PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EDS Typer vs HKA Typer vs GNS CupraR vs Yellov Cupra R

Sayfa : 1 [2]

Murat Süslü
02-09-2008, 21:38
maşallah ii yürümüş eds yi tek geçerim mustafa abide fazla zorlamadı heralde böle yapmazdı halbuki :D:D:D eds kadar ii bi type-r yok walla :D:D:D eds nin şimdiki sahibinde önceden bi ara bol34 vardı onun eski sahibi dimi? kaza yapmıştı fln
selçuk abi peki bizim hakan abiyle eds kapışsa sonuç ne olurdu :) ?

Ahmetfikri
02-09-2008, 21:39
abl chip sorununu halledince fena yürür bence

STP
02-09-2008, 21:40
sızın hakan abı dedıgın HFA ıse EDS yıne onde ;)

Murat Süslü
02-09-2008, 21:49
sızın hakan abı dedıgın HFA ıse EDS yıne onde ;)
aynen öle selçuk abicim HFA yı demiştim bu eds de ne katilmiş yaaaa :D:D:D

G_TT_I
02-09-2008, 22:31
bu yeni çupra otomatikmi düzmü? aynı motorlu yeni tt lerle filan denendimi hiç?

son soru boost nekadar??? bu çupralar için bide buyuk turbo kiti var guzel sonuç alır demek

STP
02-09-2008, 22:32
duz tabıkı oto ne alaka olabılırkı.0.9 basıyormus

iynn-RS
02-09-2008, 22:37
cupra 6 ilerimi?

STP
02-09-2008, 22:40
aynen 6

G_TT_I
02-09-2008, 22:40
duz tabıkı oto ne alaka olabılırkı.0.9 basıyormus

bu yeni nesil 2.0 lerde dsg daha iyi gidiyomuş filan diyolardıda demek oda biraz yalan gibi. 0,9 la cook iyi gitmiş dogrusu, yeni dsg li bi tt ile denerse cok iyi olur.

cupra 6 ya takıp 150ile filan bi type r ile ara hızla yaparsa ilginç olur...

ibrahim
02-09-2008, 22:43
ya bu roling yapılırken dikkat ettimde 200den aşşağı hiç düşmüyorlar hiç korkmuyolarmı bukadar süreatle gitmeye rolinginde bir sınırı vardı şimdi oda bitti sınırsız gidiyolar onlar yerine ben korkmaya başladım allah hepimizi korusun

STP
02-09-2008, 22:44
bu yeni nesil 2.0 lerde dsg daha iyi gidiyomuş filan diyolardıda demek oda biraz yalan gibi. 0,9 la cook iyi gitmiş dogrusu, yeni dsg li bi tt ile denerse cok iyi olur.

150 km de ıkısıde 6 ya takıp rollmu yapacak :D

STP
02-09-2008, 22:45
ya bu roling yapılırken dikkat ettimde 200den aşşağı hiç düşmüyorlar hiç korkmuyolarmı bukadar süreatle gitmeye rolinginde bir sınırı vardı şimdi oda bitti sınırsız gidiyolar onlar yerine ben korkmaya başladım allah hepimizi korusun

walla bız hacım la hep 250 lerı goruyoruz :D

G_TT_I

o arabalrda kimse 270 den önce ayagını kaldırmaz, genelde arkadan gelen 240larda filan ondekine yaklaşırsa ozman ondeki bitti daha nereye gitcez diyip frane basar:):):):)

G_TT_I
150 km de ıkısıde 6 ya takıp rollmu yapacak :D

2 side takmasın cupra taksın yeter:)

ibrahim
02-09-2008, 22:48

kanka durmak yok ozaman devam

M3CSL
02-09-2008, 22:49

chiplisi ıcın ztn 3000 ı gecmesı yeterlı 6ya taksın farketmez:D:D

ibrahim
02-09-2008, 22:50
rolinglerde bir manyak var onu bilir onu sölerim hayattada işim olmaz ekeeray adam yol yetmiyor sanki gittiği hızla 210kmhla ogsden geçiyor

STP
02-09-2008, 22:53

haaa cupra 150 de 6 ya takacak typer 4 te gıdecek olemı :) vay vay

Eray Yümsel
02-09-2008, 22:54
beni karıştırma ibo :)

STP
02-09-2008, 22:55

serkan sen kumda oyna bence

edo typer
02-09-2008, 22:56

ne cupraymıs yaw..yuruyen efsane..3000 dewır herkese gıder :hahaha:

M3CSL
02-09-2008, 22:58
serkan sen kumda oyna bence

chiplı cupraya bınıpte ole yorum getırmeklazım derım sadece:heyoo:

ibrahim
02-09-2008, 22:59
her rolinge gördüm cuprayı maşallah çokda güzel yürüyor ama okadar abartılacakda bişi göremedim arabada

STP
02-09-2008, 23:00
chiplı cupraya bınıpte ole yorum getırmeklazım derım sadece:heyoo:

sen bı kerede kendı arabanla konus be olm yeter wallahı ya hep el sti hep sel sti

M3CSL
02-09-2008, 23:01
sen bı kerede kendı arabanla konus be olm yeter wallahı ya hep el sti hep sel sti

soru sordum alaksaız bı cvp gene hep kendınle karıstırıosun olmuo ama, bı kullan chıplı new cupra anlarsın o zmn;)...

edo typer
02-09-2008, 23:02
her rolinge gördüm cuprayı maşallah çokda güzel yürüyor ama okadar abartılacakda bişi göremedim arabada

turbo hondaya bınse star wars oynamaya kalkıcak ınsanlar:D marsa gıdıcekler:hahaha:

STP
02-09-2008, 23:03
soru sordum alaksaız bı cvp gene hep kendınle karıstırıosun olmuo ama, bı kullan chıplı new cupra anlarsın o zmn;)...
zuhahahaha lan cahıl... tr de chıp yapılmıs ılk cupraya (suan 330 olan) ben bındım zaten....

