Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizi Tavsiyeleri / Sezon Yorumları
Peaky Blinders 4. sezonu da bitirdim. İzleyecek bir dizi aranıyor.
Yine 1920'li yıllara ait güzel dizi var mı :)
Peaky'den sonra insan hemen aynı tema'da geçen bir dizi izlemek istiyor :D bana da aynısı oldu :)
Birmingham 17 Numaralı Ganyan bayii :D
boardwalk empire
Peaky'den sonra insan hemen aynı tema'da geçen bir dizi izlemek istiyor :D bana da aynısı oldu :)
Sorma abi evin içinde kasket takıp sigara içiyorum annem silah çekiyor :D
boardwalk empire
Güzel görünüyor biraz bakındım yorumlara imdb falan. Acaba araya başka bir tarzda dizi mi sıkıştırsam diye düşünüyorum şuan ama not aldım sağol :)
Sorma abi evin içinde kasket takıp sigara içiyorum annem silah çekiyor :D
Ankara viskisi & Kısa Maltepe stoklarda olsun :D
CloudGrey
12-07-2018, 15:07
sıkıntıdan friends ' e başladık iyiki başlamışız 10 gündür gülmekten yüz kaslarım gerginleşti.
araba için sticker bile yaptırdım :D
http://i.hizliresim.com/oV0Eb7.jpg (http://hizliresim.com/oV0Eb7)
SULTANOGLU
12-07-2018, 15:15
şu sıralar bilim kurgu olarak neredeyse bütün kaliteli olan dizileri tükettiğimizden Timeless izlemeye başladık. Başlarda biraz çiğ gelsede sardı gidiyor. Onun dışında Adventure time :D izliyoruz.
Friends yerine keşke Shameless'a başlasaydın çok daha keyifli. Heyecanla 9. sezonu bekliyorum :) CloudGrey
http://www.pajiba.com/image/Shameless_%2832%29.gif
Friends yerine keşke Shameless'a başlasaydın çok daha keyifli. Heyecanla 9. sezonu bekliyorum :) CloudGrey
http://www.%29.gif
Oo Frank Gallagher 9. sezon gelse de izlesek :)
Oo Frank Gallagher 9. sezon gelse de izlesek :)
Çok o.ç tanıtım şu hayatta ama Frank tüm o tanıdıklarımı zıvana yapar kulağına sokar :D
RafetAraç
13-07-2018, 00:07
ray donovan tavsiye ederm
ahmetbaha-drs
13-07-2018, 01:12
"Boardwalk Empire" çok iyi bir dizi, zaten genel hikaye ve birçok karakter(mafya ve politikacılar) o dönemde yaşananlar.
rain man
13-07-2018, 07:10
Daha önce yazdım mi bilmiyorum ama izlemeyenler kesinlikle sons of anarchy'e şans versinler. Son yıllarda izlemekten keyif aldığım ve sikilmadigim tek diziydi desem yalan olmaz.
Thracian
13-07-2018, 08:52
ray donovan tavsiye ederm
2 sezon önce türkiyeyi karalayıcı, ermeni olaylarını amerikaya empoze etmesi sebebiyle bir anda soğudum.
Thracian
13-07-2018, 08:53
Daha önce yazdım mi bilmiyorum ama izlemeyenler kesinlikle sons of anarchy'e şans versinler. Son yıllarda izlemekten keyif aldığım ve sikilmadigim tek diziydi desem yalan olmaz.
SOA gerçekten çok iyi bir dizi. Helede motor sevgisi varsa.
Bir not FX te MAYAN’S başlayacak yakında. SOA nın düşmanı MAYANS tarafını anlatacaklarbu sefer
rain man
13-07-2018, 09:17
SOA gerçekten çok iyi bir dizi. Helede motor sevgisi varsa.
Bir not FX te MAYAN’S başlayacak yakında. SOA nın düşmanı MAYANS tarafını anlatacaklarbu sefer
Motor sevmeyenlerde bile o isteği uyandırır bence :) Mayans'ı ben de bekliyorum. Oldukça sempatiktiler dizide.
kiraccemal
17-07-2018, 10:57
Şahsiyeti tavsiye ederim. Haluk Bilginerin muhteşem oyunculuğuyla puhu tv' de sadece 12 bölümlük bir internet dizisi...
https://www.youtube.com/watch?v=Xyus5REdmLI
canimrecepcim
01-08-2018, 16:43
https://www.youtube.com/watch?v=Xyus5REdmLI
Şu bi gelsin artık ya vallah bezdim beklemekten.
Şu bi gelsin artık ya vallah bezdim beklemekten.
9 Eylülde geliyor :)
canimrecepcim
01-08-2018, 16:50
9 Eylülde geliyor :)
Takip ettiğim tek dizi,dolar uçtu gitti bu sene nasıl vericez bi dizi için o paraları bilmiyorum ama özledik ya.
Takip ettiğim tek dizi,dolar uçtu gitti bu sene nasıl vericez bi dizi için o paraları bilmiyorum ama özledik ya.
Her introda diziden çıkan Steve'in götünü görmesek iyi aslında :D
canimrecepcim
01-08-2018, 17:11
Her introda diziden çıkan Steve'in götünü görmesek iyi aslında :D
Kendi gitti götü kaldı sorma ya,gerçi gerçi fiona'nın eskittiklerinin hepsini sırayla koysalar daha kötü olurdu.
Punisher'ı bir çırpıda bitirdik.
Şimdi sırada 100 var. Netflix 1 sezonluklar önceliğim. Sonra uzun soluklu dizilere başlayacağm.
Prime videoda Jack Ryne var. Tom Clancy romanından uyarlanmış. İlk bölümünü izledim hiç fena değil. Aboneliği olan varsa twitch'ten dolayı falan kesinlikle izlesin
imdb 8.4
Grimlord
05-09-2018, 20:11
Z-Nation diye zombili bir dizi var, 2 sezon izledim. İyice saçmaladı sonradan, bıraktım izlemeyi.
Netflix kültleri Norcos ve La case de papel bitti benzeri konuda ilerleyen iyi yapım öneriniz var mı?
Otomobilkurdu
08-09-2018, 15:13
Fringe güzeldir bende öneririm...
Onun dışında House MD.
Gökhan Kavuştu
11-09-2018, 20:58
Fringe güzel dizi, ben de tavsiye ederim.
Fringe bir yaşam biçimidir :)
Person Of Interest'de keza öyle :)
serkanokan
12-09-2018, 09:39
Netflix'i olanlara Fauda'yı tavsiye ederim.
2 sezon, bölümleri 30dk civarında.
İsrail ve Filistin arasındaki kan davasını konu alıyor.
Low-Rider
12-09-2018, 09:46
Netflix'in kendi yapımları çoook kötü.
O'mecanismo izliyim dedim acaip övüyorlardı leş çıktı.
Sense8 acaip övdüler o da leş çıktı.
Sıkıntıdan game of thrones'u komple yeniden izledim, tavsiyelere açığım
CloudGrey
12-09-2018, 09:59
bende geçen gün glitch' i izledim (netflix yapımlarından kaçmak için) oda rezalet.
hayatımda boşa giden 12 saat.
şimdi vikinglere başladık
İzlemediyseniz Ozarkı öneririm 2. Sezonu 30 Ağustosda yayınlandı.
izlemeyenler için The 100 öneririm efsane bir dizi.
ottoman32
12-09-2018, 11:28
shamless ve the last ship başlamış iyi oldu 2 sini de aynı anda gördüğüm peş peşe yapıştırdım :)
izlemeyenler için The 100 öneririm efsane bir dizi.
NetFlix'de var mı?
Konusu nedir?
Ben de size, OZARK'ı öneririm.
Abimiz çok tatlı bir şekilde para aklıyor. M $'lar akıyor dizi de Maşallah.
