PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Urfa hakkında bilgi/tanışma

Equinox
10-06-2014, 21:16
Belki hatırlarsınız bi ara kpss süreciyle ilgili bir konu açmıştım (link (http://www.techturkey.com/forum/sohbet/174773-zorlu-bir-surecnot-konu-araba-ile-ilgili-degil.html)), sonunda iki senelik emeğin çalışmanın stresin sıkıntının karşılığını aldım. İçişleri bakanlığına uzman yard olarak atandım çok şükür ve atamam urfaya çıktı, yaklaşık 1 ay içinde göreve başlıycam ve merkezde çalışcaz sadece.

Şimdi ben hiç gitmedim oralara, yani güneydoğuya. Nasıldır yaşam kolay mıdır insanları nasıldır kiralar ne durumdadır veya her türlü bilginiz :)

Ayrıca forumdan orada olanlar varsa gelince tanışmak da isterim. İyi Akşamlar..

gökan
10-06-2014, 21:18
:)urfadayım ılcesınde:D

orkuteren
10-06-2014, 21:20
gökan nickli arkadaş öğretmenlik yapıyor urfada bilgi alsbilirsin kendisinden

Equinox
10-06-2014, 21:20
:)urfadayım ılcesınde:D

Kpss konusunda konuşmuştuk hatırlıyorum da nickten emin olmadığımdan yazmadım :) Hangi ilçeydi, bide memnun musun :)

gökan
10-06-2014, 21:23
kardesım beklentılerın nedır bılmem urfa cok guzel bır sehır ben ılcedeyım vıransehır ama herhafta sonu ordayım kıralar yuksek 2 kişi kalmalısın bır evdekı senı rahatlatsın ıstedıgın herseyı bulabılcegın bır mekan unıversıtede var o yuzden sposyal hayatta var ** bıraz kısıtlı fazla mekan vs yok ınsanlarına alışırsın sehır gelişmiş bir şehir bı sıkıntı yaşayacagını zannetmıyorum nereye atandın

gökan
10-06-2014, 21:26
bana numaranı pm at hocam sana dönüş yaaparım yarın :)

Equinox
10-06-2014, 21:28
kardesım beklentılerın nedır bılmem urfa cok guzel bır sehır ben ılcedeyım vıransehır ama herhafta sonu ordayım kıralar yuksek 2 kişi kalmalısın bır evdekı senı rahatlatsın ıstedıgın herseyı bulabılcegın bır mekan unıversıtede var o yuzden sposyal hayatta var ** bıraz kısıtlı fazla mekan vs yok ınsanlarına alışırsın sehır gelişmiş bir şehir bı sıkıntı yaşayacagını zannetmıyorum nereye atandın

Zaten aşırı sosyal hayatı olan biri değilim o konuda sıkıntı olmaz sanırım, kiranın yüksek olması kötü ben yalnız kalmak istiyordum ama sıkıntı olacak heralde. Yeni kurulan bi genel müdürlük bizimki Göç İdaresi Gen Müd diye çalışma yeri sadece şehir merkezleri olacakmış il başlarda sanırım emniyette olacağız işi onlardan devralacağımız için sonra kendi binasına falan geçeriz ama neresinde olur hiçbi fikrim yok :)

GökhanAkarsu
10-06-2014, 21:32
benim abimde orda memur :( güzel yer oldugunu sölüyor yani bi sıkıntı yasamamış suana kadar.

Equinox
10-06-2014, 21:35
benim abimde orda memur :( güzel yer oldugunu sölüyor yani bi sıkıntı yasamamış suana kadar.

Teşekkürler, bende öyle duydum gidenler hep güzel yer diyor, bide bol bol kilo alırsın diyo. Hayırlısı :D

GökhanAkarsu
10-06-2014, 21:37
Teşekkürler, bende öyle duydum gidenler hep güzel yer diyor, bide bol bol kilo alırsın diyo. Hayırlısı :D

hemde sınırda akçakelede bide merkezde olsa berki gelmez bile :D gerçi orda C savcısı berkide o yüzden sorun yasamıyordur . ;)

dirk
10-06-2014, 21:37
Eşim sosyal hizmet uzmanı 3 aya kadar bende urfadayım..

0554 726 29 26 Ramazan. Belki bi lazım olur

Şehir Ankara'ya aynı oranda pahalı kiralar 500 ün üzerinde tokilerde meyve sebze et. ucuz ulaşım ucuz ;) şimdilik izlenim bu

::ZaFeR::
10-06-2014, 21:41
Urfa gayet güzel Batman'a göre : ) Pek sıkıntı yaşamazsınız.