M3CSL
02-09-2008, 23:07
zuhahahaha lan cahıl... tr de chıp yapılmıs ılk cupraya (suan 330 olan) ben bındım zaten....

cahil hee oldu tamam tamam supersın aferin...

Burak Kasim
02-09-2008, 23:09

Evet DSG sanzimanlar duzlerden daha ii gidio, doru duymusun. ;)

ibrahim
02-09-2008, 23:09
turbo hondaya bınse star wars oynamaya kalkıcak ınsanlar:D marsa gıdıcekler:hahaha:
turbo hondaya bindim ab ye valla öle bişi yokya allah kaza bela göstermesin çok fena

STP
02-09-2008, 23:10
cahil hee oldu tamam tamam supersın aferin...

bılmedıgın mok hakkında sıkmıycaksın serkan yok bınde ette bılmemnede. tr de ılk chıplenen yenı cuprayı barbaros abı yaptı yaptıgı gun bend eoradaydım zaten ne oldugunu nasıl gıttıgını bılırım.herseyı sen bılme. sen cupralar acaba cıplenırmı dıye dusunurken bız o olayın ıcınde canlı sahıt olarak bulunuyoduk...

-aykt-
02-09-2008, 23:19
Herkes klavyeyi bırakıp bir düşünse, ne kadar amaçsız bir tartışma içinde olduğunuzu anlayacaksınız da...

Murat Süslü
02-09-2008, 23:55
mustafa abi hiç basmadıı halde 250 yapıodur biraz daa bassa 260 280 olr o hehehe :D:D:D

kurtbil
03-09-2008, 00:26
Herkes klavyeyi bırakıp bir düşünse, ne kadar amaçsız bir tartışma içinde olduğunuzu anlayacaksınız da...

:icon_tup:

Juggernaut
03-09-2008, 01:25
Typer ların denemeleri çok güzel olmuş.Cuprada gerçekten çok güçlü elinize sağlık.

Cupra03
03-09-2008, 09:50
Arkadaşlar herkese selamlar.Ben Aykut sarı Cupranın sahibi:DO gece hakikaten hoşdu,benim 1 adet videomun olması üzücü:)En az 5 deneme yaptık gns ile başlayıp diğer hondalarla.Gecenin en güzel anı iki type r kapışmasıydı hakikaten,hem görsel hemde ses olarak 10 numaraydı.Yazılan cvp ları baştan aşşa okudum,konu bazen fanatiklik derecesine kadar gelmiş,ama ogeceki maksat tanışmak ve eğlenmekti,ben şahsım adına baya eğlendim:oKimse type r yabana atmasın kasa olarakta perf olarakta ciddi makinalar ve efsaneler bence.Ama atmosferik yada aşırı besleme konusunda ben her iki aracın da rakip oldunu düşünenlerdenim az bi farkla:p
Bu siteye yeni üye oldum çünki sct sitesinde bu görüntüleri yayınladım ve kıyamet koptu,beni illegal yarış düzenleyen,insanların hayatını tehlikeye atan biri muamelesi gördüm hatta banlanmaya kadar gideleği yazıldı:beuj:
Bende onların beni banlamasından önce ben onları banladım ve buraya geldim.
Son olarak hondaya lafım yok ama cupra başka bir dünya...:icon_tup:

SONE-R
03-09-2008, 09:54
Clio RS öldü, yeni trend Leon Cupra ;)

emresener
03-09-2008, 11:02
Arkadaşlar herkese selamlar.Ben Aykut sarı Cupranın sahibi:DO gece hakikaten hoşdu,benim 1 adet videomun olması üzücü:)En az 5 deneme yaptık gns ile başlayıp diğer hondalarla.Gecenin en güzel anı iki type r kapışmasıydı hakikaten,hem görsel hemde ses olarak 10 numaraydı.Yazılan cvp ları baştan aşşa okudum,konu bazen fanatiklik derecesine kadar gelmiş,ama ogeceki maksat tanışmak ve eğlenmekti,ben şahsım adına baya eğlendim:oKimse type r yabana atmasın kasa olarakta perf olarakta ciddi makinalar ve efsaneler bence.Ama atmosferik yada aşırı besleme konusunda ben her iki aracın da rakip oldunu düşünenlerdenim az bi farkla:p
Bu siteye yeni üye oldum çünki sct sitesinde bu görüntüleri yayınladım ve kıyamet koptu,beni illegal yarış düzenleyen,insanların hayatını tehlikeye atan biri muamelesi gördüm hatta banlanmaya kadar gideleği yazıldı:beuj:

Öncelikle hoşgeldiniz.. Maşşalh güzel yürüo aracınız SCT konusnda biz oarayı 3sene önce bıraktık şimdi ne hallere gelmiş:D bu arada Ban da yemişsiniz hayırlı olsun ;) TTde hayat daha güzel ;)

miniks
03-09-2008, 11:19
bırbırınızı kırmayın gencler cıkar bı honda gecer yarın oburgun seat vw audı gecer. o makınaları hıce saymayalım. cok basarılı cıddı makınalar. ve sadece chıp ıle sınırlı kalıcaklarını sanmam.

STP
03-09-2008, 11:31

abı hosgeldın selcuk ben EDS nın soforuyum :) o gece geldın denedın bızımle tesekkur ederız cok ıyı hos bı ınsansın. bız bastan zaten gecılecegımızı sadece ne kadar fark yıyecegımızı soylemıstık bıldıgın gıbı. bu sıtede bazı arkadasla sagolsun hondaya antıpatı duydukları ıcın ve gecıldıgı bır vıdeo buldukları ıcın hemen boyle konusmalar yaptılar. herzaman yıgıdı oldur hakkını yeme seklınde gıder bızım tavrımız. arabanın masallahı var o gecede soyledıgımız gıbı. bu haftasonu tekrardan denemeye cıkacagız senıde mutlaka beklıyoruz abı .

saygılar

Fır@t
03-09-2008, 11:38
Clio RS öldü, yeni trend Leon Cupra ;)

Rs'ler senı neden bu kadar tedırgın edıyo merak edıyorum...Mutlaka bı hıkayen vardır emınım ;)
Bu arada yenı aracın hayırlı olsun!Iyı olmus ctr'yı elden cıkarttıgın.Hızlı aracların sana gore olmadıgını dusunuyorum...

SONE-R
03-09-2008, 11:55
Rs'ler senı neden bu kadar tedırgın edıyo merak edıyorum...Mutlaka bı hıkayen vardır emınım ;)
Bu arada yenı aracın hayırlı olsun!Iyı olmus ctr'yı elden cıkarttıgın.Hızlı aracların sana gore olmadıgını dusunuyorum...

:D :D :D komiksin.... bu arada balıkesire şube mi açıldı? ben sadece ankarada biliyordum :p ;)

Fır@t
03-09-2008, 11:57
:D :D :D komiksin.... bu arada balıkesire şube mi açıldı? ben sadece ankarada biliyordum :p ;)
he ok! anladım yaranın kaynagını...

SONE-R
03-09-2008, 11:59
he ok! anladım yaranın kaynagını...

komik olduğun kadar zekiymişsin de :D :D nedir bu Rs lerden çektiğim :p :p :hehe:

Fır@t
03-09-2008, 12:00
komik olduğun kadar zekiymişsin de :D :D nedir bu Rs lerden çektiğim :p :p :hehe:

cokmu canını acıttı Kadır abı ve tayfası...Kıyamam yaaa :]

SONE-R
03-09-2008, 12:02
cokmu canını acıttı Kadır abı ve tayfası...Kıyamam yaaa :]

hala espiri yapıyo, tam cem yılmaz olmaya adaysın yoksa recep ivedik mi desem :D :D

Serencebey
03-09-2008, 12:05
Konuyu takipte tutuyorum.

Bu posttan sora konu icerisinde hakaret, konudışı, geyik iceren butun mesajları silerim. Yazanida babam olsa banlarım.

Bilginize.

siyahinci34
03-09-2008, 12:10

abi hoşgeldin aramıza.ben EDS'nin sahibi mustafa.o akşam gerçekten harika denemeler oldu.aracının maaşallahı var.ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.

Cupra03
03-09-2008, 12:13
Selçuk'cum teşekkür ederim.Bence böle saçma konulara girmek bile fuzuli,bahsedilen ve küçük görülen honda türünün en hızlısı bence ve arada 3-4 sene teknoloji farkı ve 170 nm ve 50 hp olmasına rağmen okadarda fark olmadı,he belki 6 ya atıp birazdaha yürüsek biraz daha açılırdı ama bu gayet doğal güçle orantıladığında.Ben aracına hasta oldum Maşallah Allah kaza bela vermesin.Nezaman isterseniz gelirim tabi müsait oldukça.Bu hafta sonu müsaitim ama ondan sonra tatil moduna geçecem:D

Cupra03
03-09-2008, 12:16
Mustafacım senin aracında çok hoş Allah sanada kaza bela vermesin,Barbaros güncellem ile 330 hp den bahsetmiş çok merak ettim,hemen arıcam bakalım nedir bu 330 hp muhabbeti:)

siyahinci34
03-09-2008, 12:18
Mustafacım senin aracında çok hoş Allah sanada kaza bela vermesin,Barbaros güncellem ile 330 hp den bahsetmiş çok merak ettim,hemen arıcam bakalım nedir bu 330 hp muhabbeti:)

abi sen hangi araçtan bahsediyorsun.EDS ise o benim araç.

