Orijinalini görmek için tıklayınız : orçun Mustang GT drag Antrenman
QfBT9hComoY
https://www.youtube.com/watch?v=QfBT9hComoY
bakalım bu sefer insallah güzel kalkarız :D :D
H22Power
11-06-2014, 19:17
Sonunda bi lastik almışsın :D
Sonunda bi lastik almışsın :D
aynen kanka kilit ve dift yaptık etkisi çok oldu tutunmada
nos yok ama burada
H22Power
11-06-2014, 19:47
Nos a ihtiyacın yok ki sen tutunamıyordun sorun çözülmüş.
Nos a ihtiyacın yok ki sen tutunamıyordun sorun çözülmüş.
2 vites 75 shot falan basmayı düşünüyorum 75 shot sorun yaratacağını düşünmüyorum
H22Power
11-06-2014, 19:54
Çift nozzle ile bir düğme 2.50 bir düğme 3.75 illede basçaksan orçun sakata gelme.
Araban zaten hızlı tutunmuyordu ondan vakit kaybı yaşadın
Şimdi istediğini alıcaksın difransiyel zorlanmasın elinde kalmasın yeterde artar :)
Çift nozzle ile bir düğme 2.50 bir düğme 3.75 illede basçaksan orçun sakata gelme.
Araban zaten hızlı tutunmuyordu ondan vakit kaybı yaşadın
Şimdi istediğini alıcaksın difransiyel zorlanmasın elinde kalmasın yeterde artar :)
öylede kalka 75 den bahsediiyorum ecu kendi devreye sokuyor tuşla işim yok
bi çıtır daha giderse güzel olur hayırlısı bakalım
S_ao24Pfh7E
Orçunn mustang gt drag antrenman - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=S_ao24Pfh7E)
Masallah kankam mustange, bu video daha guzel :)
Daha iyi olucak ama şuan ki hali bile güzel tutunuyor pazar günü görücez bakalım eksikler olmasına rağmen neler yapıcaz :)
guwen_ar
12-06-2014, 00:16
Koca oglani gormeyeli uzun zaman olmustu iyi geldi :)
Dayi bu lastiklerle fena sayilmaz daha isitirsan guzel sonuclar alinabilir.
Gecen sefer neydi ole yaa oldugun yerde sar sar dur :)
gece gece çok iyi geldi.
başarılar diliyorum.
SerkanÇakır
12-06-2014, 03:04
Maşallah Abi gercekten cok iyi insallah guzel sonuclar elde edersın..
Eyvallah arkadaslar bence guzel kalkiyor denedigim asfalt korfeze yakin ama daha kotudur bu sefer iyi olucak insallah
ÖmerF.Bayar
12-06-2014, 08:04
Uzun zamandir her konuyu okuyorum, masallah cok emek var ve karsiligini veriyormus gibi duruyor, sadece kozmetik olarak bir tavsiyem var, stoplarin etrafindaki beyaz sey sokulse daha guzel durmazmi ?
Uzun zamandir her konuyu okuyorum, masallah cok emek var ve karsiligini veriyormus gibi duruyor, sadece kozmetik olarak bir tavsiyem var, stoplarin etrafindaki beyaz sey sokulse daha guzel durmazmi ?
hazır o şekillde stoplar mevcut ama be seviyorum bu stopları değiştirirsem
düz cizgili olanlardan tercih ederim
ÖmerF.Bayar
12-06-2014, 08:12
Dusunucek olursan burada cok yaygin mustang, fiyatina falan bakabilirim pm atman yeter, tekrar masallah :)
Dusunucek olursan burada cok yaygin mustang, fiyatina falan bakabilirim pm atman yeter, tekrar masallah :)
bu zamana kadar nerelerdeydin :D
haberleşiriz
asfalta tırnakları geçirdin bu sefer güzel dereceler bekliyoruz orda olacağız inşallah orçun reis
asfalta tırnakları geçirdin bu sefer güzel dereceler bekliyoruz orda olacağız inşallah orçun reis
inşalah bakalım bende çok merak ediyorum ne olucak
bu seferki rakipler baya hızlı bakıcaz artık
alperkirman
12-06-2014, 08:55
olum drag falan bilmemde araba çok iyi duruyo lan :D allah kaza bela göstermesin :)
orhan_guney
12-06-2014, 08:56
Maşallah orcun baya emek verdin bu mustang a Kesene bereket, güzel oldu ama.
