Orijinalini görmek için tıklayınız : Finansbank kredi kartı bilgi
Arkadaşlar finansbanktan 400-600 tl'lik limitli bi kredi kartı çıkarıcam hani öğreniciyiz dursun diye kullanan varmıdır tavsiye edermisiniz.
freelife
04-06-2014, 23:54
her bankayı tavsiye edende olur nefret edende ...ben çok memnunum mesela ..
Cans1993
04-06-2014, 23:57
Ben finansbanktan hiç memnun değilim mesela :D Basına ermeniler geçince hesapları blokelediler borcları topladılar felan pişman bana sorarsan git yapıkredi play kart yada işbank işteöğrenci al derim ;)
onursumer
05-06-2014, 00:03
Ilk uniye basladigi da Finansbanktan universty kartini kulandim yillarca simdide clubfinans ile devam ediyorum ogrenci kartlarinda esnekler ben bir sikinti yasamadim
Ama hangi banka olursa olsun kredi kartinin tavsiye edilebilicek bir yani yok
Ben play kullanıyorum. 4 senedir aksatmadan ödüyorum. Çok kez faydasını gördüm. Kredi kartı kullanmaısından haberi olmayan insanların tavsiyelerini "nefret söylemlerini" dikkate alma derim. :)
Ama benim sabit, kesin gelirlerim(partt time işim ve bursum) vardı, yazın full time işe başladığımda kartım hep tam limit olurdu, yaz dışında gelirimin 1/3ünü bile geçmezdi kart ödemem.
Kendi ödeme durumunuza göre limit ve en yaygın bankayı seçin derim. Ben bu sebeple seçtim play'i.
KArtın son ödeme tarihi civarı düzenli bir geliriniz ve kendinize ödeme konusunda güveniniz yoksa girmeyin ama kredi kartı işine. Bir arkadaşım var, şuan 500 tllik karta olan borcuyla 2 sene daha okur. :D O sebeple çok dikkatlı olmak lazım ödeme vs. konusunda.
Ben finansbanktan hiç memnun değilim mesela :D Basına ermeniler geçince hesapları blokelediler borcları topladılar felan pişman bana sorarsan git yapıkredi play kart yada işbank işteöğrenci al derim ;)
Ermeni değil Yunan ortaklığı var %77 hisse ile . ;)
ATM'lerinin para alma üniteleri sürekli arızalı. Çoğu zaman 2-3 gün geç ödüyorum ekstreleri. ATM'si diğer bankalar kadar yaygın değil.
kredi kartı mı :)
aman uzak dursun, bende öğrenciyken iş bankasından "işte üniversiteli" diye bir kart kullandım.
Ödemelerine pek dikkat etmiyordum, bugün banka ile bir işim oldu ve karşıma çıktı.
En iyisi kullanmamak veya kullanırsan da çok dikkat etmek.
onursumer
05-06-2014, 01:06
ATM'lerinin para alma üniteleri sürekli arızalı. Çoğu zaman 2-3 gün geç ödüyorum ekstreleri. ATM'si diğer bankalar kadar yaygın değil.
bu konuda kesinlikle katılıyorum unutmuşum artık internet bankaclığı kullanıyorum fakat
finans bank atm leri 2 gün çalışıp 7 gün çalışmıyorlar :D
bu konuda kesinlikle katılıyorum unutmuşum artık internet bankaclığı kullanıyorum fakat
finans bank atm leri 2 gün çalışıp 7 gün çalışmıyorlar :D
bilerek mi yapıyorlar acaba :)
Onur Fatih
05-06-2014, 01:57
Bende finans kullaniyorum kredi degil hesabim var finansta, bi sikinti yasamadim faturalari vs oto talimat verdim simdilik sorun yok. Kesinti bile yapmiyorlar.
+1
Ben de Encard kullanıyorum ve atm ler ile sürekli sorun yaşıyorum.