Murat Süslü
03-09-2008, 12:26
eds nin namını biliyoruz çok süper bir type-r bi arada bol34 vardı onunda plakası güzeldi ama bu eds kadar hızlı bi type-r daha bilmiom ben rastlamadım yane ;)

Cupra03
03-09-2008, 13:00
Hade yaa:DAraba senin ama selçuk mu kullanıyor,kafam karıştı:beuj:

MaG
03-09-2008, 13:42
eds nin namını biliyoruz çok süper bir type-r bi arada bol34 vardı onunda plakası güzeldi ama bu eds kadar hızlı bi type-r daha bilmiom ben rastlamadım yane ;)

HKA varya bak videosuda var yenişememişler ;)

iynn-RS
03-09-2008, 14:19

sen hangi reklam sirketinden geldin.

plakalar agzından dusmuyor.

ibrahim
03-09-2008, 14:35

sen demekki yürüyen typer görmemişsin be kardeşim suan piyasa u typer yyy typer bg typer ryh typer var bunları izlemek istersen anadolu yakasına bi akşam ura:heyoo:

chiefkadir
03-09-2008, 15:20
İbrahim;zaza kardeş infosuna göre 14 yaşında illaki bir iki tane görecek ;)
Bizde o yaşlarda plaka takıntılıydık :)

rodya
03-09-2008, 17:49
cupra insanı büyülüyor.
bu arada eds stp'nin değil mi?

STP
03-09-2008, 18:04
HKA varya bak videosuda var yenişememişler ;)az sonra koyacagım fotodan sonra EDS nın bıraz daha hızlandıgını soyleyebılırım kardesım :)

STP
03-09-2008, 18:04
cupra insanı büyülüyor.
bu arada eds stp'nin değil mi?

EDS nın manevı sahıbı benım maddı sahıbı mustafa :) hayırdır ?

STP
03-09-2008, 18:05
sen demekki yürüyen typer görmemişsin be kardeşim suan piyasa u typer yyy typer bg typer ryh typer var bunları izlemek istersen anadolu yakasına bi akşam ura:heyoo:

kprosuzların en hızlısı demek ıstıyo abısı:cool::D;)

STP
03-09-2008, 18:07
Arkadaslar ben hakan. Smdi alptuglara geldik. Inanmayanlar icin kilo video cektim. tam 86 kiloyum. Biraz komik olur gökhan abi 50 kilo olmam. 1.84 boyum varken tığ gibi olmam lazm

Bu arada selcuk 30.000 de baskıyı nasıl bitirdiniz olm benm orjinal balatam 51 de. Hangimizin ki daha bitiktir sence? Ayrıca bnm filtre sıkıntısını biliosun. Bunlar kriter olusturacak sey degil. Aracların 2 side esitti. ikiside masallah cok güzel yürüdü.

hakancım bu gun ıtıbarıyle sokulen yerıne yenısı takılan debrıyajımız :)

http://img179.imageshack.us/img179/9253/grnt019wv8.jpg
http://img123.imageshack.us/img123/8131/grnt020wi4.jpg

bu hafta yıne deneyelım derım ben bız bırazcık farkettık :)

STP
03-09-2008, 18:07
Hade yaa:DAraba senin ama selçuk mu kullanıyor,kafam karıştı:beuj:
ehehehe sofor benım abı :)

Dragger
03-09-2008, 19:05
Pilottan modifiyeli :D

ibrahim
03-09-2008, 20:19
kprosuzların en hızlısı demek ıstıyo abısı:cool::D;)

evet bak şimdi oldu işte öle ise sorun yok :)

R-13239
03-09-2008, 21:02
Piyasada olmayıpta hızlı ötesi olanlarıda unutmayalım :)

Bi CML 74 mesela :)

ibrahim
03-09-2008, 21:57
bilmediğimiz aracı nasılhatırlayalım kardeşim bilindik bir araç olsa zaten bu formda ismi geçer her konuda

tool
03-09-2008, 22:03
bilmediğimiz aracı nasılhatırlayalım kardeşim bilindik bir araç olsa zaten bu formda ismi geçer her konuda

cemal abinin arabasi proje halindeyken sen yoktun ibrahim..

MiaMi
03-09-2008, 22:11
İbrahim bigün alıp Cemal abiden getireceğiz o makineyi. Oz duyuyorsa burdan bi ilgilense olur aslında.

ibrahim
03-09-2008, 22:13
cemal abi projesine saygı duyarım ama benim olmadığım dönemlerde anadollar vardı onlaramı proje yapıyordu cemal abi ben 29 yaşındayım demekki abi senin doğduğun dönemlerde araba modifiye etmeye başlamış

ibrahim
03-09-2008, 22:14
İbrahim bigün alıp Cemal abiden getireceğiz o makineyi. Oz duyuyorsa burdan bi ilgilense olur aslında.

seve sevede görmeye gelirim valla ne marka araç yapıyordu cemal abi ozamanlar

Tholl-ga
03-09-2008, 22:15

garajda durii konuşayım ben cemal abiyle

tool
03-09-2008, 22:19
cemal abi projesine saygı duyarım ama benim olmadığım dönemlerde anadollar vardı onlaramı proje yapıyordu cemal abi ben 29 yaşındayım demekki abi senin doğduğun dönemlerde araba modifiye etmeye başlamış

forumda her konuda olur demissin ya,
sen forumun basindan beri yoksun misal benim arabada satildi ama icini bilen azdir ;)

ibrahim
03-09-2008, 22:21
ha pardon ozaman ben yanlış anladım kusura bakmayın bende çok eskidenberi yapılan bir araç die anladım dedim ozamanlar ne modifiye yapılabilirki araca :)

MiaMi
03-09-2008, 22:23
İbrahim Cemal abi bu yeşilköy otlukken geceleri drag yapıyordu gençliğinde :) :) . Gerçi halen genç.