olum drag falan bilmemde araba çok iyi duruyo lan :D allah kaza bela göstermesin :)
evet bencede ii duruyor bütün işler bitsin artık görsel olarak da komple gireceğim zaten kanka o yüzden suan boyası vs ugraşmıyorum mekanik bitsin de artık
Maşallah orcun baya emek verdin bu mustang a Kesene bereket, güzel oldu ama.
eyvallah orhan bencede n-a bir araba olarak gerçekten iyi güçler geldi hatta suan eksik ateşleme onu bekliyorum
maşallah :)
o lastik izi sizden mi diyecektim, 2.video da aradığım cevabı buldum :)
halilcakir
12-06-2014, 11:20
Orçun su dökmeden burn out lastik ve aktarma organı ...mekten başka bir işe yaramaz.
Orçun su dökmeden burn out lastik ve aktarma organı ...mekten başka bir işe yaramaz.
:( pardon ne bilim valla öyle yaparız o zaman 1 kere yaptım
mr.korhan
12-06-2014, 11:30
Maşallah Sübhanallah Sese Bak ya , Mudarlıdan da şikayet gelmiş, bizim köy yoluna greyderler girmiş diye :p
Maşallah Sübhanallah Sese Bak ya , Mudarlıdan da şikayet gelmiş, bizim köy yoluna greyderler girmiş diye :p
eyvallah abi :D :D :icon_tup:
maşşallah moruk gayet güzel olmuş
ahmetuzun
12-06-2014, 11:48
maasallah abi, kazasız belasız
maşşallah moruk gayet güzel olmuş
eyvallah fatih evet güzel kalkyor güç baya eksik suan avans baya kısık
maasallah abi, kazasız belasız
saol çiçeğim hazır mı araba 2 hafta sonra deniyoruz senle :D
ahmetuzun
12-06-2014, 11:52
saol çiçeğim hazır mı araba 2 hafta sonra deniyoruz senle :D
hayırlısı be abii :)
hayırlısı be abii :)
insallah drag kazasız belasız bitsinde herlade 15 20 gelir ateşleme parçaları
sonra deneyekte geçiliyimde biraz daha hızlanmam için bahane olsun
3.35 vardı ona ulaşırız
halilcakir
12-06-2014, 12:34
Pardonluk birşey yok mal senin para senin sonuçta ama yazık yani :)
Onun yerine direk kalkış antremanı yapsan soğuk lastikle daha iyi bence.Hem kalkacağın yere izini bırakmış olursun.
Birde o ses launch control ün sesi değilmi? Patırdamıyor araba
Onun yerine direk kalkış antremanı yapsan soğuk lastikle daha iyi bence.Hem kalkacağın yere izini bırakmış olursun.
pistte su ile yakmaya iin verirler heralde çünkü başla lastıgım yok rolinglere de bu lastikle çıkıcam çok yormak istemiyorum
kaldırdım bekliyormmu demek bu :p :D
dururken kalkmadan önceki ses lunch sesi ama
ecu -12 kadar rotar veiryor o yüzden çok iyi değil
bide distribütör de sorun var ateşlemeye tam yapamıyor saçmalıyor
söyledim ama 15 20 güne msd gelicek suanda 22 23 avansda araba çok kısık
devir 6400 rpm sonrasında patırdıyor
75 shot nosla destekleyecem 2 viteste o şekilde katılıyorum yani :(
Maşallah orçun abi emeklerinin karşılığını alıyosun mermi gibi aynı
halilcakir
12-06-2014, 13:31
Gitme o zaman bu kadar sabrettin biraz daha sabret tam performansla git , kör topal gitmek yerine...
Olmadı araba tam bittiğinde dboxla 0-402 ölçersin oda anlayan için arabanın potansiyelini en doğru şekilde gösterir zaten
Maşallah şuan arabanın gücü ne durumda?
bütün stock bmwleri geçerim demiştin en son hala durum aynı mı
ahmetuzun
12-06-2014, 14:11
3.35 vardı ona ulaşırız
ınsallah abı ıstedıgın gıbı olur,
hızlanmak ıcın gecılmene gerek yok abı, al elıne pbox o zaten yeterı kadar hırs yaptırıyor :)
aLperTunga
12-06-2014, 14:13
tutunma ve diff sorunu çözüldü kısa ile çok zevkli oldu makina. bi kaç eksik giderildikten sonra inşallah başka eksikler çıkmaz ise herşey hazır olmuş olacak.. maşallah maşallah allah nazarlardan korusun çok emek var.