Kredi kartı doğru şekilde kullanırsan bence gayet avantajlı bir sistem. Millet kullanmayı bilmiyor sonra kredi kartı kötü oluyor. Maaşın 1000 lira 5000 limitli kart kullanıp laptop telefon televizyon aldın mı bir anda sonra kötü olur tabi.
5 yıldır üniversite öğrencisiyim. İşteÜniversiteli kullanıyorum. Hiç problem çekmedim. Aksine kredi kartı kullanıp düzenli ödemeler yaptığında banka kredi notun yükseliyor. İş bankası öğrenci kartından aidat almıyor. Bu arada.
berkay_aydin
05-06-2014, 02:21
finansbank kredi kartı kullanıyorum %60 gibi bir ücret alıyorlar asgari, sürekli asgari yatırmaktan sıkıldım iptal etmeyi düşünüyorum tavsiye etmem sadece taksit seçeneği güzel :) sağlam ödeme yapınca limitide yükselttiler iyice kötü oldu :)
bi sıkıntısını görmedim ,,kullan yani,,ipin ucunu kaçırmadan ama,,,,,bankalar fırsat çı mk ellerine koz vermiycen affetmiyolar
Ogrenciysen garantiden bonus genc.niye almiyosun ? Kart ucreti yok bisey yok. Kredi kartindan havale de yapabiliyosun mesela. 500lira limiti oluyo
Yapı kredi > garanti > card finans
Yapı kredi internet olayı oturdu 10 numara arayüz ve herşeyi yapabiliyorsun tüm kartları kapatıp tek YapıKRedi kullanmaya çalışıyorum bende
sercanavcı
05-06-2014, 07:40
finansbank ödeme günü geldiginde atmleri nedense calısmıyo işlem yapamıyo yanlz cezalı yatırırken paşa paşa alıyo zırt pırt aramaları yokmu bide günde 5 defa kredi verelim vs vs ben iş bankası finansbank ve yapı kredi kullanıyorum yapı kredi word kartı kart ücretinden dolayı kapatıcam adamlar yüzsüz kart ücreti gönderiyolar arıyosun iptali için işte 3 ay içinde 750 tl alısveriş yap kart ücreti almayalım dio mecburuz sanki...iş bankasından çok memnunum tavsiye ederim
fınansbank dusmanıma tavsıye etmem :))
erhanaytac
05-06-2014, 09:33
Bencede finansa bulaşma bi nakit kart belası sardılar başıma her ay havaya 15 tl ödüyorum hesabı kapattırmama rağmen. Cardfinans Gold kart kullanıyordum onunda limitini kapatmışlar hiç bir kredi kartımda, krredimde gecikme yaşamamama rağmen. Neden diye sorduğumda karşımda hiç bir muhattap bulamadım o ona pasadı o ona.. İş bankası Yapı kredi Akbank Garanti bunlar dışındaki bankalar kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar.
fınansbank dusmanıma tavsıye etmem :))
Sen takmışsın zamanında adamlara, sıra onlara geçmiş niye gocunuyosun bro. :o :D
Atm problemi var evet,ama uzun süredir kullanıyorum ciddi bir problem yaşamadım.
Fix kart işini görür,bende var 500 tl limitli işimi görüyor.
halilcakir
05-06-2014, 19:15
Şahsi fikrim kullanmayı bilirsen dünyanın en kolay ödeme aracı belkide.
Yalnız birşey dikkatimi çekti arkadaşlar.Lütfen kimse alınganlık yapmasın.
500tl limitli kart kullanıyorum yazıyor ama arabalar bölümünde bir sürü araba var.Yaw 500tl limitli kart bunların aylık benzinini bile karşılamaz bir gariplik yokmu bu işde?
Yaw 500tl limitli kart bunların aylık benzinini bile karşılamaz bir gariplik yokmu bu işde?
Ne gibi gariplik ?
