Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayrak !
Abilerim kardeşlerim. Son olaylara nolur duyarsiz kalmayalim. Araçlarimiza evlerimize BAYRAKlarimizi asalim. Bayrak namustur. Olaylara tepkimizi koyalim
tepkı gosterıcek az kaldı ....
Türk Askeri'nin başına çuval geçirildiğinde ne yapıldı ki bunda bir şey yapılsın.. Koyarlar birini önümüze "bu yaptı" diye, sokarlar hapse, 3 seneye serbest bırakırlar.. Allah'ın kulu da farketmez serbest kaldığını, hatırlamaz Türk Bayrağı'nı indirdiğini..
Askeriyenin içine girip Bayrak indirmek nedir? Sıkacaksın o anda.. Bunun "sonradan yargılaması, mahkemesi, hukuğu mukuğu" olmaz.. Tek mermi ile indireceksin cüret ettiği anda.. En azından 12 sene önce böyle yapılırdı.. O yüzden kimse bırak Bayrak indirmeyi, indirmeyi düşünemezdi bile.. Futbol Kulubü bayrağı değil o, rengini şehit kanlarından alan şerefli Türk Bayrağı..
Ama yok, sıkarsan suçlu sen olursun.. Mal gibi izleyeceksin o bayrağın indirilişini.. TSK'yı Muz SK yaparsan, değil bayrağını indirmek apoletlerini sökerler de gık diyemezsin, kıçına parmak atarlar da dönüp ters bakamazsın..
Takıldığım diecast forum sitesinde zaten paylaştım ayrıca diecast bölümünde de paylaşmıştım burada da paylaşmak istiyorum.
http://i1043.photobucket.com/albums/b431/blowone7/20140609_2247221.jpg
eyuparsln
09-06-2014, 22:33
herdaim balkonumda dalgalanir
bu ara buyutmeyi dusunuyorum ama
allah sonumuzu hayiretsin
Bu bayrak olayı vs hepsinin başka sebepleri var.. :)
Bu bayrak olayı vs hepsinin başka sebepleri var.. :)
Sebebini bilmem senle burda polemige girmem ! Ben yapilan terbiyesizlige bakarim. Neyin neden olduguna bakarim. Siyaset yapmayalim bu konuda. Duyarliysan as bayragini asmiyosan sus.
Haberlerde izledim sinirlerin tavan yapti:mad: Ulkemizin gidisati hic iyi değil
birlikten güç dogar ama sen kafanı cevirirsen banene yaa bana dokunmuyan yılan bin yıl yaşasın dersen o zaman olanları kabul etmiş olursun ......
Sebebini bilmem senle burda polemige girmem ! Ben yapilan terbiyesizlige bakarim. Neyin neden olduguna bakarim. Siyaset yapmayalim bu konuda. Duyarliysan as bayragini asmiyosan sus.
Fazla atarlı giderli konuşmaya asmaya kesmeye gerek yok burda.Benim bayrağım her zaman asılı zaten asker ailesiyiz.
birlikten güç dogar ama sen kafanı cevirirsen banene yaa bana dokunmuyan yılan bin yıl yaşasın dersen o zaman olanları kabul etmiş olursun ......
Abi bikere olsun cevirmeyelim ya. Lan ben asmasam
Nolur demeyelim. Boyle boyle
Uste cikmadilar mi zaten bikere bizim
Coklugumuzu gorup korksunlar ya. Gotleri baslari cok ayri oynamaya basladi artik dur deme vakti
Hocam Ankara isterse kırmızı beyaz olsun orada bayrağın indiriliyor ve herkes izliyorsa ne önemi varki ?
ersandeniz
09-06-2014, 22:50
ne günahı vardı karakollarda şehit olan askerlerimizin, bunun için mi şehit oldu gencecik çocuklar, eğer bu ülkenin topraklarında TSK'ya ait bir alanda bayrağımız indiriliyor, indirilmesine izin verilmiyorsa(videolar bölümünde paylaştım daha once yapılan ve şimdi yapılması gerekeni)
boşu boşuna gitmiş o canlar, boşu boşuna atıp tutuyoruz dünyanın en büyük ordusu diye..
yazıklar olsun o anda gereğini yap(tır)mayanlara ve yap(tır)mayanlara herhangi bir şekilde tepki duymayanlara ...
Hocam Ankara isterse kırmızı beyaz olsun orada bayrağın indiriliyor ve herkes izliyorsa ne önemi varki ?
Bak yine ayni kabullenis. Herkes izliyosa ne onemi var dimi. Sen izleme arkadasim ? Sen bu boyle olmaz de. Yanlis de. Sen orda yapilmadi aman s.et ne ugrasiyoruz dersen o zaman bizim vay halimize