Neyse sıkıldım evde Yeşilköye gidiyorum.

Ciddi alıcısı var ise cemal abi arabasını satıyordu. Fikir değiştirmeden kaçırmayın derim. O zaman polemikleri sonlandırırsınız. :) :) :) :)

Bilgi olsun

K24 ,309hp, Hondata Kpro, map OZ' ,Forged pistons, 9200/rpm red line, 295° Cam Shaft Stage 3 , DC Sport Header , HKS son susturucu, 76'lık ara borular (iskender), Koyo radyator ,Mugen fan swich Koyo radyator kapağı, walbro benzin pompası, Spoon thermostate , Oil Cold Kit,İnjen Air İntake Kit, NGK iridyum buji, Wilwood Big Brake Kit, Temperature Autometer Oil, Autometer EGT, Auto Meter Oil Pressure, Flywheel Exedy Lightweight, Exedy Stage 3 Clutch, Kilitli Diferansiyel, D2 Racing Coilovers, Omp kule gergisi,ziebart film,

edo typer
03-09-2008, 22:44
İbrahim Cemal abi bu yeşilköy otlukken geceleri drag yapıyordu gençliğinde :) :) . Gerçi halen genç.

Neyse sıkıldım evde Yeşilköye gidiyorum.

Ciddi alıcısı var ise cemal abi arabasını satıyordu. Fikir değiştirmeden kaçırmayın derim. O zaman polemikleri sonlandırırsınız. :) :) :) :)

Bilgi olsun

K24 ,309hp, Hondata Kpro, map OZ' ,Forged pistons, 9200/rpm red line, 295° Cam Shaft Stage 3 , DC Sport Header , HKS son susturucu, 76'lık ara borular (iskender), Koyo radyator ,Mugen fan swich Koyo radyator kapağı, walbro benzin pompası, Spoon thermostate , Oil Cold Kit,İnjen Air İntake Kit, NGK iridyum buji, Wilwood Big Brake Kit, Temperature Autometer Oil, Autometer EGT, Auto Meter Oil Pressure, Flywheel Exedy Lightweight, Exedy Stage 3 Clutch, Kilitli Diferansiyel, D2 Racing Coilovers, Omp kule gergisi,ziebart film,

masallah.....izmirde drag oncesı pıste gırerken oz un yanına bınmıstım...4.vıtes alt dewrı 2. vıtes sanmıstım:D masallah cok sıkı arac

TYFF
03-09-2008, 23:35
b20 eg 'e geçilmişti dragta kırmızı omu bu araç acaba

egeturbo
03-09-2008, 23:45
oo evet kırmızı typer gerçekten cok güzeldi duyduğum kadarı ile 2.viteste kaldırıordu özgün abi izmirde hatta adama avans veriyordu gene geçiyordu.
Fakat ben bu konuda Cupra diorum başka bişi demiyorum yeni cupralar oldukça büyüleyici ve performansa acık motorlar

Göki,ZD
04-09-2008, 00:49
oo evet kırmızı typer gerçekten cok güzeldi duyduğum kadarı ile 2.viteste kaldırıordu özgün abi izmirde hatta adama avans veriyordu gene geçiyordu.
Fakat ben bu konuda Cupra diorum başka bişi demiyorum yeni cupralar oldukça büyüleyici ve performansa acık motorlar

kime avans veriyodu b20 yemi :)
http://www.mantartube.com/gkm/video/1354/mantaR-b20-Civic-vs-k24-efsane-typer-Ozgun

team_k20
04-09-2008, 01:04
kim kime avans vermiş :D

Göki,ZD
04-09-2008, 01:06
kim kime avans vermiş :D

ben senin k21 ine vericem :hehe:

team_k20
04-09-2008, 01:07
ben senin k21 ine vericem :hehe:

sen sülimisin olum :D

Göki,ZD
04-09-2008, 01:15
sen sülimisin olum :D

sen nos bascan mı :D

team_k20
04-09-2008, 01:16
sen nos bascan mı :D

süli varken ne haddimize nos basmak :hahaha:

Cem.B
04-09-2008, 01:45
bu gecede güzel denemler oldu tunbullah s2k ile çipli cuprayı az bişi geçti sanırım

Göki,ZD
04-09-2008, 01:47
bu gecede güzel denemler oldu tunbullah s2k ile çipli cuprayı az bişi geçti sanırım
vidyo yokmu vidyo :)

Cem.B
04-09-2008, 01:50
hehe çekerken telefon açılıp kapanmış video iptal tabi :)

Göki,ZD
04-09-2008, 01:51

hangi münasebetsiz aradı o saatte :D

ef186
04-09-2008, 01:52
arkadaşlar ibrahime yüklenmeyin okadar , iyi adamdır.Cemal aganın arabayı biliyordur eminim plakadan çıkartamamıştır sanırım ...

Alper D.
04-09-2008, 02:04

güzel denemeler oldu ama tuna yeni debriyajı yüzünden biraz sıkıntılar yaşamakta vites geçişlerinde.inşallah düzelince güzel bi deneme daha olur.Cupra lı abiler video çekmişlerdi paylaşırsalar seviniriz.

