PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğuş Oto Kartal Rezilliği

Thief
03-06-2014, 15:56
Araba Ağrıza ışıgı yaktıgı için doğuş kartala götürdüm arabayı danışmanla baktık ağrızaya abs sensöründen geldiğini söyledi ve akşam halledip 9 a kadar teslim edecegini söyledi bana ve bundan sonra başladı herşey ertesi gün beni aradı arabanın porya bilyesinin ağrızalı oldugunu araya taş gibi birşeyin girdigini söyledi garantiye girmiyormuş bu işlem tam final haftası olgunu akşama kadar arabamı teslm edermisin diye sordm kendisine evet dedi ogünde yalan oldu tam durduk yere 3 gün arabam serviste yattı her aradıgında farklı birşey konusuyordu neyse şükür işlem bitti arabayı almaya gidecem parça 14,30 da teslim oluyor bütün servislerde bana 5 6 gibi veririm dedi ben habersiz 13,30da gittim araba yaplımş yıkanmış kurumuştu bu işde bir terslik oldugunu kesinleştirdim servis sorumlusuna sordugumda bana süpriz yapacakmış erken bitirmiş böyle dedi cocuk olmak gerek heralde buna inanmak icin.915tl fatura cıktı neyse ödedim arabayı teslim aldım km ye baktm 65km yol yapmış araba sordum teste cıktı 2 kere araba dedi nasıl bir test oldugunu anlamadım tavana baktıgımda yag izleri vardı iyice sinirlendm aldıgım bilyeyi samimi oldugum yetkili servise gönderdim kontrol ettirdm saglam oldugu sadece sensörn yani 120tl lk parçanın agrızalı oldugu ortaya cıktı tekrar servise gittim kabul etmediler bahane buldular neyseki parçayı tekrar taktırdım baya sorun cıktı falan teste cıktık sorun yok benm porya saglam sonra herkez geri adım attı insanlık hali olurmuş bilmem ne para iyadesi yapacaklarmış bana mukafat veriyorlar zaten boşa degiştiler paranızı iade edeecez diyor tabi edeceksn hediye olarak sırt cantası ve sonraki bakımın işciligini almayacaklarmış beni 5 gün madur ettiler onamı yanarsın boşa para verip ugrastıgına mı böyle insanlarla muhattab oldugunamı yanaym bilmiyorum yani....

evrendogu
03-06-2014, 16:24
Doğuş Oto' nun tüm şube ve bayileri ile çalışmışlığım vardır, en çok Kartal ile. Orda ciddi bir suistimal söz konusu müşterilere karşı. Ben bir oto kiralama firmasında çalışıyordum o zaman. Her giren araç ile ilgili sorun çıkıyordu. Ya yedekleme ile ilgili, ya teslim tarihi ile ilgili yada sizin başınıza gelen gereksiz işlemler ile ilgili. Sorunsuz araç 1000 de 1 veya 2 dir. Ciddi bir denetimden geçmeleri gerekiyor.

Geçmiş olsun.

Melih-Ö
03-06-2014, 16:35
Servis rezilliği berbat gerçektende. Geçmiş olsun.

dqn
03-06-2014, 16:38
Geçmiş olsun..Benimde yetkili servislere olan güvenim sıfır.

ahmetbaha-drs
03-06-2014, 16:41
Doğuş Oto Esenyurt'un 4000tl fiyat çıkardığı tamirat-servisi özel serviste 400tl'ye yaptırmıştım bende.
VW Almanya Distiributoru yani Doğuş'u aradan çıkarmak istiyor servis ve satışları Türkiye'de resmi VW Türkiye olarak yapmayı planladıklarını duymuştum, ancak o zaman düzelir bu VW grubu servisleri.

