PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : köpek saldırısından sahibinin oğlunu kurtaran kedi

rebelh
15-05-2014, 12:01
çocuğu köpeğin saldırısından bir kedinin kurtarması videosu | 59saniye (http://www.59saniye.com/cocugu-kopegin-saldirisindan-bir-kedinin-kurtarmasi/)

kedileri ztn seviyordum şu an daha çok saygı duydum..

MertSerhanÖ.
15-05-2014, 12:03
kedileri hiç sevmem normalde.aslında sevmediğimden değil pek samimi gelmezler ancak bu video çok değiştirdi fikirlerimi.Teşekkürler paylaşım için

Equinox
15-05-2014, 12:03
Oha ya helal olsun kediye yürekliymiş, hayran kaldım :)

-Günalp-
15-05-2014, 12:06
yok böle bişi kediye bak sen=)

mkerim
15-05-2014, 12:08
köpek kedinin oyun arkadaşına saldırdı.. kedide köpekten oyun arkadaşını kurtardı.

onursumer
15-05-2014, 12:10
birsuru kedi baktım oha diyorum uçtu resmen :D boyle kedim olsun isterim bende ya :)

Risendark
15-05-2014, 12:11
Yuh be kediye helal olsun valla

olivera7
15-05-2014, 12:13
Yazık cocuğa nasıl isirmış bacagını kedi besleyicisi olarak gurur duydum :)

rebelh
15-05-2014, 12:20
wala video güzel yüz güldürücü paylaşmazdım böyle bir günde ama biraz rahatlayalım istedim

TolgaEsentepe
15-05-2014, 12:21
böyle kedin olsun tak tasmayı park bahçe gez :D

muratburunce
15-05-2014, 12:27
valla kediye helal olsun resmen süpermen gibi yetişti çocuğu kurtardı

yakuza
15-05-2014, 12:44
kedi ne kafa attı köpeğe :D

Suleyman
15-05-2014, 12:48
Harbiden de ilgi çekici bir video olmuş.

erdem325
15-05-2014, 12:49
Hayvani seversen o da seni sever..
Ayrica kedi candir yau, acayip severim hergeleleri :)

Gunes G.
15-05-2014, 12:49
Yanliz cocugun basina gelenlerden sonra kadin cocugu orada birakip gitti ya (artik kopegi kovalamaya mi yakalamaya mi gitti bilinmez), inanilir gibi degil. Kap cocugu yerden al kucagina be kadin dedirtti icimden...

ErenDurmus
15-05-2014, 12:57
Helal olsun kedi kardeşe :D

bkaraca
15-05-2014, 12:58
Köpek aşığıym kedileride pek sevmem ama şerefsiz ite bak birde kediye...Beni baya baya düşünmeye sevk etti.

doush
15-05-2014, 13:05
Hala biri çıkıp yaaa ködülörr nönnköör yööö demedi bekliyoruz hayırlısı.

thedevil
15-05-2014, 13:05
O köpeği bul direk kafasına sık....gram acımam

doush
15-05-2014, 13:07

oldu abi.. arabanın arkasına bağlayıp sürükledikten sonra dişlerini çekip burnuna tıkalım istersen?

HaKo
15-05-2014, 13:10
2 tane K9 un olacağına 1 tane böyle kedin olsun :)

darkmoon
15-05-2014, 13:11
Kedinin psikopatı 5 köpeği kovalar.. :) ayrıca kediler nankör değildir köpekler kadar sadıktır ve sevgi doludur.. hayvan 24 saat sahibinin peşinde koşmuyor diye adı nanköre çıktı :)

ProdriveSTI
15-05-2014, 13:13
Kedi sevilmez mi yahu.El kadar beyaz bir yavru kedim olsun isterim hep. :D

thedevil
15-05-2014, 13:31
oldu abi.. arabanın arkasına bağlayıp sürükledikten sonra dişlerini çekip burnuna tıkalım istersen?