MUGENPOWE®
04-09-2008, 02:05
kime avans veriyodu b20 yemi :)
http://www.mantartube.com/gkm/video/1354/mantaR-b20-Civic-vs-k24-efsane-typer-Ozgun

hahaha vıdeonun baslıgına koptm efsane ozgun :D bu arada ogun yanlıs lastık secımı gıbı bı sorunları wardı dıe hatırlıorm sarmaktan gıtmıo zaten makıne

M3CSL
04-09-2008, 12:07

güzel denemeler oldu ama tuna yeni debriyajı yüzünden biraz sıkıntılar yaşamakta vites geçişlerinde.inşallah düzelince güzel bi deneme daha olur.Cupra lı abiler video çekmişlerdi paylaşırsalar seviniriz.
:)

cidden guzel denemeler oldu arkada izlerken cok eglendim sahsen valla:D 4 araba biraz riskliydi ama olsun;)

video cekenler vardi bizde cektik tabi rcden ama zoomun yettigi kadar:D:p
sanada gecmis olsun cem ucuz atlatmissin sanirim...

Alper D.
04-09-2008, 12:33

uzman o değilde gene giren sana girdi nasıl işbu ben anlayamadım.çekiyosun abi heralde:soru::soru::soru:

abidin TYPE-R
04-09-2008, 12:43
Ibrahim tanısa zatenyorumyapmazdı tanımadığından sölemiş galiba odayanlışanlaşılmış

34GUN34
04-09-2008, 12:58

AAAA kim gelmiş :D:D:D:D hoşgeldin abi huzur burda ;) çoluk çocuk muhabbeti yok yani

Cem.B
04-09-2008, 13:20
uzman o değilde gene giren sana girdi nasıl işbu ben anlayamadım.çekiyosun abi heralde:soru::soru::soru:

yok dün akşam itibariyle bnm bahçeşehir tem olayım bitmiştir bidaha hayatta çıkmam basın express te deneyen olursa hem izlerim hem denerim:)

millet denedi biz izledik bi o.ç benim plakamı vardı die beni aldılar çölde kutup ayısı misali olduk

haftada bir haybeye 175 yiyorum arabayı bağlamaya kalksalar bgn haberlerde olanları izlerdiniz ztn temde vahşet hesabı:D kendinden geçen genç bütün ekipleri doğradı:hahaha:

34GUN34
04-09-2008, 13:42
yok dün akşam itibariyle bnm bahçeşehir tem olayım bitmiştir bidaha hayatta çıkmam basın express te deneyen olursa hem izlerim hem denerim:)

millet denedi biz izledik bi o.ç benim plakamı vardı die beni aldılar çölde kutup ayısı misali olduk

haftada bir haybeye 175 yiyorum arabayı bağlamaya kalksalar bgn haberlerde olanları izlerdiniz ztn temde vahşet hesabı:D kendinden geçen genç bütün ekipleri doğradı:hahaha:

kardeşim geçmiş olsun yaa bende ulan dedim çocuk hem seyretmeye geldi hemde kabak onun başına patladı dedim avcılar gişelerden çıksanız hiç bizaman bişey olmaz polis olmuyo hiç bizaman ben herzaman biliyosun oradan çıkıyorum mahmutbeye selçuk yüzünden devam ettik ilk gişeden ben çıktım eyvah selçuk anons etmişler kesin alıcak dedim ama cuprayı spor arabadan saymıyolar devam ettim tunada geldi s3 te sarı cupra ile seni çevirmişler onu salmışlar çocuk var diye ama seni tutmuşlar telin yoktu bende arayamadım kardeşim geçmiş olsun .. bu arada kendinden geçen genç muhabbetine koptum :D:D:D

Cem.B
04-09-2008, 13:46
abi ben 1 hafta öncede haybeye çevrilip 175 ceza yedim yetti artık ya canıma tak etti yani bide amirleri var die artistlik yapıo ufacık çocuklar manyak ettiler beni ya

M3CSL
04-09-2008, 13:49
arabada cocuk var abi ne yarisi:) bi bmw varmis gazlayan:) hatlar karismis iice ..istanbulun polisleride bi garip:):)

MiaMi
04-09-2008, 13:49
O yüzden kumburgaz dönüşü benim çıktığım gişelerden çıkacaksınız. Geçmiş olsun CEM.

Neden dolayı ceza yazdı cam filmi egsoz??

34GUN34
04-09-2008, 13:50
neyse geçmişolsun kardeşim inş. son olur ama mahmutbey gişelerden bu hep oluyo avcılardan çıkmak lazım herzaman ben herzaman oradan çıkıyorum hiç kimse olmuyo

MiaMi
04-09-2008, 13:50
kardeşim geçmiş olsun yaa bende ulan dedim çocuk hem seyretmeye geldi hemde kabak onun başına patladı dedim avcılar gişelerden çıksanız hiç bizaman bişey olmaz polis olmuyo hiç bizaman ben herzaman biliyosun oradan çıkıyorum mahmutbeye selçuk yüzünden devam ettik ilk gişeden ben çıktım eyvah selçuk anons etmişler kesin alıcak dedim ama cuprayı spor arabadan saymıyolar devam ettim tunada geldi s3 te sarı cupra ile seni çevirmişler onu salmışlar çocuk var diye ama seni tutmuşlar telin yoktu bende arayamadım kardeşim geçmiş olsun .. bu arada kendinden geçen genç muhabbetine koptum :D:D:D

Ucuz kurtulmuşsunuz geçmiş olsun. :icon_tup:

34GUN34
04-09-2008, 13:51
arabada cocuk var abi ne yarisi:) bi bmw varmis gazlayan:) hatlar karismis iice ..istanbulun polisleride bi garip:):)

bmw tunanın s2k :D:D:D:D

34GUN34
04-09-2008, 13:52
Ucuz kurtulmuşsunuz geçmiş olsun. :icon_tup:

eyvallah dün gece ani oldu seni çağırırdık

MiaMi
04-09-2008, 13:53
Haberim vardı çağırsanızda gelemezdim Hacı araba sanayide. :)

34GUN34
04-09-2008, 13:58
co pilotluk yapardın :)

edo typer
04-09-2008, 13:59
video yok mu:D ızmırdeyız dıe ızlemıyelım mı:D sarı cupra nasıldı?

