Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da ki arkadaşların dikkatine.
Son dönemde ankara da egzozlarin abarti ses cikarmasindan dolayı Başbakanlığa baya bir şikayet gitmiş ve harıl harıl her yerde çevirme yapiyolar. Dün gece saat 2 de antares alt yolda egzozdan dolayi ceza yedim ve bi konuyu acmadan yarim saat önce de antares üst yolda asayiş kontrolü için çevrildim ve trafik ekibi çağırdılar illa ceza yazcaz egzozdan dolayi diye ekip geldi yedigim ceza makbuzunu gösterdim anan aşağı baban yukarı derken emniyet kemerinden ceza kestiler. Dikkat edin mümkün oldukca ara yollari kullanin dicem ama faydasi yok :)
Sanırım genel bir uygulama var.. Denizli'de dün akşam ne kadar polis varsa yoldalardı.. Her şeyden ceza yazdılar.. Her sokak başında çevirme vardı.. Biz de 2 dakikalığına bakkalın önünde durduk diye ceza yedik..
Eksozdan ılgılı bısı degıl bence
anteres ın orada zaten hep uygulama oluyor
bıle bıle lades demıssın
anteres ın orası sıkıntılı eksozlu araba ıcın gecmıs olsun
üst yol derken?cadde parkın olduğu caddedemi yapıyolar uygulama?
Bende cumartesi gecesi egzozdan bağlanıyordum.Fenerde isparktan çıktım tümsekli yola kadar bi koyayım dedim koydum ilerde connect açmış ışıkları gel la gel dedi :D Yalvar yakar abi kız arkadaşım var bu saatte yapma etme derkene sislerden kitledi sisleride açmıştım zira :D
Burak Mehmet
28-05-2014, 15:17
abi antaresin altındaki yolda 4 senedir hep var uygulama..aracımda hiç falsolu bi taraf olmamasına rağmen geçmiyorum mümkün olduğunca..
Eksozdan ılgılı bısı degıl bence
anteres ın orada zaten hep uygulama oluyor
bıle bıle lades demıssın
anteres ın orası sıkıntılı eksozlu araba ıcın gecmıs olsun
eskıden bole bıısy yoktu abı ben antaresın orda oturuyorum bu son 1 aydır felaket bı denetım başladı her aksam her gece cevırme var artık eskıden böle bısıy yoktu caddede...
Halil sezai erkut caddesi diye geçiyor sanırım.Etlik koşu yolu yanı antares karşısındaki yol.Bende o bölgeye yakın oturuyorum.Eskiden net bir şekilde bu kadar polis yoktu.Hem asayiş hem trafik günde neredeyse 2-3 çevirme yapıyor.Özellikle akşamları mutlaka oluyor.Bence iyi de oluyor o bölgenin boku çıkmıştı.Ne kadar gazlayan apaçi varsa orada.Hatta ben olsam ordaki bp'nin çıkışına koyarım uygulamayı.Asıl buluşma yeri benzinlik..Bu arada trafik dışında bir kaç hafta önce asayiş uygulamada epeyi uyuşturucu madde yakalamış diye duydum o bölgede.Onunda etkisi vardır illaki.
genellikle akşamları cok sinirliler :)
Aynen cadde parkın oldugu yerde yedim cezayı. Bende antarese yakin bir yerde oturuyorum. Mertcan abi dun gece polisle girdigim diyalo da demisti polis ankara da yogun bir sikayet var diye egzozunu soktur yoksa basina surekli bela olcak dedi memur. Malesef haftada 2 kere alt yoldaki bp den benzin alıp arabayı orada kendim yikiyorum canima tak ettirdiler :/
Mikrop_Ali
28-05-2014, 15:58
bazı sabit yerlerde genelde uygulama oluyor bu aralar çok saçma yerlerde çevirmeyle karşılaşıyorum. oem egzoza döndüm bugun rahatım artık
en güzeli oem eksoz zaten kafan rahat mıs gibi polis cevırcek ceza yazıcak parka cekıcek derdi yok dun aksam etlıkte koşu yolunda oturuyorum cevırme olan yerın gerısınde... bıtane seat leon polısı gordu gerıye aldı caddenın sonuna kadar gerı gerı gıttı tam bı rezıllık yani :)
Egzozsa iyi olmus gerekli gereksiz herkes bagirta bagirta geziyor uyuz oluyorum
turbogsi
28-05-2014, 16:19
banada pazar günü plakaya tehlikeli şerit değiştirmeden 172 tl ceza kesmişler polis hızlı çalışıyor baya 25 inde kesilen ceza 28 inde tebliğ oldu
mılletın basını sısırmekten baska bı işe yaramıyo zaten
mad_max1978
28-05-2014, 16:57
Dün bende etlik forumun orda yedim egzoz dan. Adamlar haklı yapacak bişey yok.