NetFlix'de var mı?
Konusu nedir?
Ben de size, OZARK'ı öneririm.
Abimiz çok tatlı bir şekilde para aklıyor. M $'lar akıyor dizi de Maşallah.
Dünyada nükleer bomba patlamış 97 yıldır uzayda yaşıyorlar 100 kişi yeryüzüne inmek zorunda kalıyor onların başından geçen olaylar.
her sezon birbirinden iyi. Şuan 6.sezon çekiliyor.
Ben digitürk dizi kanallarından izliyorum netflix'de var mı bilgim yok.
2018 İngiliz Akademisi (BAFTA) Televizyon Ödülleri’nde en iyi Drama ödülü almış Peaky Blinders.
2018 İngiliz Akademisi (BAFTA) Televizyon Ödülleri’nde en iyi Drama ödülü almış Peaky Blinders.
Sonuna kadar hak etti :)
İnşallah devamı falan olmaz tam tadında bitirdiler zira
Shamless 9. sezon başladı bu arada
2 gün önce izledim hala gülüyorum Pzvnk Frank'e :D
Shamless 9. sezon başladı bu arada
2 gün önce izledim hala gülüyorum Pzvnk Frank'e :D
Ben de başlayacağım ama senin tavsiyenle şu Peaky'i ilk önce bitireyim diyorum.
Ben de başlayacağım ama senin tavsiyenle şu Peaky'i ilk önce bitireyim diyorum.
Aynen Peaky muhtşem ve 4 sezon zaten
Shameless baya uzun bir serüven :)
Shameless güzel başladı :D
Peaky'de S4 B3'e geçtim.Muhtemelen bugün biter. Netflix'te 4 sezon gösteriyor ama IMDB'de 5.sezon var.
Yarın da Ozark'a başlarım hrh.
Peaky'de S4 B3'e geçtim.Muhtemelen bugün biter. Netflix'te 4 sezon gösteriyor ama IMDB'de 5.sezon var.
Yarın da Ozark'a başlarım hrh.
Dizinin 5. Sezonunun 2019’un bahar ayında olması bekleniyor, bizde bekliyoruz bakalım :)
Adam netflix tech şubesi gibi her diziyi biliyor maşallah XoR
Luther tavsiye ederim, edildi mi bilmiyorum.
The 100 mutlaka izlenmeli.
westworld çok övülüyor ama bence "izlenebilir" kategoride.
ve tabi ki "suits" çok iyidir.
Breaking Bad izleyenler için üstüne Better Call Saul çok iyi gidiyor :)
Ozark'ı tavsiye derim ben de baya güzel.
netflix kendi yapımlarında tam twitch vb yerlerde takılan ergen takımına hitap ediyor gibi hatta son zamanlarda 40 lira boşa mı veriyoruz demeye başladım.
boş geçmeyeyim Dark güzeldi tavsiye ederim uzay-zaman düzlemi vs güzel sadece kim kimdi kafa karışıyor neredeyse herkes başrol gibi
Skyhawk34
24-09-2018, 20:18
peaky blinders a yeni başladım. başroldeki cillian murphy için izliyorum ve bence dizi gayet güzel
cillian murphy nin filmlerine göz atın, özeliiklede Anthropoid ve dunkirk.
Peaky efsane bitti :bravo::bravo::bravo:
Saçma sapan dizilerin 10 sezon gittiği yerde , PEAKY BLİNDERS'in bu kadar erken bitmesi üzdü açıkcası. Neden yeni sezon çekmiyolar acaba bilen varmı ?
Peaky efsane bitti :bravo::bravo::bravo:
peaky blinders'a yeni başladım o derece mi iyi?
dün 1 bölüm izledim, bugün devamını getiririm.
peaky blinders'a yeni başladım o derece mi iyi?
dün 1 bölüm izledim, bugün devamını getiririm.
Keşke bölümleri peş peşe izlemeseydim çabuk bitti dediğim bir dizi :)
Keşke bölümleri peş peşe izlemeseydim çabuk bitti dediğim bir dizi :)
Shameless 9/3 düştü mü bakamadım sen gömmüşsündür çoktan :)
Shameless 9/3 düştü mü bakamadım sen gömmüşsündür çoktan :)
3-4 var abi dizilabda çukur saçmasına bi bakim gece biralamacası yaparken gömücem :D
canimrecepcim
02-10-2018, 10:12
Shameless 9/4 cok komik bi mevzu yaşandı ama böyle olacağı belliydi süpriz olmadı.
Bu akşam işten vakit bulursam 3-4 kombin yapacam
3'ü belkide izledim onu bile hatırlamıyorum o kadar yoğun ki uçuşlar tırlatmaya az kaldı :D
this is us 3. sezon başladı 2. bölümü geldi hatta, iki gözümün çiçeği.
Lucifer izleyen varmı ?
tabisi..
Manifest de güzel geldi bana :)
1.5 saatlik uçuşta bi şimşek ile 5.5 yıl ileri gittiler, olanları anlatıyor
Buradaki tavsiyeler üzerine "The 100" başladık. 2inci sezona geldik gayet iyi gidiyor. Sevdiğim tarzda. "Terranova" vardı bide ama iptal ettiler ilk sezon sonrası. :(
Buradaki tavsiyeler üzerine "The 100" başladık. 2inci sezona geldik gayet iyi gidiyor. Sevdiğim tarzda. "Terranova" vardı bide ama iptal ettiler ilk sezon sonrası. :(
Dizi de açık noktalar ve saçmalıklar gırla var, kimin eli kimin cebinde belli değil ve bir çok şey tahmin edilebilir gidiyor buna rağmen heyecanlı; dün gece 2. sezonu bitirdik eşimle çok güzel gidiyor ama sürekli yeni bir ırkın çıkması artık kafamı bulandırmaya başladı. spoiler vermek gibi olmasın ama 2. sezonun sonu işi hepten farklı yerlere götürüyor. Bu akşam 3 ten devam edeceğiz, bakalım görelim.
bir de anlamadığım şu koskoca dünya da yok olmuş yanmış kül olmuş radyasyona maruz kalmış nükleer savaş çıkmış 2 km2 alanda geçiyor tüm olaylar.
Ozark'ı bitirdim, kötü bitti bence daha farklı bekliyordum ama güzel dizi :)
3.sezon gelir mi bilmiyorum.
Peaky blinders'ı izliyorum. 4.sezon 1.bölümü yeni bitirdim,gerçekten şu ana kadar adam akıllı dizi izlememişim dedim kendime.
ne gereksiz aşk entrikaları var,ne de polat alemdar tarzı adamlar. Soft,kendi halinde ilerleyen ,dönemi çok iyi yansıtan bir dizi. 5.sezonla beraber sonlandı sanırım,nasıl sonlandığını okumamaya çalışıyorum :)
63owen63
10-10-2018, 14:45
Önceki sayfaları okumadım ama 'westworld' 'vikings' 'the handmaid's tale ' i tavsiye ederim, güzel işler
altugkocer
10-10-2018, 14:56
Önceki sayfaları okumadım ama 'westworld' 'vikings' 'the handmaid's tale ' i tavsiye ederim, güzel işler
Ben de tam The Handmaid's Tale'i izleyen var mı diye soracaktım :D
63owen63
10-10-2018, 14:58
Ben de tam The Handmaid's Tale'i izleyen var mı diye soracaktım :D
Müthiş başarılı, konu, hikaye, oyunculuklar, altmesajlar.. Sıradan popy dizi izleyicisi olmayanlar için tam..
altugkocer
10-10-2018, 15:08
Müthiş başarılı, konu, hikaye, oyunculuklar, altmesajlar.. Sıradan popy dizi izleyicisi olmayanlar için tam..
