Orijinalini görmek için tıklayınız : Ciddi bir pist kazasi
M_PROJECT
04-09-2008, 02:01
http://www.youtube.com/watch?v=phf_sLQ000I&feature=related
emresener
04-09-2008, 02:06
uffff çook fenaaa yaa :(
gokhan07
04-09-2008, 02:19
çok kötü olmuş
Kesinlikle cadde de kullandığımız yüksek güçlerdeki arabalarıda roll cage yapmak lazım çoğumuz böyle pistede çıkıyor.
akucukdogan
04-09-2008, 02:38
Çok kötü ya allah korusun...
Sürücü'ye ne oldu acaba ?
luckdove
04-09-2008, 02:48
Evet cok kotu. Daha once gormustum bunu. Isin ilginci surucu ciddi bir yara almadan kurtulmus bu kazadan. Ilk darbenin aracin arkasina gelmesi kurtarmis biraz. Ayrica aracin serbest sekilde ardarda takla atmasi da (her ne kadar cok kotu gorunse de) carpma siddetini azaltmis. Takla atmak yerine sert bir yere carpip aniden dursaydi cok daha kotu olurdu. O tip durumlarda roll cage'de bir ise yaramiyor. Cunku arac ezilmeden az hasarli kalsa bile carpma aninda olusan G kuvveti ic kanamaya yol aciyor. Yani surucu disaridan iyi gozukse bile ic kanamalar buyuk risk.
Çok kötü ya allah korusun...
Sürücü'ye ne oldu acaba ?
videonun sonunda acıklama yazıyor 48 saat sonunda hastaneden taburcu edildi durumu iyi diye
Gercekten kötü bir durum...
Bir anda o yöne gitmesinin sebebi nedir acaba?
Bazı yorumlarda spoilerin olmamasının etkisi gibi söylenmis ama?
videoyu ikinci defa izlemem lazım ama sanırsam yol lastiklerinden kaynaklanan bir sorun
tunbullah
04-09-2008, 08:29
hımmmm kotuymuşşşşş:(
virajdan çıktıktan sonra enterasan şekilde arka sol tastikten duman gelerek araç kendini sağa doğru atıyor. makinaik bir arıza sonucu oluşan kaza gibi gördüm ben. çok geçmiş olsun.