PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Reçete istiyorum :)

oxygen
05-06-2014, 09:01
Herkese merhaba,

Çalıştığım şirketin yeni merkez binasının kapalı otopakında güzel bir oto yıkama alanı yapıldı.

Patronlarımın arabaları sıklıkla detailing yapılmaya gönderiliyor ayrıca şirket arabalarına da uygulama yapılacak. Hazır otoyıkama alanı varken, detailinge çok para harcamak yerine güzel ürünler alıp görevli arkadaşların yapabileceğini söyledim.

Şimdi ürünler alınacak ama benden reçete bekliyorlar. Benim bildiğim bir ürün yok, şunu şunu alın şöyle kullanın böyle kullanın diye yanlış yönlendirmek istemiyorum.

Ben de sizlerden bu sebepten ötürü reçete istiyorum :)

Polisaj makinesi var, basınçlı su makinesi var, meg eldivenler var, kovalar var.

Yoğun çizikli, az çizikli ve hareleri otomobilleri çiziklerden ve harelerden arındırmak için ve parlatmak için hangi ürünleri almalıyım?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

douu
05-06-2014, 12:40
Yer yapıldı makineler alındı falan herşey ok. Reçeteyi yazdık malzemeleri de aldınız o da ok. Uygulamayı kim yapacak ? Görevli arkadaşlar dediniz de görevli arkadaşlar biliyorlar mı bu işi ? Araba herkes yıkar ama polisaj işi falan şakaya gelmez. Patronların arabaları falan dediğinize göre kötü araçlar olmamalı. Kaş yaparken göz çıkarmayasınız ?

aqustic
05-06-2014, 12:59
Douu şu reçeteden bana da lazım.
Bir arkadaş bana sakın pasta cila işini makineyle kendin yapma arabanın boyasını yakarsın dedi.Bilmiyorsak nasıl ve nerden ögrenecegiz:)

douu
05-06-2014, 13:16
Douu şu reçeteden bana da lazım.
Bir arkadaş bana sakın pasta cila işini makineyle kendin yapma arabanın boyasını yakarsın dedi.Bilmiyorsak nasıl ve nerden ögrenecegiz:)

Mustafa yakma ihtimali problem yaşama ihtimali falan var illaki kardeşim. El yatkınlığı ve tecrübeyle alakalı biraz. Ya boza boza kendin öğreneceksin ya da dışarda yaptırıp bakım koruma vs işlerini kendin halledeceksin :) Ama elin bu tarz işlere yatkın bence. Çok hard işlem yapmadan kolay kolay zarar veremeyeceğin tarz uygulamalar belirleyip onlardan başlayarak el tecrübesi kazanabilirsin bana göre.

Onur Fatih
05-06-2014, 13:17
Bende ogrenmek istiyorum bu polisaji kullanmayi :) nedir bunun sirlari

oxygen
05-06-2014, 14:04
Yer yapıldı makineler alındı falan herşey ok. Reçeteyi yazdık malzemeleri de aldınız o da ok. Uygulamayı kim yapacak ? Görevli arkadaşlar dediniz de görevli arkadaşlar biliyorlar mı bu işi ? Araba herkes yıkar ama polisaj işi falan şakaya gelmez. Patronların arabaları falan dediğinize göre kötü araçlar olmamalı. Kaş yaparken göz çıkarmayasınız ?

Merhaba,

Görevli arkadaşlardan bir tanesinin eli baya yatkın, kendi otomobiline yapıyor ama ürün bilgi konusunda yetersiz. O yüzden sizlerden ürün tavsiyeleri istiyorum.

Önce şirket arabalarında deneyecekler, direk başlamazlar patron arabalarına :)

Ayrıca polisaj işi bu kadar zor olsa herkes elinde makinelerle çeşit çeşit ürün denemez diye düşünüyorum. İllaki kaş yaparken göz çıkaranlar vardır ama dikkatli ve temkinli olunursa ve biraz da el yatkınsa, bence problem olmayacaktır.

Zaten çok extreme ürünler ve uygulamalar değil zaten istediğimiz. En fazla otomobilde ufak parçada denerken aa biz yapamıyoruz derler, bırakırlar.

Chn53
05-06-2014, 14:31
Ben ilk uygulamami siyah pegot 407 uzerinde meg m105 sonrasinda m205 yapmistim. Gayet guzel olmustu acma vs olmamisti ama yuksek devirli kullanmadim makinayi takribi 17-18 saat ugrastim ama :D

canpower
09-06-2014, 21:45
boyayı yakmak bukadar kolaymı ya.. bene abartılıyor.bende ilk başlarken yapma yakarsın bak bilmem ne dediler ama hiç bi sıkıntı olmadı..ogün bugündür devam.. :)

egdeniz
10-06-2014, 00:32
g3 ile başlayabilirsiniz

Zorbey
10-06-2014, 00:36
Boyayı ilk arabamda değilde son arabamda yakmıştım :D

Meg 85 105 205 alın

Wax olarakta 66

Boya koruma için 21 no alın. Ya da Collinate serisi bakın