Bir arkadaşım önerdi bunu da izle diye. Dün de 13 reasons why ın ilk sezonunu bitirdik. 2. sezondan önce ya da bununla birlikte izlemek için dizi arıyorduk.
Dizi de açık noktalar ve saçmalıklar gırla var, kimin eli kimin cebinde belli değil ve bir çok şey tahmin edilebilir gidiyor buna rağmen heyecanlı; dün gece 2. sezonu bitirdik eşimle çok güzel gidiyor ama sürekli yeni bir ırkın çıkması artık kafamı bulandırmaya başladı. spoiler vermek gibi olmasın ama 2. sezonun sonu işi hepten farklı yerlere götürüyor. Bu akşam 3 ten devam edeceğiz, bakalım görelim.
bir de anlamadığım şu koskoca dünya da yok olmuş yanmış kül olmuş radyasyona maruz kalmış nükleer savaş çıkmış 2 km2 alanda geçiyor tüm olaylar.
Ark'ı dünyaya indirmek için fırlattıklarında dış halka dönmeyi durdurmuştu ama halen daha Jaha yer çekimi olan bir ortamdaydı. Teknik ve senaryo hataları var ama bende kasmıyorum iyi vakit geçirtiyor şimdilik.
Manifest de güzel geldi bana :)
1.5 saatlik uçuşta bi şimşek ile 5.5 yıl ileri gittiler, olanları anlatıyor
konusu ilgimi çekti izlicem şimdi bakalım :)
Peaky blinders 5 sezon mu yoksa 4 mü ? ben 4.sezon 4.bölümü bitirdim 5 görünmüyor
bitmiş olamaz :/
YunuscanVg
12-10-2018, 12:12
Peaky blinders 5 sezon mu yoksa 4 mü ? ben 4.sezon 4.bölümü bitirdim 5 görünmüyor
yeni sezon başlamadı dizi devam ediyor diye biliyorum ben
ahmetbaha-drs
13-10-2018, 09:38
Rick and Morty'i tavsiye ediyorum hala izlemeyen varsa :) :D
Yeni sezon 2019 Nisan'da :D
alphamzagil
13-10-2018, 10:19
Netflix -Fauda-'yı seyredin. Homeland'i sevdiyseniz bayılacaksınız.
Yeni sezon 2019 Nisan'da :D
Dün 4. sezonu bitirdim abi merakla 5.sezonu bekliyorum :)
Dün 4. sezonu bitirdim abi merakla 5.sezonu bekliyorum :)
Her sezonun enteresan başlaması güzeldi. Yeni sezon da muhtemelen senatörlüğü ilgili bişeyle başlayacak.
Low-Rider
15-10-2018, 09:45
İzlemediyseniz Ozarkı öneririm 2. Sezonu 30 Ağustosda yayınlandı.
Güzel tavsiyeydi bu teşekkürler, keyif alarak izledik. Biraz breaking bad vari bir dizi.
Şimdi Peaky Blinders'a başladık bakalım o da güzel gidiyor.
Shameless 9/6.bölüm efsane bitti :D
By CrAzY
01-11-2018, 14:54
Car Masters izleyen oldumu ? Netflix de dikkatimi çekti birinci bölümü izledim izlenir gibi görünüyor.
Low-Rider
02-11-2018, 11:57
Güzel tavsiyeydi bu teşekkürler, keyif alarak izledik. Biraz breaking bad vari bir dizi.
Şimdi Peaky Blinders'a başladık bakalım o da güzel gidiyor.
Peaky bitti, o da güzeldi baya.
Şimdi designated survivor izliyorum. Kiefer Sutherland'i 24 dizisinden zaten severim, bu dizi de güzel ama 2 güne biter :D
Var mı yeni tavsiyeler ?
Car Masters izleyen oldumu ? Netflix de dikkatimi çekti birinci bölümü izledim izlenir gibi görünüyor.
Baya keyifli o program, çıtır çerez 3 gün de bitirdim sıkmadan akıcı gidiyor.
bahaceliks
02-11-2018, 13:50
Fringe, House MD.
Teknikci
10-11-2018, 08:17
Fringe'ın kapağını görünce duygusallaştım bak :'(
Shameless 8. bölüm gelmedi bir türlü.
Grimlord
10-11-2018, 23:07
Norsemen acaip eğlenceli, Vikingleri alaya alan bir dizi. :D
Lilyhammer kadrosundan epey oyuncu var :)
Tavsiye ederim
Biraz Lost, biraz Game of Thrones tadında güzel bir dizi tavsiyesi bırakayım.
The 100 - Sanırım 5.sezon
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=ia1Fbg96vL0)
Antalyalogy
18-11-2018, 15:31
Titans ı tavsiye ederim. Güzel gidiyor şimdilik..
https://www.youtube.com/watch?v=hKer8HgsNKc
Shadow_Dancer
18-11-2018, 16:42
Bende peaky blinders’a basladim gercekten guzel
aslanneron
18-11-2018, 22:33
Titans ı tavsiye ederim. Güzel gidiyor şimdilik..
https://www.youtube.com/watch?v=hKer8HgsNKc
bi oturuşda 5 bölüm izledim güzelmiş gerçekten teşekkürler :D
Shameless 8. bölüm gelmedi bir türlü.
2019 Şubat yeni bölüm :/
Narcos / Mexico 5.bölüme geldim güzel gidiyor meksika da Kolombiya ile olan bağlantılarda da eski bölümlerdeki oyuncular var gayet güzel.
Bu arada El Chapoyu izleyenler bilir şu an Narcosta da El Chapo var, baya ezik göstermişler ona şaşırdım nasıl bağlayacaklar bakalım sonunda Chapo ortalığa AMK gazetesi dağıtıp kral oluyor çünkü.
Erdem K.
19-11-2018, 08:04
dexter'ı tavsiye ederim, sürükleyici ...
Narcos / Mexico 5.bölüme geldim güzel gidiyor meksika da Kolombiya ile olan bağlantılarda da eski bölümlerdeki oyuncular var gayet güzel.
Bu arada El Chapoyu izleyenler bilir şu an Narcosta da El Chapo var, baya ezik göstermişler ona şaşırdım nasıl bağlayacaklar bakalım sonunda Chapo ortalığa AMK gazetesi dağıtıp kral oluyor çünkü.
el chapo izlenmez narcos varken chapoda oyunculuk falan 0 narcos mexico güzel 2.sezon acil gelmeli :)
stranger things bitt tavsiye ederim
peaky blinders 4.sezondayım bugün oda biter siddetle tavsiye
the 100 u listeme ekledim peakyden sonra the 100 e gecerim muhtemelen :cool:
Netflix'te Limitless'ı bitirdim. Tek sezon 20+2 bölümlük bir dizi. Tavsiye ederim.
the last man on earth izlemeye başladım ben de, 20 dakikalık çere gibi gidiyor. Biraz "my name is earl" tadında bir dizi kendileri.
Teknikci
05-12-2018, 17:07
http://2.bp.blogspot.com/-N4uJgym-tW8/UP7-q7ZVvWI/AAAAAAAADvI/pxoezr46UWY/s1600/fringe+season+5+final+peter+olivia+walter+promo.jp g
https://blog.cyrildason.com/wp-content/uploads/2016/11/House-MD.png
bilim kurgu tarzı ne var ki ? Altered Carbon bitirdim dün gece, o ayarda bişiler bakıyorum.
bilim kurgu tarzı ne var ki ? Altered Carbon bitirdim dün gece, o ayarda bişiler bakıyorum.
Black Mirror'u deneyebilirsin.
Black Mirror'u deneyebilirsin.
onu da izledim ama güzeldi, bende yeri gelmişken izlemeyenlere tavsiye edeyim :)
Doctor who son sezonu çok sıkıcı geçiyor.
Son senelerde Arrow, the flash, supergirl, the legend of tomorrow serilerine sardım.
Bunlar dışında Fringe önerilmiş zaten.
Favori dizim "Chuck"dır. İzlemesi keyifli bir dizi.
Son senelerde Arrow, the flash, supergirl, the legend of tomorrow serilerine sardım.
Bunlar dışında Fringe önerilmiş zaten.
Favori dizim "Chuck"dır. İzlemesi keyifli bir dizi.
Konuşulan tavsiye edilenlere bakıyorum da izlemediğimiz dizi kalmamış pek :D Yenilere sarmak lazım, bazen şeytan dürtüyor Heroes tekrar izle diye :)
Konuşulan tavsiye edilenlere bakıyorum da izlemediğimiz dizi kalmamış pek :D Yenilere sarmak lazım, bazen şeytan dürtüyor Heroes tekrar izle diye :)
Legion izlemediyseniz tavsiye ederim, bilim kurgu - psikoloji baya karışık bi dizi. sabırlı olup düzgünce izleyen arkadaşlarım bile ben bi *** anlamadım diyip tekrar izlediklerine şahit oldum boş zamanınızda izlerseniz zevklidir.
Legion izlemediyseniz tavsiye ederim, bilim kurgu - psikoloji baya karışık bi dizi. sabırlı olup düzgünce izleyen arkadaşlarım bile ben bi *** anlamadım diyip tekrar izlediklerine şahit oldum boş zamanınızda izlerseniz zevklidir.
Evet Legion duydum ama izlemedim, bi araştırayım bakalım neymiş. Teşekkür ederim.
El Chapo beklediğimden de aksiyonlu çıktı. 2-3 güne biter. Ondan sonra Bodyguard'a başlayabilirim.
Ben de dizi konusunda biraz geriden geliyor olabilirim tabi. :D
Jim Carey hayranları için Kidding dizisini tavsiye ederim. Dram olduğundan komedi unsuru aramayın ama son bölümdeki "Allahu Ekber" deyip yılbaşı lambasını yakma sahnesini hatırladıkça kahkaha atıyorum.
Eternal sunshine of spotless mind ve Number 23 kafası bir oyunculuğu var dizide Carey'in
Dogs of Berlin
Izleyeniniz var mi bilmiyorum ama beni ilk bolumden sardi. suan 4.bolumdeyim
Almanyadaki irkci almanlar, alamancilar arasinda bir cinayet uzerinden yuruyen bir konusu var. Tavsiye ederim
Hakan: Muhafız
Ufak tefek hatalar olsada güzel olmuş bence izlenebilir.
Netlix gibi bir platformda olmaması gereken hatalar, adam telefon ile konuşuyor telefonda menü açık :)
bu arada bugün boştum tek oturuşta 10bölümü de izledim fena değil izlenebilir, güzel yerde yarıda kaldı ortalık karışacak :)
Netlix gibi bir platformda olmaması gereken hatalar, adam telefon ile konuşuyor telefonda menü açık :)
bu arada bugün boştum tek oturuşta 10bölümü de izledim fena değil izlenebilir, güzel yerde yarıda kaldı ortalık karışacak :)
ufak tefek hatalara cok camur atıldı platformlarda gereksizdi türkiye standartlarının üzerinde bi dizi oldu platformlarda gurur duymaları gerekirken cıktıgı gibi gecesine bitirdim.
şahsiyet izleyen var mı ona baslayayım diyorum konusu güzel görünüyor
ufak tefek hatalara cok camur atıldı platformlarda gereksizdi türkiye standartlarının üzerinde bi dizi oldu platformlarda gurur duymaları gerekirken cıktıgı gibi gecesine bitirdim.
şahsiyet izleyen var mı ona baslayayım diyorum konusu güzel görünüyor
Kesinlikle üzerinde ama işte bu tarz hatalar profesyonellik dışında kalıyor bana göre. Ne var yani birinin numarasını kaydedip oradan yalandan aramak, daha garanti olmaz mı yani ? Bu arada bende tek oturuşta izledim bitirdim :)
Dogs of Berlin
Almanyadaki irkci almanlar, alamancilar arasinda bir cinayet uzerinden yuruyen bir konusu var. Tavsiye ederim
Dün başladım ben de. Yorumlar güzel dizi ile alakalı. Alman polisiyeleri genelde iyidir.
El Chapo beklediğimden de aksiyonlu çıktı. 2-3 güne biter. Ondan sonra Bodyguard'a başlayabilirim.
Bodyguard ve Chapo bitti. Bodyguard sürekleyicilik bakımından biraz yavaş geçse de genel olarak güzeldi. Tavsiye ederim.
ts bjk macindan sonra basladim ve bitirdim.
surukleyiciligi iyiydi bence. devami da gelmeli
Ferhat_V
17-12-2018, 06:22
muhafız ı şimdi bitirdim..güzel keyifli ilk 4 5 bölüm aksiyon yok esas akyison 9.bölümden sonra kopuyor bence..2. sezonu bekliyorum merakla :)
ozyt1000
17-12-2018, 07:08
banshee
Aksiyonu bol dizi seviyorsanız şiddetle öneririm.
Jack Ryan'ı bitirdim 1. sezon ben oldukça beğendim.
banshee
Aksiyonu bol dizi seviyorsanız şiddetle öneririm.
Bi ara izliyordum buradan aldığım tavsiye sonrası. Bir zaman sonra tekrara düştüğünü hissettim olayların bıraktım. Acaba hangi sezonda bıraktım hatırlasam devam ederim :)
Ezele başlayacağım tekrardan bu gidişle
Netfilix playlist sıradan gönder..
Lakin baş roller genelde eşcinsel arkadaş ya adam adama markaj ya da lady lady..
Dogs of Berlin
black mirror bandersnatch den sonra basladım dogs of berline basladım sarıyo :)
Queen of South'u izleyebilirsiniz.
Bodyguard iyiymiş,tavsiye edilir.
ahmetbaha-drs
06-01-2019, 09:15
"Weeds"i daha evvel tavsiye etmiştim sanırım, izlemeyenler varsa eğer hakikaten eğlenceli bir dizi. :)
Antalyalogy
06-01-2019, 17:10
A Discovery of Witches
10 numara fantastik dizi.
Özet konu: Diana Bishop, tarihçi bir cadıdır. Yüzyıllardır kayıp olan kitap olan Ashmole 782'ye erişir ve onun gizemlerini çözmesi gerektiğini bilir. Ona gizemli Matthew Clairmont tarafından yardım teklif edilir, ama o bir vampir ve cadılar asla vampirlere güvenmemelidirler. Dizide cadılar, vampirler ve iblisler var. İkinci sezonunu bekliyorum..
Konuda arattım ama bulamadım "This is Us" iyidir
Aile ile ilgili olarak 3 farklı zamanı bir arada işliyorlar bazen sürükleyici bazen hüzünlü
Geçmiş-Günümüz flashbackleri güzel oluyor neyin neye yol açtığı yada bizi etkileyen şeylerin aslında küçüklükten oluşabildiği
Mstf_Drsn
06-01-2019, 21:00
Westworld Netflix dizisi. Konu olarak zengin insanların fantezilerini gerçekleştirmek için tasarlanmış bir kasaba ve içindeki tüm kişilerin robot olması fakat bu robotların bir süre sonra geçmişlerini hatırlamaları üzerine gelişen bir dizi. Gerçekten konu olarak farklı ve beğenebileceğiniz bir dizi. Fakat önceden söyleyeyim +18 sahneleri biraz fazlasıyla yer alıyor.
Önceki sayfalara göz attım ancak göremedim öneren oldumu bilmiyorum,
The Blacklist - 6. sezonu yayında. Her sezon 22 Bölüm ve 45'er dk.
