PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ds3 1.6 Thp Hk. Duygu ve Düşünceleriniz (?)

BilalAkbayır
12-06-2014, 00:17
Uzun bir süredir Ds3 lere kafayı takmış durumdayım. Her kafadan bir ses çıkıyor. Esasında benimde pek bir fikrim yok. Gördüğüm kadarıyla konuşuyorum ve hoşuma giden bir araç. ''Fransız aracı'' algısını bozacak bir araç gibi duruyor ama nedir ne değildir pek bir fikrim yok.

Özellikle bu aracı kullanan sürücüler veya test etmiş olanların düşüncelerini,izlenimlerini merak ediyorum. Tabi düşündüğüm motor seçeneği 1.6 thp. Esasında performans gibi bir kaygım yok. O konuda da pek üzmeyeceğini düşünüyorum. Beni bu araca yönlendiren sebepler ise estetik bir araç oluşu, 156 hp gibi bir güce sahip oluşu ve daha da önemlisi o paralara başka hoşuma giden bir araç bulamayacağım. Çünkü ***** otomobil piyasasının son durumu belli. Çok alakasız araçlar sadece marka değeri olduğu için veya dizel olduğu için çok acayip rakamlara satılıyor. Bana göre de ds3 hem marka değerinin olmayışı hem de farklı bir kesime hitap etmesi nedeniyle -örneğin ben neden diye soracak olursanız öğrenci oluşum- pek hak ettiği konumda değil. Veya ben mi yanlış düşünüyorum? Ds3 1.6 thp alınabilecek mantıklı bir araç mıdır?

+ ve - leri nelerdir? Piyasasının yavaş olduğu belli. Alsak bizi üzer mi?
2010-2011 45bin kmye kadar boyasız kazasız temiz bir ds3 ne eder, etmeli ?

Esasında genel itibariyle ds3 1.6 thp ile alakalı bilgilerinizden, deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. Saygılar.

uTku^
12-06-2014, 07:39
Yaklaşık 2yıl istediğin aracı kullandım ve 2gün önce aracımı yeni sahibine teslim ettim.bende şüpheyle aldım aracı ancak motorunun bmw ile ortak üretilişi vs güven duygusu oluşturdu.araçla izmirden urfaya antalyadan karamana kadar keyfi olarak çok gezdim.bana göre fayda fiyat olarak baktığında rakip hala yok.ayrıca aracıma ilan açtım ilk defa ve 1haftada sattım.2011 43bin km sıfır boyaydı.çok değerli bi kardeşimiz aldı istanbuldan.içime sindi.

+lar : fayda fiyat,sana teker teker yazmayacağım ancak hiçbir konuda konfor yakıt kalite tasarım yol tutuş bagaj hacmi donanım vs seni aç bırakmayacak.bakım maliyetleri çok düşük.

-ler: sunroof .

rebeloghy
12-06-2014, 07:50
Peki ds3 yol tutuşu , kayma eğilimi , limitleri olarak 207 rc ye ne kadar yakındır ? Ve sürüş pozisyonu bi tık yüksek midir ?

wrcsinan
12-06-2014, 08:22
''Fransız aracı'' algısını bozacak bir araç

fransız aracı algısını bozacak bi araç değil. bildiğimiz has öz fransız :)

Ogedov
12-06-2014, 10:41
Almak istediğin araç olursa sorgulama için yardımcı olabilirim. P.m atarsın...

Kendi aracımda DS3 ve 1.5 senedir kullanıyorum bakımlar dışında para harcamadım. yazılım downpipe ve dumpvalve ile 200 hp civarında güçler alıyorsun çok keyifli oluyor.

Tamamen şehir içi kullanımda ve ekonomiye dikkt etmeden 8.2 ortalamayla dolaşıyorum.

Yol tutuş ve fren performansı olarak pist şartlarında da kullanıyorum ve oldukça memnunum. Gaz pozisyonunu düzgün ayarladığın sürece kafadan kayma eğilimi çok az.

Arkasının kayma eğilimi var ama toparlaması çok kolay dengeli bir araç.

207 lere göre avantajı 6 ileri ve daha yeni bir yüzü olması. Dezavantajı şanzımanı biraz fazla uzun...

İşin özeti fiyatı göre çok mantıklı...

BilalAkbayır
12-06-2014, 12:47
Yaklaşık 2yıl istediğin aracı kullandım ve 2gün önce aracımı yeni sahibine teslim ettim.bende şüpheyle aldım aracı ancak motorunun bmw ile ortak üretilişi vs güven duygusu oluşturdu.araçla izmirden urfaya antalyadan karamana kadar keyfi olarak çok gezdim.bana göre fayda fiyat olarak baktığında rakip hala yok.ayrıca aracıma ilan açtım ilk defa ve 1haftada sattım.2011 43bin km sıfır boyaydı.çok değerli bi kardeşimiz aldı istanbuldan.içime sindi.

+lar : fayda fiyat,sana teker teker yazmayacağım ancak hiçbir konuda konfor yakıt kalite tasarım yol tutuş bagaj hacmi donanım vs seni aç bırakmayacak.bakım maliyetleri çok düşük.

-ler: sunroof .

Aracınız bilindik bir araçtı sanırım abi yoksa hergün düzenli olarak 3 öğün ds3 ilanlarına bakıyorum çoğu araç hala duruyor. Peki abi sizce 2010-2011 45bin km'ye kadar boyasız bir ds3 ne eder ? Ayrıca ilginiz için teşekkürler.

fransız aracı algısını bozacak bi araç değil. bildiğimiz has öz fransız :)

Fransız aracı algısından kastım özellikle güvenlik konusundaydı ki o konuda da büyük bir sıkıntı yaşayamacağımdan bahsetti abilerim.

Almak istediğin araç olursa sorgulama için yardımcı olabilirim. P.m atarsın...

Kendi aracımda DS3 ve 1.5 senedir kullanıyorum bakımlar dışında para harcamadım. yazılım downpipe ve dumpvalve ile 200 hp civarında güçler alıyorsun çok keyifli oluyor.

Tamamen şehir içi kullanımda ve ekonomiye dikkt etmeden 8.2 ortalamayla dolaşıyorum.

Yol tutuş ve fren performansı olarak pist şartlarında da kullanıyorum ve oldukça memnunum. Gaz pozisyonunu düzgün ayarladığın sürece kafadan kayma eğilimi çok az.

Arkasının kayma eğilimi var ama toparlaması çok kolay dengeli bir araç.

207 lere göre avantajı 6 ileri ve daha yeni bir yüzü olması. Dezavantajı şanzımanı biraz fazla uzun...

İşin özeti fiyatı göre çok mantıklı...

Yazılım yapılan ds3'ler motor kırıyor diye duymuştum ama abi doğruluğu nedir ?

8.2 ortalama bu tarz bir araba için ideal gibi duruyor. Ben kendi kullanımımla daha aşşağılara çekebilirim diye düşünüyorum o zaman :)

2 araç var şu an aklımda abi pm'den atıyorum şimdi. İlginiz için çok teşekkürler.