Orijinalini görmek için tıklayınız : Soft99 Spoomo incelemesi... (gtechniq c6 ve ReX karsilastirmali)
Urunu bulusmada almistim.
Ayrintilari videoda gorebilirisiniz..
Soft99 Spoomo Incelemesi @Ranthor - Video Dailymotion (http://www.dailymotion.com/video/x1xiqos_soft99-spoomo-incelemesi-ranthor_auto)
videodaki gteknik yazilisina dikkat edin:)
urun temizlik (cam vs. de) urunu bu arada
ben torpidoya sıkıyorum o derece bir adamim
imprezaWRC
30-05-2014, 12:48
urun temizlik (cam vs. de) urunu bu arada
ben torpidoya sıkıyorum o derece bir adamim
Ürün torpido için temizlik ürünü, ama senin videodan ben hiçbirşey anlamadım.
Olm kendini değil, test ettiğin alanı çekeceksin :D :D :D :D
basrol oyuncusuyum oglum ben,
ürünü torpıdo koruyucusu die aldım, kimse bilmiyor ki üzerinde ne yazıyor ne iş yapar ahahah:)
olsun ürün güzel, o temizleme zımbırtısı iyi esas
imprezaWRC
30-05-2014, 13:08
basrol oyuncusuyum oglum ben,
ürünü torpıdo koruyucusu die aldım, kimse bilmiyor ki üzerinde ne yazıyor ne iş yapar ahahah:)
olsun ürün güzel, o temizleme zımbırtısı iyi esas
Ulen bana poh atıyorsun videoda konuşmuyorsun diyorsun, sende konuşup kendini gösteriyorsun; ben konuşmuyorum en azından detaylı olarak ürünü gösteriyorum ve uzun uzun da yazıp anlatıyorum :D :D :D
Demek ki, konuşunca da olmuyormuş :D Zaten gitmişin kapalı otoparkta karanlıkta görebiliyormusunuz bilmiyorum diye video çekmişsin, oldu mu bu şimdi :D :D :D :D
Alem adamsın valla ne diyeyim :D
Soft99'un sayfasında ürün dashboard kategorisinde tanıtılmış. Sağda solda videosuda yok, temizlik haricinde koruma da yapıyor mu bilemiyorum.
Şu garajda bir polisaj atamadık araca yaw
Bir pilav günü olsaydı iyiydi
Abi ürünü bilmiyorum ama incelemeden hiç bir şey anlamadım. :D Yüzeyi karşılaştırmalı olarak görebilseydik ışığı bol bi alanda daha iyi olabilirdi sanki. :D
beni dinliceniz, hakana nisbet yaptim bu videoyu:D
Ulen bana poh atıyorsun videoda konuşmuyorsun diyorsun, sende konuşup kendini gösteriyorsun; ben konuşmuyorum en azından detaylı olarak ürünü gösteriyorum ve uzun uzun da yazıp anlatıyorum :D :D :D
Demek ki, konuşunca da olmuyormuş :D Zaten gitmişin kapalı otoparkta karanlıkta görebiliyormusunuz bilmiyorum diye video çekmişsin, oldu mu bu şimdi :D :D :D :D
Alem adamsın valla ne diyeyim :D
Soft99'un sayfasında ürün dashboard kategorisinde tanıtılmış. Sağda solda videosuda yok, temizlik haricinde koruma da yapıyor mu bilemiyorum.
Allah var adam (Ozan) emek harcamış :) emeğine sağlık Ozan:icon_tup: daha iyisini yaparsın eminim;)
Bu üründen denemek adına bir iki adet alındı diye biliyorum ,korumadan ziyade temizliği önde olan bir ürün (cleaner kategorisinde) TR de pahalı değerlendirilebilecek ürünleri pek getirmeyi düşünmüyoruz doğrusu o nedenle bu kategoriye giren ürünlerden bir kaç adet olarak aldık en azından işlevselliğini görebilmek adına.
Değerlendirmeler için ayrıca teşekkürler
imprezaWRC
30-05-2014, 15:13
Allah var adam (Ozan) emek harcamış :) emeğine sağlık Ozan:icon_tup: daha iyisini yaparsın eminim;)
Bu üründen denemek adına bir iki adet alındı diye biliyorum ,korumadan ziyade temizliği önde olan bir ürün (cleaner kategorisinde) TR de pahalı değerlendirilebilecek ürünleri pek getirmeyi düşünmüyoruz doğrusu o nedenle bu kategoriye giren ürünlerden bir kaç adet olarak aldık en azından işlevselliğini görebilmek adına.
Değerlendirmeler için ayrıca teşekkürler
O pahalı olabilecek ürünlerden istesem 1-2 tane getirme durumu olabilir mi?
Şu garajda bir polisaj atamadık araca yaw
Bir pilav günü olsaydı iyiydi
Aslan bakış açını çok dogru buldum.
Buradaki amaç hobi eğlenmek vb. olmalı. ...
Pilav ise en önemli nokta.!!!
Yoksa guzel kokan sabunlu suya kutusundan ve ozellikle de fircasindan alan benim yanımda, hala ders almayip bunlardan daha var mi yoksa bana ozel getirir misin diyen Hakan cikagelir!
Ahmet abi bana siox çıktı bunun kullanma klavuzu yok, nereye nasil surcem, motora katki diye katsam olur mu?
( urun kullanim dökümanları yada videolari lazım, video ben cekerim yazıyı hakan yazsin!)
O pahalı olabilecek ürünlerden istesem 1-2 tane getirme durumu olabilir mi?
Tabiki olur Hakan , yakında glaco serisini getireceğiz yaz sonuna doğru ,istediğin ürünler olursa sıkıştırırız araya:icon_tup:
Aslan bakış açını çok dogru buldum.
Buradaki amaç hobi eğlenmek vb. olmalı. ...
Pilav ise en önemli nokta.!!!
Yoksa guzel kokan sabunlu suya kutusundan ve ozellikle de fircasindan alan benim yanımda, hala ders almayip bunlardan daha var mi yoksa bana ozel getirir misin diyen Hakan cikagelir!
Ahmet abi bana siox çıktı bunun kullanma klavuzu yok, nereye nasil surcem, motora katki diye katsam olur mu?
( urun kullanim dökümanları yada videolari lazım, video ben cekerim yazıyı hakan yazsin!)
Ozan videoda yeterince taşladın bizi :D:D mesaj alındı:icon_tup: türkçe kullanım talimatları etiketlenecek ilk parti ürünlerde hazırlıksız yakalandık kabul ediyoruz:)
gelelim siox ürününe ; hem elle hemde makina ile uygulanabilir varsa makina ile uygulamayı tavsiye ederim (soft ped ile) ürünü ince bir şekilde süngerle sür (sadece boyalı yüzeyler) işlem bittiğinde parlatma için güzel bir mf bez ile sil hepsi bu ,1 yıl parlaklık vaadeden bir üründür ,benim en çok kullandığım ürünlerin başında gelir:icon_tup:
Abi ürünü bilmiyorum ama incelemeden hiç bir şey anlamadım. :D Yüzeyi karşılaştırmalı olarak görebilseydik ışığı bol bi alanda daha iyi olabilirdi sanki. :D
Video kendini izlettiriyor bence:)
Evdeki pc de Windows Movie Maker ile denedim. Wmv dosyasi surekli kitleniyordu playerlarda gecislerde..
Deli etti, ubuntu laptop da opnsource bir editor ile yaptım. .. Dunya varmış. ..
Ozan videoda yeterince taşladın bizi :D:D mesaj alındı:icon_tup: türkçe kullanım talimatları etiketlenecek ilk parti ürünlerde hazırlıksız yakalandık kabul ediyoruz:)
gelelim siox ürününe ; hem elle hemde makina ile uygulanabilir varsa makina ile uygulamayı tavsiye ederim (soft ped ile) ürünü ince bir şekilde süngerle sür (sadece boyalı yüzeyler) işlem bittiğinde parlatma için güzel bir mf bez ile sil hepsi bu ,1 yıl parlaklık vaadeden bir üründür ,benim en çok kullandığım ürünlerin başında gelir:icon_tup:
Motorsiklete uygulamayi düşünüyorum. Plastik ustune boya (piaggio), uygun mu?
Elle uygulasam, ne kadar sürede kurlesir? Nasiol gibi kaziklasmiyor dimi, kabusum oldu zr53.. 3 saniyede kurlesiyor.
imprezaWRC
30-05-2014, 15:54
Tabiki olur Hakan , yakında glaco serisini getireceğiz yaz sonuna doğru ,istediğin ürünler olursa sıkıştırırız araya:icon_tup:
Sonraki siparişi haber verirsin, bende liste yapar gönderirim :)
Motorsiklete uygulamayi düşünüyorum. Plastik ustune boya (piaggio), uygun mu?
Elle uygulasam, ne kadar sürede kurlesir? Nasiol gibi kaziklasmiyor dimi, kabusum oldu zr53.. 3 saniyede kurlesiyor.
Boyasız plastiğe uygulanmaz onun dışında sıkıntı yok ,bugün sür yarın sil problem çıkarmaz:))
Masterpiece
30-05-2014, 19:23
Ozan abi uygulayalı ne kadar oldu video bugüne mi ait veya ilerleyen günlerdeki performansını merak ediyorum özellikle camın açık olduğu haldeki performansını merak ediyorum bunu test sürecine bunuda ekiyebilirsen sevinirim..
Urun temizlik esaslin esasinda, ama guzel bir hissiyat birakiyor. Belirli bir sure de koruyacak sanirim.
Urunun tam olarak ne yaptigini bilmiyorum, aciklamalar hep caponca, internet sitesinde de 1 satir aciklama var, kutusunu fircasini begenip aldim ben
ilker_yusuf
30-05-2014, 20:20
Abi her ne kadar video da pek ürünlerin uygulandığı alanları görememiş olsakta en kısa zaman fotoları bekliyoruz.
Ama spoon içerisinde çıkan uygulama fırçası gerçekten kullanışlı duruyor
Emeklerine sağlık :) Biri konuşmaz biri baş rol oynar yok mu bunun ortası :D