Orijinalini görmek için tıklayınız : BRAVO HGT MK2 inceden uzama......
ölesine çektiğimiz bir video aslında,,,video da sesin nasıl çıktığını görmek istemiştik :p sizinlede paylaşmak istedim,,,bravomuzun ilk videosudur ayrıca :)
http://videos.streetfire.net/video/BRAVO-HGT-MK2-155BG_180653.htm?ref=ae50fd2c-c740-4ce1-bef3-9b0a00dd42f3
punto_multijet
01-09-2008, 20:41
sanırım streetfireda sorun var yada benim baglantıda izleyemedim ama izlemeden kıskandım :D hız gostergesini yaptırınca bende cekeyim video :D
punto_multijet
01-09-2008, 20:44
düzeltiyorum şimdi izledim maşallahı var Görkem kazasız belasız...
ses hoş fıltren neydı gorkem..
dragon07
01-09-2008, 20:52
aracı hangi şehirden aldınız?
teşekkürler arkadaşlar,,,,,kaancım çek sende bakalım yaa bi kadran videosu vtec ciler atışıp duruyolar burdan halk ozanı gibi :) .......
serkan filitre sparco marka sünger bi filitre ama pek hayırlı değil bence işi bitik en kısa zamanda değiştircem,,,zaten şuandaki yeride kötü...........
dragon07,,araba ankara arabası daha yeni aldım 5 gün oldu.......
ses süper , hayırlı olsun aracın kazasız belasız
punto_multijet
01-09-2008, 20:58
kaancım çek sende bakalım yaa bi kadran videosu vtec ciler atışıp duruyolar burdan halk ozanı gibi :) .......
5 silindir sesi baska ama demi ;)
5 silindir sesi baska ama demi ;)
aynen öle valla ben zaten bravo nun en çok sesine ve tasarımına hastayımki olunmıcak gibide değil :) ............
ses süper , hayırlı olsun aracın kazasız belasız
çok teşekkürler hepimize allah ağız tadıyla kullamayı nasip etsin..........
Ses gerçekten çok tahrik edici. çok hoşuma gitti.
Peki egzoz falan varmı ?
Ses gerçekten çok tahrik edici. çok hoşuma gitti.
Peki egzoz falan varmı ?
ses kesinlikle tam aradığım gibi gerçekten canlı canlı duyulması gereken bi ses,,,,,evet egzoz var,, kat sonrası düz boru ve hks replika son susturucu var,,,,ama şuanda bunların ben pek arabaya yaradığını düşünmüyorum ses dışında :D zaten lastiklerde merengoni kar lastiği :D filitrede dediğim gibi hem yer itibariyle hemde filitrenin genel durumuyla olsun oda pek verimli değil gibi görünüyo...............
Eray Yümsel
01-09-2008, 21:29
maşallah. baskı kaçırıyo gibi... bravoların sesini hep beğenmişimdir.
teşekkürler eray,,,,baskı balatası yeni aracın benden önceki sahibi takmış,,,,3 e atarkenki kısımda biraz terettütlü attım araba vardı ,,,bide zaten şuan acemisiyim daha tam atamıyorum sonuçta vitesleri o yüzden sana öle geldi sanırım.........
maşallah görkem kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin seste maşallah :)
çok iyi 0-100 leri ne bu cihazların ...
maaşallah güzel ses,güzel arab
herkese çok teşekkür ederim ,,,,,ümitcim astrayla seste kapışırız artık :D
0-100 km değerleri fabrika verisi 8.0sn ,,,fakat genelde testler 8.2 ve 8.5 sn gibi değerler civarında çıkıyo,,,,
chiefkadir
01-09-2008, 22:57
Hayırlı olsun Görkem.Ses ve konfor artıları var yakıtı düşünme zevkini çıkar,buluşmalara vectra yerine bunla gelirsin artık ;)
Hayırlı olsun Görkem.Ses ve konfor artıları var yakıtı düşünme zevkini çıkar,buluşmalara vectra yerine bunla gelirsin artık ;)
teşekkürler kadir abi ,,,tabi artık roll gecelerinde bunla boy göstercez :)
sesi audi quattro gibi :)
çok saolun arkadaşlar beğendiğinize sevindim gerçektende,,,,ömercim o senin güzelliğin bu arada :D
ciddi anlamda tam bir italyan sesi var su hgt`lerde :)
masallah cok guzel ,kazasiz belasiz kullan insallah.
hayirli olsun. :)
maşallah görkem,hayırlı olsun araban :)
Shadow_Dancer
02-09-2008, 09:25
Maşallah Maşallah
Cigerden geliyor valla...
Bu arada yakıt olayın nasıl hiç ölçme şansın oldu mu?
ses çok guzel kazasız belasız..:)
vti 'la yürümesi lazım bunun hatta geçmesi ....
abidin TYPE-R
02-09-2008, 10:32
Cıkan ses gercekten cokıyı zaten hgt nın sesı harbı baska
iyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar,,,,şu an için tam bi benzin ölçümü yapmadım ama benzin ışığı yandığından 100liralık benzin aldım tekrar lamba yandığından 310km yol yapmıştım,,,,ortalama 330ykr gibi bi değer ediyo km de ki yakıtı,,inşalahh böle olur diyorum :D
masaallah aracının ses mukemmel
DogukanB
02-09-2008, 13:34
Hayırlı olsun. Ses muazzam. Heralde konutkentte gazlayan hgt buydu.
