Orijinalini görmek için tıklayınız : Kia cee'd 1.6 CRDI premium
Arkadaşlar ilandaki aracı almayı düşünüyorumda aramızda kullanan iyi yada kötü yorumu olan bu araba hakkında varsa öğrenmek isterim. Sizce parasının arabasımıdır?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-2012-kia-ceed-premium-paket-165887947/detay/)
Bence donanımı, motoru vs acısından parasını kesinlikle hakediyor.
Babama gecen yaz zorla aldırdım, wagon modelini bir alt paket...Şu an inanılmaz memnun.
Ben de kullandıgımda inan altımdaki A3ten farkını görmüyorum, hatta daha dolu daha keyif veren bir otomobil.
Zarar ederim diye de düşünme biz 52bine aldık misal, su an 60-65 bine satılır.
zaten donanım olarak beni cezbetti araç çok ekstrası olan bi araba ama işde bizim standart Türk aklı dicem, kia ya 60 binlara paramı verilir arkadaşa olay döndüğü zaman satarken sıkıntı veya zarar çok yaşarmıyım onu düşünüyorum
birde yakıt konusunda test verilerinden ziyade birebir test etmiş arakaş varmı şehir içi istanbul trafiğinde ne yakarız bu araba ilen
zaten donanım olarak beni cezbetti araç çok ekstrası olan bi araba ama işde bizim standart Türk aklı dicem, kia ya 60 binlara paramı verilir arkadaşa olay döndüğü zaman satarken sıkıntı veya zarar çok yaşarmıyım onu düşünüyorum
Valla o devirler gecti acıkcası, kia eski kia değil cünkü artık.
Bende Audiden önce Kia Pro Ceed vardı 2010 model, o arabayı da zarar etmeden sattım, satma niyetimiz kesinlikle yok ama su ankini de zararsız kolay satarız diye düsünüyorum.
Benim düsüncem öncelikle golf falan bak, o fiyatlara donanımlı güzel bir golf alamıyorsan buna yönel, cünkü sende de biraz kia önyargısı var gibi :)
Ama bu araba donanım olarak, motor olarak golfün gercekten önünde.
Yakıt tüketimi de 5.7 falandı bizim sehirici, otomatigi biraz daha fazla yakabilir. Tabiki 3000km de arabadan bahsediyorum, bakımdan sonra düsecek bizimki de.
ne kadar süre kullanmak için aldığınız önemli bence. 2 sene falansa değer. eger hızlı değiştiririm diyorsanız bence degmez. araçalr cidden çok güzel, donanimle kaliteli vs ancak piyasası kim ne derse desin yavaş
İbrahim33
01-06-2014, 16:01
Parasını sonuna kadar hak eden bir araç.Hele ki şu piyasada.
darkmoon
01-06-2014, 16:52
bazen diyorum satıyım arabaların alayını şöyle güzel az yakan yakışıklı bir şey alıyım 5.2 nedir ya daha hayatımda şu yaşıma geldim 9 dan altını görmedim. geneldede hep 10 litre ve üstü..
PiscocuK
01-06-2014, 17:28
kuzen serdarın arabayı kullansana.bunun tek kapısı var onda.yarın maçta bi test et derim
İbrahim33
01-06-2014, 19:06
bazen diyorum satıyım arabaların alayını şöyle güzel az yakan yakışıklı bir şey alıyım 5.2 nedir ya daha hayatımda şu yaşıma geldim 9 dan altını görmedim. geneldede hep 10 litre ve üstü..
Bende dizel arabamla çok yakıyorum diye (şehir içi 6.8 lt.) hayıflanıyorum Emre abi :)
kuzen serdarın arabayı kullansana.bunun tek kapısı var onda.yarın maçta bi test et derim
Kuzi doğru dedin ben bir deniyim bakim gerçi yarına kadar almış olabirim arabayı :)
gerekenleri soylemişler zaten benim aldıgım donemde 3 donanım vardı en altı benimkiydi ( highline golften hallicedir donanımı ve güclüdür hızlıdır) simdi benimde altıma donanım getirdiler :) premium en üstü.yakıt olarak cok degisik 5-6 yaktıranda 8den asagı dusuremeyende var. istedigin ayrıca ozel bişey varsa sorabilirsin söylerim
gerekenleri soylemişler zaten benim aldıgım donemde 3 donanım vardı en altı benimkiydi ( highline golften hallicedir donanımı ve güclüdür hızlıdır) simdi benimde altıma donanım getirdiler :) premium en üstü.yakıt olarak cok degisik 5-6 yaktıranda 8den asagı dusuremeyende var. istedigin ayrıca ozel bişey varsa sorabilirsin söylerim
eyvallah çok sağol araba zaten 27binde daha çok temiz araba ama arka balatalar bitmiş onları değiştirmek gerek o biraz garip geldi 27 binde arka balataların bitmesi
valla o normal galiba cünkü ilk 15binde eski i30 umda 15 binde arka on bitti ondan sonraki daha uzun sürdü 30 bin gibi. 2 arkadasm 2012 c180de 12binde uyarı verdi gibi gibi boyle cok ornek var
Ozan Özer
02-06-2014, 07:27
Araç 14.502km'de bakıma girmiş. 14/08/2013 tarihli.
Bu bilgileri verebilirim en azından :)
PiscocuK
02-06-2014, 08:34
Kuzi doğru dedin ben bir deniyim bakim gerçi yarına kadar almış olabirim arabayı :)
alırsan tatlı getirme..bu akşam mininin tatlısını yicez :)
alırsan tatlı getirme..bu akşam mininin tatlısını yicez :)
kuzi tatlılar yalan oldu sen haftaya ben sontaki haftaya konuştuğmuz gibin :))