Orijinalini görmek için tıklayınız : ingilizce yardım
silwerhooks53
27-05-2014, 12:59
arkadaşlar postposıtons odevım var yanı zamırler bunu guzel bı anlatımla hoca turkce veya ıngılızce hoca ıstıyo bende anlamadım ıcın buraya konu actım ne anladıgınızı anlatın dıyo yaklasık 1 sayfa olucak ve george ownelın 1984 adlı romanından war ıs peace ve ıgnorance ıs streng boumlerınden bırını okuyup ne anladıgınızı yazın dedı ama zaman kısıtlı bıraz baktıgma gore geore ovnel ozamanın otoritesinden bahsediyo sanırsam yardımcı olursanız sevınırım:soru:
silwerhooks53
27-05-2014, 14:18
arkadaşlar yardım beklıyorum
silwerhooks53
27-05-2014, 17:31
arkadaşlar yardımcı olabılecek bırı yokmu
ben yazdığınızdan bişey anlamadım
kickbuttowski
27-05-2014, 17:51
ben yazdığınızdan bişey anlamadım
Valla ben de.
Önce noktalama işaretlerine dikkat ederek Türkçe'sini anlatabilirsen, muhakkak aramızdan yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır..
Sanırım arkadaş şunu demek istemiş ;
George Ownel'ın 1984 adlı romanında war is peace ve ignorance is strength bölümlerini okuyup, ne anladığınızı 1 sayfa halinde Türkçe ve İngilizce olarak yazın.
Sen önce ödevin olan kitabın o bölümlerini oku.. Ne anladığını Türkçe olarak yaz.. Sonra yardım iste.
kickbuttowski
27-05-2014, 18:01
Benim elimde ingilizcesi var kitabın ama şimdi onu okuyup anlayıp bir de üzerine yazı yazmak başlı başına bir iş.
silwerhooks53
27-05-2014, 19:57
evet arkadaslar o bolumlerden bırını okuyup ne anladıgımı anlatıcam belkı okuyan bılen arkadaslar vardır diye söyledim