Orijinalini görmek için týklayýnýz : Ankarada 550-600 kiþilik düðün salonu
dersu_06
28-05-2014, 16:25
Mrb arkadaþlar kýsmetse eylül sonu ekim baþý gibi evlenmeyi düþünüyorum uçuk fiyatlý olmayan yemekli bildiðinz yer varsa önerilerinizi bekliyorum
Bilkent otel biraz pahalidir ama kapali alan veya havuz basi yapma
Ýmkaniniz var hizmetleri cok iyi
dusunurseniz dugun isleriyle ugrasan arkadasimiz calisiyo otelde yardimci oluruz
Yemekli pahali oluyor baya bende agustosda dugunum var baya arastirdim
eylül sonu ekim baþý ankara da açýk havada düðün yapmak biraz zor.
yine de gerek açýk alan gerek kapalý alan olarak PATALYA - GÖLBAÅžI LAKESIDE RESORT HOTEL (http://www.patalyahotel.com.tr/golbasi/index.asp) önerebilirim, fiyatlarý hakkýnda bir bilgim yok.
Büyük Hanlý Park otel.. tevsiye ederim.
Eryamanda Grand Park Düðün Salonlarý çok güzel bir yerdir, otopark sýkýntýsýnýn olmadýðý, ulaþýmýn yaný baþýnda olduðu bir yer metronun Eryaman 1-2 duraðýnda. Ýsteðe göre 3 salonu var
ResuscitateR
29-05-2014, 10:23
Eryamanda Grand Park Düðün Salonlarý çok güzel bir yerdir, otopark sýkýntýsýnýn olmadýðý, ulaþýmýn yaný baþýnda olduðu bir yer metronun Eryaman 1-2 duraðýnda. Ýsteðe göre 3 salonu var
Grand Parký öneririm bende.. Ayrýca MTA'nýn düðün salonuna da bi bakýn derim..
dersu_06
30-05-2014, 08:23
Bilkent otel biraz pahalidir ama kapali alan veya havuz basi yapma
Ýmkaniniz var hizmetleri cok iyi
dusunurseniz dugun isleriyle ugrasan arkadasimiz calisiyo otelde yardimci oluruz
kiþi baþý fiyatýný öðrenebilirmiyiz ona göre hareket edelim
dersu_06
30-05-2014, 08:23
Büyük Hanlý Park otel.. tevsiye ederim.
teþekkür ederim listeye aldým :)
dersu_06
30-05-2014, 08:26
teþekkür ederim bikaçkiþi daha söylemþti orayý ilk oraya bakarz
dersu_06
30-05-2014, 08:28
Grand Parký öneririm bende.. Ayrýca MTA'nýn düðün salonuna da bi bakýn derim..
teþekkür ederim ilginize
dersu_06
30-05-2014, 08:30
Yemekli pahali oluyor baya bende agustosda dugunum var baya arastirdim
pahalý olcak farkýndayýmda insanlarýn býdýr býdýr konuþmasýnada hiç tahammül edemiyorum.gerçi bu iþlerde kimseyi memnun edemezsin.
dersu_06
30-05-2014, 08:31
eylül sonu ekim baþý ankara da açýk havada düðün yapmak biraz zor.
yine de gerek açýk alan gerek kapalý alan olarak PATALYA - GÖLBAÅžI LAKESIDE RESORT HOTEL (http://www.patalyahotel.com.tr/golbasi/index.asp) önerebilirim, fiyatlarý hakkýnda bir bilgim yok.
teþekkür ederim güzel görünüyor araþtýrcam
Geçen yaz abimin düðününü grandparkta yaptýk bizde ortanca salonda, yemekleri baþta olmak üzere herþeyinden memnun kaldýk, yalnýz pastayý orda yaptýrmadýk adam kendi demiþti zaten bizim pastamýz iyi olmaz diye. Onu da yine yakýndaki fýrýncý orhanda yaptýrdýk.
Gölbaþý Pembe Köþke bir bakýn derim bu arada ben MTA yý beðenmemiþtim, tabi zevk meselesi ve benim baktýðým sene 2010 du :)
Fenerbahçe Spor Kulübü Türk Telekom Ankara Tesisleri (http://www.fenerbahceankara.org/genelbilgiler.html)
TolgaEsentepe
30-05-2014, 11:33
Bilkent havuz baþýnda kesinlikle memnun kalýrsýnýz..
alternatif olarak ODTÜ Viþnelik sosyal tesislerini araþtýrabilirsiniz.. 2 konsept var.. 1. si havuz baþý 2.si kýr düðünü þeklinde bistrolar alkol vs ayakta duracak þekilde yeþillikli vs. Ancak Ekim'de Ankara nasýl olur hava olarak kestirmek zor..
sincan amelda düðün salonu var oldukca güzel mutfak olsun heryer ter temýz. gönul rahatlýgý ile gidebilirsiniz. ben 17 agustos ýcýn randevu aldým düðünümü yapýcagým tavsýye ederým.
_driver_
31-05-2014, 00:38
bilkentte 2-3 kere düðüne misafir oldum ben dahil piþman olup geri dönen görmedim.. tabi bu biraz da maddiyat baðlantýlý