PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : caliper uydurma



therev
06-06-2014, 22:45
arkadaslar ucuz fiyata typer icin 4 piston fren kiti alma firsati buldum. bunlari colta takmak ne kadar zor olabilir? yapilabilirmi yoksa hic ugrasmiyim degmez mi?

Yekta
07-06-2014, 00:49
uygun disk bulabilecekmisin? sizin ölçüler biraz sıkıntılı galiba :)
onun haricinde uygun bir ayak yapılır rakorları vs halledilir kullanılabilir heralde çok zor olmaz :)

Safak
07-06-2014, 00:55
Artı olarak Janta olan mesafesi önemli... Diskte yeterince offset yoksa uygun ölçüde jant değişmek yada spacer gerekebilir jant kollarına deymemesi için.

Y.Emre
07-06-2014, 06:27
o kaliperin çap olarak uyumlu olduğu aralık var, şu cm'den şu cm'e gibi, ilk iş onu öğrenmen gerek. o uyarsa gerisi nasıl olsa uydurulur. Yoksa diskte değiştirmen gerekir, uygun disk bulamazsan porya da ister vs :)

CagkaN
07-06-2014, 09:34
yeterli yer ve disk bulunduktan sonra olur yapılır

hatta çıkan kaliper disk vs. de ben alırım :D

Schumi
07-06-2014, 15:19
Öncelikle kaç inch jant ve ne büyüklükte disk istediğine karar ver. Büyük diske takmak kolay küçük diske takmak zordur. Ayrıca bulduğun kaliperin tipide önemli. Radial mount mu lug mount mu bunlar önemli.