Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakince Dayak Yedikten Sonra Hulka Dönüşen Adamlar
:DDDDD
http://vk.com/video249306829_168907636?hash=5c6a38f42c0a01f2
Adamlar ilk basta sabirliymis , kapiya vurdu vurdu ses yok demekki bi atak bekliyorlarmis :D
emre yeşil
04-06-2014, 14:01
Varsa yaralamadan bir kaç davası ister istemez sakin olmaya çalışıyor insan
rusyadan trafik kazaları konusunda da , verilmişti.
Adamlar iyi sabretti, ben olsam çoktan tepki verirdim.
"oğlum bak git" rusya versiyonu :)
içimin yağları eridi :D artistlik yapıp madara oldular bir tanesinin kolu yok sanırım o bile adama artistlik yapıyor
yolcu koltuğundaki eleman durdu durdu iyi patladı.
i-vtec07
04-06-2014, 14:17
grı li sağlam dayak yedi.. iyi yaptılar valla helal olsun
Sercan K.
04-06-2014, 14:19
Birinin tek kolu mu yok bana mı öyle geldi ?
crazydog
04-06-2014, 14:36
Aynen birinin tek kolu yok montta protez var sanırım sallanıyor giymeye çalışırken montu. Yanlız iyi dayak yediler gerizekalılar :D
free-hifi
04-06-2014, 14:41
Aynen birinin tek kolu yok montta protez var sanırım sallanıyor giymeye çalışırken montu. Yanlız iyi dayak yediler gerizekalılar :D
onu çözemedim zaten sana ne oluyor gider yapıyorsun adamlara, alkolün kafası bunlar :D
altugkocer
04-06-2014, 14:50
Durup durup 1.20 den sonrasını izliyorum :D Kim haklı bilinmez ama içimin yağları eridi ha ben dövmüş gibi oldum valla :D
yalnız o arka koltuktaki eleman ne tırsakmış ya
bi vurmalık canı varmış adam bi patlama yaptı iş bitti
Mehmetmert
04-06-2014, 15:05
Kötü oldum ya kolunun olmadığını görünce,sanırım ondan dolayı pek tepki vermiyor sağ taraftaki
Arkada oturan otostopcu falan olmali baska bi aciklamasi olamaz.
Karşılık vermeyen arkadaşlar rus vatandaşı değilmiş sanırım ondan dolayı hemen karşılık vermemişler, bir haber sitesinde okumuştum ne kadar doğruysa artık.
Bu rusyada ayık adam yok galiba...
wrcsinan
04-06-2014, 16:04
yolcu koltuğundaki muhtemelen emniyet kemerini çözemedi
2kişisin. Birini dalga geçmek için söylemiyorum tek kolu yok. 3 kişi olan arabaya tekmeyle saldırıp adamı indiriyorsun. Sonra tek bir yumruk atamıyorsun. Sadece alkolle olmaz bu :D
Kötü oldum ya kolunun olmadığını görünce,sanırım ondan dolayı pek tepki vermiyor sağ taraftaki
kötü durum tamam ama ona göre davranacak işte bi vurur iki vurur adam sesini çıkarmadıkça atara geçmiş iyi de cevabını aldı
2kişisin. Birini dalga geçmek için söylemiyorum tek kolu yok. 3 kişi olan arabaya tekmeyle saldırıp adamı indiriyorsun. Sonra tek bir yumruk atamıyorsun. Sadece alkolle olmaz bu :D
Lsd detected :D
kolpacinodaki replik gibi
bizim yarımız yerde
nerdeydi o yarısı yerde olan arkadaş
video'yu 2 saat izleyemedim amk linki tıkanıp tıkanıp duruyo sinir krizi geçirdim tıklamaz olaydım ya
iyi olmuş şerefsizlere mutlu son..
Çok iyi olmuş, sağlam dövmüşler helal olsun
PiscocuK
04-06-2014, 19:07
rusya araç kameraları başlığında verildi
bizde olsa bunların yerde tekmelenmesi itinalı bir sekilde yarım saat sürer. beni kesmedi valla kavga etmeyle uzaktan yakından alakaları yok. ama arabadakilerin ya biriyle yada polisle falan zoru varki sonuna kadar sabretmişler
rusya araç kameraları başlığında verildi
Linki search ettim cikmadi, herald baska bir linkten paylasilmis..
darkmoon
04-06-2014, 21:45
votkanın yan etkileri.. sabahdan içmeye başlıyorlar..
CasabLanca
04-06-2014, 22:38
adamlar rocky taktiğiyle ilk rakibi yordular sonra indirdiler aşağıya :D
İyi dayak yedi lavuklar,sinirim bozuldu izlerken :)
erdemköksal
05-06-2014, 19:20
sessiz atın tekmesi dedikleri bu işte dayı ne vurdu bee :D
coolvtec
05-06-2014, 19:31
deri montlu çok akıllıymış, zayıf bir an bekledi ve patlattı. helal olsun kolu olmayan arkadaşı da fazla dövmediler, kavga bile olsa insanlık var adamlarda. diğerini de uzun süre tekmeleyebilirlerdi yerde ama vicdan diyorum ben buna. derslerini aldılar zaten.
dragon07
05-06-2014, 19:43
arkadan inen vatandas bitane vuramadıya insan bitane vurur :)
tuner faruk
05-06-2014, 19:43
Hiç bitmesin istedim :D
yalnız video linki vk sitesine ait olması konu açan arkadaş hakkında derin düşüncelere daldırdı beni :D
yurtdışındayken canlılarını izlemiştim ruslar acayip adamlar :D
Jön Türk
05-06-2014, 20:50
Canlı izlemek lazım bunları :D
yalnız video linki vk sitesine ait olması konu açan arkadaş hakkında derin düşüncelere daldırdı beni :D
inceeee :hahaha::hahaha:
darkmoon
05-06-2014, 23:38
Vkontakte nin ne özelliği varki rusların kendilerine ait facebooku..
VolkanA.
06-06-2014, 01:27
1.21 adam vurduğu gibi kanlar fışkırıyor. Valla adama hiç üzülmedim madem sakatsın artistliğin niye artistlenirsen dayağıda yersin hiç acımadım helal olsun :D
2.10 daki dayak yiyenin special combo hareketini bir tek ben mi gördüm :D (ayakkabıyı fırlattı Recep İvedik gibi) :D çokta dayak yememişler tam kıvamında olmuş.
haha acik konus ben actim konuyu :P Acikcasi VK sitesinin ne oldugunun bile farkinda degildim :D ama dur uye oluyorum simdi :D
SekoLive
06-06-2014, 08:32
sakat olanın el cepdeyken bişi var cıkarıp vuracak diye bekledm.
sonrasında madem böyle iyice dövücek kıvamdasınz o kapıya neden o kadar tekme attırdınz kardeşim :)
VK iyidir candır açlara dikkat :hahaha: :hehe: