Orijinalini görmek için tıklayınız : bu v-tec i bilen varmı acaba
http://www.sahibinden.com/garaj_arabasi_76_300km_WQQaXQQ10220420WQQpXQQdispl ayitem
bu aracı almayı düşünüyorumda sahibiyle konuştum km orjinalmiş kapı değişmiş sağ yan tarafı boyanmış bu araç hakkında düşünceleriniz ne olurdu valla merak ediyom. aslında seden bakıyodum ama kmleri çok yüksek bide pahalı geldi bana genelde. ne düşünüyosunuz
vtecburhan
03-09-2008, 17:25
bu arabayı benım bı arkadas almaya gıttı arabanın sag camurluk sag kapı sag arka camurluk degısık solcamurluk ve kaputta boyalı cıktı 16 bın ytl para teklıf ettı vermedıler almadan geri geldı :)
benım bıldıgım bu
KM cok iyi, degisen boyanan icin de sorun yoksa mantıklı görünüyor, pazarlık payı da vardır.
sanayide bi arkadaşım var yarın inş gidip bakıcak araç şua bostancı ikiler servisteymiş bakalım kısmet artık .bi vtec bulamadık bea nolcakbizim halimiz:confused:
Aracı geçen harun abiye gittiğimde gördüm karşısındaki ikiler service de duruyordu biraz inceledim hatta :) resimlerde görüldüğü üzere Hoş Bir araç orj duruyordu yane :) ama gene baktırmak lazım ne ne değildir hayırlısı olsun..
Eray Yümsel
03-09-2008, 18:40
bu arabayı benım bı arkadas almaya gıttı arabanın sag camurluk sag kapı sag arka camurluk degısık solcamurluk ve kaputta boyalı cıktı 16 bın ytl para teklıf ettı vermedıler almadan geri geldı :)
benım bıldıgım bu
burhan sen satmıyomuydun canım. versene arkadaşa 20 liraaya
Aracı geçen harun abiye gittiğimde gördüm karşısındaki ikiler service de duruyordu biraz inceledim hatta :) resimlerde görüldüğü üzere Hoş Bir araç orj duruyordu yane :) ama gene baktırmak lazım ne ne değildir hayırlısı olsun..
vallaaa siteden satılık 19-20 bin arası satan varsa haberimiz olursa iii olr veya tadığının da olur
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=18176
Ben gittim araca baktım arka çamurluk değişmiş sağlı sollu boya var arabada.
18.250 son fiyatlarıymış...