Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Autoking Ankara yorumlarınız

tuzemen
03-06-2014, 22:16
Selamlar,

aracımda kasko olduğundan dolayı mini onarım adı altında aracımı yarın autokinge bıracağım.ön tamponu tutan sağ plastikte kırık var onun onarımı var.ayrıca gene ön tamponda 5 cm lik boyanması gereken bir kısım var.bunların hepsi mini onarım adı altında yapılacak.fakat internette autoking in boya işçiliği hakkında pek iyi yorumlar göremedim.sizce 5cm lik bölge için boyatmaya değer mi autoking de.direk tamponun plastik tutacağını tamir ettirip o şekilde mi alayım?daha önce autokingde boya yaptıran varsa bilgi verebilirse sevinirim.:)

BuRaK_eFe
03-06-2014, 22:24
Kardeşim eski oto king çalışanı 2 cm yer için komple parça boyayıp sigortadan fazla para aldıklarını bilirim ustalar sorumsuz rütüş diye bişeyin varlığını bilmiyorlar zaten müdürleri genelde böyle istiyor.. Koltuklarda sigara yanığı vs tamiri yapıyoruz diye acayip bi toz döküp kurutuyorlar çoğu kişi memnun değil yaptıkları tek düzgün iş dolu hasarının tamiri (göcük) başka bi şekilde ben asla tavsiye etmem kardeşim müşteri şikayetlerinden kaçtı zaten malesef...

TLH
03-06-2014, 22:24
Yakın bir arkadaşım kaza sonrası autokinge gitti, değişecek parçalar değişti ve komple boyandı. Bence işçiliği gayet güzel. Memnun kaldı oda. İstersen pmden fotoğraflarını atabilirim

tuzemen
03-06-2014, 22:28
Kardeşim eski oto king çalışanı 2 cm yer için komple parça boyayıp sigortadan fazla para aldıklarını bilirim ustalar sorumsuz rütüş diye bişeyin varlığını bilmiyorlar zaten müdürleri genelde böyle istiyor.. Koltuklarda sigara yanığı vs tamiri yapıyoruz diye acayip bi toz döküp kurutuyorlar çoğu kişi memnun değil yaptıkları tek düzgün iş dolu hasarının tamiri (göcük) başka bi şekilde ben asla tavsiye etmem kardeşim müşteri şikayetlerinden kaçtı zaten malesef...

peki tampon plastiği tamirine ne diyorsunuz onu yaptırayım mı?çamurluğa bağlandığı kısımda kırık var orası tamir edilecek.sanırım plastik parça kaynatıcaklar kırık olan yere.

Yakın bir arkadaşım kaza sonrası autokinge gitti, değişecek parçalar değişti ve komple boyandı. Bence işçiliği gayet güzel. Memnun kaldı oda. İstersen pmden fotoğraflarını atabilirim

ankara autoking mi?

rebelh
03-06-2014, 22:29
wala uzun uzun yazmicam 1 kere düştük o batağa pişmanız..

TLH
03-06-2014, 22:30
ankara autoking mi?

Hayır sakarya autoking.

Melih-Ö
03-06-2014, 22:32
hayır sakarya autoking.

İyidi :D :D :D

drummer582
03-06-2014, 22:32
Kesinlikle tavsiye etmem gidip paranizla adam gibi yaptirin

Octane
03-06-2014, 22:34
Dinlen dinlen kaç

tuzemen
03-06-2014, 22:46
buraya konu açtığım çok iyi oldu :D yarın sabaha randevu vermişlerdi herşeyden habersiz arabayı teslim edicektim :) en iyisi parasını verip adam gibi kaportacıda yaptırmak olacak :D

oğuzk
03-06-2014, 22:50
Tampon sonuçta arabanda beyaz sıkıntı çıkacağını sanmıyorum bizde daha önce çok yaptırdık memnun kaldık lokal boyayı güzel yapmıştı.

forwett
03-06-2014, 23:24
kaputtan film sökerken birsürü maket bıçağı izi bırakıp daha sonra kaputu boyadıkları bir durum gelmişti başımıza

CasabLanca
04-06-2014, 00:46
tamponu lokal boyayacakken komple boyarlar, bakarlar renk tutmaz yan parçalarada yedirme yaparlar bunlar öyle kasap :hehe:

karsiyakaliozi
04-06-2014, 07:20
İzmirdeki tam dolandırıcı işide bilmiyorlardı uzak durun bence .

prodorian
04-06-2014, 07:40
hepsi kasap kardeşim hepsi ayırmıyorum piyasada tutunamamış bütün kasap ustalar oto king te sakın diyeyim farklı bir yer tercih edin...