Kadyr
03-06-2014, 16:42
Gecmis olsun bence gerekli yerlere sikayetinizi iletin

rebelh
03-06-2014, 16:42
neyse boşvermemiş muhattap olmuş sorunu yüzlerine vurmuşsunuz..
iyi yapmışsınız

Thief
03-06-2014, 16:44
Teşekkür ederm arkadaşlar yani insanları keriz yerine bırakmak hoş birşey mi kaç kişi böyle dikkat ederki insanların bir sürü işi var bunlara güvenenler var demekki böyle yaparak haksız kazanc elde ediyorlar bisürü

Sert@ç
03-06-2014, 17:11
Bazen doğuş oto bokunu çıkarıyor
2 yıl evel şanzıman halatımın değişmesi gerekti parça 106 lira takması 450-500 tl ve 2 gün
Sanayide usta 1.5 saat ve 100 liraya yaptı...

Yigit-Y
03-06-2014, 17:17
Sikayetvar.com a sikayet açın ile vw almanya mail atın

131mirafiori
03-06-2014, 17:37
Bu ülkede ki en berbat ustalar yetkili servislerde bence... İstisnalar hariç. Geçmiş olsun

Kahn23
03-06-2014, 17:41
VW Almanya Distiributoru yani Doğuş'u aradan çıkarmak istiyor servis ve satışları Türkiye'de resmi VW Türkiye olarak yapmayı planladıklarını duymuştum

Doğuş'u aradan çıkartmak istiyorlar doğru ama ortada Doğuş'a ödemek zorunda oldukları inanılmaz tazminat söz konusu. Hatta 1-2 sene önce Ekonomi bakanı da Doğuş'a serzenişte bulunmuştu.. Neden ülkenin en fazla araç satan firmasının Tr.'ye getirmiyorsunuz diye.

http://haber.gazetevatan.com/alman-devine-gozdagi/515404/2/ekonomi

Thief
03-06-2014, 17:45
Sensör degisimine ayrı para sensörü takmaya işçilik almislar lastik sok tak parası adamlar ne yazacağıni şaşırıyor

i-vtec07
03-06-2014, 18:21
65 km test sürüşümü olurmuş gezmiş ibne..

Thief
03-06-2014, 18:40
65 km test sürüşümü olurmuş gezmiş ibne..

3 gun eve gitmiş gelmis rol yapmis methanole baktm yarıya düşmüş 2.5 çizgi benzin yakmış heralde 0.200 testi yapmışlar

Kahn23
03-06-2014, 18:41
İ.neler, araç test etmek istediğimizde o kadar yol yaptırmazlar :D

dqn
03-06-2014, 18:46
3 gun eve gitmiş gelmis rol yapmis methanole baktm yarıya düşmüş 2.5 çizgi benzin yakmış heralde 0.200 testi yapmışlar

Keşke trafikte falan bi denk gelseydiniz de gerekeni yapsaydınız şerefsizlere..Servis forumunda aracın ilk servise girdiği günkü kmsi yazıyorsa almanyaya falan yazın bu neyin testi diye.Peşini bırakmayın derim..

Thief
03-06-2014, 19:20
Keşke trafikte falan bi denk gelseydiniz de gerekeni yapsaydınız şerefsizlere..Servis forumunda aracın ilk servise girdiği günkü kmsi yazıyorsa almanyaya falan yazın bu neyin testi diye.Peşini bırakmayın derim..

Aynen bende bırakmayacam heryere şikayet ettim zaten boyle sorumsuzluk insanı salak yerine bırakma olmaz

ömerve
03-06-2014, 19:26
Sağlam parçayı söküp takıyorsun,yalandan oyalıyorsun falan neysede;milletin arabasını alıp 65 km yol yapmak nedir? Bana en çok bu koyardı şu olayda.
En yakınıma bile veremiyorum ben arabamı.

Thief
03-06-2014, 19:39
Sağlam parçayı söküp takıyorsun,yalandan oyalıyorsun falan neysede;milletin arabasını alıp 65 km yol yapmak nedir? Bana en çok bu koyardı şu olayda.
En yakınıma bile veremiyorum ben arabamı.

