Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yol Tutuş Mühendisliği El Kitabı

Ogedov
11-06-2014, 19:20
http://worldtracker.org/media/library/Engineering/Automotive/Competition%20Car%20Suspension.pdf

kapanan s2000 yl tutuş konusunda paylaşılan kaynağı herkes görsün diye açıyorum konuyu...

Bu tarz kaynakları da bu konu altından paylaşırsanız herkes için önemli bilgileri olan bir konu olur...:icon_tup:

oğuz
11-06-2014, 19:24
keşke yabancı dilim olsa dedim bakınca..bizde böyle faydalı dökümanlar yok sanırım

McS_R53
11-06-2014, 19:32
Çok güzel kaynak bence. eve gidince kesinlikle okuyacağım :) bakalım neleri yanlış biliyormuşuz :)

shkodra
11-06-2014, 19:41
Ogedov ( İsmini bilmiyorum kusura bakma ) seni tebrik ediyorum.. Tavrın, stilin, bu forumun diğer mavili yöneticilerinin çok üstünde.. Anlayışın için tekrar teşekkür ederim..

Mr.K
11-06-2014, 20:03
Ogedov ( İsmini bilmiyorum kusura bakma ) seni tebrik ediyorum.. Tavrın, stilin, bu forumun diğer mavili yöneticilerinin çok üstünde.. Anlayışın için tekrar teşekkür ederim..

gerçekte tanısaydınız böyle dermiydiniz acaba ?

forumun en atarlı,en pis işleriyle uğraşan.5sabıkası bulunan bir adama bunları dediniz ya ne diyim ben daha.

Ogedov
11-06-2014, 20:12

forumun en atarlı,en pis işleriyle uğraşan.5sabıkası bulunan bir adama bunları dediniz ya ne diyim ben daha.

ahahha tamam bulaşmayın şıkodra amcama :D

ontheair
11-06-2014, 21:03

Kullanıcıyı bıçakalyan moderatör diye bir haber çıkmıştı bir kaç yıl önce yoksa? :D

Bu arada bu Haynes kitaplarını Türkiye'de satan bir yer var mı?