Orijinalini görmek için tıklayınız : Land Rover Freelander 2000 - 1.8 hakkında
Selam arkadaslar,
1.8 Freelander düşünüyorum 2000-2001 model.
Kullanan bilen arkadaslardan yardım istiyorum.
Bu araç nedir ne değildir. Kronik sorun günlük kullanıma etki edecek bi handikapı var mıdır?
Lpg de yakıtı özellikle konforu nasıldır?
Bir kaç kişiden conta yakıyor dediklerini duydum.
Yorumlarınız için simdiden tesekkürler.
Konforu ve guvenligi iyidir fakat tam bir eşşek. Gitmiyor yani, hic gitmiyor...
olsun gitmesin yaa sorun cıkarmıyosa :)
onurdestan
07-06-2014, 14:00
tek kapı tavanı çıkanları var bence baya zevklidir 18-20 liralara vardı 4 çekerse eğer bence iş yapabilir
1.8'i öneren kimseyi bulamazsanız desem yeridir,en azından benim araştırmalarımın sonucu böyleydi.Gezenbilir sitesinde gerekli bilgiler mevcuttu,oradan okuyabilirsiniz.
aynen oraya da baktım ama atan tutan da cok övende cok kararsız kaldım buldugum araç sorunsuz cıkarsa alıcam tipi hosuma gidiyor :)
aynen oraya da baktım ama atan tutan da cok övende cok kararsız kaldım buldugum araç sorunsuz cıkarsa alıcam tipi hosuma gidiyor :)
ilk 98 - 99 da vardı. o zaman 1.8 ini almıştım. gitmiyor lafı biraz değişkenlik gösterir. gitmemesine rağmen o zamanın 146 alfasından hızlı gidiyordu. 1.8 olanını fazla hatırmamıyorum bir sene falan kullanıp satmıştım. ama 2001 de v6 olanını aldım. bu güne kadarda kullanmaktayım. eskimeden dolayı biraz yıpranmalar var. tavan döşemesi elden geçmek ister. sunroof bir sefer su aldı. zaten o yüzden tavan döşemesi dağıldı.tamir edildi. sol ön cam sayısını hatırlamadığım kadar bozuldu. gerek 1.8 i gerek v6 sı arazide çık yetenekli. cd çalar bir çalışıyor bir çalışmıyor. genelde pek bir masraf çıkartmadı bu güne kadar. hatta hiç diyebilirim. ne kadar eskidi derseniz bu gün daha 110.000 km de olan bir arabadan bahsediyorum. pek para etmiyor ama piyasada el değiştirdiği rakkamlara bakarsanız o paralara o havada ve o konforda hiç bir şey yok. mutlaka 4 kapılı olanı alın derim. su basması ile uğraşmak isremiyorsanız eğer.
Görüşlerin icin Teşekkürler kerim ;)
güncel kullanan arkadasların yorumlarını bekliyorum
rahatsız
08-06-2014, 12:11
düşmana falan bile önerilmeyecek türden, sakın ha!
düşmana falan bile önerilmeyecek türden, sakın ha!
Hiç kullandınız mı. Yada ne olduda böyle diyorsunuz.
Bilelim çünkü kapıda bir tane var. Arada sırada bile olsa kullanıyoruz. Tedbirli olalım.
aynen araç cok ortada ama olumsuz yorumlar daha cok. kararsızım şuda var sadece 1 sene kullanıp satıcam
Benim dedigim olumsuzluklar freelander olmasindan degil, 1.8 olmasindan kaynakli. Yoksa genelde cok kotu araclar degiller, ta en arka camlari bile aciliyor ornegin yazin cok eglenceli oluyor.
Benim dedigim olumsuzluklar freelander olmasindan degil, 1.8 olmasindan kaynakli. Yoksa genelde cok kotu araclar degiller, ta en arka camlari bile aciliyor ornegin yazin cok eglenceli oluyor.
evet yaz için keyifli görünüyor :)
ben olumsuz masraf açacak yönlerini bilmek istiyorum günceli
2.5 V6 tavsıye ederim yakıt olarak benzinde 65 kurus yakıyor otomatık bakım haricindede en ufak bir sorun masraf cıkarmadı
2.5 V6 tavsıye ederim yakıt olarak benzinde 65 kurus yakıyor otomatık bakım haricindede en ufak bir sorun masraf cıkarmadı
cok yakıyomus ben lpg de günlük kullanıcam
düşmana falan bile önerilmeyecek türden, sakın ha!
