Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizlide yaşamak
serhat306
13-05-2014, 18:17
Bir haftadır iş dolayısıyla denizlideyim pamukkale üniversitesinde calişiyorum gün icinde devamlı denizlideyim buraya yerleşmeyi iş kurmayı düşünüyorum denizlili arkadaşların tavsiyeleri nelerdir doğma büyüme istanbulluyum işim dolayısıyla bircok şehir geziyorum denizli kafama yattı.
Çok yakında pamukkale vardır, yaz geceleri iyi olur. Çamlık tarafı güzeldir baya. Ama bir haftadan sonrası çok sıkar. Her yaz akraba ziyaretine giderim, bir hafta bile dayanamam, o da akrabalarımın muhabbeti tutar yani beni.
h.guroglu
13-05-2014, 19:32
hocam bende büyük şehirden geldim (izmir) yerleştim denizliye 6 senedir iyi kötü yaşıyoruz aslında güzel sakin şehirdir denizli tabiki nerelerde takıldığınada bağlı bir kere büyük şehirden gelen adam biraz zor adapte oluyor insanları iyidir misafir perver yardım severdirler habirde yolun ortasında yürürler :D nasıl anlatayım sana bilemedimki sen merak ettiklerini sor ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım
Cliosportve
13-05-2014, 20:01
Bende Denizliye geleli 3 ayi gecti
Merkezdeki Tugayda yedek subayim
Kinikli / üniversite tarafinda ev tuttum
Bazen canim inanilmaz sıkılıyor bazende cok hizli cok zevkli zamanim geciyor
Benim gördüğüm Denizlide araba yikama uzerine acik var
Is kurulcaksa bu yöne yogunlasilabilir
Ya da universite civarinda burger king veya sturbucks tarzi marka patenti alinip mekan isletilebilir
sinanbaysal
13-05-2014, 20:37
Son zamanlarda hızla gelısen denızlı guzel sehırdır. Cok fazla gezılıcek yer yok ,guzel mekanlar var, ınsanları ıyı, sanayısı orta dan bı tık daha ıyı, ıs potansıyelı yuksek, tıcaret alanı genıs, trafıgı can sıkmaya kısacası hayatını orta derecede gecırmek ısteyen bırı ıcın ıdeal dıyebılırım. Valla yıkamacı acıp batıran da var yıkamacı acıp koseyı donende, bufe acıp yagında kavrulanda var kucucuk bufeden kent kart dolum gazete ıvır zıvır satarak kısa zamanda evını arabasını alanda.. Senın ıcın hayırlısı olur ınsallah abı
serhat306
13-05-2014, 22:04
Ben sakin yasayan birisiyim hareket olmasın sezsız sakin olsun sabah işe akşam eve mesleğim zaten oto kuafor ustasıyım istanbulda kendime ait iki dükkan acıp işlettim artık cok sıkıldım istanbulun kalabalıgından kendi yagımda kavrulmanın peşindeyim eşimle kızımla okul kapanınca tekrar bir hafta tatile gelicem oda baksın gezsin kafamıza yatarsa okul acılmadan yerleşmeyi düşünüyorum sonra işimi kurarım.
muzurasd
13-05-2014, 22:22
denizli güzeldir insanıda iyidir ben incilipınarda kaldım 3 sene ama şimdilerde nasıldır bilmiyorum yaşamaya uygun diyebilirim
Almanci Tane-R
13-05-2014, 22:30
Dostum bahar şenlikleri icin mı geldin yoksa :) bende uni bölgesindeyim hem isim hem evim Denizli guzel sakın bekarsan sikilabilirsin ama evliysen güzeldir
h.guroglu
14-05-2014, 20:02
denizlideki iş potansiyeli birazda çevre ile alakalı oto yıkama kuaför işide keza o şekilde o sektördede işin ekmeğini yiyen 2-3 kişi var onun haricindekiler çok fazla iş yapamıyor tabiki bunun sebeplerinden birde denizliteki tüm akaryakıt istasyonlarını araba yıkaması
emrekuzdere
14-05-2014, 20:13
Ya da universite civarinda burger king veya sturbucks tarzi marka patenti alinip mekan isletilebilir
Starbucks'ı Denizli'ye getirmeyi kimler kimler denedi bilemezsiniz :) Teklif edilen paralar milyon dolarlar seviyesinde. Keza gösterilen yerler aynı şekilde. Vermiyorlar Denizli'ye bir gıcıklıkları var :)
Sakın bir şehir samimi insanlar ile yaşamak istiyorsanız Denizli doğru adres Taner abinin dediği gibi evliler için süper bir memleket haftasonlari piknik alanları ve parklarda geçer.
