Orijinalini görmek için tıklayınız : İphone 4 Video Çekme Sorunu
SerhatA.
28-05-2014, 13:10
İphone 4 telefonumla kameradan video çekerken sesleri kaydetmiyor yani videoyu sessiz şekilde izliyorum ama instagramdan falan çektiğim videoları sesli kaydediyor bi ayar sorunuylamı karşı karşıyım daha önce böyle bi sorunla karşılaşan varmı :soru:
iphone video kaydederken sesi kulaklık girişi yanındaki küçük delikten kaydediyor.
eğer sizde kılıf vs. varsa bu yüzden sesi kaydetmiyor olabilir.
SerhatA.
28-05-2014, 13:19
iphone video kaydederken sesi kulaklık girişi yanındaki küçük delikten kaydediyor.
eğer sizde kılıf vs. varsa bu yüzden sesi kaydetmiyor olabilir.
Kılıf yok, orayada bi temasım yok ... anlamadım gitti
Kılıf yok, orayada bi temasım yok ... anlamadım gitti
hmmm... aynı problemi bende yaşamıştım, etrafındaki metal çerçeveye karbon folyo yapıştırmış ve videoların sessiz çekildiğini görünce, aylarca bu sorun ile uğraşmıştım :)
SerhatA.
28-05-2014, 13:44
İnstagram üzerinden çekince sesi alıyor kameradan çekince ses yok, eğer mikrofonluk bi arıza veya sorun olsaydı ordanda ses alamazdı diye düşünüyorum. Bi ayarı falan varmı acaba
SerhatA.
28-05-2014, 14:36
Format atin derim
Format atmak kolay en son çözüm bence o
leader_T
28-05-2014, 16:42
Benim ve eşimin telefonunda aynı sorun var. Telefonun güncellemesini 7.1'e çektik sorun çözüldü. İkimizdede 7.1.1 en son güncelleme vardı.
SerhatA.
28-05-2014, 16:50
Benim ve eşimin telefonunda aynı sorun var. Telefonun güncellemesini 7.1'e çektik sorun çözüldü. İkimizdede 7.1.1 en son güncelleme vardı.
Valla benimkide şu an 7.1 ... 7.1.1 güncellemesini yapmadım, acaba yapsam düzelir mi
kilit ve menu tuşuna 15-20 sn kadar basılı tut kapanıp açılasaya kadar yani.
telefon yeniden açılsın birde öyle dene. ip larda garipliklerin geneli kapatıp açma ile düzelen cinsten
SerhatA.
28-05-2014, 18:28
kilit ve menu tuşuna 15-20 sn kadar basılı tut kapanıp açılasaya kadar yani.
telefon yeniden açılsın birde öyle dene. ip larda garipliklerin geneli kapatıp açma ile düzelen cinsten
Bu işlemde bi nevi format mı sayılıyordu ? Diğer ayarlarım falan gidecek mi ? İtunes kuracakmıyım tekrar ?
ALPhan japan
28-05-2014, 19:43
aynı sorun bendede vardı yalnız kendi çektiğim hiç bi video ses kaydetmiyodu hava tuttum geçti :)
SerhatA.
28-05-2014, 20:32
Aynı sorunu yaşayan çözümü ile bana yardımcı olabilecek olan var mı?