500tl limitli kart kullanıyorum yazıyor ama arabalar bölümünde bir sürü araba var.Yaw 500tl limitli kart bunların aylık benzinini bile karşılamaz bir gariplik yokmu bu işde?
yakıtı nakit alamaz mı ?
veya şirketi vs. varsa anlaşmalı bir akaryakıt istasyonundan alabilir.
halilcakir
05-06-2014, 19:54
Limitler kart türüne göre değil şahsın bankalar nezdindeki kredibilitesine göre belirlenir. Bende öğrenciyken 500tl limitli kartım vardı ama arabam yoktu hatta birden fazla hiç yoktu:) ilginç olan bu
Limitler kart türüne göre değil şahsın bankalar nezdindeki kredibilitesine göre belirlenir. Bende öğrenciyken 500tl limitli kartım vardı ama arabam yoktu hatta birden fazla hiç yoktu:) ilginç olan bu
Neyi ima etmeye çalışıyorsun anlamadım ki?
Benim bankalar nezdinde kredibilitemin yetersiz yada kart alamadığımı falanmı?
Yada senin cebinde ki kartı ben üniv öğrencisiyken kullanıyordum falanmı?
Neyi ima etmeye çalışıyorsun anlamadım ki?
Benim bankalar nezdinde kredibilitemin yetersiz yada kart alamadığımı falanmı?
Yada senin cebinde ki kartı ben üniv öğrencisiyken kullanıyordum falanmı?
size demiyor imzanızda 2-3 tane arac adımı yazıyor?
ben yıllardır garanti kullanıyorum zırt pırt aramaları dısında memnunum
ödemelerimi geciktirmem
kız arkadasımda finans öğrenci kartı var 500 limitli
kafasına göre öduyo ödeyemıo asgari ödüyo arada 20 yatırıyo sorun olmadı sanırım öğrenciye karsı biraz esnekler
halilcakir
05-06-2014, 20:03
Birşey ima etmiyorum anlamadığım bir durumu soruyorum.
3 arabası vs olan birinin kredi kartı limitinin 500tl olması bana ilginç geldi.
Belkide sadece nakit kullanıyordur bankalarla işi yoktur doğru mu?
size demiyor imzanızda 2-3 tane arac adımı yazıyor?
ben yıllardır garanti kullanıyorum zırt pırt aramaları dısında memnunum
ödemelerimi geciktirmem
kız arkadasımda finans öğrenci kartı var 500 limitli
kafasına göre öduyo ödeyemıo asgari ödüyo arada 20 yatırıyo sorun olmadı sanırım öğrenciye karsı biraz esnekler
Bir önceki mesajımda 500 tl limitli kart kullanıyorum demiştim,arkamdan yazılan bir post'u üzerime alınmam doğal.
İmzamı görüyorum bende.
Ben kart kullanmayı seven bir adam değilim,param varsa harcarım yoksa otururum.
Bankalara borçlanmayı sevmiyorum,allah mecbur bırakmasın.
Araç sayısına yada marka modeline göre kart limitlerinin doğru orantılı olarak düşünülmesi yanlış bana göre.
