Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 3.20D 4 Kapı Egzoz
Arkadaşlar Merhaba,
2002 model makyajlı kasa 4 kapı 3.20 dizel aracıma egzoz takdırmak istiyorum. (görüntü amaçlı, sadece uç da olabilir)
Bursa da 2 egzozcuya danıştım ve arka tamponun belediye otobüsleri gibi siyah olur dediler.
Benim modelimde bir araca böyle bir işlem yaptıran oldu mu acaba?
Olur-Olmaz, Artı-Eksi, tüm deneyimlerinize ve yorumlarınıza hatta varsa görsellerinizle birlikte fikirlerinize ihtiyacım var.
Herkese Teşekkürler.
Aracın duman atmıyorsa tamponun siyah falan olmaz, taktıracaksan free flow bir egzoz tercih et.
Sadece uç işimi görür diyorsa onu egzozcuda yaptırabilirsin zaten.
Bende eisenmann egzoz var 320d için egzoz değişimiyle duman atma gibi bir problemim olmadı, hatta ilk kez duyuyorum.
Chip yaptırır dumanlı bir yazılımla gezersen ancak o zaman aracının arka tamponu siyahlaşır.
Sadık Özyer
02-06-2014, 13:58
Egzoz ucuyla duman mi atarmis. Dpf iptali ile anca
Bursadaysanız egzozcu konusunda yardımcı olabılırım bu işten anlayan yakın bı arkadasım var
araçta yazılım yoksa hiç bi şekilde seyir halindeiken bile tamponu siyah yapacak kadar siyah duman olmaz
Arkadaşlar,
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Aracım 2002 DPF'siz 150 PS M47N motor. Sadece Kickdown yaptığımda arkadan çok hafif 1-2 saniye duman atıyor ve duman kesiliyor. Stabil hızlarda normal kullanımda duman söz konusu değil. Mekanikçiler ilk yüklendiğinde bu motorlarda bu kadar çok normal diyorlar. Arkadaşlar diğer egzoz ile açılan konu başlıklarının hepsini okudum. kimi son sürat düştü, kimi ilk ivmelemem düştü diye bir sürü belirsiz, kullanıcı ve araç kaynaklı farklı görüşler var.
DownPipe yaptırayım mı?
Puma, Bursa da kimi tavsiye edersin?
tşk.
DP yaptır abi :)
arkasından git bi yazılım yaptır .
kutu ıcı marka bir filitre al
sonra aracına 2 yıl daha keyifle binersin :)
Arkadaşlar,
öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Aracım 2002 DPF'siz 150 PS M47N motor. Sadece Kickdown yaptığımda arkadan çok hafif 1-2 saniye duman atıyor ve duman kesiliyor. Stabil hızlarda normal kullanımda duman söz konusu değil. Mekanikçiler ilk yüklendiğinde bu motorlarda bu kadar çok normal diyorlar. Arkadaşlar diğer egzoz ile açılan konu başlıklarının hepsini okudum. kimi son sürat düştü, kimi ilk ivmelemem düştü diye bir sürü belirsiz, kullanıcı ve araç kaynaklı farklı görüşler var.
DownPipe yaptırayım mı?
Puma, Bursa da kimi tavsiye edersin?
tşk.
Abi egzoz icin gidersin bir dunya sey soylerler 2.000 de fiyat cekerler sana :D
Yaptirirsan ses alamazsin yazilimda gerekir yazilim yaparsan dpf iptali sart
Vs vs sen yucel egzoza git onlar yardimci olurlar ama sakin k.sanayidekine gitme
Besyol dakine git ilerisi icin yazilim filan dusunursen ve ya yay filan k.sanayide forzanmotorsport var orda yardmci olurlar