MiaMi
04-09-2008, 14:01
co pilotluk yapardın :)

Herzaman.:icon_tup:

34GUN34
04-09-2008, 14:05
video yok mu:D ızmırdeyız dıe ızlemıyelım mı:D sarı cupra nasıldı?

eeee millet izmirden izlemeye geliyo sende gelseydin :D sarı cuprada iyi yürüyodu herzamanki gibi videoları biraz sonra koyucam upload ediyo şuan

edo typer
04-09-2008, 14:07
eeee millet izmirden izlemeye geliyo sende gelseydin :D sarı cuprada iyi yürüyodu herzamanki gibi videoları biraz sonra koyucam upload ediyo şuan

:D:D az kaldı turneye cıkıcam:D

edo typer
04-09-2008, 14:08

dokturmussun ole duydum:D:icon_tup: masallah;) ALLAH kaza bela vermesın

34GUN34
04-09-2008, 14:11
biletler kaça izlemek için :D:D:D

34GUN34
04-09-2008, 14:12
dokturmussun ole duydum:D:icon_tup: masallah;) ALLAH kaza bela vermesın

yok be döktürmedim benim co pilot sağlamdı :D her yönü ile :) amin cümlemizinkine

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=376197#post376197

videolar buradandevam

edo typer
04-09-2008, 14:14
biletler kaça izlemek için :D:D:D

protokol yollarım:D ucret ıstemez:D

senınkıler ıcın sende yolla ama:D

co pılotumu calma:D 15whp:d

Cem.B
04-09-2008, 14:20
koyun bari videoalrıda neşemiz yerine gelsin

M3CSL
04-09-2008, 14:24

ben ztn istanbuldaydim yaw sansa ama ne buyuk sans:D denk geldik.. iyide oldu kulaklar bayram etti s2knin sesiyle:D

edo typer
04-09-2008, 14:35
koyun bari videoalrıda neşemiz yerine gelsin

oglen uykusu yapıyım dedım,video beklerken aksam oldu:D uykuda yalan oldu:D

Cem.B
04-09-2008, 14:37
ben sinirden gecede uyuyamadım sen öğlen uykusu diosun :)

Cem.B
04-09-2008, 14:39
oglen uykusu yapıyım dedım,video beklerken aksam oldu:D uykuda yalan oldu:D

kanka bu arada beklion ama sarı cuprayla tunanın videosunu izleyemeiyceksin :D

edo typer
04-09-2008, 15:02
kanka bu arada beklion ama sarı cuprayla tunanın videosunu izleyemeiyceksin :D

ızledım kankam:D

http://videos.streetfire.net/video/GNS-CUPRA-R-NEW-LEON-NEW_181368.htm

sende ızle:D:D

MiaMi
04-09-2008, 15:09
Eywah Eywah şimdi anladım 15 whp :) :) :)

edo typer
04-09-2008, 15:13
Eywah Eywah şimdi anladım 15 whp :) :) :)

stp power:D gıdıyoruz:D:D

edo typer
04-09-2008, 15:15
ulen selcuk ne som agzın var:D cok ıı gıdıoruz dıo gerı kalıyo sonra:D

BMK TypeR
04-09-2008, 15:23
s3 barız guclu dıger araclardan, roll da baktım cogu kısıler erken yurumus nedense:) new s3 tebrıkler.
bıde merak ettım s3 veya cupranın vıteslerı s2000 nasıl uyuyo yoksa s3 le cupra 3 de basıyo 80 gıbı s2000 2demı merak ettım:)

MUGENPOWE®
04-09-2008, 15:27
sankı tunanın debrıyaj kacırıo gııbı geldı ama...

Cem.B
04-09-2008, 15:29
sankı tunanın debrıyaj kacırıo gııbı geldı ama...

kaçırmıo kardeşim vitesler geçmio biraz gecikmeli atıo oda :D

Alper D.
04-09-2008, 15:31
s3 barız guclu dıger araclardan, roll da baktım cogu kısıler erken yurumus nedense:) new s3 tebrıkler.
bıde merak ettım s3 veya cupranın vıteslerı s2000 nasıl uyuyo yoksa s3 le cupra 3 de basıyo 80 gıbı s2000 2demı merak ettım:)

herkez 2 de alt devır basıyıoo ben vtec altında oluyomm hepp bıde vıteslerde sorunn var gırmıyooo yenı debrıyajj da sorunn yasıyoz ama halletcez...