Hem oyle adam hemde yağ izleri var arabanın icinde kendi keyiflerine sacma sakat kullanmışlar

Ozan Özer
03-06-2014, 19:43
Çok geçmiş olsun..Kamera kayıtları var ise aracınızın servise giriş ve çıkış saatlerini bir kontrol edin derim..65km'nin hiçbir açıklaması olamaz.

aykutsafakyaman
03-06-2014, 21:44
Dogusun genel mudurlugune de sikayetinizi iletin . Bayilere karsi disturbutor de olsalar baslarini agritiyolar . Renault a da biz de sikayet dilekcesi yazdik . Sagolsun istanbul baya ilgilendi.

pcvirus
03-06-2014, 21:54
şikayetvar.com

breko52
03-06-2014, 22:26
gerçekten can sıkıcı bir durum bir de üstüne gezmişler testmiş
fabrikada o kadar km test yapmazlar be
leke vs işine ayrıca üzüldüm (içimden saydırdım ayrıca)
yani serviste olacak iş değil
neyse geçmiş olsun diyelim.

by_speedvw
03-06-2014, 22:31
Tartısmayıda benim tezgahın üstünde yaptınız iyi mi :) ama bazı arkadaşlar yetkili servis tek. b.k atmış bir elin 10 parmağı bir değil arkadaşım ben severek yapıyorum işimi Arıza teknisyeniyim.

OrcunInce
03-06-2014, 22:32
Test bildiğim kadarıyla 30km'ydi. 2 kez teste çıkmış olması lazım bunun için.

by_speedvw
03-06-2014, 22:37
beyler kusura bakmayın o atölyede teknisyenim ama işim açısından açıklama yapamam kimse işinden olsun istemez

tuzemen
03-06-2014, 22:44
çok geçmiş olsun benzer bir olayı da ben ankara da yetkili citroen servislerinden birinde yaşadım.aracım 10 yaşını doldurduğundan triger değişimi için servise bıraktım.neyse triger devirdaim v kayışı felan değişti özel servise nazaran yüklü bir mebla ödeyip ayrıldım.fakat triger değişiminden sonraki 2 haftalık süreçte aracımı zorladığımda hararetin yükseldiğini ve uyarı verdiğini gördüm.neyse servise bıraktık anlayamadılar önce yazılıma *** attılar sonra siz aracı bırakın biz fanına beynine termostata vs hepsine teker bakalım dediler deneme yanılma yöntemiyle.fakat devirdaimi söylememe rağmen yeni değişti deyip bakma gereği duymadılar neyse aracı özel servise götürdüm netice de olayın devirdaimden olduğu anlaşıldı.ustanın(!) taktığı devirdaim kırık çıktı düşünün yetkili serviste oluyor bunlar..neyse aracı o şekilde yetkili servise bırakıp durumu izah ettim.ilk önce yalanlama ardından da parça değişimi ve para iadesiyle durumu atlattım.sonuç olarak vakit kaybı :)

Thief
03-06-2014, 23:07
çok geçmiş olsun benzer bir olayı da ben ankara da yetkili citroen servislerinden birinde yaşadım.aracım 10 yaşını doldurduğundan triger değişimi için servise bıraktım.neyse triger devirdaim v kayışı felan değişti özel servise nazaran yüklü bir mebla ödeyip ayrıldım.fakat triger değişiminden sonraki 2 haftalık süreçte aracımı zorladığımda hararetin yükseldiğini ve uyarı verdiğini gördüm.neyse servise bıraktık anlayamadılar önce yazılıma *** attılar sonra siz aracı bırakın biz fanına beynine termostata vs hepsine teker bakalım dediler deneme yanılma yöntemiyle.fakat devirdaimi söylememe rağmen yeni değişti deyip bakma gereği duymadılar neyse aracı özel servise götürdüm netice de olayın devirdaimden olduğu anlaşıldı.ustanın(!) taktığı devirdaim kırık çıktı düşünün yetkili serviste oluyor bunlar..neyse aracı o şekilde yetkili servise bırakıp durumu izah ettim.ilk önce yalanlama ardından da parça değişimi ve para iadesiyle durumu atlattım.sonuç olarak vakit kaybı :)