Oldukça uzun soluklu her bölüm birbirinden bağımsız güzel bir polisiye. Ben kısa sürede 5 sezonu bitirdim. Tavsiye ederim.
James Spader'ın oyunculuğuna hayran kaldım.
İlk sezon resmi trailerı - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=JGBIimq1I3A)
Dogs of Berlin
Bende dün bitirdim cidden çok hoşuma gitti. Yanlı bir yapımdır, ya Türklere kıvırmıştır, ya Almanlara diye düşünüyordum. Bu yüzden çok izleyesim yoktu açıkçası başta, ama adamlar gayet olduğu gibi yansıtmışlar(Kastım silahlar falan değil).
Dogs of Berlin'e cumartesi başladık açılış sahnesinin Doggy olması ile evde soğuk rüzgarlar esti :hehe: :D :D
Son 3 bölüm kaldı bugün bitiririz :)
Dogs of Berlin'e cumartesi başladık açılış sahnesinin Doggy olması ile evde soğuk rüzgarlar esti :hehe: :D :D
Dizinin başlangıcı kesinlikle yanında bayan olmadan izlenmeli :D
Film'in adına güzel bi gönderme
Ferhat_V
07-01-2019, 21:25
bende 1. sezonu bitiricem bu gece 8. bölümdeyim..açılışdan belliydi filmin güzel geçeceği ben otelde açık yerde başladım bir de izlemeye nasıl utandım porno izler gibi :)
ben spoiler vermek istemedim, uyarmadım :D
1. bölümü izledim sardı, sarıyor :D
Netflix de YOU Isimli diIye basladim. Tek seson zaten sindirmeden bitecek. Benim hoşuma gitti çok ask meşk olsa da. Biraz dexter varı bir hava var.
Bandersnatch da enterasan. İlginç bir black mirror filmi olmuş.
Ferhat_V
08-01-2019, 06:31
bende 1. sezonu bitiricem bu gece 8. bölümdeyim..açılışdan belliydi filmin güzel geçeceği ben otelde açık yerde başladım bir de izlemeye nasıl utandım porno izler gibi :)
dizi zaten 1 sezonmuş ama son sahne yarım kaldı ben anlamadım..adam karısıyla görüşüyor tam bişey anlatacak dizi bitiyor ?
Netflix de YOU Isimli diIye basladim. Tek seson zaten sindirmeden bitecek. Benim hoşuma gitti çok ask meşk olsa da. Biraz dexter varı bir hava var.
dün iki bölüm izledik çok acayip işler olacak heralde diyorum. :)
YOU güzeldi çok farklı bir hikayesi var
Low-Rider
15-01-2019, 15:18
Var mı yeni tavsiyeler ?
Hakan muhafız ardından da dogs of berlin ışık hızıyla bitti
Day Walker
15-01-2019, 15:35
Netflix de Altered Carbon izledim tek sezon
Bide dün akşam Titanlara başladım.
Sezon finali yapmış mini dizileri kovalıyorum artık.
Diğer türlü bölüm gelecek diye beklerken öncesini unutuyorum oturup tekrar izlemek gerekiyor :D
onurrolla
15-01-2019, 19:01
Titans'ı öneririm 2 günde bitirdim, dc aleminin yeniden şahlanması adına çok güzel dizi yapmışlar fena sardı
Black Mirror'a başlamıştım. Cidden insanın hayatından çaldıkları çok dakika var :D
Hele 1.sezon 15milyonluk bölüm boşoğlu boş :D
Fauda sürükleyici bir diziymiş.2 günde 2 sezon bitirilir.
M_PROJECT
02-02-2019, 23:14
Netflix Sex Education
Netflix Sex Education
İsmi ilgi geçiçi olduğu için az evvel başlama kararı aldım tşk :D
ardicli2000
03-02-2019, 09:43
Black Mirror'a başlamıştım. Cidden insanın hayatından çaldıkları çok dakika var :D
Hele 1.sezon 15milyonluk bölüm boşoğlu boş :D
Bu kadar overrated bir dizi görmedim. Acayip övüyorlar ancak 3 temel bölümü var diğerleri onların çakmaları ve de Netflix'e geçtikten sonra zaten tarzı yumuşuyor ve iyice absürd hale geliyor.
M_PROJECT
03-02-2019, 10:49
İsmi ilgi geçiçi olduğu için az evvel başlama kararı aldım tşk :D
Isimden ziyade ergen iceren diziler komik oluyor. Bir de eskiden x files izleyenler var ise tanidik biri mevcut.
Isimden ziyade ergen iceren diziler komik oluyor. Bir de eskiden x files izleyenler var ise tanidik biri mevcut.
Bende seviyorum bu tarz basit alt metni olmayan ergen dizilerini :) Çekilen yerlerin doğası vs beni benden aldı :)
The punisher ikinci sezon başladı,
tavsiye ederim.
Kurtlar Vadisi ilk sezon akar :D
sense8 baya başarılı (lgbt içerir, oturup kız arkadaş / hanım / aile ile izlenmez) konusu güzel.
Hala izlemeyen varsa suits.
an itibariyle punisher'da bitti.
önerebileceğiniz bu tarz dizi var mı ? Netflix'de peaky blinders ve punisher'dan başka dizi izlemedim :)
Kurtlar Vadisi ilk sezon akar :D
1-97 bölüm candır :D
Duran emmiyi şevko mu öldürdü
1-97 bölüm candır :D
Duran emmiyi şevko mu öldürdü
Aslan Amca'ya sıktılar ,gitti dağ gibi adam
Aslan Amca'ya sıktılar ,gitti dağ gibi adam
Aslan akbey bilinen ismi. Şahıs Abbas ustaoğlu. İstihbarattan mı müdürüm ? Ağa babasıııı
ErkanCanS
05-02-2019, 01:17
Aslan akbey bilinen ismi. Şahıs Abbas ustaoğlu. İstihbarattan mı müdürüm ? Ağa babasıııı
Ulan aslan değil jackal bu esaaaat.
You deneyebilirsiniz fena değil :)
Ulan aslan değil jackal bu esaaaat.
Ulan ben bunamışım esat :D
Karahanlıyla bizzat ben görüştüm :D
Karahanlının çocuğu kaçırılıyor, Aslanla Alper operasyona çıkıyor Alper şehit, Aslan bir çocuk buluyor yetimhaneye binbir tembih koyuyor, çocuk Ali Candan, kgtye 1 numaradan giriyor, Ali candan kayıtlara trafik kazasında öldü diye düşürülüyor, mezarına bakınca ölmediği anlaşılıyor, Ulan Aslan değil bu Çakal Esaaaaaaaattttttttttttttttttt
Emre-Dylan
06-02-2019, 20:11
Banshee, American Gods, Punisher, Daredevil ama önce dareyi izleyin punisherdan önce, sense8 bunlar bayağı sağlam diziler. Titans fena değil zenci kadına herkes hasta :D
arabasızadam
07-02-2019, 13:26
Narcos 3. Sezonu izleyebileceğim biyer varmı?
MertSerhanÖ.
08-02-2019, 00:28
az önce dogs of berlin bitirmiş bulunuyorum.
izlemeyenler kesinlikle izlemeli.Her şeyiyle çok iyidi
az önce dogs of berlin bitirmiş bulunuyorum.
izlemeyenler kesinlikle izlemeli.Her şeyiyle çok iyidi
Türklere giydiriyorlar diye duymuştum, o yüzden de hep önyargılı oldum izlemek pek içimden gelmedi. Var mı öyle bir şey ?
Netflix geçtiğimiz hafta Prison Break'in 5 sezonunu da yayına sundu.
Daha önce izleyip bitirmiştim. Dayanamadım tekrar başladım.
Dikkatinden kaçanlar varsa diye yazmak istedim özellikle.