Valla o kadarını yapmam öldürünce sinirim geçer...ama çok sadistçe bi fikir düşünmek lazım :D

Ya kendi oğlumu gözümün önünü getirdim Sinirlendim.... çocuk bişeyde yapmamış durup dururken olmuşya çok sinir oldum....

Edit: Allah başa vermesin.... Hayvan sonuçta haklısın ama işte çocuğun olunca anlarsın....

Annem gibi konuştum :D

doush
15-05-2014, 13:34
Valla o kadarını yapmam öldürünce sinirim geçer...ama çok sadistçe bi fikir düşünmek lazım :D

Ya kendi oğlumu gözümün önünü getirdim Sinirlendim.... çocuk bişeyde yapmamış durup dururken olmuşya çok sinir oldum....

Edit: Allah başa vermesin.... Hayvan sonuçta haklısın ama işte çocuğun olunca anlarsın....

Annem gibi konuştum :D

vahşi hayvan sonuçta olabilir, yapacak bir şey yok hayvan zaten karantinadaymış.. hayvanın amacı yaşamak.. belki de kedi ya da aanne görmese biraz sürükleyip bırakacaktı ölüdürp yiyeceğini düşünmüyorum :)

Gunes G.
15-05-2014, 13:35

Talihsiz aciklamalar bunlar. Sinirle soylenmis oldugunu dusunuyorum, yakistiramadim.

thedevil
15-05-2014, 13:38
vahşi hayvan sonuçta olabilir, yapacak bir şey yok hayvan zaten karantinadaymış.. hayvanın amacı yaşamak.. belki de kedi ya da aanne görmese biraz sürükleyip bırakacaktı ölüdürp yiyeceğini düşünmüyorum :)

Oldu doğuş bide öldürüp yesin... La sinirlendim çok sinirlendim tamam la kafasına sıkmam ama döverim ama eşit şartlarda bağlamadan onunda bana saldırmasına imkan vererek...

Bak bu olur ama..... Itiraz istemem :Deli:

thedevil
15-05-2014, 13:39
Talihsiz aciklamalar bunlar. Sinirle soylenmis oldugunu dusunuyorum, yakistiramadim.

Dedimya abi çok sinir oldum çocuğun bacağı görünce haklısınız sonuçta hayvan.... Ama dedimya poyraz geldi gözümün önüne Allah vermesin...

Yoksa bende sokak köpeği sahiplenmiş biriyim....

doush
15-05-2014, 13:40
Oldu doğuş bide öldürüp yesin... La sinirlendim çok sinirlendim tamam la kafasına sıkmam ama döverim ama eşit şartlarda bağlamadan onunda bana saldırmasına imkan vererek...

Bak bu olur ama..... Itiraz istemem :Deli:

tamam izin veriyorum :D

thedevil
15-05-2014, 13:42
tamam izin veriyorum :D

Allah razı olsun en azından bunu destekledin.... bak sinirim geçti dövmüş kadar oldum:D

VTEC®
15-05-2014, 13:52
videoyu sabahtan izlemiştimde, köpeğin sahipsiz olduğunu varsayıyorum çünkü tasmasız bir hayvan. Ama çocuğa öyle saldırmasının sebebini çok merak ettim acaba öncesinde ne oldu?. Çünkü biri kışkırtmadığı sürece gerçekten köpeğin bu şekilde saldırmaması lazım.

Gelelim kediye. Kedi evin kedisi zaten belli de kedilerin geri vitesi yoktur. Bunu otobanlarda yollarda kazada ölen kedilerle bağdaştırabilirsiniz. Hedefi görür ve yürür. Ben çok sağlam bir kediseverim, yıllardır kedi bakarım, şuan evimde 7 kedim var hatta biride gebe doğumunu bekliyoruz. Bu nankörlük olayını ve söylenenleri hiç anlamam. Evde eşim ağlama taklidi yapsa hepsi yanına gider bakar, evde sesimiz yükselse bağırılsa hepsi yanımıza gelir. Hanıma şaka yollu vursam en az 2si 3ü gelir bana kabarır aynı şekilde hanımda bana yapsa ona kabarır bağırır kızarlar. Koruma güdüleri vardır, sahiplerini bilirler, yabancıyı ve tehlikeyi ayırt ederler. Köpek gibi büyük olduklarını varsayarsak vahşi hayatta kedigillerin neler yapabileceğini biliyoruz.

