Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanıdık bildik galeri ?
BaybuRtlu69
28-05-2014, 14:06
Arkadaşlar merhaba;
Galeriden veyahut bir araç sahibinin ruhsatıyla banka kredili araç almayı düşünüyor arkadaşım.
Banka bu durumda araca ipotek te koyuyormuş sanırım ve kasko bedelinin %70 ine kadar ödeme yapıyormuş..
Şimdi galeri olsun dememde ki sebepte, elinde pek fazla nakit yok. Galeriler kredi çıkartmasında da yardımcı oluyormuş. Araç değerinin %70 ini kredi ile ödese, geri kalan tutarı senetle filan yapıp aylık ödemeyle alabilceği, tanıdığınız bildiğiniz galeri var mı ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Alacağı araçta 2006 model üzeri olucak dizel...
İstanbul/Anadolu yakası..
genelde bankadan değilde finans adı altında yenı yenı tureyen yerlernden kredı kullandırıyorlar tamamına yuksek faizle
BaybuRtlu69
28-05-2014, 14:12
genelde bankadan değilde finans adı altında yenı yenı tureyen yerlernden kredı kullandırıyorlar tamamına yuksek faizle
koç finans vb isimlerle çalışıyorlar haklısınz.
fakat şuanda da arkadaş bi araç almak için mecbur gibi bu durumda.. aylık ödeme tablosu düzenlenir uygun şartlarda diye düşünüyorum..
Şuan ihtiyacımız olan şey, kredi çıkartma meselesinde yardımcı olması ve araç çeşidinin fazla olması..
Limit: 25.000 Tl civarında olur sanırım
Aynı gün hem araç kredisi hem de ihtiyaç kredisi çıkartırsa arkadaş, sistemde göremiyorlar bildiğim. Ama aynı gün çıkması lazım her 2 kredinin de......
speed_emre
28-05-2014, 14:24
aynı gün içerisinde değişik bankalara başvurabilir. Kesin hepside onayı veriyor. Bana 15 lira vermeyen banka gidip 5 bankadanda farklı tutarlarda kredi çekmişliğim vardı :D
kasko bedeli yüksek ama real fiyatı düşük araçlara bakınız o vakit. Bizim arkadaşa ford focusu 26 ya almıştık, kasko değeri 29 ya da 30.
BaybuRtlu69
28-05-2014, 14:39
kasko bedeli yüksek ama real fiyatı düşük araçlara bakınız o vakit. Bizim arkadaşa ford focusu 26 ya almıştık, kasko değeri 29 ya da 30.
aynen dediğin gibi müdür, galerilerde bu şekilde yapıyolar müşteriye yardımcı olmak adına..
Yarına kadar araç çeşidi fazla ve bu konuda yardımcı olucak birilerini bulabilirsek süper olcak..
Nerelere bakmamız gerekir ? oto çarşı gibi yerler aklıma geliyor ilk etapta
galeriden almaktan başka daha saglam yöntemler de var. bu %70 diye bahsedilen kredi sizin aracı aldıgınız bedelden degil aracın kasko bedelinden hesaplanıyor. kasko bedeli 35 bin lira olan bi araca 24.500 lira kredi çıkar mesela. siz bu kasko bedeli 35 bin lira olan aracı 28 bin lira gibi fiyatlara bulabilirseniz arada çok küçük bi fark kalır. o da her şekilde halledilir bence.
PiscocuK
28-05-2014, 15:21
Hic pesinsiz araba isine girmek pek akillica degil
Alacaginiz 25.000 size 35-40 arasi bir geri donus yapar..bu surede arabaya yapacaginiz masraf kasko sigorta vergi bakim vs de cabasi olur
GuneyOnur
28-05-2014, 15:24
Elimde Dizel piyasa araçları (Symbol,Linea,Rio vs.) mevcut.Kredi Konusunda çalıştığım Bankalar'dan yardımcı olabilirim.Geriye kalan kısımıda Kredi Kartınıza taksitlendirme yapabiliriz.
Yerim Soğanlıkta eğer uygunsa özelden Mağaza Linkimi ve Numaramı P.M atabilirim.
hddsheriff
28-05-2014, 15:28
20 gün önce araç kredisine başvurdum
koç finans 15 bin tl ye 7.500 tl (36 ay)
garanti 15 bin tl ye 4000 tl (36 ay ) faiz istedi
karar vermende yardımı olur diye yazdım.
speed_emre
28-05-2014, 15:58
tasıt kredisi mi bu garantinin? dod da her yıla yaklasık 10.000 tl üzerine 2000 tl gibi faiz koyuyor. Garanti iyimiş.
Rakamlar şaka gibi, bu ne ya soygun.
Ben 1 Ocak ta İng den 15.500 İhtiyaç çektim, 760 x 24 olarak geri ödüyorum.
18240 toplam geri ödeme elime geçen 15150 TL sıydı.
Totalde 3090 TL Tüm faiz ve masraflar dahil ödeme yapacağım.
Yukardaki rakamlarla aman diyim, vadeyi düşürmek toplam faiz de bayağı farkettiriyor.
Ayrıca arkadaşın durumuna gelirsek,
öncelikle kasko değeri yüksek olan fakat 2. el i göreceli düşük araçlara bakın derim.
Alacağınız aracın bedeline en yakın krediyi çıkartırsınız.
Galeri den yapacağınız işlemde genelde k.kartı ile 9 taksit yaparlar onda da aylık % 8 gibi bir ilavesi olur.
Ben olsam, piyasası yüksek, pert kayıtsız - airbag açmamış hasarlı uygun fiyatlı bir araba alırdım.
Kasko bedeli üzerinden de aracın tamamını karşılamaya bakardım.
hddsheriff
28-05-2014, 16:53
tasıt kredisi mi bu garantinin? dod da her yıla yaklasık 10.000 tl üzerine 2000 tl gibi faiz koyuyor. Garanti iyimiş.
evet taşıt kredisi
Rakamlar şaka gibi, bu ne ya soygun.
Ben 1 Ocak ta İng den 15.500 İhtiyaç çektim, 760 x 24 olarak geri ödüyorum.
18240 toplam geri ödeme elime geçen 15150 TL sıydı.
Totalde 3090 TL Tüm faiz ve masraflar dahil ödeme yapacağım.
Yukardaki rakamlarla aman diyim, vadeyi düşürmek toplam faiz de bayağı farkettiriyor.
rakamlar benimde hoşuma gitmedi vazgeçtim zaten , acımadan geçiriyor şerefsizler.
evet taşıt kredisi
rakamlar benimde hoşuma gitmedi vazgeçtim zaten , acımadan geçiriyor şerefsizler.
İyi araştırmak lazım, genelde faiz oranlarını düşük tutup gel gel yapıyorlar. Yıllık maliyetten farkı kapatıyorlar.
İng için söyleyeyim, yıllık maliyeti uygundu, ama kredi çektim herşey ok, son dk aylık hesap işletim ücreti var. her ay 6 - 8 TL arası boşuna ödüyorum. Küçük ama mide bulandırıyor, YKB maaş müşterisiyim, bir ödeme tablosu çıkardılar aynı tutar için akılara zarar ve bi ton belge de cabası. ing de kimlikle git kredini al. geçmiş düzgün ve bordro sağlsama.
BaybuRtlu69
28-05-2014, 19:46
Arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim, yarın çıkıp bi dolaşıcam bakalım hayırlısıyla inşallah sorunsuz birşey buluruz