Low-Rider
11-02-2019, 12:21
"You" güzeldi. Pek çok saçmalık olsa da izlemesi keyifliydi.
"Masum" Türk dizisi, çook başarılı kesin izleyin.
Şimdi "Punisher"dayız, o da güzel gidiyor.
Türklere giydiriyorlar diye duymuştum, o yüzden de hep önyargılı oldum izlemek pek içimden gelmedi. Var mı öyle bir şey ?
3.bölüme kadar geldim henüz öyle bir durum yok,psikopat nazi hayranı insanlar var, Türkler var ..
nazileri kötü gösteriyor hatta.
Netflix geçtiğimiz hafta Prison Break'in 5 sezonunu da yayına sundu.
Daha önce izleyip bitirmiştim. Dayanamadım tekrar başladım.
Dikkatinden kaçanlar varsa diye yazmak istedim özellikle.
Ben de hiç izlememiş olan birisi olarak yeni başladım :D
Bende yarım kalan dizileri bitirip Prison Break e başlamayı düşünüyorum :)
MertSerhanÖ.
16-02-2019, 00:54
dizi içinde geçen olayların türklerle bi ilgisi yok 1-2 olay dışında.Onlar içinde türklere geçiriyolar denemez çok.Kendi içlerinde ki neonazilere daha çok tepki var mesela.başroldeki türk polis gay,ama hiç gay gibide değil.Türklere negatiflik olarak bu bi örnek mesela.Başlayın bence pişman olmazsınız
Schwarz II
16-02-2019, 07:22
The Sopranos hayranları burda mı :)
ahmetbaha-drs
16-02-2019, 10:00
BluTV'si olanlar için "Bozkır" bence çok güzel diziydi.
M_PROJECT
16-02-2019, 11:28
The Sopranos hayranları burda mı :)
New Jersey'de Bada Bing gercek adi ile Satin Dolls'a az gitmedik :D
Satin Dolls : The Original Bada Bing Club! (http://www.satindollsnj.com/satindollshome.html)
Skyhawk34
16-02-2019, 11:52
Dogs of berlin i açıp, saçmalıklarına yarım saat katlanıp kapattım. Çok fazla saçmalıkla başlıyor. Polisler ayrı bi salak oyuncular iğne üstünde gibi hiç biri tolüne bu kadarmı yakışmaz.
Black_Eagle
18-02-2019, 11:54
Daha önceki sayfalarda önerildimi bilmiyorum ama mafya tarzı filmleri seviyorsanız Peaky Blinders mutlaka izleyin. Bazı kişiler ilk bölümlerde sıkılıp bırakıyor ama kesinlikle çekimler olsun kostümler olsun mekanlar olsun çok güzel dizi. Özellikle 3 ve 4. sezon çok güzeldi. Ufakta bir uyarı yapayım sigaraya yeni başlayan ya da bırakmaya çalışan biriyseniz diziyi izlemeyin :) lanet olası Thomas Shelby çok güzel içiyor ve her sahnede elinde sigara var. Ben normalde sadece alkol ortamlarında içen bir sosyal içiciydim bu dizi yüzünden her izlediğimde canım sigara çekti. Kesin sigara şirketleriyle anlaşmalı :D
Daha önceki sayfalarda önerildimi bilmiyorum ama mafya tarzı filmleri seviyorsanız Peaky Blinders mutlaka izleyin. Bazı kişiler ilk bölümlerde sıkılıp bırakıyor ama kesinlikle çekimler olsun kostümler olsun mekanlar olsun çok güzel dizi. Özellikle 3 ve 4. sezon çok güzeldi. Ufakta bir uyarı yapayım sigaraya yeni başlayan ya da bırakmaya çalışan biriyseniz diziyi izlemeyin :) lanet olası Thomas Shelby çok güzel içiyor ve her sahnede elinde sigara var. Ben normalde sadece alkol ortamlarında içen bir sosyal içiciydim bu dizi yüzünden her izlediğimde canım sigara çekti. Kesin sigara şirketleriyle anlaşmalı :D
:D
https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2016/04/25/15/screen_shot_2016-04-25_at_15.14.51.jpg?w968h681
Sherlock bitti şimdi dizi arıyorum neredeyse hepsini izledik,Punisher'da az kaldı yeni önerilere açığım.
Sherlock bitti şimdi dizi arıyorum neredeyse hepsini izledik,Punisher'da az kaldı yeni önerilere açığım.
how to get away with a murder
https://www.netflix.com/tr/title/80024057
yigitblr
18-02-2019, 12:18
Project blue book a bakabilirsiniz. Historynin dizisi, amerikan hava kuvvetlerinin ufo aktivitelerini araştırmasını konu alan bir dizi oldukça güzel ilerliyor.
Low-Rider
18-02-2019, 12:22
how to get away with a murder
https://www.netflix.com/tr/title/80024057
bir süre sonra çok sıkıcı hale geliyor, yarım bırakmıştım ben
bir süre sonra çok sıkıcı hale geliyor, yarım bırakmıştım ben
Bize de bir ara aynı etkiyi yaptı ama bırakmadan devam ettik.
Dördüncü sezonda fena coşuyor, dün bitirdik.
Marvel serileri ile ilgili kısa bir yorum yapayım :)
İzlenmesi gerekenler (sırasıyla)
1) Daredevil 1. sezon
2) Jessica Jones 1. sezon
3) Luke Cage 1. sezon
4) Daredevil 2. sezon
Bu kısımda iki paralel zaman dizisi devreye giriyor.
birisi PUNISHER, diğeri de Defenders :) MARVEL'da da izlediğim en iyi dizi Punisher.. gerçekten çok başarılı 1. sezon
sonrasında Luke Cage 2. sezon, Daredevil 3. sezon ve Punisher 2. sezon ile bitirebilirsiniz :)
Zaten yeni sezonları gelmeyecek :D Disney ile anlaşması bitti diye yenileri çekilmiyor.
(ARADA Iron Fist diye bir dalyaprakta var ama onu izlemesenizde olur, vakit kaybı :D )
Black_Eagle
18-02-2019, 13:06
https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2016/04/25/15/screen_shot_2016-04-25_at_15.14.51.jpg?w968h681
bu nasıl sigara içmektir Thomas fucking shelby :D
bu nasıl sigara içmektir Thomas fucking shelby :D
Adam dizi boyunca 1-2 defa yemek yedi :D Bunun dışında sürekli sigara & viski :)
Adam dizi boyunca 1-2 defa yemek yedi :D Bunun dışında sürekli sigara & viski :)
Ben en çok Arthur'a acıdım dizide garibim ya :(
Low-Rider
18-02-2019, 13:32
Behzat ç izlerken sigara içiyordum sıkıntı yoktu, karşılıklı yakıyorduk.
Ama peaky izlerken canım çekti valla yalan yok, herif sevişiyor sigarayla :D
optimus_prime
18-02-2019, 13:33
l nearly got FUCKING EVERYTHING
Behzat ç izlerken sigara içiyordum sıkıntı yoktu, karşılıklı yakıyorduk.
Ama peaky izlerken canım çekti valla yalan yok, herif sevişiyor sigarayla :D
Gerçek hayatında da içiyor mu acaba diye düşündüm bende :D
Gerçek hayatında da içiyor mu acaba diye düşündüm bende :D
Ben de dizideki gri bentley'in replika mı orjinal mi olduğunu sorguluyorum efenim. Saygılar.
Ben de dizideki gri bentley'in replika mı orjinal mi olduğunu sorguluyorum efenim. Saygılar.
Boyasız :D
6 Beautiful Classic Cars Used In Peaky Blinders - Carole Nash (https://www.carolenash.com/insideclassics/classic-car-news/6-beautiful-classic-cars-used-peaky-blinders/)
Erdem K.
19-02-2019, 07:20
Se. education tam senlik dizi ...