Videoda da kedi köpeği tamamen kovaladıktan sonra çocuğun yanına geliyor. sahibini kontrol ediyor tekrar birşey olabilir diye.

Ben aslında kedilerin koruma güdülerine en önemli örnek videolarından biride budur

DPIO-08STw0

Bakıcıya Saldıran Kedi =) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DPIO-08STw0)

Met
15-05-2014, 13:54
kediye yürek yedirmişler.

fussy
15-05-2014, 14:30
ne uçtu ama :D aferin kediye.

VTEC®
15-05-2014, 14:42
Bu kadar kedi severi bi arada bulmuşken araya reklam vereyim

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/183421-yavru-ve-yetiskin-7-kedi-sahiplendirme.html#post7461597

kedi arayan/isteyenlere yardımcı olabilirim.

BurakCengizhanoğlu
15-05-2014, 14:59
koçum benim be :)

mehmetelt
15-05-2014, 15:07
kediye helal olsun da kadın niye çocuğu bırakıp gitti. alsana kucağına çocuğu .

ToyGun
15-05-2014, 15:32
Vallahi helal olsun resmen kendi kendimi gördum ama o sadece bana boyle saldiriyor :)

STP
15-05-2014, 16:06
köpek kedinin oyun arkadaşına saldırdı.. kedide köpekten oyun arkadaşını kurtardı.

Olayin ozu burda ;) kendi cikari olan birsey icin yaptigi hareket...

Mutlu Değerli
15-05-2014, 16:54
kedileri hiç sevmem normalde.aslında sevmediğimden değil pek samimi gelmezler ancak bu video çok değiştirdi fikirlerimi.Teşekkürler paylaşım için

+1

Şaşkınlıkla izledim, olmaz deilen şey yok aslında.

powERS
15-05-2014, 17:03
Aslanlar kedi soyundandır ama bu kedi aslan soyundanmışş

Deli Kedi Uleyynn..

hakotech
15-05-2014, 17:04
Oda bişeymi !!!! Ben yolda karısını döven bir adamı gördüm..adam yerde kadının üzerine kapaklanmıştı,koştum !! Koşarken laaaaaaaagggghhhhnnnnn bırak o kadını diye bağdım küfür ettim,gelişine vurmayı düşünüyodum !! Adam bana baktı,saldıracağimı anladı,doğruldu !!! Anammmm ne görem ? Adam 2 metre kalıplı :( hiç duraksamadım kesi gibi cevval bi şekilde koştum !! Omuz atam yere düşşün dedim !! Gardaş ne mümkün..böle bi dayak şekli yok arkadaşlar,adam beni bir dövdü bir dövdü,dedim benide Allah yarattı,abi böyle vurma..ben dedikçr adam kızdı ben yapma dedikçe adam beni hortumla kemerle,ayakkabısının topuğuyla dövdü..

Dayak yiyen kadının ardına sıgındım,dedım belkı ilk hedefine odaklanır benden vazgeçer..hak getire,sonra ikimizi birden dövdü..

Neyi anlıyoruz bu kıssadan ?? Herzaman yemez bu tür olaylar,köpeğin mallığına gelmiş,yaralanan ufaklığa Allahtan şifalar,korkan köpeğe hidayet,kediyede cenab-ı haktan içine biraz merhamet vermesini niyaz ederim..