CanSim
04-06-2014, 08:57
bende mini hasardan işlem yaptırmaya kalktım, suluboya ile ben boyasam daha düzgün boyardım. Düzgün yeri bozmuşlardı o kadar söyleyebilirim.

Aracımı teslim almaya gittiğimde içeride konsola boya atılırken boya tanecikleri yapışmış olduğunu gördüm. O şekilde araç teslim etmeye kalkıyorlar.

Kendim bir daha aracımı kesinlikle teslim etmem.

tuzemen
04-06-2014, 09:03
randevuyu iptal ettim :) boşu boşuna 5 cmlik yer için baş ağrısına gerek yok :D

Orhan
04-06-2014, 09:30
aman sakın haa hiç bulaşmayın
Subaruyu tampon tamirine bırakmıştım tamiratı yapmışlar.
Ama ben hayatımda öyle çekilen bi macun görmedim.
Boyamışlar tamponun yarısı bi ton mavi diğer yarısı başka ton.
Pasta çeker düzeltiriz dediler ben sonrasında koptum zeten neyse tamponu komple boyadılar
Gene renk tutmadı daha fazla uğraşmak istemediğimden oradan ayrıldım kendi boyacıma gittim.
Meğer tamponu sökmeden sadece maskeleyerek üzerinde boyamışlar.
Sis farları vs komple boya lekesi olmuş. Boyacım attıkları boyayı sökmek için 2 gün uğraştı.
Hala hatırladıkça deli oluyorum.
Neyse yapılan işin telafisi bana çok daha pahalıya mal oldu.
Artı olarak sinirlerin yıprandı basit bir iş için arabam 1 hafta yattı orada
Daha adımımı atmam kimseye tavsiye edemem
Gittiğim yer AutoKing batıkent

Emre Ekrem
04-06-2014, 11:04
Konuya ek olarak soruyorum "bende plastik tamiri yaptıracağım ve aklımda bahsi geçen firma vardı", peki Ankara'da düzgün plastik tamiri yapan bir yer var mı? Konsol iç kısmı teybin takılı olduğu yerin içi ve tampon kenarları var.

cgnozdmr
04-06-2014, 11:31
Çamurluk ağzına lokal boya atacakları yere abi boyadık renk farklı oldu bizde komple boyadık diyebilecek kadar pişkin ustalara sahip bir yer.

Görkem
04-06-2014, 17:20
sadece 1 kez vectrayı götürmek gibi bi gaflette bulunduğum hayatımda gördüğüm en kötü işciliğe sahip yer Ankara Autoking ,,bu kadar baştan savma iş yapılır bide günlerce sizi bekletirler

ErT_ThM
04-06-2014, 20:55
Kaskodan yapılan işlemlerden sonra beğenmediğiniz takdirde yapabileceklerinizi bilseniz fukara sümüğü gibi yapışırlar araçlarınızaa:)

Chn53
04-06-2014, 21:04
Konuya ek olarak soruyorum "bende plastik tamiri yaptıracağım ve aklımda bahsi geçen firma vardı", peki Ankara'da düzgün plastik tamiri yapan bir yer var mı? Konsol iç kısmı teybin takılı olduğu yerin içi ve tampon kenarları var.

şaşmaz 29. sokak çiğdem fiber

CasabLanca
04-06-2014, 22:41
birçok firma autoking ile bu şikayetlerden dolayı anlaşmasını bitirdi diye duydum

BuRaK_eFe
05-06-2014, 07:39
peki tampon plastiği tamirine ne diyorsunuz onu yaptırayım mı?çamurluğa bağlandığı kısımda kırık var orası tamir edilecek.sanırım plastik parça kaynatıcaklar kırık olan yere.

yeni gördüm sorunu autoking'in önünden 2 ci kez kimse geçmiyor emin olabilirsin :) çalışdıkları tek insanlar galericiler sigortacılar kasko şirketleri asla tavsiye ettiğim bi yer değil tek düzgün yaptıkları iş dolu hasarlarındaki göcük tamiri onada bildiğim kadarıyla artık yüksek fiyat çekiyolarmış