Se. education tam senlik dizi ...
Birlikte izleyelim o zaman patlat mısırı yeni 95'' OLED QLED 5D televizyonunda.
ghibli06
20-02-2019, 19:17
Kuzgun!!! Ezel çakması ama olsun, otelde iyi gidiyor :)
coolvtec
21-02-2019, 20:38
Eşimle sadece final yapmış dizileri seyrediyoruz. Son bitidiğimiz dizi JUSTIFIED. Nereden tavsiye aldığımı unuttum.
Dizi Amerika'da güncel zamanda geçiyor. Kahramanımız federal detektif. İşini son derece seviyor, son derece cesur, kararlı veeeee, çoooook hızlı silah çekiyor. Ünü ise suçlu ile karşı karşıya gelip ilk önce onun ateş etmesini beklemek. Olmadı tahtike diyor vb. Karşıdaki ateş etmeye yeltenince de direk vurup öldürüyor. Bi süre sonra arkadaşı doğum büyüdüğü kasabaya sürüyorlar :) ve dizii öyle başlıyor işte.
Banshee kıvamında başlıyor. 6 sezon x 13 'er bölüm. Genelde diziler bir süre sorna sıkar. Bunda ise tempo giderek yükseliyor. Ara ara Breaking Bad kıvamına geldiği de oluyor. Sadece son sezonda biterme kararı almışlar sanırım, biraz tempo düşer gibi oluyor ama final sahnesi çok hoşuma gitti benim.
Mantık hataları çok az. Hadi len öyle mi olur, salak mıyız vb dediğim çok az oldu ki dizede hiç sevmem mantık hatalarını.
Kısaca seyredin. :)
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51h3w2kRJfL._SY445_.jpg
Erdem K.
22-02-2019, 15:43
Parfum / Koku
güzel dizi, tavsiye ederim ...
Behzat Ç. Netflix de tekrar ayni kadroyla başlayacakmış. Güzel haber diye buna derim :)
Behzat Ç. Netflix de tekrar ayni kadroyla başlayacakmış. Güzel haber diye buna derim :)
ne zaman kanka belli mi
ne zaman kanka belli mi
Kanka Bilmiyorum da tekrar bölümleri yayınlamazlar herhalde inşallah
Adamların reklamını yaptım resmen, Sense8 çok beğendim, (not eşcinsel değilim :D) çekimler, anlık geçişler şahane.
2. sezon finali de çok güzeldi.
David FINCHER'ın mindhunter dizisine başladım ilk 2 bölüm çok iyiydi...
Ferhat_V
04-03-2019, 01:37
la casa de papel 3. sezon tarihi belli mi nette 1 ocak 2019 denmiş ama 3 ay geçti ?
Dogs of berlini tavsiye ederim oyunculuklar saglam karakterler guzeldi.Dizinin akiciligi yerinde.
Sex Education. Zaman kaybı.
MertSerhanÖ.
09-03-2019, 17:26
izlicek bişey pek kalmadıgındam umbrella academyi izliyimde vakit geçsin dedim.
fantastik severler izleyebilir 1 sezonluk bir dizi.İlk bölümlerde çocuk dizisi gibi gelsede son 3 4 bölümü güzel.Vakit geçirilebilir,allison ablamızın seksiliğine ve 5 numaranın cool tavırlarının hastasıyız:)
ghibli06
11-03-2019, 10:43
The100 ilk sezon mukemmle, ikinci sezon heyecanla izlenir ucuncu sezon tam bir eziyet...
prison break e başladım,harika diziymiş yeminle :d
ghibli06
11-03-2019, 10:58
prison break e başladım,harika diziymiş yeminle :d
İlk sezondan mi basladin? 2005-2006 falandi sanirim ilk sexon, 1 hafta gecmezdi valla sabirsizliktan olurdum :)
İlk sezondan mi basladin? 2005-2006 falandi sanirim ilk sexon, 1 hafta gecmezdi valla sabirsizliktan olurdum :)
aynen abi ilk sezondan başladım,bizimkinin hapishane transferi iptal edildi müdür pope tarafından :) bakalım şimdi neler olacak
CloudGrey
11-03-2019, 11:10
The100 ilk sezon mukemmle, ikinci sezon heyecanla izlenir ucuncu sezon tam bir eziyet...
abi yapma the 100 ergen liseli dizisi resmen.
o kadar çok çekim hatası varki o yüzden bütün olayları gece yapıyorlar.
3 tane demirbaş replik var zaten dizide ;
1.) hayatımı sana borçluyum x kişisi.
2.) halkım için yapacağım.
3.) savaşa giriyoruz.
ps ; 5.sezondayız, manitam zoruyla izliyorum her bölümün 15-20 dakkası uyuyorum.
başka birşey daha keşfettim.
walking dead (bluetv) hariç bütün diziler dizibox'da var boşuna netflixe para vermeyin.
ayrıca birçok dizide zaten başka siteye dönmek zorunda kalacaksınız çünkü netflixde yok.
ör : the 100 5.sezon yok , vikings 5. sezon 10dan sonra yok vs vs.
tavsiyem ; The Last Man on Earth (TV Series 2015–2018) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt3230454/)
ghibli06
11-03-2019, 11:26
abi yapma the 100 ergen liseli dizisi resmen.
o kadar çok çekim hatası varki o yüzden bütün olayları gece yapıyorlar.
3 tane demirbaş replik var zaten dizide ;
1.) hayatımı sana borçluyum x kişisi.
2.) halkım için yapacağım.
3.) savaşa giriyoruz.
ps ; 5.sezondayız, manitam zoruyla izliyorum her bölümün 15-20 dakkası uyuyorum.
başka birşey daha keşfettim.
walking dead (bluetv) hariç bütün diziler dizibox'da var boşuna netflixe para vermeyin.
ayrıca birçok dizide zaten başka siteye dönmek zorunda kalacaksınız çünkü netflixde yok.
ör : the 100 5.sezon yok , vikings 5. sezon 10dan sonra yok vs vs.
tavsiyem ; The Last Man on Earth (TV Series 2015–2018) - IMDb (https://www.imdb.com/title/tt3230454/)
İste ilk sezon biraz sardi baktim izleniyor, devam ettim... Sonrasinda konu sardirdi hadi 2. Sezon da izlendi ama 3.sezon tam fiyasko 10 gundur bitiremedim :)
63owen63
11-03-2019, 11:36
Kısa ve farklı birşey arayanlar için kanaga, youtube da tamamı var, mehmet günsor 'un işi,biraz fantastic biraz mistik,şamanik ama ince mesajlar barındırıyor, çerez niyetine.
ahmetbaha-drs
11-03-2019, 12:08
"The Young Pope" Blutv'si olanlar varsa kaçırmasın, belki diger sitelerde de olabilir. :)
63owen63
11-03-2019, 13:05
"The Young Pope" Blutv'si olanlar varsa kaçırmasın, belki diger sitelerde de olabilir. :)
izledim, çok keyifli gitti, güzel iş :)
daredevil'i kim önerdiyse teşekkür ediyorum, başarılı başladı.
denizhandinc
11-03-2019, 19:49
aynen abi ilk sezondan başladım,bizimkinin hapishane transferi iptal edildi müdür pope tarafından :) bakalım şimdi neler olacak
T-Bag reis :D
daredevil'i kim önerdiyse teşekkür ediyorum, başarılı başladı.
Sen o seriyi toptan izle :)
daha önceki mesajlarda sıralamayı yapmıştım. Kronolojik olarak...
Bi de Punisher'a geç daredevil 2. sezon sonrası bak gör neler oluyor :D
Sen o seriyi toptan izle :)
daha önceki mesajlarda sıralamayı yapmıştım. Kronolojik olarak...
