PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza anı ..

guwen_ar
04-06-2014, 16:55
Rol yapan araclarin pesinden basmış kavşaga gelince yavaslamayinca olan olmuş.
Kaza yapan arkadasimizdir alah korudu burnu kanamadan cikti.tabi arac paramparca.
Alah kimsenin basina vermesin hepmizin yaptigi bi cok hata var bunu burda paylasiyorum herkez cok daha dikkatli olsun rica ediyorum.

Kaza anı ! - YouTube (http://youtu.be/m_9r-VYRET8)

TigeR
04-06-2014, 17:00
çok kötü olmuş geçmiş olsun dikkat etmek lazım cana gelmemesi sevindirici :(

oğuz
04-06-2014, 17:00
öyle bi gelmiş ki sanki araç sola dönmese ona vurucakmış gibi

BurakCengizhanoğlu
04-06-2014, 17:04
niye böyle bişey yapmış ki anlamadım ben ??

TigeR
04-06-2014, 17:06
sola döneceğini son anda fark etmiştir dalgınlıkla sonradan hızlı olduğunu fark edip kurtarmaya çalışsa da malesef kaza olmuş diye yorumladım ben.araç neydi bu arada?
edit:zaten kamerayı çeken araç da hızlı geliyormuş arkadan yetişim diye basmış sanırım

BurakCengizhanoğlu
04-06-2014, 17:07
sola döneceğini son anda fark etmiştir dalgınlıkla sonradan hızlı olduğunu fark edip kurtarmaya çalışsa da malesef kaza olmuş diye yorumladım ben.araç neydi bu arada?

dönülecek hızda değil ki bayağı hızlı silme geçmeye falan mı çalışmış ?

zıpzıp
04-06-2014, 17:08
Kamerayı çeken araç Allahtan dönmüş Allahtan yani ona vursa cok sıkıntılı işler olurmuş

orhan_guney
04-06-2014, 17:09
Allah korumuş geçmiş olsun.

individual
04-06-2014, 17:11
çok kötü bir kaza geçmiş olsun...

guwen_ar
04-06-2014, 17:17
Rol yapanlar zaten forumdan.video 3-4 dk civari fakat plaka vs gozukyor sadece bu bolumunu paylastim.
Rol baslandigi an toyota corolla da basiyor arkalarindan tabi fark fazlasiyla oluyor ilerde 2 aracta yavasliyor fakat toyota fazlasiyla hizli geliyor arkalarindan saglarindan gecer gider yoluma dewam ederim diye dusunmus arac kaymaya baslayinca olan olmuş :/
Arac toyota'dan baska herseye benziyor alah korudu cok buyuk kaza.

S.Özcan
04-06-2014, 17:21
bana dikkatsizlik gibi geldi, belki önündeki fren yapınca dikkat etmedi,

Allah korumuş, geçmiş olsun arkadaşa.

speed_emre
04-06-2014, 17:25
gecmiş olsun allah korumus valla verilmiş sadakası varmıs. Arabayı sanki ben linea gibi gördüm.

emirarslan34
04-06-2014, 17:53
cok büyük geçmiş olsun..

Melih-Ö
04-06-2014, 17:56
Çok kötü olmuş harbiden büyük geçmiş olsun.

Kadyr
04-06-2014, 18:11
O yoldami rol yapiyodunuz?

exca-
04-06-2014, 19:46
Çok geçmiş olsun araçtakilere bişey olmaması çok sevindirici bir haber, fakat çok çok tehlikeli bir iş olmuş. Hem -gördüğüm kadarıyla- yol basmaya pek müsait değil sağdan soldan ortadan çıkan araç olabilir, hem de o an diğer araca vurabilirmiş. Tekrar geçmiş olsun..

Skyhawk34
04-06-2014, 19:50
Allah korumuş gerçekten

blow07
04-06-2014, 19:53
Büyük geçmiş olsun. Gerçekten kötü bir kaza olmuş.Sağ salim çıkması sevindirici haber.

muratr
04-06-2014, 20:44
nasibi ve allahtan yaşayacak zamanı varmış daha ancak anlaşılan çok hızlıymış inş kötü bir tecrübe ama iyi bir ders olmuştur.geçmiş olsun beterini yaşatmasın

lethaldoze
04-06-2014, 21:04
Geçmiş olsun gerçekten Allah korumuş, ciddi bir sürat var videodan gözüken.

34btr1907
04-06-2014, 21:15
zıpladıgı yerde tabela dıreği olsa neler olurdu bılmıyorum artık,gecmıs olsun

Mehmetmert
04-06-2014, 21:28
Cok gecmis olsun ya kotu oldum izledikten sonra

ERK_RS
04-06-2014, 21:36
çok geçmiş olsun; biraz dikkatsizlik ve biraz da ne yaptığını bilmemek kötü sonuçlar doğurabiliyor.
sevindirici tarafı başka araçları olaya karıştırmamış olması.

umarım ders alanlar da olur.

skunk11
04-06-2014, 21:43
Geçmiş olsun, aracın içindekilere bir şey olmaması sevindirici. Kameranın bulunduğu araç ise ucuz atlatmış, elektrik direği filan olsaydı orada... Ama öyle bir yolda roll yapan araçların arkasından o şekilde basmak akıl karı değil işin gerçeği...

onursumer
04-06-2014, 21:51
o nasıl bir surat ya hiçmi yavaşlamadı kavşağa gelirken allah korumuş

HondatugraL
04-06-2014, 21:53
öfffffff ne biçim vurdu be :(

ömerve
04-06-2014, 22:00
Allah korumuş geçmiş olsun,araç bmw mi?

Tayfun.O
04-06-2014, 22:10
İçim cızz etti çok kötü vurmuş gelmiş geçmiş olsun maddi kayıp kapanır can kaybı olmaması teselli edici

Schumi
04-06-2014, 22:51
Şu otopark yada bahçe gibi yere uçup birden fazla araca ciddi hasar veren kaza sanırım bu. Neden düz gitmemiş anlayamadım.

Sh4rk
04-06-2014, 23:00
Allah korumus ...

guwen_ar
04-06-2014, 23:18
Şu otopark yada bahçe gibi yere uçup birden fazla araca ciddi hasar veren kaza sanırım bu. Neden düz gitmemiş anlayamadım.

Yok suayb abi o tamamen farkli bi kazaydi

AlpEren
04-06-2014, 23:25
Allah korumuş valla çok geçmiş olsun izlerken bile ürperdim..

Sert@ç
04-06-2014, 23:34
Gecmis olsun...

Yanliz videoyu nerden tutsan elinde kalir
O yolda ozellikle tirtikli yerde roll mu yapilir ?
Corollayi kullanan kesinlikle beceriksizmis refuje girmese goruntu alan arabaya vurcakmis

Schumi
04-06-2014, 23:39
Yok suayb abi o tamamen farkli bi kazaydi

Soldan sağa doğru açı ile sekince ve sağda yeşillikli bir bahçe felan görünce o sandım.

guwen_ar
04-06-2014, 23:44
Gecmis olsun...

Yanliz videoyu nerden tutsan elinde kalir
O yolda ozellikle tirtikli yerde roll mu yapilir ?
Corollayi kullanan kesinlikle beceriksizmis refuje girmese goruntu alan arabaya vurcakmis

Rol yapilan yol bos 10 km duzluk kamyon araba tir vs yok.
Kavsaga yaklasinca yolun turtikli olmasi gayet normal.

Slipshod
04-06-2014, 23:49
geçmiş olsun allah korumuş çok daha kötü sonuçlar olabilirdi

izmirlicem
05-06-2014, 02:59
ucuz kurtulmuş geçmiş olsun vurma hızı en az 120 tabi önünde araç olmaması sevindirici ya vurduktan sonra kontrölü kaybettikten sonra önde kamyon otobüs olsaydı ?

ersandeniz
05-06-2014, 06:37
bu yol lüleburgaz-çorlu yolu ve kazanın olduğu yer efes kavşağı mı?