Hikaye tamamen sallamadır,öle bi dayak yemedim,ama 2 metrelık iri bi adamdan böle bi dayak yemek mümkündür,siz siz olun saldırmayın öle bi adama :D

doush
15-05-2014, 22:14
Olayin ozu burda ;) kendi cikari olan birsey icin yaptigi hareket...

kediniz var mı evde? nankörlük mü yaptı size?

İbrahim33
15-05-2014, 22:19
az evvel ekşide rastladım bu konuya , nutkum tutuldu şerefsizim.tehlikeli hayvan bu kediler.

elpadre
15-05-2014, 22:26
kedi iyidir :)

STP
15-05-2014, 22:35

3 yasinda suan hanimefendi. Hanim cok seviyor ama biz iyi gecinemiyoruz cunki gercekten nankor :) denilen gibi evin efendisi resmen o .bir keresindede kendini kurtarmak icin veterinerde hanimin yuzunu feci sekilde tirmaladi ogun bugun evde olmasa daha mutlu olurdum diyim... kopek candir, kokusu vs olmasa direk bakarim evin icinde. Soguk geliyor bana kediler ve cikarcilar :) isi hallolunca direk kafasina gore basliyor takilmaya

TigeR
15-05-2014, 22:53
:hahaha::hahaha: hakan abi yine bombayı patlatmışsın :D

kedinin nankörlüğü köpekler gibi her çağırıldığında kendini sevdirmemesi,kaçması,tırmalası sanırım

doush
15-05-2014, 22:53
3 yasinda suan hanimefendi. Hanim cok seviyor ama biz iyi gecinemiyoruz cunki gercekten nankor :) denilen gibi evin efendisi resmen o .bir keresindede kendini kurtarmak icin veterinerde hanimin yuzunu feci sekilde tirmaladi ogun bugun evde olmasa daha mutlu olurdum diyim... kopek candir, kokusu vs olmasa direk bakarim evin icinde. Soguk geliyor bana kediler ve cikarcilar :) isi hallolunca direk kafasina gore basliyor takilmaya

kötü davranırsanız kötü davranır yalakalık yapmaz.. can havliyle sadece kediler değil köpekler de zarar verir.. genelde morfin sonrası biraz uyanan bir köpek korkup saldırır veya canı yanıyorken bir yerine dokunursanız muhtemelen ısırır..

şöyle de bir şey var, kedilerin ayrı ayrı karakteri var.. genelde erkekler daha sıcakkanlı oluyor ve cinslerse.. mesela erkek bir iran kedisi gibi..yaşlandıkça daha soğuklaşıyorlar(oyun oynamazlar anlamında).. minik bir ayrıntı daha, unutmayın ki kediler hiç bir zaman tam anlamıyla evcilleştirilemezler, ama davranışlarını sınırlandırabilrsiniz cezalar ve uyarılarla.. sizin onun dilinden konuşmanız lazım, onun gibi düşünebilmeniz lazım.. siz hep ön yargıyla baktığınız için size ters geliyordur muhtemelen, keşke evimde ağırlayabilsem bu kadar uzak olmasa nasıl davrandığımı neye dikkat ettiğimi gösteriridim.. genelde kedi sevmeyenleri topluyorum eve yarım saate benden çok oynuyorlar :D

kedinin nankörlüğü köpekler gibi her çağırıldığında kendini sevdirmemesi,kaçması,tırmalası sanırım

Benimki garip nerede olursa olsun çağırayım ayağımın dibini bitiyor, sevdirmez değil rahat durmaz oyun oynamak ister, ya da kaçıp uyumak ister.. kediler de kolay kolay ekstrem durumlar dışında tırmalamaz.. sizi yarayan ufak tefek çizikler hayvanın tırnaklarının avlarını öldürecek kadar keskin olmasından kaynaklı.. eğer ki gerçek anlamda kabarıp tıslayıp size ciddi bir pati darbesi vursalar mesela bileğinize, muhtemelen damara kadar yırtar, hele büyümüş bir kedi çok çok ciddi zarar verecek güce sahipler.. genelde uyarı amaçlı -yeter oynamak istemiyorum gibi-, veya oyun oynarken ufak tefek çizikler yapar.. oynamak istememeleri bile çekici, sevene s*ken yaranır mantığıyla lütfen benimle oyna diye yalvardığım oluyor :D