Antaresin az ustunde oturuyorduk. Yazlari her aksam antaresin karsisiindaki kosuyolunda cips kek cekirdek vs alir bankta oturup sifir cizen bmwleri izlerdim, video cekerdim :)
Ben bu uygulamanın sadece 1-2 yada 3 ilde olduğunu sanmıyorum hemen hemen birçok büyük şehirde bu uygulama mevcut Antalya'da bile bir gecede 5-6 yerde çevirme olabiliyor en az. Son dönemlerde iyice arttı bu uygulamalar. Ve bu yaz göz açtırmayacaklar :Deli:
aynen bu yaz cok sıkıntılı gecıcek eksozlu araclara :)
Mikrop_Ali
28-05-2014, 17:09
egzoz bile bile lades başka açıklaması yok.
somaya yapılan yardımın parasını topluyorlar
sky clio
28-05-2014, 18:52
Benim evimde antaresin üstündeki caddede hep oradan geçiyorum ilk denk geldiğimde babamın aracı vardı rahat rahat geçtim :) hatta bir tane 106 bir tane e36yı çekmmişlerdi ertesi gün gittim söktürdüm egzozu.
Bizim caddeye son bir hafta içinde geçtiler galiba önceden antaresin altındaki caddede oluyordu.
CasabLanca
28-05-2014, 18:56
bu iş biraz şans biraz da tecrübe işi bence. doğma büyüme ankaralıyım, nereye ne zaman ne şekilde gireceğini bildikten sonra düz boru egzozla kızılay meydanına bile inersin
egzozdan dolayı yazılan cezayı (çoğu zaman görüntüden öte sesten yazarlar) hep doğru bulurum. yazı getiren soba borusunu arabasına takıyor. bir de katil olmadan şu motorculara çözüm bulsalar.
Risendark
28-05-2014, 19:35
Yahu demeyin böyle önümüzdeki hafta eksoz takacam arabaya :D
Bence de iyi olmuş.. Yerinde bir uygulama..
Bu İzmir'de de şikayet edeyim denetimleri arttırsınlar..
Ara sokakta hatta bu mesajı yazarken şuan bile adamların egzos sesi evin içinde yankılanıyor..
Valla çok iyi yapıyorlar egzoz konusunda, önüne gelen egzoz takıyor. Bıktım kulak tırmalayan ses dinlemekten,iyi bir motordan iyi bir ses alsa eyvallah diyorumda neyse :)
bana da egzozdan yazdılar... olabıldıgınce cıkarmamaya calısıyorum arabayı ....
commando06
28-05-2014, 21:51
bu sıkıntı son zamanlardakı tofascı kardeslerımızın ölümüne ofsetlı jantlarıyla dırek manıfolttan gelen duz borudan cıkan sesle hem goruntu hemde ses kırlılıgı yaptıklarından dolayı oluyor işin aslı budur
hatırlayın bı arada sadece beyaz sahın ve doganlar cevrılıyordu hıc dıkkat etmedınızmı
Cans1993
28-05-2014, 22:32
bu sıkıntı son zamanlardakı tofascı kardeslerımızın ölümüne ofsetlı jantlarıyla dırek manıfolttan gelen duz borudan cıkan sesle hem goruntu hemde ses kırlılıgı yaptıklarından dolayı oluyor işin aslı budur
hatırlayın bı arada sadece beyaz sahın ve doganlar cevrılıyordu hıc dıkkat etmedınızmı
O günler yüzünden bu hale geldik zaten :(
snan1910
28-05-2014, 22:43
O koşu yolunun orada otopark tarzı bir yer var, 2 yıl önce bir yaz akşamı otoparkta tofaşcıların buluşma gibi birşeyi varmış sanırım bende yürüyüş yapıyordum, otoparkın tek giriş ve çıkışında ekip bekliyordu geleni çektiler gideni çektiler.
Oralar hep ofsayt bölge :) ostim keçiören dolmuşcuları bile şikayetci, adamlar dolmuşa egzoz ve cam filminden yazıyormuş
Çok yerinde bir uygulama abuk sabuk araçlar cirit atıyor her yerde