Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkiye'ye hayırlı uğurlu olsun Eg Sedan civic FERİO bagaj Spoiler
kadir jdm civic
29-05-2014, 15:01
Uygunsuz icerik
Sohbet edelim ozaman spoiler üzerine
kadir jdm civic
29-05-2014, 15:05
Sohbet edelim ozaman spoiler üzerine
Gerekli çogaltma işlemi tarafımdan yapılacaktır olup gerekli sohbeti yaparız.
arkadaşım sohbet bölümüne konu açmışsın ben amacı çözemedim.
oturup sohbet mi edelim spoiler hakkında yoksa satıyormusun bunları sen ?
kadir jdm civic
29-05-2014, 15:09
arkadaşım sohbet bölümüne konu açmışsın ben amacı çözemedim.
oturup sohbet mi edelim spoiler hakkında yoksa satıyormusun bunları sen ?
Bu Konu bilgilendirme amaçlı olup.
Yönetime ile iletişime geçtim ticari amaçlı konu açılması yasak olması sebebi ile buraya konu açtım.
İsteyenlerin PM ve tel ile iletişme geçmesi gereklidir.
Bu Konu bilgilendirme amaçlı olup.
Yönetime ile iletişime geçtim ticari amaçlı konu açılması yasak olması sebebi ile buraya konu açtım.
İsteyenlerin PM ve tel ile iletişme geçmesi gereklidir.
Ticari amaçlı konu açmak yasak ama ticari amaçlı konu açmışsın :beuj:
Eg sedan kasasını sırf arkası hoşuma gitmediği için hiç ilgimi çekmemişti ama spoiler tamamen değiştirdi bu düşüncemi
Fiyat yazmayıp konuyu sohbet bölümüne açınca hiç ticari amaç taşımıyor gerçekten. :hahaha:
Son derece yasak bir konu
İsteyenlerin PM ve tel ile iletişme geçmesi gereklidir. :icon_wack
kadir jdm civic
29-05-2014, 15:19
Aynı tür konular sitemizde mevcut olmaktadır. Fakat gerekli izin olmadıği için bilgilendirme amaçlı açtım.
kadir jdm civic
29-05-2014, 15:24
Son derece yasak bir konu
Ayni tür konular mevcut formunuzda arkadaşlar yurtdışından getirdikleri malzemeleri satmaktadır. Konu içeriği yasak ise silinebilir taktir sizindir.
kuzende 3 tane zippo var amerikadan alınmıştır.kendiside öğrenci, satışına yardım olsun diye akşam konu açıcam offtopic satılıklara, e buraya açmak yasakmış fiyat için pm. :D zippo hakkında sohbette edebilriz.
kadir jdm civic
29-05-2014, 16:24
kuzende 3 tane zippo var amerikadan alınmıştır.kendiside öğrenci, satışına yardım olsun diye akşam konu açıcam offtopic satılıklara, e buraya açmak yasakmış fiyat için pm. :D zippo hakkında sohbette edebilriz.
Gerekli kişiye pm attım. Bir yasak var ise herkese uygulanmalıdır benım kanatimce.