STP
15-05-2014, 23:03
Kotu davrandigimi kim soylediki :) ben onu hususi alip sevmeye calistigimda pati atmaya calisip kihhliyor kaciyor. Keyfi ne isterse o olucak olmazsa hemen kihh tis piss... Bu arada chincilla cinsi

speed_blue
15-05-2014, 23:03
kedi yürek yemişde gelmiş :)

doush
15-05-2014, 23:05
Kotu davrandigimi kim soylediki :) ben onu hususi alip sevmeye calistigimda pati atmaya calisip kihhliyor kaciyor. Keyfi ne isterse o olucak olmazsa hemen kihh tis piss...

kotuden kastımı yanlış anladınız yav ön yargılı gibi.. örnek veriyorum; bizim eve gelen temizlikçi bayan çok korkuyor, kadın korktukça bu da ondan korkuyor görse pıhhh yapıyor kabarıyor :D chincilla olup da çok ilginç ya, bu amcamın mesela 1 yaşında erkek.. hayatımda bu kadar yavşağını görmedim.. koridorda karşılaşırsan hemen yere atlayıp göbeğini açıyor sevgi manyağı :D

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/p180x540/10334399_267081603462878_2770959513296323559_n.jpg

biz sokaktan ilk getirdiğimizde bana yapıyordu korkuyordu, ben de her kabardığında beline ya da kafasına vurup hayırdır lan bize de mi lolo diye bağırıyordum öyle yapa yapa alıştı, şu an bacaklarımın arasında yatıyor :D
bu da benim
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/10003515_10152051505609998_1739193306_n.jpg

STP
15-05-2014, 23:08
Yok abi evcil hayvan dedigin boyle olmaz lolo yapamaz :D

arsenikli
15-05-2014, 23:15
Bu kadar kedi severi bi arada bulmuşken araya reklam vereyim

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/183421-yavru-ve-yetiskin-7-kedi-sahiplendirme.html#post7461597

kedi arayan/isteyenlere yardımcı olabilirim.

3 tanede bende var, görkem abiden almış olduğum sarmanın yavruları ikisi babaya çekti sarılı beyazlı biri anneye çekti tekir, şuan 6 kedim oldu inanın bakması çok zor.

Narkörlük kısmına gelirsek buna bende katılmıyorum birkere moralim çok bozuldu sinirden ağlamaya başladım resmen geldi boynuma sarıldı suratımı yalamaya başladı.

arsenikli
15-05-2014, 23:21
bu boncuk
http://i61.tinypic.com/2eek70k.jpg
buda sarman
http://i57.tinypic.com/2wnw7dz.jpg
http://i58.tinypic.com/n3kabb.jpg

Vtec21
16-05-2014, 07:44
Vay be. Fena atar yapmış kedi :)

bahadı-R
16-05-2014, 08:43
zamanında bizim eski iş yerinde dayaktan sersem olmuş lağım faresi sokak köpeğini kovalamıştı...

63owen63
16-05-2014, 08:46
Kedi hacimli abisine kafa tutan yüklü polo gti spec olmuş.

darkmoon
16-05-2014, 11:01
kedi iyi güzelde birde şu tırnık attıklarında eli kolu parçalamasalar .. nasıl tırnakları varsa jilet gibi sürttüğü an yarıyor :)

crazydog
16-05-2014, 11:22
Kedi candır ya helal olsun iyi saldırmış , kedi nankör diyorsunuzda 30 yaşındayım doğduğum günden beri kedilerin arasında büyüdüm hala evimde 2 kedim var hiç bir zamanda nankörlüklerini görmedim :)

Canselmo
16-05-2014, 11:43
Kedıler de ki yurek cok buyuk karsındakinin ne oldugu farketmıyo.. Bizde 4 kedi besledık ne zaman cagırsam hepsi bır anda gelirdi. Moralimin bozuk oldugunu anlasalar kucagıma yatarlar sevdırırler.