Equinox
10-06-2014, 21:43
hemde sınırda akçakelede bide merkezde olsa berki gelmez bile :D gerçi orda C savcısı berkide o yüzden sorun yasamıyordur . ;)

:D mümkündür baya sağlam konumdaymış kendisi

Eşim sosyal hizmet uzmanı 3 aya kadar bende urfadayım.. Ne yapcam ne edecem benim hiç bir fikrim yok inşallah iyi olur Urfa maceram ;)

0554 726 29 26 Ramazan. Belki bi lazım olur

Kaydettim, orada görüşürüz inş :)

Equinox
10-06-2014, 21:48
Urfa gayet güzel Batman'a göre : ) Pek sıkıntı yaşamazsınız.

Batman'da abim askerlik yaptı duydum oraları :)

::ZaFeR::
10-06-2014, 21:54
Kilo konusuna gelecek olursak bol bol etli yemek yemeye hazırla kendini :D kebab ciğer ohhh :)

Equinox
10-06-2014, 22:06
Kilo konusuna gelecek olursak bol bol etli yemek yemeye hazırla kendini :D kebab ciğer ohhh :)

:D onlara doğuştan hazırım, sağolasın.

boosted_pug
10-06-2014, 22:07
Şehir gayet güzel kiralar biraz tuzlu çünki mülteciler kiraların yükselmesine neden oldular yeni avm açıldı ankaradaki cepaya baya benziyor, gezilecek kültürel ve dini Yerler bi hayli fazla yemek konusunda ben biyerden sonra baya sıkıldım lokanta tarzında biyer bulmak çok zor hep kebap hep kebap insan et yemekden sıkılıyor allahtan avm de baya bi çeşit var. Behre sultan die bi mekan var orda maraş küşleme yemenizi tavsiye ederim inanılmaz lezzetli.

Allah görevinizde başarılı olmanızı nasip etsin. Hayırlı olsun.

Equinox
10-06-2014, 22:19
Şehir gayet güzel kiralar biraz tuzlu çünki mülteciler kiraların yükselmesine neden oldular yeni avm açıldı ankaradaki cepaya baya benziyor, gezilecek kültürel ve dini Yerler bi hayli fazla yemek konusunda ben biyerden sonra baya sıkıldım lokanta tarzında biyer bulmak çok zor hep kebap hep kebap insan et yemekden sıkılıyor allahtan avm de baya bi çeşit var. Behre sultan die bi mekan var orda maraş küşleme yemenizi tavsiye ederim inanılmaz lezzetli.

Allah görevinizde başarılı olmanızı nasip etsin. Hayırlı olsun.

Teşekkürler kiralar tuzlu peki mesela şehrin biraz uzağında falan yerler var mıdır daha uygun kiralı illa her yere yürüme mesafesinde olmasına gerek yok, gerçi şehir ne kadar büyüktür görmeden konuşuyorum ama. Ben tek başıma misal 600 700 verebilirim en fazla.

Behre Sultanı deniycem, ayrıca çok sağolun Allah yüzümü kara çıkartmasın inş.

boosted_pug
10-06-2014, 22:39
Dostum şehir merkezinden uzak yerleşimler var ama çok tavsiye etmiyorum aynı mantıkla birçok suriye vatandaşıda oralarda ikamet ediyorlar amacım kafatasçılık yapmak değil onlarda mutlaka bu durumda olmak istemezlerdi ama rahatsız olursun zaten yolda yürüsen en az 3 , 4 kişi bişiler istemek için önünü kesiyor. Ben ara ara toplamda yaklaşık 4,5 ay kaldım en son geçen şubatda ordaydım ankara gibi düşünme çok bi standart yok şehir merkezinde apartmanlar yoğunluktayken biraz dışarı çıktığın zaman direk müstakil tek katlı evler var yani kalabileceğin yerleşim yerleri okadar fazla değil üniversitenin arka taraflarında o paralara daire bulabilirsin bence.

Equinox
10-06-2014, 23:01
Dostum şehir merkezinden uzak yerleşimler var ama çok tavsiye etmiyorum aynı mantıkla birçok suriye vatandaşıda oralarda ikamet ediyorlar amacım kafatasçılık yapmak değil onlarda mutlaka bu durumda olmak istemezlerdi ama rahatsız olursun zaten yolda yürüsen en az 3 , 4 kişi bişiler istemek için önünü kesiyor. Ben ara ara toplamda yaklaşık 4,5 ay kaldım en son geçen şubatda ordaydım ankara gibi düşünme çok bi standart yok şehir merkezinde apartmanlar yoğunluktayken biraz dışarı çıktığın zaman direk müstakil tek katlı evler var yani kalabileceğin yerleşim yerleri okadar fazla değil üniversitenin arka taraflarında o paralara daire bulabilirsin bence.

Haklısınız huzursuz olacağım bi yerde de oturmak istemem, çok teşekkürler bilgiler için artık bi süre misafirrhane gibi bi yerde kalırım ilk geldiğimde o ara uygun bi ev bulmaya çalışırım. Herşeyin hayırlısı, tekrardan teşekkürler :icon_tup: