Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolu hasarı (ANKARA)
By CrAzY
01-06-2014, 14:17
Ankarada 2 gün önce doluya yakalandım garaj yoktu malesef yetişemedim ve araca 50 60 tane göcük yapmıs tavanda 2 3 tane bagajda ve kaputta aşırı var araçta boyada yok nasıl bir yol izlemeliyim maliyetli olurmu ?
vakumla ve çekiçle boyasız halledebiliyorlar çoğunu.
aynen vakum ya da çekiçle hallediliyor. hasar kaydı olarak tramere "sel hasarlı" şeklinde işleniyor. maliyeti (gaziantep için) 1.500-2.000 tl arası tutuyor. geçmiş olsun.
By CrAzY
01-06-2014, 14:27
vakumla ve çekiçle boyasız halledebiliyorlar çoğunu.
Vakum boya kaldırıyor dediler.
Çekiç içinde döşeme sökmek gerekmezmi ?
çekiç için döşemeye hatta kaputta ve bagaj kapağında ikinci katın altına inilmesi gerekiyor. zahmetlisi ve pahalısı o ama en sağlamı da o.
By CrAzY
01-06-2014, 14:30
300 500 e hallettiremezmiyiz acaba ? bu PDR sistemi ile.
maalesef o kadar ucuza yapılmaz. ha 10-15 tane ufak ezik vardır, o zaman el atabilirler belki o fyata.
o paralara kimse uğraşmaz zahmetli ve iyi ustalık gerektiren bi iş. Kasko var mı
Geçmiş olsun.
Göçüklerin olduğu yerde boya varsa, çekiç de vakum da boyayı kaldırır. Ustaya götürün zaten hangilerinin çekiçler hangilerinin vakumla düzelebileceğini söyler. Çekiçlemek için döşemeyi sökmeyi gerekiyor.
By CrAzY
01-06-2014, 14:34
Kaskom yok. Sayayım tam olarak kac tane ve nerelerde yazayım.
Cok gecmis olsun ben battaniyeyle korudum ama cok yagmadi ortmesemde bisey olmaz demistim.
Uzuldum gercekten netarafta oldu?
Yine kapali hava elim yuregimde :(
Sicak silikonlu aletlerle yapilabilir gocugune gore.
ygtkrmdnz
01-06-2014, 14:51
Arabanizda boya varsa vakkum boyayi kaldirir
Tavan dosemeleri sokulup icerden yaptirmak en mantiklisi yoksa kaportaya buyuk zarar verirsiniz
By CrAzY
01-06-2014, 14:58
O gün şaşmaza diğer aracımla gittim yolda gelirken yollarda gördüm kar gibi çeviz büyüklüğünde eyvah dedim.Eve geldim yağmamış Kazan'a dedim yağmaz heralde demeye kalmadı 1 saat içinde olay 1 dk içinde oldu bitti gece baktm da bişey yoktu gündüz baktım dünyam yıkıldı.
Aracın bagaj kapağı değişti diğer yanları full org. Ön kaputta cok fazla var bagajda 10 12 tane var tavanda sükür 2 3 tane yan cekmiştim yandan vurmus kapı direklerinde 3 5 tane.
aodabasi
01-06-2014, 15:00
Bende yolda yakalandım bilmediğim dükkanın önüne daldım aslında o kadar zarar vercek bi doluda değildi bmw'ye mi oldu
Yapacak bişey yok.. biraz beklerseniz şimdiye göre ucuzlayabilir, antep i.çin öyle olmuştu geçen sene. İlk vurgun sırasında bayağı yüksek fiyatlar çekiliyordu, düştü sonra :)
Evet sökülmesi gerekiyor çekiç için, ben bizzat yaptırtmadım detayları bilemiyorum. Araba adanadaydı antepteki olayda :D
alim usta ile görüşün derim o işinizi çözer :)
By CrAzY
01-06-2014, 15:55
Bende yolda yakalandım bilmediğim dükkanın önüne daldım aslında o kadar zarar vercek bi doluda değildi bmw'ye mi oldu
Bmw de bişey yok kardeşim Albea da skntı olmus.
alim usta ile görüşün derim o işinizi çözer :)
Msj attım dönüş bekliyorum tanesine 10 tl derse yaptırırım :)
wiesmann
01-06-2014, 16:14
sasmaz irfan otoya git kusursuz yapar en son gittigimde ferrari vardi isinde nekdr iyi dusun artik
By CrAzY
01-06-2014, 16:32
sasmaz irfan otoya git kusursuz yapar en son gittigimde ferrari vardi isinde nekdr iyi dusun artik
Yazdım kenara.
By CrAzY
01-06-2014, 19:44
Yazdım kenara.
Edit:Alim ustayla konustum yanına ugrayacağm müsait bi zamanda.
Bende cuma günü yakalandım kaçamadım havalimanı girişinde az önce biriyle görüştüm. Çarşamba yapıcak iz görürsen para verme dedi 1000 lirayı bulcak gibi
By CrAzY
01-06-2014, 20:10
Bende cuma günü yakalandım kaçamadım havalimanı girişinde az önce biriyle görüştüm. Çarşamba yapıcak iz görürsen para verme dedi 1000 lirayı bulcak gibi
Kaç tane sizin abi resim varmı bin cok ya :/
MrtYILDIZ
01-06-2014, 20:54
Vakum boya kaldırıyor dediler.
Çekiç içinde döşeme sökmek gerekmezmi ?
