Orijinalini görmek için tıklayınız : Tial blow off tsi için
bektas_talay
25-05-2014, 23:56
1.4 tsi gti aracım var bu forge dv sorunsalından sıkıldığım için ;
Seslide basınç kaçıyor sessizde ise ses yok ses istiyorum açıkcası
Bende çözümü orj dv yerine kör tapa koyarak ortadaki alüminyum basınç borusuna tial blow off takarak buldum ama daha fikrimi hayata geçirmedim
Sormak istediğim şey şu , replika tial 50mm ile orj arasında ses farkı olurmu yada sorun çıkarmı ? Dizel aracımda kullandım bi sıkıntı yaşamadım ama fark varsa bilmek isterim
2. Sorum 1.4 tsi da map sensör adaptörü forge dv içinden çıkıyor ama bu adaptörü almadan başka bi şekilde manifoltdan vakum alamazmıyız ?
Sıfır tial 245 dolar
Replika 57 dolar
Hks blow off larda sorun yaşamıyoruz tialdede yaşamadım
Ama orj nasıldır fark varmıdır bilmek isterim sizin fikirlerinizide
bende sessiz var filtreden son inanılmaz ses geliyo :D tolga abi duydu.
tavsiyem bence hiç girme bu işe gerek yok :)
bektas_talay
26-05-2014, 09:29
bende sessiz var filtreden son inanılmaz ses geliyo :D tolga abi duydu.
tavsiyem bence hiç girme bu işe gerek yok :)
Yapan var sorun yok , sorun teşkil edicek bişeyde yok aslında
Diğer turbolarda turbo üstünde dv varmı ? Yok onlarda blow off ile çalışıyor sistem olarak elektrik le değilde artık mekanik olarak açıp kapanacak
Hem basınç kaçırma derdide yok benim filtreden ses gelmiyor itg gibi olduğu için
Bektaş dizele yaptığın gibi olmaz. Kullanabilmen için turbo manifoldunu externala çevirmen gerek o yüzden pek uyumlu çalışmayabilir. Tabi yaparsan ilk olur tabiki. Dvnin yayını daha serti ile değiştir. Kaçırma filan ortadan kalkar.
Bektaş dizele yaptığın gibi olmaz. Kullanabilmen için turbo manifoldunu externala çevirmen gerek o yüzden pek uyumlu çalışmayabilir. Tabi yaparsan ilk olur tabiki. Dvnin yayını daha serti ile değiştir. Kaçırma filan ortadan kalkar.
Tsi gurmesi yazmis zaten:rolleyes:
Tsi gurmesi yazmis zaten:rolleyes:
Tsi gurmesi Tolga :D:D:D
Ben değilim :hahaha:
bektas_talay
26-05-2014, 17:04
Cansın yanlış anladın heralde tial wg değil blow off istiyorum
Bekir abi yapmıştı zaten bitane 1.4 tsi bugün gittim kendisindende onay aldım sorun olmaz dedi.
Dv nin yerine kör tapa üreticem tornacıda birde map sensöründen bide vakum tamamdır alttaki alüminyum boruya tial i kaynattırıcaz basınç falanda kaçmaz hemde ses güzel olur
ferhatgunes
30-05-2014, 08:20
bektas hıc yorulma basit bi çözüm önereyim.2 aracda denedim gayet memnunum. facebook uzerınden vıdeolar albumunde 16 plakalı bı aracın vıdeosu var bende ızleyebılırısn.(hilmi)
http://i.imgur.com/TaoJKgi.jpg
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVmq4_paYM3Lrg-sXcI_s5in4pdiHI68zmB-JOFaC_76rsVoP-8Q