PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teleoutlet.com Hakkında (Akıllı Saat)

wiesmann
28-05-2014, 14:59
Arkadaşlar nette aşağıdaki gibi bir kampayaya denk geldim. Fiyatın 679tl den düşmesi bende 150tl ye telefon yerine salatalık gönderilen vatandaşı hatırlattı :D

siteyi tecrübe eden fikri olan var mıdır?

HQ Schauer Akıllı Saat (http://teleoutlet.com/?ref=starsurmnst)

NOT: Siteyle kampanyayla alakam yoktur. 139tl ye alınır gibi geldi sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim.

MCN21
28-05-2014, 15:02
akıllı saatlerde bilindik markalar bile tam iş görmezken çin mallarından uzak durulmalı bence :)

lncdlt
28-05-2014, 18:36
tam bilegin ustunde mis gibi radyasyon diyorum :D

Mikrop_Ali
28-05-2014, 18:39
tv de reklamıda dönüyor bu saatin galiba

ontheair
28-05-2014, 21:23
Kapıda ödemede önce paketi açıp kontrol edip sonra ödeme yapamıyor muyuz?

wiesmann
28-05-2014, 21:44
Kapıda ödemede önce paketi açıp kontrol edip sonra ödeme yapamıyor muyuz?

benimde aklıma o geldi bu m..foni t..yol gibi geri gönderebileceksek iyi ama siteyi tecrübe edene denk gelmedim. telefona da cevap vermediler.

onursumer
28-05-2014, 21:50
samsung gear2 yi inceledikten sonra bu çok basit geldi ama fiyatıda bir okadar uygun :)

bence şuan akıllı saatler için erken daha çok gelişmesi gerek

darkmoon
28-05-2014, 21:53
mantığında zor bir şey olduğunu sanmıyorum bildiğiniz bluetoothlu kulaklığı saat yapmışlar.. çalışmasındada bir sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum o yüzden tabi kullanılan metaryallere bağlı.. gear gibi çok teferruatlı değildir sonuçda %100 telle entegrasyonu yoktur ancak bluetooth üstünden arama çağrı alma belki müzik çalma falan olabilir tamamen tahmin.

esas önemli olan telefonda bile alırken 30 kez sar değeri radrasyon yemeyelim diye uyurken 1 yada 2 metre uzağımıza konması söylenirken böyle etine yapışık bir şeyin sağlıklı olabilmesi mümkünmü bilimsel bir verileri varmı bunu satan firmanın sar değeri gibi..