Boya orjinal ise vakum zarar vermiyor 2 araba yaptırdım şükür herhangi bir sorun olmadı :)
By CrAzY
01-06-2014, 21:42
Boya orjinal ise vakum zarar vermiyor 2 araba yaptırdım şükür herhangi bir sorun olmadı :)
Buda düşünülebilir o zaman bugün bi geçseydi Allahn izniyle yarn baktırcam veya en kısa sürede.
mikail usta 0538 3761062 bu isin uzmani selamimi soyle cok memnun kalirsin
alim ustaya git hacı güzel esnaftır . bi de pasta cila çektirirsin . geçmiş olsun .
Kaç tane sizin abi resim varmı bin cok ya :/
Valla sayamadım ama baya çok ön kaputta çarşambaya belli olcak bakalım.
TolgaEsentepe
01-06-2014, 23:09
doğa olayı elden birşey gelmez ama çok sitem ediyorum 2 3 yıldır ne zaman yağmur yağsa doluya dönüyor Ankara'da..
kanka sımdı gordum cok gecmıs olsun sasmaz da benım usta var ona yaptırırız ıstersen
serhatayasli
02-06-2014, 00:51
once cok gecmis olsun. 3 4 sene once bende yasadim ayni olayi. Bendeki gocuk 100lerceydi :) ankarada bircok yere gosterdim izmite bile gitmeyi dusundum tamir icin... Sonuc itibariyle tavani boyasiz duzelttiler geri kalan kaput bagaj ve camurluklari cok ince boyattim :( duzeltme ile ugrasilacak gibi degildi... Kasko hasari 2000tl carpma olarak gecmisti tramere ama gecenlerde plakaya hasar sorgulamada 3400tl olarak ve yine carpma olarak gordum? Konuyu once bi sigorta ile gorusecem anlayacagiz neler oldugunu. Kisaca ozetlersem: ankarada Alim usta var ve ben bu adami cok gec tanidim keske dolu hasari oldugu yillarda tanissaydik. Serhat 350z dersen dahada yardimci olacaktir diye tahmin ediyorum. Kaskoya cok dikkat et bende carpma diye girdiler sisteme. Tekrardan cok gecmis olsun.
sky clio
02-06-2014, 01:13
Aynı sorun bende de var kaç gündür konu açıyım diyordum bende. Uygunsuz bir yerde yakalandım o an polar bir battaniye vardı bagajda ikiye katlayıp onu attım üstüne yinede fayda etmedi. 20 tane falan kaskoyu bozdursam mı bozdurmasam mı bilemedim.
By CrAzY
02-06-2014, 09:12
mikail usta 0538 3761062 bu isin uzmani selamimi soyle cok memnun kalirsin
İlker abim arıyorum.
kanka sımdı gordum cok gecmıs olsun sasmaz da benım usta var ona yaptırırız ıstersen
Onur abi seni de arıyacağım
Cok gecmis olsun. Accent vardi dolu yedik Elazığ'da, Jetta vardi dolu yedik ankarada. Arabanın üstüne kilim vs sericem diye 4. Kattan yardirdim, kafama az dolu yemedim . Insallah bu arabamda denk gelmez
By CrAzY
02-06-2014, 11:57
Ben cıkamadım kuş öldürür cins dendi resmen .
By CrAzY
03-06-2014, 15:41
Azdır diye tahmin ediyordum 80 tane cıktı :(
By CrAzY
03-06-2014, 15:55
fiyat ne dediler
Tanesine 20 tl .
Tanesine 20 tl .
maşallah..bende çarşamba gidicem bakalım 20 derse yaptırmayıp bekliycem biraz
Tanesine 20 tl .
cok pahalı tanesıne 20 tl mı olcak sey degıl yaaa
forumda ankaradan ilgilenen bi arkadaş vardı görürse yazar o daha uygun bi fiyat veriyor
edit: bende geldiğimde uğrayacaktım ama msjlarını silmişim kim olduğunu unuttum :s
By CrAzY
03-06-2014, 16:05
cok pahalı tanesıne 20 tl mı olcak sey degıl yaaa
Aynen öyle 1 ay daha sabretcem dolu sezonu kapansın belki 10 a düşerse yaptırırım.
1000 liraya yaptırdım bu gün boya koruma dahil. yok denecek derecede yapmış usta hatta kapıda ufak bi göçükde vardı ben demeden onuda yapmış eline sağlık. bendede 70 80 göçük varmış irili ufaklı sol yan kapılarda bile çıktı.
By CrAzY
05-06-2014, 13:23
1000 liraya yaptırdım bu gün boya koruma dahil. yok denecek derecede yapmış usta hatta kapıda ufak bi göçükde vardı ben demeden onuda yapmış eline sağlık. bendede 70 80 göçük varmış irili ufaklı sol yan kapılarda bile çıktı.
Ben öğrenci bütcesi ile bunu vermem imkansız :( varsn boya korumayı yapmasn 500 e baglayak :D
Eğer aracını satmayacaksan acele etme antepde de geçen senelerde o felaket olduğunda heryerde en pahalı fiyatlardan sıra vardı 1 sene binip sonradan yaptıranlar diğerlerinin 3/1 i fiyatına hallettiler. Şimdi burda olduğu gibi ordada açılır dolu onarım dükkanları :) heryerde brandalar falan nekadar boş tutulmayan dükkan varsa dolu onarımcılar tutar 3 aylığına.