Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğan SLX 1.6
1993 Doğan Slx şu anda safkan stock :)
http://byfiles.storage.live.com/y1pCtg2ABmvFPEwPgRWMTEllWe_dVSeIglsG5OdUeFOllYymtQ S5kvWF-MBVpf8NZ-N
http://byfiles.storage.live.com/y1prmCiZL2Ud651iizuspOMsd6IevLHPXTMvZKYfNHtLjcfoQC QPvdSYVsQRRrmndLN
http://byfiles.storage.live.com/y1p0sD25W8kGSzhhN5_afkM4xOq8jbZ5YW-3AMoDeopn-rRlKa9JfmPLykGDJeccsB8
http://byfiles.storage.live.com/y1p9Vl6zGIK5c_m1An2QdM5GFqCOiKTTTDEzfkxIURilb2eEdd aAErjHjXafHUGzMtC
Planlar var ama doğana bile modifiye yapmak için para lazım.
Proje
Komple Boya
Motor
Borular Büyüyecek
Ön Taraf
Tampon-Panjur-Farlar
Arka Taraf
Komple Egzost
Yeni Arka Tampon(Belki)
Yan
Marşpiyeller
Kapı Çıtaları İptal
Nacizane Projem Bu benim 2.tofaşım tofaşcı arkadaşlardan önerileri bekliyorum.
Saygılar.
gokhan07
02-09-2008, 00:37
Chip Tuning nasıl yapmayı düşünüyorsun
Biilmiyorum usta uymuyormu bu motorlara?
gokhan07
02-09-2008, 01:15
uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok
Ok.usta sağol unutmuşum bi anda.
Beyinsiz bizim arabalar :)
Adana 4 lüsü tavsiye ederim şahinler amerikan gibi çalışıyorlar valla hırhırhır diye
focus musty35
02-09-2008, 09:57
kazasız belasız kardesım ins yaparsın ıstedıklerını :)
Adana 4 lüsü tavsiye ederim şahinler amerikan gibi çalışıyorlar valla hırhırhır diye
Usta nasıl oluyor bu adana 4lüsü?
@
Musty35 Kardeşim teşekkür ederim para ve zaman herşeyi halleder.
vtecburhan
02-09-2008, 10:22
kazasız belasız
Teşekkür ederim Burhan Kardeşim.
4.1 demek istedı syan ıcın senın egsoz manıfoldun 4.2.1 manıfoldu deıstırıp yerıne 4 tane boru baglanıo o boruda tek bıtane genıs boruya baglanıo acıp ses cıkıo ama gazda 400ykr yakıo bnden solemesı ama bnde yaptırcam o kadar malıyetlı deıl ben 4.1 ve cift vanalı egsoz takıcam 220 lira masraf cıkardı kazasız belasız
Usta 40 krş yakıosa kilometrede can dayanmaz ona.
Biraz daha büyütsek boruları artış olmazmı performanstta.
aem fic baglayın bence daha performanslı olur..
Ne kadara patlar bize?
Ne gibi artış olur performansta.
Benim için performans ilk sırada fakat o kadar şey yaptıktan sonra normal bi ses almak işime gelmez açıkcası.
Shadow_Dancer
02-09-2008, 12:56
aem fic baglayın bence daha performanslı olur..
ahahahaa :)
Burda bir arkadaşım var.
Şahini var onunda boruları büyüttüm sadece dedi yakıtı arttı ama performansı ii falan dedi detayları görüşeyim onla ben.
5,6 hp verse bıle performans bazında pek bısey hıssedemessın sen en ııyısı 2,5 3 milyara turbola arabyı performance ıstıosan
Turbolamayı çok düşündüm.
Arabanın bende ne kadar süre olacağını kesinleştiremedim henüz ya bu arabayı hepten değiştireceğim ya da bunu satıp daha iyi bir tane alacağım.O yüzden pek işime gelmedi turbolamak gerçi boruları da büyütsek yine masraf açacak başımıza.
Dereceli egzantrik mili uygulaması düşünüyorum şu anda az önce şöyle bir yazı okudum gerçekten bu şekilde bir etki yaratırmı araçta bilmiyorum ama eğer uygunsa neden olmasın.
''Dereceli Egzantrik Mili Neye Yarar?
Dereceli Egzantrik Mili motordan daha yüksek güç ve tork elde etmeye yarar. Motor modifiyesi için zaten temel amacımız artı beygir gücü elde etmek değil midir?
Dereceli Egzantrik Mili Nasıl Çalışır?
Dereceli Egzantrik Mili, sistem olarak subaplar üzerindeki bir modifiye ve tuning uygulamasıdır. Subapların açılıp kapanması ve subapların açık kalma sürelerini değiştirmek, Dereceli Egzantrik Milinin yaptığı işi kısaca özetleyecektir.''
vallahı ısın ustaları bu sıtede ben pek anlamam ama sadece derecelı egzantrık veya egsoz boruları buyumende senı tatmın etmeyecek onu soylemeye calısıorum vallahı bursada 2.0 155 hp atmosferık sahın var acaip makına 6.5 mılyar para harcadı tatmınkar bı performance ıstıosana para harcamak sart
Ustam para harcamak şart ama olmayan bir parayı nasıl harcayayım ben.
Benim bu araca harcıyacağım para dış modifiyesi dahil 2000 YTL dir taş çatlasa daha fazla kaynağı yaratmam mümkün değil zaten.
Ha benin istediğim nedir.Işıklarda yanıma Lpgli Reno 9 lar gelip gazlıcak bende bunların havasını alacağım en azından rezil olmayacağım ışıklarda ynıma gelen araçlara.
kazasız belasız kısa zamanda istediklerini yapman dileğiyle;)
Teşekkür ederim Melih Kardeşim.
ALPER-VNS
02-09-2008, 13:58
2 milyarlık bütçeyle yürütmen pek mümkün görünmüyo arabayı.. bence dış görünüşünü kafana göre yap ;)
Dışı halledeceğiz zaten de.
Az da olsa birşeyler yapmayı düşünüyorum motora.
Ya da ahiçbirşey yapmadan arabayı satmayı.
Para durumları kritik bu aralar.
selam allah kaza bela vermesin sen neyapmak istedigine karar ver yardimcı olurum senin ilacın adanada
Sağol usta düşünmen yeter fakat bugün itibariyle kararımı verdim aracımı satacağım.
Bir süre arabasız olacağım galiba en azından para durumlarını düzeltene kadar aracı isteyenler vardı bakalım bi görüşeyim onlarla.
ha_SaaaN
04-09-2008, 17:10
uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok
:d:d:d:d:d
ugrasma yurutmek için tak borbetlerı gorunus yap
Geçen cumartesi günü arabayla kaza yaptım arkadaşlar.
Ön taraf zumur oldu tam da satmaya gidiodum arabayı.:( :(
yusufcan_1982
11-09-2008, 04:36
nasılda biliyon :D sen varya sen