Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto evo 1.4 multiair 105 bg Manuel nasıl bilirsiniz
***** sitede 2011 2012 modelleri hatta garantisi bitmemiş cam tavanlı full evo lar 30 33 bin arası aslında TSİ leon bakıyordum ama modelinin daha yeni olması cam tavan start stop v.b. Gibi donanımlar bide LPG oh tam öğrenci işi diye düşündüm yorumlarınızı alabilirmiyim
Kardeşim leondan puntoya düşme
Fikir olarak sordum sadece 30 33 bütçe ila baktığım leonlarda ***** :)
İbrahim33
29-05-2014, 20:43
Multiair , ödüllü çok güzel bir motor.Gelişmiş bir teknolojie sahip.Lpg'yede uyumlu , puntoyu sevdiysen al derim , skydome'li dynamic paket + içi kırmızı olan güzel tercih olur.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/184826-2006-model-leon-20tdi-pd140.html
az yakar çok kaçar bir leon al istersen sitede satanda var.
Hocam şimdi asıl durum şu Üniversite birinci sınıftayım evin tek çocuğuyum ev ahalisinin sözü var araba alınacak kendileri pek kullanmaz şu anki aracımız 2.5 senede 15 bin km yaptı bu satılıp benim kullanacağım bir araç alınacak şimdi iki seçenek var ya performanslı spor bişeyler alınıp zevk için binicem yılda 10 bin km ancak bunun ucuda 207 rc/lemans a çıkıyor yada az yakan masrafsız bişeyler alınıp eşek niyetini kullanılacak işin özü bu hocam
Yeşil R53
29-05-2014, 22:34
punto iyidir al memnun kalmazsan rahat satarsın, leon gereğinden fazla var zaten piyasada