Bi de Punisher'a geç daredevil 2. sezon sonrası bak gör neler oluyor :D
Tersten başlamışım ben, punisher'ı soluksuz izledim desem yeridir.
Çok övgüyle bahsedilen bir diziydi,yeni başladım bende.Güzel dizi.
https://i.postimg.cc/pdpPQF94/the-wire1.jpg
Soulfly netflix dizisi mi
Soulfly netflix dizisi mi
Bildiğim kadarıyla orda yok,ben torrentten indirdim :)
ardicli2000
14-03-2019, 08:51
The Wire yıllarca IMDB'de en yüksek puanlı dizi olarak ilk sırada yer almıştır. 9.7 puanı vardır. Polisiye dizidir. Durgun başlar. İlk 3-4 bölüm sabır gerektirir. Yazarları emekli polislerden danışmanlık alır. Senaryolar bunun üzerine gerçekçi olarak hazırlanır. Çekim, yapım, senaryo ve oyuncu kalitesi had safhadadır. Dizi ve filmlerde bu ögelere önem verenlerin izlemesini tavsiye ederim.
Bir de House M.D. vaz geçilmezimdir :)
ahmetbaha-drs
17-03-2019, 10:42
The Wire kesinlikle izlenmesi gereken dizilerden birisi bence.
+Daha evvel önermişimdir muhtemelen ama tekrar soyleyeyim "Animal Kingdom" gerçekten çok iyi bir dizi.. GTA dizi olsaydı herhalde böyle olurdu.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=eJdywN-g-YM
ufuksaracci
04-04-2019, 16:07
Beyler Game of Thrones'un eski sezonlarını nereden izleyebilirim, bütün sitelerden kalkmış hemen hemen.
Beyler Game of Thrones'un eski sezonlarını nereden izleyebilirim, bütün sitelerden kalkmış hemen hemen.
blutv den izliyoruz biz şu an.
ufuksaracci
04-04-2019, 16:18
Her platforma üyelik alıyorum bıktım artık, dizi sitelerinde falan yok galiba.
sekizsilindir
04-04-2019, 17:34
Argo, madde kullanımı, cinsellik, şiddet
https://i.hizliresim.com/nQqjpB.jpg (https://hizliresim.com/nQqjpB)
suç kartellerinden, Belfast'taki IRA ya kadar uzanan ilişkiler yumağı , bir motosiklet kulübü hikayesinden çok fazlasıdır SOA.
Kurt Sutter'ın ödüllü dizisi Sons of Anarchy'nin devamı niteliğinde olan Mayans M.C. den devam edilir.
https://i.hizliresim.com/WqOgaQ.jpg (https://hizliresim.com/WqOgaQ)
rain man
04-04-2019, 19:10
Argo, madde kullanımı, cinsellik, şiddet
https://i.hizliresim.com/nQqjpB.jpg (https://hizliresim.com/nQqjpB)
suç kartellerinden, Belfast'taki IRA ya kadar uzanan ilişkiler yumağı , bir motosiklet kulübü hikayesinden çok fazlasıdır SOA.
Kurt Sutter'ın ödüllü dizisi Sons of Anarchy'nin devamı niteliğinde olan Mayans M.C. den devam edilir.
https://i.hizliresim.com/WqOgaQ.jpg (https://hizliresim.com/WqOgaQ)
Izledigim en iyi dizilerden top 3ü zorlar.
Özellikle yan karakterlerin ve müziklerin başarısındaki rolü çok fazla.
Mayans'a başlamıştım, başta biraz zorlama geldi devam edemedim. :)
alper_pug
04-04-2019, 19:23
Soa , hayatim boyunca izledigim en iyi dizi. :)
sekizsilindir
04-04-2019, 23:16
Izledigim en iyi dizilerden top 3ü zorlar.
Özellikle yan karakterlerin ve müziklerin başarısındaki rolü çok fazla.
Mayans'a başlamıştım, başta biraz zorlama geldi devam edemedim. :)
SOA nın 5. Sezon 10.bolumune geldim, Mayans için yaptığın yorum, aynısı bende SOA nın ilk bölümlerinde oldu, ama iyiki devam etmişim şu an çok keyifli.
Soa , hayatim boyunca izledigim en iyi dizi. :)
Bende o sırada hala Breaking Bad duruyor
CloudGrey
05-04-2019, 08:21
tek bir yol var oda digitürk 12TL'lik aylık dizi paketi.
buna üye olunca bein connectten bütün sezonlarıda izleyebiliyorsunuz ayrıca türkçe dublaj mevcut ve hayatımda gördüğüm en iyi dublaj.
bütün ses sanatçılarıda tanıdık bildik isimler örneğin Cersei Lannister'ı Sibel Alaş seslendirmiş(zaten kendisi kitaplarında çevirmeni)
onun haricinde belki nete düşebilir torrent vs. ama dizi sitelerinde yayın olabileceğini sanmıyorum.
blu'da 7. sezon yok muhtemelen 8de olmayacak.
1 nisandada blu'da Walking dead bitti.
Sanıyorum ekimde 10. sezon başlayacak.
How I Met Your Mother
Hem 20 25 dk hemde baya keyifli, 2 defa bitirdim
Supernatural
Gereğinden fazla uzasada (14sezon) bence çok başarılı
barakuda26
15-04-2019, 08:40
Game of thrones yeni sezonu izleyebileceğim bi site bilen varmı ?
enes_srb
15-04-2019, 17:40
+1 bende arıyorum
uykucu96
15-04-2019, 19:02
Game of Thrones 8.Sezon izle | hdfilmcehennemi1.com | Film izle | HD Film izle (https://www.hdfilmcehennemi1.com/game-of-thrones-8-sezon-yabanci-dizi-izle/)
buradan izleyebilirsiniz
ErayCerit
15-04-2019, 21:47
Rex Film izle - Yeni ve Guncel Dizi ve Filmleri HD İzle (https://www.rexfilmizle.com/)
yasak mı bilmiyorum link paylaşımı ama buradan izleyebilirsiniz
ghibli06
08-05-2019, 19:28
The Punisher 2. sezon da bitti... gerçekten iyi diziydi, John Wick gibi, adam hiç ölmüyor :)
herkes mot gibi böyle dizi mi olur dedi ama ben izledim açıkçası genel olarak da hikaye akışı filan gayet iyi The protector 2. sezonu da bir çırpıda bitiverdi.
Ferhat_V
08-05-2019, 23:56
the blacklist yeni sezon neden yayınlanmıyor varmı bilen ? netflix 5. sezon var sadece ama 6.sezon dizi sitelerinde var ?
8 hariç tüm sezonlar 1020p olarak bende mevcut ama maalesef aynı şehirde değiliz :)
İstanbul da olup kotama zeval gelmesin izleyeyim diyen varsa harici disk ile beklerim
Erdem K.
09-05-2019, 10:19
marvel dizilerini sevenlere luke cage'i izlemelerini tavsiye ederim ...
Polisiye, FBI - CBI sevenler için her bölümü farklı bir olay vakayı anlatan THE MENTALIST izlemelerini tavsiye ederim
ahmetbaha-drs
15-05-2019, 01:35
Netflix'te Street Food'u tavsiye ediyorum :) Muhtemelen diğer sitelerde de bulunur.
zOnstyLe
15-05-2019, 03:51
8 hariç tüm sezonlar 1020p olarak bende mevcut ama maalesef aynı şehirde değiliz :)
İstanbul da olup kotama zeval gelmesin izleyeyim diyen varsa harici disk ile beklerim
Ekmegimizle oynuyosun :P
Ekmegimizle oynuyosun :P
7-8 yok yahu :D
Yaşanmış en büyük nükleer kazayı anlatan 5 bölümlük mini bir dizi.
Tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=s9APLXM9Ei8
2 bölüm izledim hemen yeni bölüm lazım