Degısık hayvanlar benım dedıgım olucak buranın reıs ı benım derler, ama cok buyuk sevgı barındırılar

naci
16-05-2014, 12:34
Köpek karizmayı fena çizdirmiş, artık diğer arkadaşlarının arasına kolay kolay çıkamaz :)

Seven7
16-05-2014, 14:00
Benim asıl merak ettiğim, bu aptal köpek ne diye durup dururken saldırıyor çocuğa? Resmen arayışa çıkmış gibi bisikletin sesini duyunca kulağını dikip hızlı hızlı gidip kapıyor bacağı.

thedevil
16-05-2014, 17:03
Ben nankör mankör bilmemde annemin kedisi gözünü çıkarıyordu.....

HondatugraL
19-05-2014, 19:01
Sadece köpekten kurtarsa iyi kovalıyor ve köpek kaçınca çocuğun yanınada geri dönüyor kontrol etmeye. Yürek yemiş :D

İbrahim Erdem
20-05-2014, 03:27
Hayvan kadar köpeği kuyruğunu kıstıra kıstıra kaçıran kedi gördükten sonra evet kediler yeri geldi mi sağlam atak yapıyorlar. :D

Nankör denmesinin sebebi sanırım köpekler kadar duygusal olmamaları ne bileyim benim gördüğüm kediler hep çıkarcı , yemek yesen masana zıplayıp tabağından yemeğini çalmaya çalışan hadi bir parça verdiğin yemeği yedikten sonra en azından bir teşekkür eder gibi bakmayıp basıp giden hayvanlar.

Bu arada köpek pitbull galiba.

Zero
20-05-2014, 03:31
Hayvan kadar köpeği kuyruğunu kıstıra kıstıra kaçıran kedi gördükten sonra evet kediler yeri geldi mi sağlam atak yapıyorlar. :D

Bu arada köpek pitbull galiba.

Pitbulla alakasi yok sokak kopegi tarzi bir hayvan.Sadece fizigi kasli ve kalin durdugu icin pitbull gibi gozukuyor ama kafasina bakinca alakasi olmadigi anlasiliyor.

İbrahim Erdem
20-05-2014, 03:34
Pitbulla alakasi yok sokak kopegi tarzi bir hayvan.Sadece fizigi kasli ve kalin durdugu icin pitbull gibi gozukuyor ama kafasina bakinca alakasi olmadigi anlasiliyor.

pitt le alakası var. kafa hariç vücut yapısı çok benziyor. Kaldıki ısırma tarzı ve doğrudan agresiflik olsun safkan olmasa da pitbull bence.

Zero
20-05-2014, 03:47
pitt le alakası var. kafa hariç vücut yapısı çok benziyor. Kaldıki ısırma tarzı ve doğrudan agresiflik olsun safkan olmasa da pitbull bence.

Peki oyle olsun..Ama her basik kasli kopegi birde saldirdi diye pitbull veya kirmasi gibi dusunmemek lazim biraz onyargi kirmakta fayda var..Sence pitbull veya kirmasiydida ve cocuga saldiracak kadar agresifti kediden niye o sekilde kacti?Herneyse onemli olan cocugun ucuz atlatmasi olmus ne oldugu cokta onemli degil.

İbrahim Erdem
20-05-2014, 03:53
Peki oyle olsun..Ama her basik kasli kopegi birde saldirdi diye pitbull veya kirmasi gibi dusunmemek lazim biraz onyargi kirmakta fayda var..Sence pitbull veya kirmasiydida ve cocuga saldiracak kadar agresifti kediden niye o sekilde kacti?Herneyse onemli olan cocugun ucuz atlatmasi olmus ne oldugu cokta onemli degil.