Cem.B
04-09-2008, 15:32
auahuahauha sonu çok iimiş yarıldım evde :)

MiaMi
04-09-2008, 15:32
Nasıl bir sorun merkezde ayar eksikliğimi var. Bende bi baktırmayı düşünüyorum çok yukarda kavrıyor.

BMK TypeR
04-09-2008, 15:34
herkez 2 de alt devır basıyıoo ben vtec altında oluyomm hepp bıde vıteslerde sorunn var gırmıyooo yenı debrıyajj da sorunn yasıyoz ama halletcez...

tuna senmısın 2de basıpda oyle yuruduysen guzel bence, ama herkez aynı anda basamamıs bence, bence s2000 debrıyajına rodaj yap bıraz, benı9m gordugum s3 orda kımse gecemez,

Cem.B
04-09-2008, 15:35
Nasıl bir sorun merkezde ayar eksikliğimi var. Bende bi baktırmayı düşünüyorum çok yukarda kavrıyor.

çok aşağıda kavrıyor bu tayfun

Cem.B
04-09-2008, 15:36
tuna senmısın 2de basıpda oyle yuruduysen guzel bence, ama herkez aynı anda basamamıs bence, bence s2000 debrıyajına rodaj yap bıraz, benı9m gordugum s3 orda kımse gecemez,

sorunsuz s2000 geçebilir sanırım s3de çip filan iimdiir kötümüdür onu bilemicez tabi

M3CSL
04-09-2008, 15:41
sorunsuz s2000 geçebilir sanırım s3de çip filan iimdiir kötümüdür onu bilemicez tabi

haci ne yalan soliyim o kadar verimli deil chip su an ayni sari cuprada oldugu gibi oda tam randimanli deil gibi geldi bana.. ama tunanin s2knin masalahi var saglam yol olsa 6. vits devamina kadar filan denensedi keske..

SONE-R
04-09-2008, 15:43
ama tunanin s2knin masalahi var saglam yol olsa 6. vits devamina kadar filan denensedi keske..

portekize gitmek lazım sağlam yol için :D :D :D

Cem.B
04-09-2008, 15:43
haci ne yalan soliyim o kadar verimli deil chip su an ayni sari cuprada oldugu gibi oda tam randimanli deil gibi geldi bana.. ama tunanin s2knin masalahi var saglam yol olsa 6. vits devamina kadar filan denensedi keske..

sarı cuprayla denedi onlar bahçeşehir civarında 235 e kadar filan yürüdüler sanırım sora bişi çıktı önlerine

Low-Rider
04-09-2008, 15:45
Kavgasız gürültüsüz rolling konusu ne de güzel oluyor,zevkle izliyorum videoları.

maşallah tüm araçlara.

Cem.B
04-09-2008, 15:47
bu arada selçuk forumda yokya ben biliorum nerde olduğunu ahuahauhahahuahauhauahuauhahuauahauha

M3CSL
04-09-2008, 15:49
sarı cuprayla denedi onlar bahçeşehir civarında 235 e kadar filan yürüdüler sanırım sora bişi çıktı önlerine

evet arkadan izlemistik onu sanirim dimi:) ama cekemdim onu sanirim. baya bi cekismeli gibiydi..
4 arabada birbirine baya denk diyebiliriz.. milimetrik farklarla onde baslayan goturuyo gibi... videodaki yorumlarda iyimis bu arada :hahaha: bizdeki yorumlarda fena deil ama iyi gidioz lan peslerinden filan:Dama ekipman yok anca haftaya atabilirim:D

Alper D.
04-09-2008, 15:50

evet benim debriyaj rollinge geldiimde 50-60 km falan olmuştu.neden bilmiyorum ama vistesler üst devirde girmiyo yoluna.halletçez inşallah.genelde 8bin300lerde falan atıyorum vitesleri:soru::soru:

Cem.B
04-09-2008, 15:54
evet arkadan izlemistik onu sanirim dimi:) ama cekemdim onu sanirim. baya bi cekismeli gibiydi..
4 arabada birbirine baya denk diyebiliriz.. milimetrik farklarla onde baslayan goturuyo gibi... videodaki yorumlarda iyimis bu arada :hahaha: bizdeki yorumlarda fena deil ama iyi gidioz lan peslerinden filan:Dama ekipman yok anca haftaya atabilirim:D

bizimde pilimiz o kdar yapcak bişi yok serkan

virajda gelsinler :)

BMK TypeR
04-09-2008, 16:03
evet benim debriyaj rollinge geldiimde 50-60 km falan olmuştu.neden bilmiyorum ama vistesler üst devirde girmiyo yoluna.halletçez inşallah.genelde 8bin300lerde falan atıyorum vitesleri:soru::soru:

ozaman gırmez tabı sen bı 1000km yap rodaj baskıya,

ibrahim
04-09-2008, 16:03
arkadaşlar ibrahime yüklenmeyin okadar , iyi adamdır.Cemal aganın arabayı biliyordur eminim plakadan çıkartamamıştır sanırım ...

eywallah saol buğra kimsenin bana bişideği yok zaten ben yanlış anladım zaten anladığımıda msnden tayfunla konuşarak düzelttim biz herzaman yerimizi ve haddimizi biliriz cemal abiyede kesinlikle hiç bir lafım olmadı olmazda

34GUN34
04-09-2008, 16:09
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=376197#post376197

videolar bu topicte buradan devam yeni konuya

tool
04-09-2008, 16:13
yeni videodan devam ;)