PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana'daki arkadaşlardan yardim istiyorum.

korki
09-06-2014, 17:57
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2006-model-orjinal-sunrooflu-mondeo-ghia-x-157599156/detay)

Aracı bu hafta sonu görmeye gideceğim. Tramer kaydından, şasi numarasından sorgulattım bir şey çıkmadı. Satıcı arkadaş kesinlikle hasar kaydı yok ,Al-bin git şeklinde diyor.

Sonuçta gelince baktıracağım ama işden izin alıp o kadar yol gideceğim için tanıyan bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

Teşekkürler.

MKT
09-06-2014, 18:16
Satan kişi arkadaşım bikaç ay önce enjektör-turbo-vs baya detaylı bakıma soktu arabayı boyasını drbesini bilemem ama diri düzgün bir araç geldiğinizde yardımcı olurum 054222885Doksan6 Mustafa Kemal

korki
12-06-2014, 18:06
Satan kişi arkadaşım bikaç ay önce enjektör-turbo-vs baya detaylı bakıma soktu arabayı boyasını drbesini bilemem ama diri düzgün bir araç geldiğinizde yardımcı olurum 054222885Doksan6 Mustafa Kemal

Saolun teşekkür ederim.Aracı 4-5gün önce sorgulattığımda tramerinde bir şey çıkmamıştı.Aracın plakasını girdiğimizde skoda marka araç çıkıyordu.Şasi numarasından sorgulattığımda da bir şey çıkmamıştı.Telefon kayıtlarımda mevcut.

Aracın daha önceki plakasını sorgulattığımızda 2tane hasar kaydı çıktı.Tramer sorgusu yapınca ise 5tane çıkıyor :) Bugün aracı tekrar plakadan sorgulattık mondeo olarak çıktı ve şu an ki plakasında 5 tane hasar kaydı.

Satıcı arkadaşla konuştuğumda tramerin yanlış olabileceğini söyledi.Bende doğru haklısın olabilir dedim.Peki hasar kayıtlarına ait poliçe numaraları var dedim 3parça boyalı diyor. :D