Ben eşek kadar kangal kırmasını kovaladığını gördüm. Iyk ıyk diye kaçtı köpek. Ortamda kedi var diye oraya girmeyen köpek biliyorum.

Cinsinin ne olduğu olacağı hakkında yazan birileri olur illaki.

Zero
20-05-2014, 04:00
Ben eşek kadar kangal kırmasını kovaladığını gördüm. Iyk ıyk diye kaçtı köpek. Ortamda kedi var diye oraya girmeyen köpek biliyorum.

Cinsinin ne olduğu olacağı hakkında yazan birileri olur illaki.

O sekilde iri ve asıl karakteristik ozelliklerinden biri cesur bir cinsse ve kediden korkup kaciyorsa veya kedi olan ortama girmiyorsa bilki o kopekler yavruluklarinda kedilerle alakali kotu tecrube yasamistir.Ya agresif bir veya birkac kedi tarafindan saldiriya ugramistir ya da kedi yuzunden insanlardan dayak yemistir.Cinsinin ne oldugunu degil ama ne olmadigini yazdim iste belki bir ihtimal kirma bir hayvan olabilir ama soyluyorum cins bir pitbull degil.En azindan videodan gorebildigim kadariyla diyeyim.

İbrahim Erdem
20-05-2014, 04:07
O sekilde iri ve asıl karakteristik ozelliklerinden biri cesur bir cinsse ve kediden korkup kaciyorsa veya kedi olan ortama girmiyorsa bilki o kopekler yavruluklarinda kedilerle alakali kotu tecrube yasamistir.Ya agresif bir veya birkac kedi tarafindan saldiriya ugramistir ya da kedi yuzunden insanlardan dayak yemistir.Cinsinin ne oldugunu degil ama ne olmadigini yazdim iste belki bir ihtimal kirma bir hayvan olabilir ama soyluyorum cins bir pitbull degil.En azindan videodan gorebildigim kadariyla diyeyim.

haklıymışsın.

Cat rescues boy being attacked by a dog: Shocking video shows incredible moment pet saved owner's son - Mirror Online (http://www.mirror.co.uk/news/world-news/cat-rescues-boy-being-attacked-3541519)

en aşağıdaki paragrafta köpeğin sekiz aylık labrador chow chow kırması olduğu yazıyor.

Zero
20-05-2014, 04:14
haklıymışsın.

Cat rescues boy being attacked by a dog: Shocking video shows incredible moment pet saved owner's son - Mirror Online (http://www.mirror.co.uk/news/world-news/cat-rescues-boy-being-attacked-3541519)

en aşağıdaki paragrafta köpeğin sekiz aylık labrador chow chow kırması olduğu yazıyor.

Tesekkur ederim :)

emirarslan34
21-05-2014, 07:54
ne kafa attı be :D hahahah

baskan
21-05-2014, 08:46
mYTtDkRWbBw

Köpeğe Saldıran Kedi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mYTtDkRWbBw)

Bu video'da tam bir manyak :):D

rebelh
21-05-2014, 12:33
Kahraman kedinin hayranları stadyuma akın etti! - Çevre Haberleri - Radikal (http://www.radikal.com.tr/cevre/kahraman_kedinin_hayranlari_stadyuma_akin_etti-1193153)

emirarslan34
21-05-2014, 18:50
diyorum abi dunyanın sonu geldi kerkeklerın kadın gibi , kadınların ibne gibi giyinmesi , kedilerin kopek dövmesi falan :D

Zero
23-05-2014, 03:56
mYTtDkRWbBw

Köpeğe Saldıran Kedi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mYTtDkRWbBw)

Bu video'da tam bir manyak :):D

Köpek :D ??Bu tarz şeyler doğal ebat performans oranı düşük köpekler :p