Sen takmışsın zamanında adamlara, sıra onlara geçmiş niye gocunuyosun bro. :o :D
yok la fınansla hıc calısmadım ama arkadasım calısıyo ordan bılıyorum :))
şöyle abicim ben bu kartı babamın haberi olmadan kendi harçlığımla ödemek için çıkarıyorum yoksa niye uğraşıyım babamın kartının ek kartını çıkarırım ama o zamanda babam nereye ne harcamışım bakar eder konuşur hani burda yanlış anlaşılacak bişi yok arabaların hepside benim değil sadece corsa benim diğeri annemle babamın yani 19 yaşında 3 tane arabam olsa zaten daha ne isterim :) yeri geliyo arabaya parça lazım oluyo 2 haftalığımı veriyorum aç kalıyorum o yüzden böyle bi kart çıkarıyım dedim:)
Herkese yorumlar için teşekkürler iş bankası nakit ve finansbank nakit kartlarım var finansı komple iptal ettirip iş bankası kredı kartı çıkartabilirm fakat bu finansbank nakit kartı nasıl iptal ettiricem ben:)
halilcakir
05-06-2014, 21:36
şöyle abicim ben bu kartı babamın haberi olmadan kendi harçlığımla ödemek için çıkarıyorum yoksa niye uğraşıyım babamın kartının ek kartını çıkarırım ama o zamanda babam nereye ne harcamışım bakar eder konuşur hani burda yanlış anlaşılacak bişi yok arabaların hepside benim değil sadece corsa benim diğeri annemle babamın yani 19 yaşında 3 tane arabam olsa zaten daha ne isterim :) yeri geliyo arabaya parça lazım oluyo 2 haftalığımı veriyorum aç kalıyorum o yüzden böyle bi kart çıkarıyım dedim:)
Hahahah tamam şimdi anladım ve bunu sevdim :D
500 ü geçme o zaman örtülü ödenekden araba harcamaları için sonra papaz olma pederle.
Bende ilkokulda harçlığımla araba dergisi alırdım annemden fırça yerdim bunlara para harcıyorsun diye.
Sonradan sonraya önlüğün içine sokup eve sokmaya başlamıştım.
En son zulamı bulup hepsini atmıştı! :(
Atmasaydı biriktirebilseydim , şimdi üst üste koysam benden uzun ve ağır olurlardı sanırım
Aynen abi öyle yapicam ya 500 yeter ondan yani😃 benm 400 tane otomobil dergilik bi koleksiyonum var ben başardım onları toplamayı zamaninda babam onlara bile kiziyodu alirken aynen sizinkiler gibi ama bn muhafaza ettim😃
Sene başında bende zorla Yapı Kredi Play kart aldım. Zorla diyorum çünkü okulda bahçeye adımımı atmamla koluma girip aralıksız kart sunumu yapan işe yaramayınca da ''kimliğinin fotografını çekiyim valla başka birşey istemiyorum'' diyen yapışkan bankacılardan yoruldum artık.
Okula gittiğim günlerde ''bana daha önce sattınız zaten'' demek için kullanıyorum. Duyduğuma göre baya iyiymiş ama dediğim gibi esas amacıyla kullanmak henüz nasip olmadı. :D
SerhatA.
05-06-2014, 22:12
Finansı bilmem ama Garantiyi tavsiye ederim hem ATM çoğunluğu hemde internet bankacılığı yönünden
altugkocer
06-06-2014, 08:42
Ben de öğrenciyken Card Finans University kullanmıştım. Öğrenciyken tavsiye ederim zorluk çıkarmadılar. Çok uzun süre ödemediğim oldu arayıp ödeyin diyolardı, ben de tamam diyordum :D ama öğrencilik bitti iş değişti. Resmen kan almaya başladılar. Zar zor borcumu ödeyip güç bela kapattım kartı. En son 0.01 TL ekstre geldi :) şerefsizlere 5 kuruş verdim üstü kalsın dedim :D Şimdi garanti bonus+american express kullanıyorum. Bonusu bol tavsiye ederim.
Sosyal mesajımı da vereyim; kredi kartı kullanmayı herkes beceremez gerçekten. Yaklaşık 8 senedir kullanıyorum hala kullanmayı bilmiyorum, çok açılıyorum. Eşim, arkadaşlarım, annem, babam engelliyor beni :) Namussuz olsa bi dert olmasa bi dert :)
cerkez_kral
06-06-2014, 11:56
kardeşim akbanktan açmada nerden açıyosan aç 4 aydır müşteri temsilcilerine baglanamadım
evolution_9
06-06-2014, 12:26
ben bi kredi çektim burnumdan getirdiler bi gün geciktr hemen mesaj atıyolar mesaj başıda 3 lira para alıyolar ve gecelik faiz uygulaması yapıyorlar .garanti veya ziraat tan şaşmam finans bank kesinlikle tavsiye etmiyorum