İs içinde elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım ben bayramyerinde çalışıyorum buyur gel yüzyüze konuşalım tanisalim Zafer gazoz ikram edeyim abi :)
Sizde hoşgeldiniz yavuz sizin aracın fotoğraflarını çekti mi?
dragon07
14-05-2014, 22:02
denizliyi bn cok severim çok güzel şehirdir belki birazda bana antalyayı andırıyor diye cok arkadasım var denizlili onlar yazmamıs ama :)
fakat neden denizli antalya izmir degilde :D
Hemen hemen bütün tatil bölgelerine 3-4 saat mesafede her hafta sonu başka biryere tatile gidebilirsiniz buda bir artı :)
@dragon7 Izmir ve Antalya Denizliye nazaran çok daha büyük burasi birazdaha küçük oyüzden olabilir :)
10 sene önce taşındım.. İnsanı genelde iyidir.. Taner abinin de dediği gibi bekarsanız sıkılabilirsiniz ama evliyseniz gayet güzel bir şehir bence.. Sessiz sakindir.. Çok olay çıkmaz.. :) Hırsızlığın vs'nin az olduğu bir şehirdir.. Kiralar çok yüksek değildir ama ona göre alınan maaşlar vs de çok yüksek olmuyor..
Denizli'de güzel iş yapan 3-4 oto kuaför var.. Bir tanesini arkadaşım işletiyor.. Her benzinlikte araç yıkama aparatları var.. Çoğu kişi orada yıkar aracını.. ARa sıra bizde hem muhabbet olsun hemde vakit geçsin diye gider yıkarız..
Denizli'nin en büyük avantajlarından bir tanesi tatil yörelerine çok yakın.. Günübirlik gidebileceğiniz yerler; bodrum, kuşadası, antalya, didim, çeşme vs diye uzar gider.. En uzak yer 3 saat.. :) Pazar sabahı 7 de yola çıkılıp akşama dönersiniz.. :)
Pamukkale'nin tarihi yönünü bir kenara bırakırsak çok bi esprisi yok.. Gidebileceğiniz adam akıllı 1-2 cafe vardır pamukkalede.. Onun haricinde ben 10 senede 3-4 kere gittim.. o da gelen arkadaşlarımı gezdirmek için :)
Kampüs bölgesi hareketlidir.. Baya öğrenci vardır ve kampüs bölgesinde çoğu işletmeci ekmeğini o öğrencilerden kazanır. Playstation cafeden tutun normal kahvelere kadar..
Trafik çok yoktur.. Belediye abuk subuk yerleri tek yön yaptı, kendi trafiğini kendi yarattı şehir.. Ama tabii istanbul ile kıyaslayınca devede kulak kalır :) En fazla evinize 15 dk geç gidersiniz başka bir şey olmaz yani :)
İnsanı yolun ortasından yürür demiş birisi.. Sonuna kadar katılıyorum.. Karşıdan araba geldiğini görünce de genelde çekilmezler.. Sanırım arabanın kaldırıma çıkmasını bekliyorlar.. :)
3 tane büyük avm vardır.. Forum çamlık, teraspark ve sümerpark. Forum biraz daha ayaküstü olduğu için daha kalabalık olur.. Ama Teraspark outlet olduğu için fiyatlar ucuzdur.. Aradığınız çoğu şeyi bulabilirsiniz..
Pekdemir diye süpermarketler zinciri var. Fiyatları uygundur. Alışverişlerinizi oradan yaparsanız daha ekonomik olur. Migros carrefour biraz pahalı kalıyor bazen..
Genel itibari ile güzel şehirdir.. Sessizdir sakindir. Yeşillik, piknik alanı boldur. Tavsiye ederim..
Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Denizliye alıştıktan sonra
- başka şehire gidince Denizliyi özler,
- Denizlide yaşarken bazen çok bunalırsınız :)
Genel itibariyle iyidir, sakindir. Etliye sütlüye çok karışan olmaz.
Trafiği rahattır
Hayat çok pahalı değildir.
Heryere ayaküstü ulaşabilirsiniz.
İnsanı tipik Egeli, samimi.
söylenmesi gerekenleri arkadaşlar söylemiş zaten. ayrıca denizli de işsizim diyen de çalışma g.tü yoktur :D
hayır o rs başka arkadaşımızın rs i
söylenmesi gerekenleri arkadaşlar söylemiş zaten. ayrıca denizli de işsizim diyen de çalışma g.tü yoktur :D
Çok net ve açıklayıcı olmuş :)
hayır o rs başka arkadaşımızın rs i
Teşekkür ederim :icon_tup:
Zaten 106 satıyordunuz galiba daha öncede , yine aynı alım-satım işine kolaylıkla devam edebilirsiniz Denizli de :)
Cliosportve
17-05-2014, 07:48
Starbucks'ı Denizli'ye getirmeyi kimler kimler denedi bilemezsiniz :) Teklif edilen paralar milyon dolarlar seviyesinde. Keza gösterilen yerler aynı şekilde. Vermiyorlar Denizli'ye bir gıcıklıkları var :)
Denizliye verilmemesi çok şaşırtıcı
Potansiyeli görememeleri için kör olmak lazım :)
Tşkler
O araç benim değil
Şu an bende mavi clio 4 var
roll geceleri almanya bundesliga ligi gibidir, çekişmeli güzeldir :D
mesela bu akşam :cool:
Denizli'de tek eksik şey deniz :D
Düzenini kurarsan denizli cennet olur sana. Askerliğini burda yapıp yerleşen çook insana rastladım. Belediyecilik olarak çok fazla hizmet alan bir il. 100 yılın dev altyapı projesi yapıldı 4-5 yıl sürdü bütün kanalizasyon boruları içme su boruları vs. hepsi değişti bütün sokaklar caddeler baştan aşağıya yenilendi. Ceremesini biz çektik ne tamponlar bıraktık yollarda :D şimdi ise heryer kitap gibi oldu. Iklim olarak ikinci bi alternatifi yoktur kışın hayatı felç eden soğuklar yaşanmaz kar yağsa bile en fazla 2-3 gün kalır sonra erir gider, yazları 1 temmuz 15 Ağustos arası 45 gün sıcak bunaltır ama daha sonra biraz biraz normale döner. Sebze meyve boldur, topraklarımız bereketlidir, buna istinaden pazarlarda fiyatlar oldukça uygundur. Kısacası pişman olmazsın. Ege candır, Denizli'm Canan...
serhat306
22-05-2014, 20:34
Arkadaslar yorumlarınız için teşekkür ederim eşimi kandırmada baya yardımcı olucaklar en kısa zamanda ailecek keşfe gidiyoruz.
Ben sahsen Denizliye kiz arkadasim orada okudugu için gittim gördüm gercekten begendim..aile ile kesinlikle pamukkale tarafinda otelde falan kalma abi katil olursun. Geceye kalmamaya calis derim hani kafana eserse falan..avmleri guzel camlik vs guzeldir ama uzun sure kalinirsa ne olur bilmiyorum :)
Ben sahsen Denizliye kiz arkadasim orada okudugu için gittim gördüm gercekten begendim..aile ile kesinlikle pamukkale tarafinda otelde falan kalma abi katil olursun. Geceye kalmamaya calis derim hani kafana eserse falan..avmleri guzel camlik vs guzeldir ama uzun sure kalinirsa ne olur bilmiyorum :)
Pamukkale turistik bir yer bunun yanı sıra gazino pavyon gece kulupleride orada haliyle akşamları o bölge alköllü kişiler ile doluyor
ben denizli paü de ögrenciyim. 2.yılım kampüs tarafı hareketli herşey okulun cevresinde oldugu icin ilcelere gitmeye gerek kalmıyor. gitsen gitsen forum camlıga gidiyosun oda yakında. teras park uzak onada atla otobuse 40 dk sürüyor. fakat kampüs cevresi işletmecilerin cogu ögrenciyi soyma cabasında o yönden kötü. tavas a gitmistim gecenlerde meshur tahinli ballı cevizli pidesi vardır ugramadan gecmeyin ve sasırmıstım oranın insanı harbi denizlili o kadar icten samimiydiler ama kampüs tarafı alakası yok hepsi cepci. pamukkaledende etkilenmistim doga harikası gercekten. okul cevresi kınıklı bölgesi diye geciyor pekdemirden bahsedenler olmus pekdemirin orda ben bir oto yıkamacısı gördüm adam para basıyor herkes orada :)
ulen abi yaa
Konuyu hortlatalim geçen yıllarda Denizli nasıl oldu arkadaşlar :) İstanbul'dan sonra nasıl gelir
h.guroglu
15-03-2017, 13:27
Konuyu hortlatalim geçen yıllarda Denizli nasıl oldu arkadaşlar :) İstanbul'dan sonra nasıl gelir
yani ne beklediğine bağlı ben izmirden geldim 9 senedir denizlide yaşıyorum merak ettiklerin vvar ise sor yardımcı olayım
darkmoon
15-03-2017, 15:31
denizlinin esprisi zaten içi sakin çevresi eğlenceli gidilicek gezilicek yerler mekanlar yakın.. ben en çok denizliliyi arkadaşların fethiyede oteli vardı yıllar önce çok giderdim orda yazlık siteler vardı o yazlık sitelerde kalanların çoğu denizlililerdi .. adamlar hanımı çoluk çocuğu yazlığa bırakır haftasonu gelirdi..
emrekuzdere
15-03-2017, 16:56
Denizli'nin en büyük avantajı tatil bölgelerine yakın olması. Bunun kaymağını cumartesi-pazarı tatil olan, maddi durumu fena olmayan insanlar yer genelde.
Şöyle ki İstanbul'da bir insanın işten eve gittiği sürede biz buradan Marmaris, Akyaka gibi yerlere gidebiliyoruz :)
Onun haricinde şehirde genel olarak büyüme ve ilerleme var. Sanayi durağan değil, işler güzel sayılır. Suriyeliler gibi sorunlarımız yok şimdilik. Lanet olası bir belediye başkanımız var, lakabı "Yalan Dolan, Osman Zolan". Yollarımız rezalet, her yerde çukur var.
Başka bilmek istediğin :) ?
Sadık Özyer
15-03-2017, 21:30
Havası inanılmaz boğucu gelen şehir.
h.guroglu
16-03-2017, 07:52
Havası inanılmaz boğucu gelen şehir.
sadık eskiden öyleydi şimdi doğalgaz yaygınlaştı artık gayet güzel bir havası var
Denizli güzeldir , yaşanılacak yer ama artık eski sakinliği kalmadı zorla trafik yaptılar memlekette.
20 kusur yıl Denizli de yaşadım orda doğup büyüdüm 7,5 yıldır İzmirdeyim. Hafta sonları gidip geliyorum İzmir de trafik yok Denizliye girince köprülü kavşaklarda trafik başlıyor her yerde saçma sapan alt yapı çalışmaları bitmek bilmiyor her semtin de bi çalışma var muhakkak, bi yeri bitir ondan sonra başka yere devam et acayip sistemsiz şekilde yapılıyor .
Akşamları gidilecek yerler kısıtlıdır büyükşehirden gelicek olan arkadaşlar zor alışabilir biraz.
bi is durumu olmustu rafa kalktı sonrasında cevaplar için tesekkurler beyler