Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo10 sorgulamasi
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2010-evo-x-sahibinden-164036020/detay)
ilandaki arac ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Görüntüler cep telefonu ile siteden çekilmiş sanki
ceratoniaorg
17-05-2014, 15:31
bilgim yok sorguyu da meşgul ediyorum ama 8 parasına 10 şaşırtıcı artı fotolar başka bir platformdan çekilerek eklenmiş.
Görüntüler cep telefonu ile siteden çekilmiş sanki
Doğru bi sıkıntı var gibi fotonun içinde 2 tane sahibinden yazıyor.Fiyatıda bayabaya düşük
değişen olmadığını goturup gostererek alıgını soyluyor arkadaş.hasar kaydı biraz var ama sonuç olarak evo parçası da inanılmaz pahalı bilen duyan varsa dönerse cok sevınrıım cunku salı gunu almayı dusunuyorum
yusufcan_k
17-05-2014, 15:59
değişen olmadığını goturup gostererek alıgını soyluyor arkadaş.hasar kaydı biraz var ama sonuç olarak evo parçası da inanılmaz pahalı bilen duyan varsa dönerse cok sevınrıım cunku salı gunu almayı dusunuyorum
eski gur86 olabilir mi ?
Bu arac bı ara aynı fotograflar ıle buyukcekmece de ılandaydı.
İlanda hasar kayıtlı oldugu ıcın fıyat uygun oldugu ve yanlıs hatırlamıyorsam full boya veya tavan harıc boyalı oldugu yazıyordu.
Aynı fotograflar ıle yeni sahıbı ılana vermıs sanırım. Aracı cok kısa zaman once almıs olmalı. 1-2 ay önce.
eski gur86 olabilir mi ?
Aynen öyle Gürkan'ın eski arabası
Gürkan'da iken diff kırıldı garantiden değişti sonrasında araba el değiştirdi
Ondan sonrası karışık
evolution_9
17-05-2014, 18:12
bi ara hasarlı şekilde satılıyordu 2 yıl kadar önce büyük ihtimal o araç çok aşırı bi hasarı yoktu
tursurayn
19-05-2014, 16:58
takas usulu gecmiş arac sahibine kardeşi, hız yaptıgı için evin bahcesine çekmiş satıyormus ön tarafında ve arka sag camurlugunda işlem oldugunu 4 parça boyası oldugunu söyledi 45 ,000 tl hasar kaydı varmıss saselerinde be panelde herhangi birşey olmadıgını söyledii ustasına baktırarak aldıgını söyledii ne kadar dogru orasıda çelişki
tursurayn
19-05-2014, 17:08
aracın kzalı resimleri geldii 16 k 5517 eski plakası 2012 tarihindeki isteyene kazalı resimlerini whatsuptan gönderirim