Maşallah şuan arabanın gücü ne durumda?
bütün stock bmwleri geçerim demiştin en son hala durum aynı mı
varsa hızlı bmw 20 gün sonra gönder gelsin
arabanın gücünde sıkıntı yok ateşleme yetmediği için kısık kullanıyorum sadace
200 küsür metre oldugu için iyi kaldıran kazansın diyorum sadace
draglarda 500 hp cıvarı olur
Gitme o zaman bu kadar sabrettin biraz daha sabret tam performansla git , kör topal gitmek yerine...
Olmadı araba tam bittiğinde dboxla 0-402 ölçersin oda anlayan için arabanın potansiyelini en doğru şekilde gösterir zaten
sırf ortam için gidiyorum eskisinden iyi kalkacagına eminim orda olmak bile zevkli o yüzden orda olucam
arabanın potansiyeli merak eden varsa dist suan kargoda gelince avans ve devri açarız merak edenler dbn de ve otabanda görür
onursoytam
12-06-2014, 15:21
maşallah kanka hafif su ile yakarsan iyi olur hem lastikte parçalanmaz
halil usta zaten öneride bulunmuş..
Maasallah orcun. Ama bana biraz zayif geldi araba.tutunma var ama hizlanmasi bekledigim gibi degil??
Maasallah orcun. Ama bana biraz zayif geldi araba.tutunma var ama hizlanmasi bekledigim gibi degil??
Kanka araba cok kisik suan video acisida yaniltiyor
Patisever
15-06-2014, 10:12
Alışmışsın ya la,arabaya bu atesleme,ile ayarsız iyi bile gitmiş makina,maşallah 95mi,benzin orco birde Alper ne ayak hımmına allahın fakiri işini bulmuş kameraman Cevat kelle :)
dragon07
15-06-2014, 10:26
devir az avant kısık normal geldi bana bukadar gitmesi eksikleri giderildikten sonra çok canlı olacagına hiç şüphem yok.
agustosta akhisara giricekmi draglara_
3.35 vardı ona ulaşırız
335 ile denemeyi düşünyormusun ayarlayalim hemen :soru: bir ara stp ile konuşmuştunuz sanırım
3.35 vardı ona ulaşırız
Pompa benzınıyle normal bı ayar yaptı ozgun 400hp mustang cıkardık. Islerımız musaıt olsun daha detaylı bı ayar ve yakıtla bırseyler daha yapıcaz, bakalım neler olacak :)
saolun arkadaşlar ateşteleme sorun iyice abartı ve draglara katılamadım ciddi canım sıkım sıkıldı
parça siparişlerini geçtik fakat halen elimize ulaşmadı oda ayrı
videoda avans rolati 22 de başlıyor stok 28 30 arası devir 6200 6300 dönüyorum
3.35 konusuna gelince ister 1000 hp çıksın yine deneyecem bende dert artık denemelerin zamanı geldi geçiyor
Pompa benzınıyle normal bı ayar yaptı ozgun 400hp mustang cıkardık. Islerımız musaıt olsun daha detaylı bı ayar ve yakıtla bırseyler daha yapıcaz, bakalım neler olacak :)
mustang dyno haribiden iyi az ölçüyor demek
bende baskı kaçırır halde patırdayarak 368 çıkarmıştım n-a
mustang dyno haribiden iyi az ölçüyor demek
bende baskı kaçırır halde patırdayarak 368 çıkarmıştım n-a
Sen hayirlisiyla arabanin sorunlarini hallet saglikli sekilde yurusun kafan rahatlasin arabalar bizde oldugu surece ALLAH izniyle deneriz
Sen hayirlisiyla arabanin sorunlarini hallet saglikli sekilde yurusun kafan rahatlasin arabalar bizde oldugu surece ALLAH izniyle deneriz
eyvallah abi insallah çözelecek çözelmeyecek bişey değil sonuçta ateşleme yetmiyor parçalarda yolda insallah kısa zamanda elimizde olurda zevkine varabiliriz arabanın
cupra047
18-06-2014, 18:48
ses güzel maşallah..