Burak Mehmet
05-06-2014, 07:37
çok geçmiş olsun.. özel değilse aracın kaza sonrası fotoğrafını paylaşabilirmisiniz?

ersandeniz
05-06-2014, 09:25
Rol yapilan yol bos 10 km duzluk kamyon araba tir vs yok.
Kavsaga yaklasinca yolun turtikli olmasi gayet normal.
anladığım kadarıyla lüleburgaz-çorlu yolunda oldu bu kaza..
rol yaptığınız saati bilmiyorum ama o yolda kamyon araba tır traktör fabrika servisi şehirler arası minibus vs. olmaması büyük bir şanstan başka birşey değil, trakyann en çok kullanılan şehirler arası yollarından birisi..
bir de önünüze o kavşaktan fabrika servis otobüsü çıksaydı neler olurdu acaba??

başka insanların da hayatını tehlikeye atıyorsunuz, iyi ki bir başkasına zarar vermeden atlatılmış bu kaza..

guwen_ar
05-06-2014, 09:30
Rol yaptigimiz saatten bahsettim ben yol bombos.millet kamyonlarin tirlarin sagindan solundan geciyor rol yaparken.
Burdada arkadasin bi hatasi war adi ustunde kaza !

ÖmerF.Bayar
05-06-2014, 09:39
Cok gecmis olsun, icinden arkadasinizin sag cikmasi buyuk sans olmus, ciddi hizli.

ersandeniz
05-06-2014, 09:43
ben çorluluyum, edirnede akrabalarım var, 2 sene de lüleburgazda kaldım,
o yolu çok iyi biliyorum, iniş çıkışlar da var.. yediğiniz haltı masum gibi göstermeyin, o yol 110 km hız sınırı olan, Edirne, babaeski, lüleburgazdan çorluya ya da tekirdağa gidenlerin(şahıs+ şehirler arası taşımacılık yapanların) kullandığı, günün en az 8 saati fabrika servislerinin fink attığı bir yol, anlattığınız gibi boş dümdüz bir yol değil..

Evo34
05-06-2014, 09:44
Kameraya çeken araç, ilk sola girme girişiminde bulundu sonra vaz mı geçti ?

Bu sebeple yavaşladı ve girmesi gereken ikinci sola geç girdiği için arkadan tedbirsizce gelen Beyaz Corolla'yı şaşırttı mı ?

guwen_ar
05-06-2014, 09:52
Bak arkadasim kac yil kaldin ne yaptin bilmem.bende hayatim boyunca o yolu kullandim.pazar gunu saat 2 sirasi yolda kimseyi bulamazsin kaldi ki 1 km lik bi alanda anlik 180-190 km hizlara cikilan zamani gelince birakilan bi rol.her hangi bi tehlike vs yok.
Rol yapanlarla alakali bi durum degil.arkadan elen arkadas (rolle alakasi olmayan) zaten yoluna dewam edicekmis corluya gidicekmis gaz kesmemis hata yapmis alaha sukur yasiyor baskasinada zarar vermedi.kimse bole bi hataya dusmesin diye acilan bi konu zaten.

Bilmem anlatabildim mi ?

ersandeniz
05-06-2014, 09:57
arkadaşım benim hayatımın 29 yılı trakyada(çorlu ve lüleburgaz) geçti, 3 yıl zentivada çalıştım, gayet iyi biliyorum o yolu, ben o saatte çok gittim çorluya, anlattığın gibi değil
bir gün birinin vebaline gireceksiniz, umarım sadece birbirnizin vebaline girersiniz, bari yola çıkmadan once söyleyin de arkadaşlarım akrabalarım çıkmasın o yola

guwen_ar
05-06-2014, 10:08
Rol yapmak zaten basli basina yanlis ve tehlikeli.
Bu forumunda emin ol yarisindan cogu rol yapar yapmistir.oleyse akrabalarina sole turkiye nin hic biyerine cikmasin rol harici yarisanlarda cok.
Ben sana demek istegimi bi tehlike olmadigini rol yapanlarin bi alakasi olmadigini anlatamadim.kavsaga gelince ve ya baglanti yolu yada yolda araba olunca mal gibi gazlicak yada gazlayan insanlar degiliz.
Kazayi yapan arkadas rol bittikten cok sonra geliyor zaten sagindan gelir gecerim yoluma devam ederim diyerek buyuk bi yanlis yapiyor kaymaya baslayinca yoldan cikiyor.
Rol yapan ve ya rol yapanlarla bi alakasi yok.
Oke.

Ome_RS
05-06-2014, 12:18
kazadan sonraki fotolarını bende cok merak ettim

kutsal
05-06-2014, 12:36
arkadaşım benim hayatımın 29 yılı trakyada(çorlu ve lüleburgaz) geçti, 3 yıl zentivada çalıştım, gayet iyi biliyorum o yolu, ben o saatte çok gittim çorluya, anlattığın gibi değil
bir gün birinin vebaline gireceksiniz, umarım sadece birbirnizin vebaline girersiniz, bari yola çıkmadan once söyleyin de arkadaşlarım akrabalarım çıkmasın o yola

tamam burdan role cıkıcagımız zaman haber verıcez sana akrabalarına haber verırsın nekadar bilincsızce bı yaklaşım vıdeoda baska arac gördunmu demekkı trafık yeterınce sakinmiş ki basılmıs roll yapanların deıl ızleyenın suclu oldugunu anlamısta deılsın sanırım. ayrıca burdakı rolün tehlıkesını dusunecegıne istanbuldakı rollerın tehlıkesının derdıne dussen daha ıyı edersın orda trafıkte basılıyor burda ise şehırler arası bır yol ;)

rahatsız
05-06-2014, 12:39
o yolda bisiklet bile sürülmez.

kutsal
05-06-2014, 12:40
o yolda bisiklet bile sürülmez.

evet bızde oyuzden araç kullanıyoruz bazende yaya yolculuk yapıyoruz

MCN21
05-06-2014, 12:42
çok geçmiş olsun ucuz atlatmış , ama yolda pek roll için uygun değil gibi ...

guwen_ar
05-06-2014, 12:59
http://i59.tinypic.com/2ce0x87.jpg

Yol bu arkadaslar buyutmeyin 200+ larida hic bi zaman gormedik.
Abartmiyalim konuyu yanlis yerlere cekmiyelim.
Hizli araclarida denicegimiz zaman surekli otobana cikariz burdaki otobaninda ne kadar sakin oldugunu bilen cogu kisi war.
Burdaki kazanin rol ile bi alakasi olmadigini acaba kac defa solicem ?

Nameless34
05-06-2014, 13:06
Büyük yaralar almadan o arabadan sağ çıkmışlarsa verilmiş sadakaları varmış hakikaten başkalarına çarpmamaları da ayrı sevindirici. Hepimiz arabalara sevdalıyız direksiyona geçince sakin kalamıyoruz ama biraz daha dikkat lütfen. Video çeken araca çarptığını düşünemiyorum bile o hızda.

BamBam
05-06-2014, 13:07
Büyük geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması sevindirici. Corollacı keşke duramayacağını daha önce farkedip fren falan yapmadan pas geçseymiş kavşağı, biraz paniklemiş sanırım...tekrar geçmiş olsun

Maxi
05-06-2014, 13:10
bazılarınız okumadan yorum yapıyor
adam 100 kere yazdı
kaza yapan başka birisi , rolling yapan değil

2 kişi roll yapıyor , arkadan gelen belkide tanımadıkları toyota gaza geliyor
kaza yapan toyota

o da nasıl bir gidişse, kamikaze gibi

ersandeniz
05-06-2014, 14:01
bazılarınız okumadan yorum yapıyor
adam 100 kere yazdı
kaza yapan başka birisi , rolling yapan değil

2 kişi roll yapıyor , arkadan gelen belkide tanımadıkları toyota gaza geliyor
kaza yapan toyota

o da nasıl bir gidişse, kamikaze gibi

demekki siz de okumuyorsunuz Maxi,
Kaza yapan arkadasimizdir diyor ilk mesajda
o yolu kullanan birisi olsa böyle konuşabilecek misin ?

tamam burdan role cıkıcagımız zaman haber verıcez sana akrabalarına haber verırsın nekadar bilincsızce bı yaklaşım vıdeoda baska arac gördunmu demekkı trafık yeterınce sakinmiş ki basılmıs roll yapanların deıl ızleyenın suclu oldugunu anlamısta deılsın sanırım. ayrıca burdakı rolün tehlıkesını dusunecegıne istanbuldakı rollerın tehlıkesının derdıne dussen daha ıyı edersın orda trafıkte basılıyor burda ise şehırler arası bır yol
İstanbul benim bulunduğum bir yer değil, o oradakilerin sorunu, dediğin yolda traktör bile atlıyor tarladan yola, sen doğduğunda ben o yoldan edirneye gidip geliyordum
13 saniyelik videoda tabi araba olmayacak, başından gönderin videoyu da görelim

neyse ne haliniz varsa görün, sonra birileri kaza yapıp ölünce ah ah vah vah...

guwen_ar
05-06-2014, 14:38
@maxi
Aynen abi arkalarindan gelenin farkinda degiller bizim buralar kucuk yer herkez herkezi tanir arabadan cikinca gorduk ki arkadasimizmis.

@ersandeniz
O yol zaten 2-3 yil oldu yapilali tek gidis tek gelisti :)Sacmaliyosun Hakkaten daha fazla yazma bee gerekli kisilere videonun tamamini attim yolun ne kadar bos oldugunu tehlikesiz oldugunu gorduler yorma kendini.

kutsal
05-06-2014, 15:03
demekki siz de okumuyorsunuz Maxi,
Kaza yapan arkadasimizdir diyor ilk mesajda
o yolu kullanan birisi olsa böyle konuşabilecek misin ?

İstanbul benim bulunduğum bir yer değil, o oradakilerin sorunu, dediğin yolda traktör bile atlıyor tarladan yola, sen doğduğunda ben o yoldan edirneye gidip geliyordum
13 saniyelik videoda tabi araba olmayacak, başından gönderin videoyu da görelim

neyse ne haliniz varsa görün, sonra birileri kaza yapıp ölünce ah ah vah vah...

7 yasında edırneye 3 tekerleklı bısıkletle gıdıp gelıyodun heralde yol yenı yapıldı hıcbızmn e5 e traktor anıden cıkamaz bılıncsız olma bız o tarlalarda cıftcılık yapıyoruz onun bılıncındeyız yanı sen orasını düşünme

ahmet_NLS
05-06-2014, 15:17
Allah korumus dahada buyuk seyler olabilirmis.
Trakyaliyim yillardir oralarda yasadim gereksiz yazan kisiye soyluyorum o yol yapilali anca 2 sene falan olmustur yapildigindan beri istanbul-kirklareli arasi otobani kullanmam.troktor falan cikarmis yok bicerdover cikar :D
Sen burda kendini yirtcagina edirne-istanbul arasi o yolda surekli 180-200 le gidenleri engellede bi faydan olsun ;)

TigeR
05-06-2014, 19:08
yol rolle uygun değil diyenler nereden biliyorlar videoda sadece kavşağın ora görünüyor zaten orda roll çoktan bitmiş oluyor

oğuz
05-06-2014, 19:16
roll e uygun değilmiş.herkes uçak pistinde basıyor zaten bi bu adamlar trafiğe açık yerde deniyor.