Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Acil Pasaport Kayıt Hakkı ?

pashaboy
31-05-2014, 08:59
türkiyeye yeni giriş yapmış pasaportu müsait olan birisi varsa ücreti mukabilinde telefon kayıt ettirmek istiyorum ankamallde buluşup telesesten işlemimizi yaptırabiliriz.

skunk11
31-05-2014, 09:01
E-Devletten yapman daha sağlıklı olacaktır dostum, evrak işleri filan hem uzuyor hemde evrak kaybettikleri zaman eksik evrak diyip kayıtta sıkıntı çıkarıyorlar

snan1910
31-05-2014, 09:54
E-Devletten yapman daha sağlıklı olacaktır dostum, evrak işleri filan hem uzuyor hemde evrak kaybettikleri zaman eksik evrak diyip kayıtta sıkıntı çıkarıyorlar

izlenmesi gereken yol hakkında bilgiyi nereden bulabilirim?

skunk11
31-05-2014, 10:12
izlenmesi gereken yol hakkında bilgiyi nereden bulabilirim?

Dostum izlenmesi gereken yolu ben sana söyleyim pek farklı bir durum yok normal kayıttan sadece prosedürü daha kolay ve kısa o kadar.
1 Aylık pasaport sahibi e-devletten giriş yapıp cihazının imei numarasını girecek ve pasaport numarasını girecek, telefonun kayıtlı :) Daha da yapman gereken bir şey yok. Donanımhaber'de pasaport satanlar vardı, oradan çok daha kolay bulursun diye düşünüyorum.

Risendark
31-05-2014, 11:21
E devletten yapın işlemi öbür türlü problem çıkabiliyor ayrıca bankaya yatirdiğiniz para da pasaport sahibinin adı Yazmalı yoksa belgeler geri dönüyor tekrar para yatırıp yeni işlem yapıyorsunuz diğer yatırılan parayida vergi dairesinden iade alıyorsunuz ancak bu iş yaklaşık 6 7 ay sürüyor bilginiz olsun

darksideİmpreza
31-05-2014, 11:23
Aynen kesinlikle e devlet.

snan1910
31-05-2014, 12:42
Dostum izlenmesi gereken yolu ben sana söyleyim pek farklı bir durum yok normal kayıttan sadece prosedürü daha kolay ve kısa o kadar.
1 Aylık pasaport sahibi e-devletten giriş yapıp cihazının imei numarasını girecek ve pasaport numarasını girecek, telefonun kayıtlı :) Daha da yapman gereken bir şey yok. Donanımhaber'de pasaport satanlar vardı, oradan çok daha kolay bulursun diye düşünüyorum.

teşekkürler bilgi için,
pasaport var, kayıtsız telefon da var :) o zaman anladığım kadarıyla e-devlet şifresi alıp, vergi dairesine para yatırıp hallediyoruz.