+1907
yine de alacağım derse konu sahibi full artı full 2.5 v6 var arkadaşımda çok komik bir paraya verir yani.
v6sı da aynı sıkıntı 1.8i de, td4 olursa anca iş yapar. 1.8 motor olarak v6dan sorunsuz olsa da yürüyen olarak aynı oldukları için bence girme.
arazi vitesi sıkıntı yapıyor.
sunroof ayakları kırılıyor dediler, gerçekten kırıldı değiştirdik.
amortisör sıkıntısı yapıyordu değiştirdik.
zırt pırt şanzıman kulağı kopardı şimdilerde sakin maşallah.
sebepsiz su eksiltmeleri yüzünden komple soğutma sistemini değiştirdik.
1.8 lerde oluyor mu bilmiyorum komple gaz kelebeği ünitesi değiştirdik, kendi kendine gaz veriyodu.
yani bunları alt alta koyunca 10bini falan geçti araç arkadaşıma. ha ama biz önde ekstra 4 sis farları, korumalı, thuleli, hse paketlisini aldık araç çok exclusive bir araçmış gibi duruyor. ama o aksesuarlar da para.
araç bildiğin sorun mu diyosun yani? 2,5 v6 beni zaten aşar da
yakıt olarak bi farkı yok, benzinde 65 kuruş lpgde 35-40 kuruş arası bişey yakıyor rakamlar doğru.
iyi bir gününde bu arabayı iyi ki almışım dersin.135binde aldık 1 sene sıfır masraf gezdik keyfini sürdük aracın.
kötü bir gününde ben bu arabayı yakacağım dersin.
hele hele ep2 gibi bir arabadan sonra...
hoş bu ucuz yollu jiplerde de sıkıntı çıkmayan çok az marka ne olursa olsun. frontera kullanan 2 arkadaşım vardı illallah, range 4.6 kullanan vardı, illallah, 2001 gc kullanan vardı, illallah. şekilden feragat etmek gerekiyor imkan sınırlıysa, ya rav4 ya da grand vitara.
aynen honda gibi sıfır sorun bi araçtan sıkıntı cıkarsa deliririm 7. hondamdan sora yine hondaya devam en temizi ;)
bendeki 2.5 v6 70bin kmde orjınal boyasız ilk sahibinden almıstın tek kurus masraf etmedim aldıgınız aracın durumuyla alakalıda olabilir bahsettginiz masraflar
aynen sanırım araçtan araca değişiyor şans.
bendeki 2.5 v6 70bin kmde orjınal boyasız ilk sahibinden almıstın tek kurus masraf etmedim aldıgınız aracın durumuyla alakalıda olabilir bahsettginiz masraflar
hoca dilini ısır aman diyeyim. dediğim gibi bu da hatasız boyasız, bir anda başladı arkası kesilmedi.
ankara rangers servis bu işin piridir, bana güvenmeyin, açıp kendileriyle konuşun fikir alın. iş yaptırmasanız da sorulara çok içtenlikle cevap veriyorlar.
ben sadece 1 sene bincem o ara masraf cıkartmazsa şans heralde :)
ben sadece 1 sene bincem o ara masraf cıkartmazsa şans heralde :)
1.8 vvc'siz olan rover motoru üzerinde bildiğim kadarı ile..ben aynı motorun vvc'li olanını MGF'imde kullanmıştım. üst kapak conta problemleri mevcut ne yazıkki çoğunda.. çelik conta kullanımı ile sorunun üstesinden geliyorlar..devridaim ve genel soğutma problemleri çözülürse bir sıkıntı çıkarmaz..
free-hifi
30-05-2015, 09:48
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-kazasiz-1.8%2C%2C4x4-land-rover-214533409/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false)
konuyu hortlatayım araç hoşuma gitti kronik sorunu vs var mı bunların arkadaşlar bakımları nasıl pahalı mıdır
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.