Orijinalini görmek için tıklayınız : Cruze 2.0 dizel tamamen orj. deneme talebi...
2.0 stock dizellerle görmek istiyorum ne yapabildiğini. Yada en azından dengi olsun eğlence olsun.:)
0505 719 80 70 bugün için müsaitim.
ceyhun737
25-05-2014, 00:21
Dengi bende de 2.0 dizel otomatik var deneyebiliriz istersen:D
Ne bilim 160 rocco olur; Kaç boy yediğini görürüz. Chipli 1.6 dizel olur. F10 520d olur. insignia astra j 1.6 t 180 olur. vs vs.
Neden olmasın. İst And yakasındayım. Sabah ararsan konuşuruz.
Ben kısa bir süre 2.0 D cruze kullandım. Genel olarak konuyu okuyanlar için yazayım, bence dostane denemeler yapın. Öyle cruze mruze demeyin adamı ters düz eder, ben hala olayın şokundayım :)
Jön Türk
25-05-2014, 09:07
Ben kısa bir süre 2.0 D cruze kullandım. Genel olarak konuyu okuyanlar için yazayım, bence dostane denemeler yapın. Öyle cruze mruze demeyin adamı ters düz eder, ben hala olayın şokundayım :)
Cuma cumartesi otomatiğini kullanma fırsatım oldu bende öyle bir performans beklemiyordum.
Deneme yapamadım ama ciddi yürüyor.
Ahmet Saraçoğlu
25-05-2014, 09:09
tüketim nasıl otomatiğin beyler?
Soft yazilimli 1.6 dizelle denerdim ama bu aciklamadan sonra korktum :D
Jön Türk
25-05-2014, 09:12
tüketim nasıl otomatiğin beyler?
Koltuğuna oturduğum anda ortalama 8.5 gösteriyordu.Klima açık sağdan sağdan kullanan biriydi ortalamanın sahibi.Benden sonra 15 20 olmuştur :D
Ahmet Saraçoğlu
25-05-2014, 09:14
sonatayı aratmaz maşallah maşallah :D:D
Kesinlikle katılıyorum. Resmen şaka makinası. Vtec im duruyo olsaydı çekinidrdim denemeye:D bende 2 gun test etme fırsatım oldu hala a4 2.0 dizeldeki bebelerin ışıklarda gulusmelerının ardından 2 3 te ok gıbı yanlarından uzarken ki bakışlarına gülerim aklıma geldikce
Anadolu yakasinda nerdesiniz ben pendik tarafindayim burada tersane havalimani yolu musayit oluyor kisa denemeler icin bilginiz olsun.eger kabul ederseniz benimlede deneyebilirsiniz pd130 yazilim var dumansiz:)
Konuyu acan arkadasta hic girip bakmamis ne oluyor diye supeli durummu acaba yoksa
Dükkanımı taşıyorum onunla uğraşıyorum. Kartal tem bağlantısı olabilir. Tel bıraktım ararsan görüşürüz.
Aradim gorustum fatih ile.
Varsa stok 3.20 d veya tsi 160 lik ozllikle beklerizm aksama haberlesip cikacagiz
Bu cruzelara yazılım yapılıyor mu ? yeni nesil vw'ler gibi yapılmama durumu falan yok dimi ? Kaç hp alınıyor ?
Beyler hem manuel hem otomatik var dizel cruzum.
Ben manueli kullanıyorum. Babam otomatiği; otomatik ile manuel gazlamayınca aynı yakıyolar.
Fakat trafikte otomatik 05-08lt fazla yakıyo. Manuel istanbul şartlarında 6-7 lt/100 Km tüketiyor. Tabi 8 yakmakta mümkün. Mesela en son Kadirle denememiz dahil dükkana gidip geliyorum her sabah kartal-göztepe ort 7.2 lt makul bence alınan performansa göre... aynı şartlarda 92 hp c4 6,3 tüketiyordu.
deneme noldu kım gectı?vıdeo varmı :)
deneme noldu kım gectı?vıdeo varmı :)
denendi cruze geçti
http://www.techturkey.com/forum/videolar/184954-cruze-20-dizel-amp-passat-19tdi-chip.html
Ben demiştim :D Cidden sakat o araçlar, şakaya gelmez...