Hayırlı olsun. Ses muazzam. Heralde konutkentte gazlayan hgt buydu.
teşekkürler,,,evet konutkent tarafında oturuyorum :)
Masallah :)
Ben de sesine asıgım HGTlerin :)
Dısarıdan cekilse daha da güzel ses verir :D
Shadow_Dancer
02-09-2008, 13:42
iyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar,,,,şu an için tam bi benzin ölçümü yapmadım ama benzin ışığı yandığından 100liralık benzin aldım tekrar lamba yandığından 310km yol yapmıştım,,,,ortalama 330ykr gibi bi değer ediyo km de ki yakıtı,,inşalahh böle olur diyorum :D
güzel bi rakam bence...
Beni korkutan tek şey yakıt bu arabada, temiz bişe bulunsa çok zevkli olur kanımca...
güle güle kullan tekrar
güzel bi rakam bence...
Beni korkutan tek şey yakıt bu arabada, temiz bişe bulunsa çok zevkli olur kanımca...
güle güle kullan tekrar
evet bende almadan önce hep yakıt konusunda şüpheliydim,inan kullanımı ciddi anlamda keyifli bi araç ,, bakımlı iyi durumda bi araç demekki bu civarlarda yakıcaktır.....çok teşekkürler tekrardan
Masallah :)
Ben de sesine asıgım HGTlerin :)
Dısarıdan cekilse daha da güzel ses verir :D
evet dışardan ses ciddi anlamda dahada güzel,,,,senimi kırcam abicim en kısa zamanda bi tanede dışardan video çekeriz :) ........
vti 'la yürümesi lazım bunun hatta geçmesi ....
sen üçyüzyedinle geçemedin mi ?
hayırlı olsun görkem.allah kaza bela vermesin.
fotosu varmı aracın.
Sesi Cok TatLı vaLLa...HayırLı ugurLu oLsun
hayırlı olsun görkem.allah kaza bela vermesin.
fotosu varmı aracın.
teşekürler İbo ,,,,otomobilleriniz bölümüne ekledim kardeşim fotoları ...........
CeSaNCeEm
02-09-2008, 16:48
Ses çok iyi ama dışarıdan çok daha iyi kazasız belasız görkem :)
Ses çok iyi ama dışarıdan çok daha iyi kazasız belasız görkem :)
saolasın cem,,canlı canlı duyan birisi olarak dışardan diyosun yani :D,,kaç gündür uğrıcam sana valla vakit olmuyo.........
CeSaNCeEm
02-09-2008, 17:52
saolasın cem,,canlı canlı duyan birisi olarak dışardan diyosun yani :D,,kaç gündür uğrıcam sana valla vakit olmuyo.........
Gel gel ben gazlarım sende dışardan video çekersin :hahaha:
tamam canım çekeriz valla :D
hayırlı uğurlu olsun abii :)
kazasız belasız, kısmet olursa kaçıcam herhangi bi tatilde yanına deneriz o zmn neler yapabiliyor bu alet :D
hgt sesi bir başka maşallah
Serkan.S
03-09-2008, 12:50
Gayet iyi yakmış.Düzgün bir bakımdan geçtikten sonra daha 290 a fılan iner heralde.
eyvallahh levocum ,,,sen gel bekliyorum ,,,,,
serkan,,evet gerçekten iyi yaktı bu kadarı bile yeterli ama dediğin gibi biraz daha elden geçince biraz daha düzelir heralde.......
ibrahim çok saoll teşekkür ederim,,,,,,,,
Viper yavrusu mübarek:D Ses güzel çıkmış videoda.
Masallah gercekten harika bi sesi var.. Cok yirtici :)
çok teşekkürler arkadaşlar bide dışardan çekicem en kısa zamanda,,,gerçekten sesi için bile dünyaları yakarım :D (benzin açısından ) :D ......................
su106GTI
06-09-2008, 15:10
sesı cok guzel arabanın massallahı var benım arkadasımdada var ama iii gitmiyo sankı senın arabanın devır cevırısı daha iiiiii gibi demekkı bu arabaların gıdısı cok farkedıyo arabadan arabaya yarıs vıdeon olursa daha ıı anlasılır heralde nasıl gıttıgı. kazasız belasız surusler.
sesı cok guzel arabanın massallahı var benım arkadasımdada var ama iii gitmiyo sankı senın arabanın devır cevırısı daha iiiiii gibi demekkı bu arabaların gıdısı cok farkedıyo arabadan arabaya yarıs vıdeon olursa daha ıı anlasılır heralde nasıl gıttıgı. kazasız belasız surusler.
çok teşekkürler,,,,,dediğin gibi aslında her arabada olduğu gibi arabadan arabaya fark ediyo ama bravo hgt ler birazda nazlı nazik makinalar onun için fark biraz daha belirgin sanırım,,,,şuan için pek deneme fırsatım olmadı ama banada fena gelmiyo gidişi ama üstündeki parçalara ( filitre ve egzoza ) pekte güvenmiyorum açıkcası istediğim değişiklikleri yapınca daha iyi olcağını düşünüyorum..........
SertacTDemir
10-09-2008, 23:19
Yakıt tüketiminden korkulur hep bravoların fakat seninkinin tüketimi gayet güzel , tekrardan maşallah diyeyim kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile...
Yakıt tüketiminden korkulur hep bravoların fakat seninkinin tüketimi gayet güzel , tekrardan maşallah diyeyim kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile...
çok teşekkürler sertaç,,,valla şuan için korktuğum boyutlarda değil,,,gayet memnunum,,,,sende tam zamanında sattın 206 gti mızı,,,denerdik iki takılırdık :D
SertacTDemir
11-09-2008, 17:49
Yurtdışına çıkacağım için sattım görkem 206gti ı , eğer dönersem alırım yine o tarz birşeyler takılırız kardeşim :)
oooo iyimiş sertacım hayırlı bi iş için satmışsın o zaman :) sen zaten fanatik adamsın bekliyorum tekrar dönüşünü gti familyasına :D .....................