan yakaliyorlar.Bildigim kadariyla olay yeri inceleme parmak izlerini almis kamera kayitlari ne durumda sizin olayda ?
Mert biliyorsun bende ihlas 1 de oturuyorum.Site icinde guvenlik ve polis karakolu olmasina ragmen burdada hirsizlik olaylari oluyor ama beylikduzunun ici kadar degil yada cok gecmeden site icinde ki kameralardan yakaliyorlar.Bildigim kadariyla olay yeri inceleme parmak izlerini almis kamera kayitlari ne durumda sizin olayda ?
ya valla banka kameraları var olay yerınde fakat araçlarımızın yanına kapalı kasa kamyonet gelıp park ettıgı ıcın hıcbırşey görunmuyor malesef sankı bılerek park edılmış gıbıydı o kapalı kasa kamyonet şaka gibi resmen ...
cok gecmiş olsun kardesım..
Geçen bende arabayı yeni açılan Benzin sırasına koydum perlavistaya doğru. Benzine oturdum ama içim acayip huzursuzdu fazla oturamadan kalktım oradan. Arabayı oralara bırakmamak gerek anlaşılan geçmiş olsun yavrum.
cok gecmiş olsun kardesım..
Saolun çok teşekür ederim
Geçen bende arabayı yeni açılan Benzin sırasına koydum perlavistaya doğru. Benzine oturdum ama içim acayip huzursuzdu fazla oturamadan kalktım oradan. Arabayı oralara bırakmamak gerek anlaşılan geçmiş olsun yavrum.
Kanka aman diyeyim oralara çekilmez araba bunu anladım , çok saol kardeşim
Kanka aman diyeyim oralara çekilmez araba bunu anladım , çok saol kardeşim
Kız benim orada oturuyor biliyorsun vakit kaybı olmasın eve geç kalma olmasın diye yakın diye orada takılıyoruz da şimdi golfle giderken bayağı tırsıcam anlaşılan :D