Teşekkür ederm sizede gecmis olsn unutuyorlar heralde bu sekilde kazanılan paranin bir sekilde çıkacağını kul hakkı kimsede kalmaz

G_TT_I
04-06-2014, 00:01
Aynısı peugeotta başıma geldi bizde bilya sıkı geçme gibi bir durum vardı sanırım sök tak pres poruada biraz boşuk yaptı direk sıfır porya taktılar.

Garantide araba 3 gün kalacağı zaman yedek araç yok mu?

Thief
04-06-2014, 12:20
Aynısı peugeotta başıma geldi bizde bilya sıkı geçme gibi bir durum vardı sanırım sök tak pres poruada biraz boşuk yaptı direk sıfır porya taktılar.

Garantide araba 3 gün kalacağı zaman yedek araç yok mu?

Vermediler yokmus

Ranthor
04-06-2014, 12:26
Noktalama işaretleri ve paragraf kullanmadiginiz için yazıyı okuyamadim.

halilkarakas
04-06-2014, 12:33
beyler kusura bakmayın o atölyede teknisyenim ama işim açısından açıklama yapamam kimse işinden olsun istemez

sordularmı sana yav ? halla halla :D

ne kadar şikayet edilecek yer varsa edin bence

Emre Ekrem
04-06-2014, 12:52
Çok geçmiş olsun, bence burada kalmasın gereken yerlere konu ile ilgili bilgilendirme yapmanız çok iyi olacaktır, yetkili servis terörünün önüne geçmek lazım.

tosun
04-06-2014, 13:43
olay soğumadan genel müdürlüğe mail ile şikayetinizi bildirin. genel müdürlük bu tür suistimallerin üzerine fazlasıyla düşüyor. bizim insanımız hakkını aramaktan çekindiği için bu tür olaylar sürekli olabiliyor özellikle büyük markaların yetkili servislerinde. nede olsa kendine muhattap bulamayacağı düşüncesiyle kimse şikayette bulunmuyor dolayısıyla servisteki çavuşlar kendilerini garnizon komutanı zannediyor. sikayetvar.com üzerinden yapacağınız şikayet ile kartal servisindeki sorumlu dönüş yapacaktır size ancak genel müdürlüğe atacağınız mail ile bir üst mercii ye ulaşmış olacaksınız. zamanında farklı bir sorun yüzünden ben şikayette bulunduğumda gayet olumlu yaklaşmışlardı ve sorunlu personele gerekli ceza, işine son verilmek suretiyle gerçekleştirilmişti.

falken
04-06-2014, 14:15
sevislerin hali içler acısı gözümüz gibi baktığımız arabaları nasıl emanet edelim bunlara şimdi, birde sanki 5 yaşında çocuk karşısında 65 km nasıl bir testmiş

Atmaca
04-06-2014, 15:28
Gerçekten de tanıdığın yoksa servisten içeri girmiyiceksin(yada iyisi bana daha denk gelmedi) citroen servisine 5.000 tl para yatırdım arabayı boyadılar güyo kapı kollarınında beyaz beyaz lekeler var.Tamponun dişleri kırılmış japon sürmüşler,üstünde bide güncelleme yapmışlar araba devir almıyo,söyleyince boyada sıkıntı yokmuş,sürdükleri şey japon değilmiş orda civata varmış ben görmüyomuşum,versiyonda atmamışlar olurmuş öyle arada.

Ers
04-06-2014, 15:33
Doğuş tan iğne almam, iğne sokmam servisine , vw şansızlığıdır doğuş.